ευχαριστω κολητε,αγρατζουνιστο πανω απο ολα.τ0 λουρακι εχει την ημερομηνια παραγωγης με ετικετα κ εχει στο δερμα γραμενο την ημερομηνια ληξης.![]()
ευχαριστω κολητε,αγρατζουνιστο πανω απο ολα.τ0 λουρακι εχει την ημερομηνια παραγωγης με ετικετα κ εχει στο δερμα γραμενο την ημερομηνια ληξης.![]()
![]()
Να κάνω κι εγώ την ερώτησή μου μια και με έχετε "ψήσει" άσχημα![]()
α) η αγορά εξοφλείται αμέσως ή μπορεί ο αγοραστής να βάλει δόσεις; και
β) αν (μπορεί και) βάλει δόσεις, υποθέτω πως διακινδυνεύει να χάσει μέρος του πιθανού οφέλους στην περίπτωση π.χ. η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου αλλάξει προς όφελος του δολαρίου;
![]()
απο οτι ξερω δοσεις δεν πεζουν. η εξοφληση γινεται μεσω paypal που συνηθως χρεωνει σε πιστωτικη. Τωρα μπορεις την πιστωτικη σου να μην την εξοφλησεις αμεσως αλλα θα τοκιζεται με 18,5% ετισιο επιτοκιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
![]()
Να κάνω κι εγώ την ερώτησή μου μια και με έχετε "ψήσει" άσχημα![]()
α) η αγορά εξοφλείται αμέσως ή μπορεί ο αγοραστής να βάλει δόσεις; και
β) αν (μπορεί και) βάλει δόσεις, υποθέτω πως διακινδυνεύει να χάσει μέρος του πιθανού οφέλους στην περίπτωση π.χ. η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου αλλάξει προς όφελος του δολαρίου;
![]()
Γιωργη στην καρτελα της εγγυησης λεει οτι στα μοντελα που εχουν αφαιρουμενα προστατευτικα για τα λουρακια το ταμπελακι με ολες τις πληροφοριες βρισκεται στο μακρυ λουρακι του κρανους.προς τι η ερωτηξις?Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
και μια ερωτηση προς εσενα και ολους οσους εχουν παρει απο αμερικα αραι:
στο λουρακι του, αυτο που εχει το D-ring εχει καμια ετικετα με κωδικους???
ρε φιλε οταν το πρωτο πηρα ειχα δει καπου μια ετικετα με την ημερομηνια τωρα δεν ξερω ομως που ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman
Γιωργη στην καρτελα της εγγυησης λεει οτι στα μοντελα που εχουν αφαιρουμενα προστατευτικα για τα λουρακια το ταμπελακι με ολες τις πληροφοριες βρισκεται στο μακρυ λουρακι του κρανους.προς τι η ερωτηξις?![]()
![]()
και με αφορμη ενα αλλο θρεντ που τα κεντρικα της arai στην ευρωπη του ειπαν πως καποιος το ειχε αφαιρεσει, ψιλιαστικα μηπως ο αμερικανος πουλαει κρανη "περιεργα"
τελικα αυτο με την ζελατινα (που ειναι πιο αριστερα ) μηπως το εψαξες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
και με αφορμη ενα αλλο θρεντ που τα κεντρικα της arai στην ευρωπη του ειπαν πως καποιος το ειχε αφαιρεσει, ψιλιαστικα μηπως ο αμερικανος πουλαει κρανη "περιεργα"
Φιλε κοιτα στο λουρακι το μακρυ,κατω απο τη δερματίνη που το περιβαλλει.Πρεπει να ειναι ραμμενο πανω στο λουρακι.Εμενα λεει Σεπτεμβρη του 2006 (09/06)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Φιλε κοιτα στο λουρακι το μακρυ,κατω απο τη δερματίνη που το περιβαλλει.Πρεπει να ειναι ραμμενο πανω στο λουρακι.Εμενα λεει Σεπτεμβρη του 2006 (09/06)
![]()
ενταξει παιδια το βρηκα!! απλα με την χρηση ειχε διπλωθει πος τα μεσα και δεν το εβλεπα!!![]()
οχι ρε φιλε δε νομιζω πως υπαρχει κατι να ψαξεις.το κρανος ειναι αψογο σε ολα του(φτου-φτου μακρια απο μας το πεσιμο!).αν πετυχω κανα "ντοπιο" θα τα συγκρινω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι μουφα το κρανακι.αυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ρε φιλε οταν το πρωτο πηρα ειχα δει καπου μια ετικετα με την ημερομηνια τωρα δεν ξερω ομως που ειναι![]()
![]()
τελικα αυτο με την ζελατινα (που ειναι πιο αριστερα ) μηπως το εψαξες?
Ρε παιδια θελω να παραγγειλω απο Αμερικη και ειπα για USPS κτλπ αλλα μου ειπε οτι δεν μπορει να γραψει 100$ πχ λογω ασφαλισης, εσεις με τι τροπο τα παιρνετε τα δεματα??
κολητε διαβασε προσεκτικα ολα τα προηγουμενα.αν στο στειλει με 100 $ θα το ασφαλιση για 100$.αν για κακη τυχη γινει κατι κ χαθει το δεμα τοτε δεν θα αποζημιωθεις για τα λεφτα που εδωσες αλλα μονο για αυτα που γραφει η αποδειξη.παιρνεις ενα ρισκο.
O riders direct σταμάτησε να πουλάει Arai??![]()
Kαι λοιπόν;Στέλνει ο powersports closeouts
http://stores.ebay.com/Powersport-Closeouts
Καλησπέρα σε όλους. Εχω βαλει σκοπο την επομενη εβδομαδα να παραγγειλω ενα RX7 απο USA. To θεμα ειναι οτι το νουμερο μου ειναι 57,5 cm (αρα Medium), εχω δοκιμασει το Chaser se Medium και μου εφαρμαρμοζε τελεια το μεγεθος. Το ερωτημα μου εινα : να προβληματιζομαι ή οχι για το αν θα κανει στην κεφαλα μου το αμερικανικο RX7 Medium? Αυτα προς το παρον
Γεια σου φίλε.
Εγώ που δοκίμασα εδώ το Medium σε RX7,παρήγγειλα το RX7 το Nakano σε Medium απο Αμερικα και ταιριαζε ακριβώς το ίδιο.
Αλλά και άλλα παιδιά που πήραν απο Αμέρικα δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με το μέγεθος.
Αντε με το καλο κι αλλος ένας με κράνος απο Αμερική.
![]()
+1 και εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
Γεια σου φίλε.
Εγώ που δοκίμασα εδώ το Medium σε RX7,παρήγγειλα το RX7 το Nakano σε Medium απο Αμερικα και ταιριαζε ακριβώς το ίδιο.
Αλλά και άλλα παιδιά που πήραν απο Αμέρικα δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με το μέγεθος.
Αντε με το καλο κι αλλος ένας με κράνος απο Αμερική.
![]()
rx7 σε small, δεν έχω καταλάβει ουσιαστική διαφορα. Ίιιιιιισως το αμερικάνικο είναι μια ιδεα πιο άνετο, πιο ευρύχωρο
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις