Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 123

Θέμα: Καιρος ηταν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

Στατιστικα να το παρεις επειδη οδηγω καθε μερα επρεπε καποια στιγμη να με ριξουν.Εγω και πλαι καλα που με χτυπισε γιατι σκεφτητε να φρεναρα αποτομα να γλυστραγα και να επεφτα μονος μου ποιος θα με πληρωνε??

Θεωριτικα παντα......και παλι αυτος θα σε πληρωνε,αρκει να ειχες μαρτυρες βεβαια να το αποδυκνειουν αυτο.......απο την στιγμη που παραβιασε στοπ (αυτο δεν εκανε?) δεν ειναι 1000% απαραιτητη η συγκρουση.....γιατι και παλι παρανομια εκανε....αλλα μετα εκει μπλεκεις και πιασε το αυγο και κουρευτο......εχει τυχει σε γνωστο και πληρωθηκε........

@ ταξιδευτης....της μουρλης γινεται παντου....αρα προσοχη παντου και παντα....

μακαρι ρε νικολα,μακαρι!
    αυριο θα μαθουμε,που εχω ραντεβου με στο συνεργειο.
    Παρολα αυτα μαλον θα ερθω και μια βολτα απο τα μεγαρα να πω ενα γεια !!
    Εγω λεω οτι παραεισαι καλος με αυτο το καθικη που λεγετε και ειναι παππους.Χεστηκα αν ειναι ο αλλος 60.70 η και 90.Για μενα πηγε να σε σκωτωσει και απο τυχη το οτι δεν ετρεχες εισαι εδω τωρα και τα λες σε μας.Καταρχην τοι οτι ειναι ανασφαλιστος φενεται ποσο καθικη ειναι και ποσο υπολογιζει τους αλλους.πρεπει για μενα να τον τρεξεις και να του τα παρεις πολυ χοντρα γιατι αυριο αυτο το καθαρμα θα βγει και μπορει να μην τραυματισει αλλα και να σκωτωσει κανενα παιδακι,οικογενειαρχη κτλπ κτλπ.
    οποτε μην παραεισαι καλος τρεξετον μπας και βαλει μυαλο και σωσεις κανενα παιδακι απο δαυτον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 346iason
    Εγω λεω οτι παραεισαι καλος με αυτο το καθικη που λεγετε και ειναι παππους.Χεστηκα αν ειναι ο αλλος 60.70 η και 90.Για μενα πηγε να σε σκωτωσει και απο τυχη το οτι δεν ετρεχες εισαι εδω τωρα και τα λες σε μας.Καταρχην τοι οτι ειναι ανασφαλιστος φενεται ποσο καθικη ειναι και ποσο υπολογιζει τους αλλους.πρεπει για μενα να τον τρεξεις και να του τα παρεις πολυ χοντρα γιατι αυριο αυτο το καθαρμα θα βγει και μπορει να μην τραυματισει αλλα και να σκωτωσει κανενα παιδακι,οικογενειαρχη κτλπ κτλπ.
    οποτε μην παραεισαι καλος τρεξετον μπας και βαλει μυαλο και σωσεις κανενα παιδακι απο δαυτον.
    ετσι οπως το θετεις το θεμα δεν εχεις αδικο.Ετσι και αλλιως θα τον σκισει η ιντεραμερικαν,μεσω ασφαλιστικης δεν μπορω να διεκδικισω κατι αλλο,αρπαξε και μια 500αρα απο την τροχαια και του πηραν την αδεια,κατσε να δω τι θα μου πει η ασφαλιστικη αυριο και βλεπουμε.τελος παντων ισως τελικα να ειμαι παρα πολυ καλος
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Η μηχανή σου είναι πολύ όμορφη!!
    Εχω περάσει αρκετά απογεύματα ξεροσταλιάζοντας έξω από μαγαζί που την είχε βιτρίνα...
    (Μέχρι που ήρθε το τζιξερ και ... :a07: )
    Πραγματική κούκλα!
    Θα ξαναγίνει όπως ήταν και θα την καμαρώνεις όπως την πρώτη μέρα!!
    Εύχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψεις με τα διαδικαστικά!

ευχαριστω!
    ηταν πολυ ομορφη αλλλα θα την ξανακανω.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ !!

Πριν απο λιγο περασε ο πραγματογνωμωνας και εγινε ξανα η εκτιμηση της ζημιας.δεν μου αλλαζει τους καθρεπτες γιατι λεει οτι η γρατζουνιες ηταν απο αλλου και το μαρσπιε του συνοδηγου γιατι εχει μια πολυ μικρη γρατζουνιτσα.

Τωρα περιμενω τηλεφωνο απο τον ασφαλιστη και την κανω για μεγαραα!!!

μολις με πειρε τηλεφωνο ολα προχωρανε και περιμενουμε.

αμα δειτε τον dimchio πειτε του οτι μπαταριες εχω φορτισμενες !! οποτε να μην αγχωνεται!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

αμα δειτε τον dimchio πειτε του οτι μπαταριες εχω φορτισμενες !! οποτε να μην αγχωνεται!!

στ @@δια μας!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix

Περαστικά παλήκαρε...Όλα φτιάχνονται - όλα προσαρμόζονται ,νά μαστε κάλα εμείς να τα ξαναφτιάχνουμε και μετά να τα ξαναχαλάμε και πάει λέγοντας.Μία σημείωση μόνο ...Λάθος σου μεγάλο που δεν θέλεις να τον πολεμήσεις το κωλόγερα...Στη θέση σου θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια αυτός ο άνθρωπος να μην ξαναόδηγήσει όχι αυτοκίνητο ούτε καν ασανσέρ...και ας μη με πλήρωνε ...μόνο να τιμωρηθεί!

Σημερα με πηρε τηλεφωνο ο ασφαληστης και μου ειπε ολα κομπλε μπορω να παω να φτιαξω την μηχανη μου και θα με πληρωσουν.Επειδη φραγκα δεν υπαρχουν η μηχανη θα φτιαχτει και θα κρατηθει σαν εγγυηση απο το συνεργειο,θα παω τα τιμολογια στα κεντρικα της ιντεραμερικαν και αν ειμαι τυχερος σε μια ωρα θα μου εχουν δωσει την επιταγη,αν οχι μπορει να κανει και καμια εβδομαδα.
    Παραγγειλα και τα ανταλακτικα πεμπτη μεσημερι θα ξερω αν θα τα εχουμε ολα και ποτε μπαινουμε μεσα.Λογικα θα κανει το πολυ 2 μερες.θα δουμε...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Σημερα με πηρε τηλεφωνο ο ασφαληστης και μου ειπε ολα κομπλε μπορω να παω να φτιαξω την μηχανη μου και θα με πληρωσουν.Επειδη φραγκα δεν υπαρχουν η μηχανη θα φτιαχτει και θα κρατηθει σαν εγγυηση απο το συνεργειο,θα παω τα τιμολογια στα κεντρικα της ιντεραμερικαν και αν ειμαι τυχερος σε μια ωρα θα μου εχουν δωσει την επιταγη,αν οχι μπορει να κανει και καμια εβδομαδα.
    Παραγγειλα και τα ανταλακτικα πεμπτη μεσημερι θα ξερω αν θα τα εχουμε ολα και ποτε μπαινουμε μεσα.Λογικα θα κανει το πολυ 2 μερες.θα δουμε...

Μακαρι να ξεμπερδεψεις ετσι συντομα οπως τα υπολογιζεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μακαρι να ξεμπερδεψεις ετσι συντομα οπως τα υπολογιζεις!

+636

Δεν ξερω ποσο χρονο θα κανουν απο την στιγμη που θα πας τα τιμολογια....αλλα.....την πρωτη φορα δεν θα πας τα αυθεντικα...θα πας φωτοτυπιες (θα εχεις βεβαια μαζι σου και τα οριτζιναλ).....αν σου κοψουν επιταγη αμεσα τα παραδιδεις και τα κανονικα.....αν οχι τους τα δινεις οταν παρεις την επιταγη....α ναι μικρη λεπτομερεια....η επιταγη πρεπει να ειναι ημερας,βαση νομου....αυτα και λιγο υπομονη θελει....

και εχουμε κατι ψιλες εξεληξεις οποτε να τις πω και αυτες!!

Α! πηρα κρανος σας το ειπα...?

Ειμαι λοιπον στη Σκοπελο την παρασκευη (ναι πηγα με την μηχανη τελικα λεπτομεριες στο αλλο θρεντ!) και χτυπαει το τηλεφωνο:
    -Παρακαλω!
    -Ο κυριος Ταλαδιανος?
    -Ναι ο ιδιος και ομορφος οπως παντα!
    -... (παυση)
    -Ναι...
    -Ειμαι ο κυριος (ονομα) που τρακαραμε,τι κανεις?
    -Καλα...
    -Πηγα απο το συνεργειο και μου ειπαν μια τιμη 3,500€
    -Ε ναι αφου τοσο ειναι η ζημια.
    -Ναι αλλα μου εβαλα μεσα και τους καθρεπτες οι οποιο δεν ειχαν τιποτα...
    -Ωπα! οι καθρεφτες μπορει να μην ειχαν σπασει αλλα ειχαν γρατζουνιστει και το δικο μου το μηχανακι δεν ειχε ουτε μια γρατζουνια πανω,αρα πρεπει να αλλαχτουν και εν παση περιπτωση δεν ειναι το θεμα μας 2 καθρεφτες.
    -και τι θα γινει τωρα?
    -Τι τι θαγινει τωρα?Το θεμα πλεον το εχει αναλαβει η ασφαλιστικη, εγω θα αποζημιωθω και το μηαχανακι μου θα γινει οπως ηταν πριν και θα τα αλλαξω ολα,απο εκει και περα θα τα βρειτε εσεις με την ασφαλιστικη δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.
    (με ρωτησε τον αριθμο κυκλοφοριας μου και την μαρκα της μηχανης και ποια ειναι η ασφαλιστικη μου και το κλησαμε)

...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

...

Ως εδω ολα καλα? Ωραια ακουστε τωρα και την συνεχεια...

Χτυπαει σημερα το τηλεφωνο και ειναι ο ασφαλιστης μου,
    Ελα Γιωργο ο Γιαννης ειμαι.Ρε συ μας πηρε τηλεφωνο αυτος που σε τρακαρε και ρωτησε αν εκανες αρνητικη ή θετικη δηλωση και λεει πως εσυ τον τρακαρες!!
    ακουσατε? ειπε πως ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΡΑΚΑΡΑ ! ! ! ρε παει καλα ο κοσμος??
    του ξαναλεω τις λεπτομεριες στον ασφαλιστη και πως εχω και μπατσο μαρτυρα κτλ,κτλ,
    Μου λεει μην αγχωνεσαι αφου απο τα κεντρικα περιμενουν τα τιμολογια να σε πληρωσουνε εχει βγει το πορισμα πως αυτος εφταιγε,(που εφταιγε δεν χαρα αμφιβολια)
    εχω απορια να δω τι προσπαθει να κερδισει ο καραγκιοζης! πως παει να στηριξει οτι εγω επεσα επανω του δεν μπορω να καταλαβω.Τελος παντων αστον να προσπαθει να αποδειξει τα αναποδεικτα!!
    γιαυτο παιδια και ο αδελφος σας να σας τρακαρει,που λεει και ο λογος, μην την χαρισετε σε κανεναν και επρεπε να καλεσω και ασθενοφορο να του τραβιξω και μια μηνυση να του σκισω τα κλανωτικια,αλλα ας οψεται η καλη μου η καρδια...!!
    προσεχετε παιδια,προσεχετε πολυ γιατι και να μην φταιτε μπλεκεστε σε μια διαδηκασια και στενοχωριεστε χωρις λογο.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Για γέλια και για κλάματα!!!
    Όταν πάρεις τα λεφτά πάρ'τον ένα τηλέφωνο και ρώτα τον "ρε μ@λ@κ@ γ@μ@ς ή σε έχει φάει η μ@λ@κί@???"

Πάντα όρθιος φίλε μου
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    υπομονη και ελπιζω να δικαιωθεις...

εγω ακομα τρεχω με τρακαρισμα απο τον Απριλιο του '06 .
    εγινε το δικαστηριο...δεν τους αρεσε η αποφαση κα με τραβανε σε εφετειο.

προχθες με πηραν τηλ οτι το εφετειο ηταν προγραμματισμενο για αυτον τον μηνα αλλα το ακυρωνουν για δικους τους λογους και το βαζουν σε 7 μηνες απο τωρα.
    καλο Ιουνιο δλδ!
    παλι κλα που δεν εχω αναγκη τα λεφτα και το μηχανακι το εχω φτιαξει ,το εχω σπασει το εχω ξαναφτιαξει το εχω ξανασπασει...και τωρα ειναι παλι μεσα για φτιαξιμο...:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καιρος ηταν!!!
    από mikes στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2011, 21:41
  2. 4 αγωνιστικη.....καιρος ηταν :)
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 00:02
  3. Καιρος ηταν
    από alex14 στο forum Off topic