Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 99

Θέμα: Arai RX-7 Corsair από Αμερική, μέσω ebay

Νέο μέλος
    ευχαριστω κολητε,αγρατζουνιστο πανω απο ολα.τ0 λουρακι εχει την ημερομηνια παραγωγης με ετικετα κ εχει στο δερμα γραμενο την ημερομηνια ληξης.

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR

Να κάνω κι εγώ την ερώτησή μου μια και με έχετε "ψήσει" άσχημα

α) η αγορά εξοφλείται αμέσως ή μπορεί ο αγοραστής να βάλει δόσεις; και

β) αν (μπορεί και) βάλει δόσεις, υποθέτω πως διακινδυνεύει να χάσει μέρος του πιθανού οφέλους στην περίπτωση π.χ. η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου αλλάξει προς όφελος του δολαρίου;

Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR

Να κάνω κι εγώ την ερώτησή μου μια και με έχετε "ψήσει" άσχημα

α) η αγορά εξοφλείται αμέσως ή μπορεί ο αγοραστής να βάλει δόσεις; και

β) αν (μπορεί και) βάλει δόσεις, υποθέτω πως διακινδυνεύει να χάσει μέρος του πιθανού οφέλους στην περίπτωση π.χ. η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου αλλάξει προς όφελος του δολαρίου;

απο οτι ξερω δοσεις δεν πεζουν. η εξοφληση γινεται μεσω paypal που συνηθως χρεωνει σε πιστωτικη. Τωρα μπορεις την πιστωτικη σου να μην την εξοφλησεις αμεσως αλλα θα τοκιζεται με 18,5% ετισιο επιτοκιο.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    και μια ερωτηση προς εσενα και ολους οσους εχουν παρει απο αμερικα αραι:

στο λουρακι του, αυτο που εχει το D-ring εχει καμια ετικετα με κωδικους???
    Γιωργη στην καρτελα της εγγυησης λεει οτι στα μοντελα που εχουν αφαιρουμενα προστατευτικα για τα λουρακια το ταμπελακι με ολες τις πληροφοριες βρισκεται στο μακρυ λουρακι του κρανους.προς τι η ερωτηξις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman
    Γιωργη στην καρτελα της εγγυησης λεει οτι στα μοντελα που εχουν αφαιρουμενα προστατευτικα για τα λουρακια το ταμπελακι με ολες τις πληροφοριες βρισκεται στο μακρυ λουρακι του κρανους.προς τι η ερωτηξις?
    ρε φιλε οταν το πρωτο πηρα ειχα δει καπου μια ετικετα με την ημερομηνια τωρα δεν ξερω ομως που ειναι

και με αφορμη ενα αλλο θρεντ που τα κεντρικα της arai στην ευρωπη του ειπαν πως καποιος το ειχε αφαιρεσει, ψιλιαστικα μηπως ο αμερικανος πουλαει κρανη "περιεργα"

τελικα αυτο με την ζελατινα (που ειναι πιο αριστερα ) μηπως το εψαξες?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

και με αφορμη ενα αλλο θρεντ που τα κεντρικα της arai στην ευρωπη του ειπαν πως καποιος το ειχε αφαιρεσει, ψιλιαστικα μηπως ο αμερικανος πουλαει κρανη "περιεργα"

Φιλε κοιτα στο λουρακι το μακρυ,κατω απο τη δερματίνη που το περιβαλλει.Πρεπει να ειναι ραμμενο πανω στο λουρακι.Εμενα λεει Σεπτεμβρη του 2006 (09/06)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
    Φιλε κοιτα στο λουρακι το μακρυ,κατω απο τη δερματίνη που το περιβαλλει.Πρεπει να ειναι ραμμενο πανω στο λουρακι.Εμενα λεει Σεπτεμβρη του 2006 (09/06)

ενταξει παιδια το βρηκα!! απλα με την χρηση ειχε διπλωθει πος τα μεσα και δεν το εβλεπα!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ρε φιλε οταν το πρωτο πηρα ειχα δει καπου μια ετικετα με την ημερομηνια τωρα δεν ξερω ομως που ειναι

τελικα αυτο με την ζελατινα (που ειναι πιο αριστερα ) μηπως το εψαξες?
    οχι ρε φιλε δε νομιζω πως υπαρχει κατι να ψαξεις.το κρανος ειναι αψογο σε ολα του(φτου-φτου μακρια απο μας το πεσιμο!).αν πετυχω κανα "ντοπιο" θα τα συγκρινω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μουφα το κρανακι.αυτα.

Νέο μέλος
    Ρε παιδια θελω να παραγγειλω απο Αμερικη και ειπα για USPS κτλπ αλλα μου ειπε οτι δεν μπορει να γραψει 100$ πχ λογω ασφαλισης, εσεις με τι τροπο τα παιρνετε τα δεματα??

Νέο μέλος
    κολητε διαβασε προσεκτικα ολα τα προηγουμενα.αν στο στειλει με 100 $ θα το ασφαλιση για 100$.αν για κακη τυχη γινει κατι κ χαθει το δεμα τοτε δεν θα αποζημιωθεις για τα λεφτα που εδωσες αλλα μονο για αυτα που γραφει η αποδειξη.παιρνεις ενα ρισκο.

Παλαιό μέλος
    O riders direct σταμάτησε να πουλάει Arai??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Kαι λοιπόν;Στέλνει ο powersports closeouts
    http://stores.ebay.com/Powersport-Closeouts

Καλησπέρα σε όλους. Εχω βαλει σκοπο την επομενη εβδομαδα να παραγγειλω ενα RX7 απο USA. To θεμα ειναι οτι το νουμερο μου ειναι 57,5 cm (αρα Medium), εχω δοκιμασει το Chaser se Medium και μου εφαρμαρμοζε τελεια το μεγεθος. Το ερωτημα μου εινα : να προβληματιζομαι ή οχι για το αν θα κανει στην κεφαλα μου το αμερικανικο RX7 Medium? Αυτα προς το παρον

Γεια σου φίλε.
    Εγώ που δοκίμασα εδώ το Medium σε RX7,παρήγγειλα το RX7 το Nakano σε Medium απο Αμερικα και ταιριαζε ακριβώς το ίδιο.
    Αλλά και άλλα παιδιά που πήραν απο Αμέρικα δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με το μέγεθος.
    Αντε με το καλο κι αλλος ένας με κράνος απο Αμερική.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
    Γεια σου φίλε.
    Εγώ που δοκίμασα εδώ το Medium σε RX7,παρήγγειλα το RX7 το Nakano σε Medium απο Αμερικα και ταιριαζε ακριβώς το ίδιο.
    Αλλά και άλλα παιδιά που πήραν απο Αμέρικα δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με το μέγεθος.
    Αντε με το καλο κι αλλος ένας με κράνος απο Αμερική.

+1 και εδω
    rx7 σε small, δεν έχω καταλάβει ουσιαστική διαφορα. Ίιιιιιισως το αμερικάνικο είναι μια ιδεα πιο άνετο, πιο ευρύχωρο

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Arai RX-7 Corsair - Majestic size Small - Από που;
    από IPL στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2009, 06:58
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Arai Rx-7 ΑΠΟ Ε-bay
    από miatas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 07:53
  3. Arai RX-7 Corsair... Τιμές Ιαπωνίας
    από lkol στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη