Σελίδα 6 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ρε μπουγατσακο ...
    Τι ειναι φυσιολογικο?
    Kαμία σχέση με την εκκλησία δεν έχω ρε Χρήστο και μέσα για το πσωκολητό!

Φυσιολογικό όπως το βλέπω εγώ είναι αυτό για το οποίο έχει προνοήσει η φύση.
    Δεν έχει προνοήσει να πηδιούνται μεταξύ τους άντρες αλλιώς θα μας έδινε και μουνί.
    Δηαλαδή θες να μου πεις ότι από ανάγκη ή στέρηση πηδιούνται;
    Ο ομοφυλοφιλος έχει προβληματική σεξουαλική συμπεριφορά, κάνει κάτι το αφύσικο στο κρεβάτι του και συνεπώς συμπεριφέρεται αφύσικα και στην υπόλοιπη ζωή του.

Και για να τελειώνω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε έχει τέτοιες προτιμήσεις και δεν προκαλεί.
    Αλλά όχι να μας κάνουν και καμάκι!

'Οσο για αυτά που λες για την φύση και τα ζώα, τα σκυλιά τρώνε που και που και τα σκατά τους.
    Πρέπει να το κάνουμε και εμείς;

Α και φίλε dez...
    Πρώτον, αν επιμένεις τόσο για την φυσική επιλογή που λες θα έπρεπε να σκοτώνουμε και να απορρίπτουμε και οποιονήδποτε είχε κάποια αναπηρία σωματική ή νοητική.
    Μου φαίνεται πως η γνώμη σου είναι πιο "φασιστική" από την δικιά μας!
    Κοινωνία που λες ομοφυλοφιλών δεν πρόκειται να υπάρξει γιατί απλά το "είδος" τους δεν μπορεί να αναπαραχθεί!
    Φαίνεται πως προνόησε η φύση...
    Σαν τα μουλάρια ένα πράγμα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    tai όσο λάθος είναι η ορθογραφία και η σύνταξη σου φίλε μου, άλλο τόσο σωστή είναι η γνώμη σου....

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο πάνω σε αυτό...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Όσα Χωράει Ένα Αχ! Το avatar του/της ppaylos

Τι σε χαλαει?

Τι σε χαλαει αγορι μου(ΙDI) Δεν χαιρεσε που γεμιζει ο κοσμος κουκουρουκου? Ετσι εχουμε και τις γκομενες που τους αναλογουν στο κρεβατι μας :wacko:
    Το Πρωι Με Ξυπνας Με Κλοτσιες,
    Πως Γυρνουσα Με Αλλες Μου Λες,
    Αλλα Και Γω Θα Σου Πω..........
    Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Τι σε χαλαει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ppaylos
    Τι σε χαλαει αγορι μου(ΙDI) Δεν χαιρεσε που γεμιζει ο κοσμος κουκουρουκου? Ετσι εχουμε και τις γκομενες που τους αναλογουν στο κρεβατι μας :wacko:
    σωστοοοοοοοοοοοος

3 προς 1!!!!

Εγω παντος

με τους gay δεν εχω προβλημα

Με τους πουστηδες εχω......

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αν για καποιο λογο δεν εχω γινει κατανοητος ακομα ...

Δεν υποστηριζω αυτο το 4% παγκοσμιως!

Υποστηριζω το δικαιωμα τους στην αυτοδιαθεση!

Τι φοβος ειναι αυτος που διαβλεπω?
    Φοβαστε μηπως κολλησετε ?

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Πάντως τους πούστηδι τους φανερούς τους αντεχω ...
    κι όταν δεν με ενοχλούν όλα καλά τους άλλους δεν μπορώ αυτούς που στην φέρνουν πισώπλατα , ναι αυτούς τους κρυφό πουστες δεν μπορώ…

και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    το πανω ειναι βοηθεια για τον crs k
    ............................
    και το focus δεν ειναι και παντα αξιοπιστο.
    .......................
    Ευχαριστω για την βοηθεια ....

Για το Φοκους ομως ηθελα να πω.
    Δεν ειπα οτι ειναι το αξιοπιστοτερο.
    Αλλα ειναι το ΜΟΝΟ περιοδικο εκλαϊκευμενης επιστημης που κυκλοφορει αυτην τη στιγμη, σε αυτην την χωρα.
    Παλιοτερα ειχαν γινει κι αλλες προσπαθειες (σε ολες προλαβα και γραφηκα συνδρομητης) και απετυχαν σχετικα νωρις (ολες μου χρωστανε τευχη!).

Οτι γραφει ειναι επωνυμο και με αναφορες σε βιβλιογραφιες ή (και) παρεμφερη θεματα.
    Τουλαχιστον δεν ειναι σαν τα αλλα "ρομαντστα" που κυκλοφορουν και σου πεταν ενα "Δημιουργηθηκε εδρα Αστρολογιας στο Μπριστον" κι εσυ ψαχνεσαι ...

Εγω το συστηνω ανεπιφυλακτα στους ανθρωπους με ανησυχιες ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
    ...................
    Φυσιολογικό όπως το βλέπω εγώ είναι αυτό για το οποίο έχει προνοήσει η φύση.
    Δεν έχει προνοήσει να πηδιούνται μεταξύ τους άντρες αλλιώς θα μας έδινε και μουνί.
    Δηαλαδή θες να μου πεις ότι από ανάγκη ή στέρηση πηδιούνται;
    Ο ομοφυλοφιλος έχει προβληματική σεξουαλική συμπεριφορά, κάνει κάτι το αφύσικο στο κρεβάτι του και συνεπώς συμπεριφέρεται αφύσικα και στην υπόλοιπη ζωή του.

Το πρωτο ειναι επιχειρημα του Δημοτικου ...
    Να σου αντιπαραθεσω αν θες αναλογα οτι "το καλυτερο μου#$ ειναι ο κωλ#$!"
    Στο αρθρο που σου παραθεσα πιο πριν, θα δεις οτι κατα κανονα, αυτη η "προβληματικη" συμπεριφορα ειναι εξηγησιμη.
    Το συμπερασμα με τα "αφυσικα", μου θυμιζει το αλλο συμπερασμα ...
    "Το μπουζουκι ειναι οργανο. Ο Χωροφυλακας ειναι οργανο. Αρα ο Χωροφυλακας ειναι μπουζουκι!"
    Πραγμα που δεν απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα ...
    Η συμπεριφορα τους ειναι αναλογη με την συμπεριφορα των υπολοιπων ανθρωπων. Αν εχουν λιγο μυαλο, ειναι προβληματικοι, αν οχι ειναι φυσιολογικοι.
    Και στην τελικη και τα ατομα με ειδικες αναγκες, εχουν "προβληματικη" συμπεριφορα. Αυτα γιατι δεν τα βαζουμε στην μπουκα?

Και για να τελειώνω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε έχει τέτοιες προτιμήσεις και δεν προκαλεί.
    Αλλά όχι να μας κάνουν και καμάκι!

Μην τσιμπας ρε παληκαρι μου κι εσυ ...
    Δεν μου λες ...
    Αναρωτηθηκες εσυ ποτε ποσο ενοχλεις οταν κανεις καμακι σε μια γκομενα?
    Λες απλως, "θα δειξει", και προχωρας.
    Αυτοι γιατι να μην κανουν το ιδιο?

'Οσο για αυτά που λες για την φύση και τα ζώα, τα σκυλιά τρώνε που και που και τα σκατά τους.
    Πρέπει να το κάνουμε και εμείς;

Δεν τρωνε τα σκατα τους!
    Τα δικα τους τα γνωριζουν.
    Απλως ψαχνουν απεγνωσμενα για τροφη, που μπορει και να την βρουν στα σκατα καποιου αλλου σκυλου ...
    Λοιπον φιλε, ΔΕΝ μπορεις να φανταστεις που μπορει να φτασει ενας ανθρωπος, οταν αποκοπει απο την "ασπιδα" της κοινωνιας του, και αρχισει να λειτουργει κι αυτος με τα ενστικτα του ...
    Να μην παραθεσω τα "απειρα" παραδειγματα και πινω καφε ακομα ...

Α και φίλε dez...
    Πρώτον, αν επιμένεις τόσο για την φυσική επιλογή που λες θα έπρεπε να σκοτώνουμε και να απορρίπτουμε και οποιονήδποτε είχε κάποια αναπηρία σωματική ή νοητική.
    Μου φαίνεται πως η γνώμη σου είναι πιο "φασιστική" από την δικιά μας!

Η φυσικη επιλογη, ειναι αυτη που αναφερει ο dez, οντως.
    Ο ανθρωπος ομως, σαν νοημον ον, προσπαθησε να την υπερβει.
    Απο τον Νεαντερταλ ακομα, προσπαθουσαν να φροντησουν, τους λιγοτερο ικανους, οσο μπορουσαν. Οταν αντικειμενικα δεν μπορουσαν, αφηναν την φυση να κανει την "δουλεια" της, ωστε να μην κινδυνεψει η μικρη τους κοινοτητα.

Κοινωνία που λες ομοφυλοφιλών δεν πρόκειται να υπάρξει γιατί απλά το "είδος" τους δεν μπορεί να αναπαραχθεί!
    Φαίνεται πως προνόησε η φύση...
    Σαν τα μουλάρια ένα πράγμα...

Ναι, αλλα τα μουλαρια υπαρχουν αιωνες τωρα ...
    Φροντιζουν οι ανθρωποι γι' αυτο ...
    Το ιδιο θα "φροντισουν" και για το αλλο! :rotflmao:

Κι επειδη το θεμα για μενα δεν ειναι στην πραγματικοτητα μια καποια διαφορετικη κοινωνικη ομαδα, αλλα η Δημοκρατια ...

Ηθελα να ρωτησω και κατι που προσεξα ...

Περιπου ιδιες αποψεις με μενα εχουν και η Ilia και ο Gandalf και ο dez, απο αυτους που γραψαν εδω μεσα. Εγω μαλιστα ειμαι πιθανον ο πιο "ενοχλητικος".

Γιατι την "πεφτετε" στον dez με τοσο ιδιαιτερο τροπο?
    Ειπε κατι "χειροτερο" απο αυτα που ειπα εγω?

Δεν τον ξερω τον ανθρωπο, κι ουτε φανταζομαι οτι εχει αναγκη απο δικηγορο ...
    Αλλα ειδα αλλη μια "αδικια", και ειπα να την αναφερω ...

Εδω ειμαι !!!
    Ο πιο "κακος φιλολουγκρος"!!!
    Βαρατε !!!
    Αντεχω !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι γιατί γεννήθηκαν με αυτή την ιδιαιτερότητα και κάποια στιγμή την αποδέχτηκαν και υπάρχουν ομοφυλόφιλοι γιατί κάποια στιγμή το δοκίμασαν και τους άρεσε.

Άμα τους βάλουμε στη ζωή μας σαν κάτι πολύ φυσιολογικό, η δεύτερη κατηγορία θα αρχίσει να αυξάνεται...

Δεν είναι ανάγκη να επιδεικνύουμε σε τέτοια θέματα την προοδευτικότητα και το φιλελευθερισμό μας...

Ας κρατήσουμε και κάποιους ηθικούς φραγμούς επιτέλους...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
    Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι γιατί γεννήθηκαν με αυτή την ιδιαιτερότητα και κάποια στιγμή την αποδέχτηκαν και υπάρχουν ομοφυλόφιλοι γιατί κάποια στιγμή το δοκίμασαν και τους άρεσε.

Άμα τους βάλουμε στη ζωή μας σαν κάτι πολύ φυσιολογικό, η δεύτερη κατηγορία θα αρχίσει να αυξάνεται...

Δεν είναι ανάγκη να επιδεικνύουμε σε τέτοια θέματα την προοδευτικότητα και το φιλελευθερισμό μας...

Ας κρατήσουμε και κάποιους ηθικούς φραγμούς επιτέλους...
    Ακομα και γι' αυτους που δοκιμασαν και τους αρεσε, υπαρχουν εξηγησεις ...

Αλλα το θεμα για μενα ΔΕΝ ειναι οι ιδιοι οι Ομοφυλλοφιλοι που ουδολως με απασχολουν, αλλα τα γενικευμενα "ρατσιστικα" φαινομενα και "φασιστικες" συμπεριφορες, προς διαφορες ομαδες της κοινωνιας μας, που οντως με προβληματιζουν!

Δεν ειπα να τους βαλουμε στην ζωη μας, αλλα να αποδεχτουμε οτι υπαρχουν και ειναι μελη αυτης της κοινωνιας, οπως αποδεχομαστε να πληρωνουν φορους και να συμμετεχουν σε αλλες δραστηριοτητες.

Θα αρχισουν να αυξανονται ???
    Φοβαστε για τον πισινο σας ρεεεε ???
    Εγω παντως καθολου !!! :rotflmao:

Milaber, χρησιμοποιησα ενα παραδειγμα, πολυ τραβηγμενο, στην προσπαθεια μου (ασκοπη προφανως) να πω οτι τιποτα δεν πρεπει να θεωρειται σταθερο και απολυτο και οτι τα παντα μπορουν να γυρισουν τουμπα. Ενα απλο παραδειγμα ειναι η υπαρξη μητριαρχικων κοινωνιων ανα την ιστορια του "ειδους" μας.

Idi, λυπαμαι οχι μονο γιατι δεν καταλαβες τιποτα, αλλα περισσοτερο γιατι δε θες να καταλαβεις... Δε θα χασω και τον υπνο μου ομως Να σ αφησω τωρα να χαρεις τις 6 γκομενες που σου αντιστοιχουν, 6 γιατι σου δινω και τις "δικες" μου 3 ετσι για να γουσταρεις περισσοτερο :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Ακομα και γι' αυτους που δοκιμασαν και τους αρεσε, υπαρχουν εξηγησεις ...

Αλλα το θεμα για μενα ΔΕΝ ειναι οι ιδιοι οι Ομοφυλλοφιλοι που ουδολως με απασχολουν, αλλα τα γενικευμενα "ρατσιστικα" φαινομενα και "φασιστικες" συμπεριφορες, προς διαφορες ομαδες της κοινωνιας μας, που οντως με προβληματιζουν!

Δεν ειπα να τους βαλουμε στην ζωη μας, αλλα να αποδεχτουμε οτι υπαρχουν και ειναι μελη αυτης της κοινωνιας, οπως αποδεχομαστε να πληρωνουν φορους και να συμμετεχουν σε αλλες δραστηριοτητες.

Θα αρχισουν να αυξανονται ???
    Φοβαστε για τον πισινο σας ρεεεε ???
    Εγω παντως καθολου !!! :rotflmao:
    Οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Φυσικά και θα είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας. Ίσως θα έπρεπε να πω ομοφυλοφιλία για να είμαι πιο σαφής.

Οι ρατσιστικές και φασιστικές συμπεριφορές είναι άμυνα σε ένα φαινόμενο που όλο και μεγαλώνει.

Ε δεν μπορώ για παράδειγμα σε ελληνικές καθημερινές σειρές που προβάλλονται σε ώρες αιχμής να παρακολουθώ τους προβληματισμούς του γκέυ που δεν μπορεί να αποφασίσει αν θέλει περισσότερο τον έναν ή τον άλλο γκόμενο ή τη γκόμενα που του την πέφτει.... Ούτε να παρακολουθώ και ερωτικές σκηνές μεταξύ τους λες και είμαστε θύματα ενός οργανωμένου σχεδίου για να συνηθίσουμε το θέαμα και την ιδέα των αντρών που αλλαξοκωλιάζονται.

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Ας κάνουν ό,τι θέλουν διακριτικά και ιδιωτικά όπως το έκαναν τόσα χρόνια.
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Κι επειδη το θεμα για μενα δεν ειναι στην πραγματικοτητα μια καποια διαφορετικη κοινωνικη ομαδα, αλλα η Δημοκρατια ...

Ηθελα να ρωτησω και κατι που προσεξα ...

Περιπου ιδιες αποψεις με μενα εχουν και η Ilia και ο Gandalf και ο dez, απο αυτους που γραψαν εδω μεσα. Εγω μαλιστα ειμαι πιθανον ο πιο "ενοχλητικος".

Γιατι την "πεφτετε" στον dez με τοσο ιδιαιτερο τροπο?
    Ειπε κατι "χειροτερο" απο αυτα που ειπα εγω?

Δεν τον ξερω τον ανθρωπο, κι ουτε φανταζομαι οτι εχει αναγκη απο δικηγορο ...
    Αλλα ειδα αλλη μια "αδικια", και ειπα να την αναφερω ...

Εδω ειμαι !!!
    Ο πιο "κακος φιλολουγκρος"!!!
    Βαρατε !!!

Αντεχω !!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Κ.Α. "ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΥΑΛΑ"

ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ??????

ΘΕΛΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?????

ΡΩΤΑΩ ΑΠΛΩΣ....

Σελίδα 6 από 27 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο