Δεν εχω το χαρισμα του συνταξιδιωτη μου στο να γραφω....η καλυτερα δεν το εχω καθολου....αρα θα αρκεστω στα βασικα με συνοπτικοτατο τροπο για να ψηθουν και αλλοι,και να πανε να δουνε τι χανουνε......
Σαββατο 17.30 ραντεβου στο Παλατακι,αφου ο μπαμιας δεν ηξερε που ειναι το περιπτερο.........γεμιζει το οχημα,και ξεκιναμε.....λιγη κινηση στην ΕΟ,εχει αρχιζει και βραδυαζει,αλλα πολυ ανετα.....στριβουμε για Επιδαυρο οπου η κινηση μειωνεται στο ελαχιστο και εχει νυχτωσει πια (αλλα τα xenon γ@μ@νε).....ευτυχως υγρασια μηδεν ακομα......η πορεια σταθερη και ανετοτατη......με το που φτανουμε Stork μια σταση για cappuccino επιβαλεται (μου ειναι και ιταλομαθημενο το παλουκαρι
).....συνεχειζουμε.....κανω το κλασσικο μου λαθος που μπερδευομαι στην διασταυρωση για Γαλατα (ελπιζω Φωτη να μην την πατησες και εσυ),αλλα δεν κανουμε πανω απο 10 μετρα
.......φτανοντας λιγο πριν τον Γαλατα και εχοντας σκοπο να ξυπνησουμε νωρις για να παω και Μεγαρα,η σταση για ενα refueling ειναι απαραιτητο.....15 euro το busa......7,5 το bmw.....
......στο βενζιναδικο πατερας με πιτσιρικι που ερχεται τρεχοντας και γλυκοκοιταζοντας της μηχανες.......στην ερωτηση ποια του αρεσει απο τις 2 λεει.....''η μαυρη γιατι εχει ωραια φωτα"
.....
...αφου ο πιτσιρικας μας βοηθαει να βαλουμε μπρος πατωντας την μιζα,ξεκιναμε για το πορθμειο.....περασμα απεναντι......τηλεφωνημα στον Παπ γιατι το που ειναι το ''Συμποσιο'' και αν τελικα θα ερθει.....μου εξηγησε....δεν καταλαβα....αλλα πηγαινοντας προς την μερια που μου ειπε θυμηθηκα,απο μια προηγουμενη βολτα το καλοκαιρι......βουρ στο πεζοδρομο,παρκαρουμε,και μας πιανει στα πρασα η Κικη εξω απο την εισοδο.....μπαινουμε στο μαγαζι και ο Βαγγελης ακομα κουρδιζει τα οργανα......η ωρα πρεπει να ηταν 8.....εχει αργησει.....
....πεφτουν τα καταλληλα τηλεφωνα για την διαμονη......μας παει και εκει κιολας με τα ποδια......φευγει......λεπτομεριες για το δωματιο και για το τι εγινε δεν γραφω...
.....μετα απο λιγη ωρα παμε στο μαγαζι,αφου κανουμε μια συντομη σταση για ενα σουβλακι αφου μας ενημερωσε η Κικη οτι στο μαγαζι δεν παιζει και πολυ φαγητο.......ακομα δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η εννοια που εχουν καποιοι ανθρωποι με το να λενε δεν εχουμε αρκετο φαγητο.....σαλατα φαγαμε,μπουγιουρντι φαγαμε,λουκανικο (απο τα ψητα εεεεεεεε) φαγαμε,μια πιατελλα 18 ατομον με ποικιλια κρεατων (κρυα αλλα ελιωναν στο στομα) φαγαμε.....και βεβαια ειπιαμε.....και ειπιαμε....και ειπιαμε.....δεν θα ειταν και 8 καραφακια....λαθος....8+μισο συν ενα τελευταιο με γλυκανισο (τα αλλα ειταν χωρις).....αλλα ολα τα λεφτα ειταν......
ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΑΣ
και το ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ του
Αφου κλεισαμε το μαγαζι......πηγαμε για υπνο......το πρωινο ξυπνημα ειταν ευχαριστο αλλα οχι την προβλεπομενη ωρα....κατα τις 9 ελεγα.......11 εγινε......αφου δεν με ποναγε και ο κωλος μου, σκεφτηκα ολα καλα...........τηλεφωνακι στον Βαγγελη για ενα καφεδακι πριν την επιστροφη,και μετα βουρ πισω......αυτα....
υ.γ. καλα που ηθελα να ειμαι και συνοπτικος παναθεμαμε......αλλα ετσι μου βγηκε και ετσι το αφηνω...![]()
υ.γ2. Προσοχη οταν πατε κατω,γιατι αυτην την φορα ο Βαγγελης πρεπει να εχασε τα γυαλια του....και ξεχασε ολα τα κλειδια στο μαγαζι....![]()
υ.γ3.Τελικα αυτο το ζωο με ακολουθει...δεν θα την γλυτωσω ποτε.....πηγα Χαλκιδικη με τον Devil's animal που φοραγε σωβρακο superman......πηγα στον Πορο με τον Superman??? και φοραγε σωβρακο animal.....
υ.γ4. συνταξιδιωτης ο Βασιλης (ThouVou)......το αφησα για σουρπριζ για το τελος.....
![]()