Λοιπόν αντόνιΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
Ότι είστε μία παρέα δεμένη και αλληλοϋποστηρίζεστε καταρχάς σας τιμά και το αναγνωρίζω.
Παρόλα αυτά όμως, είναι τόσο δύσκολο να διαβάσει κάποιος αυτά που γράφω στην πρώτη σελίδα και να προσπαθήσει να έρθει στη θέση μου, τόσο δύσκολο?
Γράφω δύο σελίδες και δεν αναφέρετε κανένας ούτε σε μια λέξη, γιατί?
Αντ’ αυτού όλοι (εντάξει, όχι όλοι), θεωρούμε σαν δεδομένο πως ο Αντώνης είναι καραγκιόζης, οι υπόλοιποι είμαστε πρώτα παλικάρια, ότι έχει γράψει είναι μαλακίες (σόρι για τη λέξη), και βούρ, απάνω του.
Και αφού έχω καταλάβει πως σας αρέσουν οι παροιμίες και τα αποφθέγματα, ας πω και εγώ ένα πολύ γνωστό: σκέφτομαι άρα υπάρχω -μπορεί να συνυπάρξει και σε μια δεμένη παρέα.
Απαντήσεις τώρα:
Η πρόθεση για τα μαθήματα είναι σωστή και μπράβο, εγώ αμφισβητώ το αποτέλεσμα, βρίσκω λάθη στον τρόπο που γίνονται και στις προτεραιότητες που δίνονται –μιλάω πάντα για Μάθημα Ασφαλούς Οδήγησης.
Διαβάζω όλο μπηχτές για την Βέσπα μου, για τα 8 άλογα που καβαλάω κτλ.
Το να οδηγάς μηχανές εννιακοσίων + κυβικών δεν σημαίνει πως αυτομάτως έγινες μηχανόβιος, αλλά αφού για κάποιους αυτό είναι το κριτήριο, ενημερώνω πως έχω TDM 900 με μπλε λαιμούς εξατμίσεων εκτός τη Βέσπα.
Hornet, δεν αφαίρεσες τις δύο απαντήσεις που αναφέρεις, αφαίρεσες όλη την συζήτηση «γυροσκοπικό φαινόμενο» με 90 απαντήσεις.
Για κάποιον που είπε πως του θυμίζω με τις συμβουλές μου τον πατέρα του 70 χρονών, ας σκεφτεί πως ίσως είναι ο μόνος που νοιάζεται πραγματικά για πάρτη του.
Για αυτόν που αμφισβητεί τους αριθμούς που λέω, θα πρέπει να κάνουμε μαθήματα στατιστικής : για κάθε 20 σκούτερ, παπάκια κτλ που κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους αντιστοιχεί μία (1) μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού – οι στατιστικοί αριθμοί μιλούν αναλογικά, ξανασκέψου το.
Τέλος απαντήσεων.
Και τώρα… επιστροφή στο «ειρωνικό» μου ύφος.
Το επόμενο μάθημα ασφαλούς οδήγησης θα το κάνω ΕΓΩ!!! και αφού θεωρείτε δεδομένο πως ξέρετε να φρενάρετε, να στρίβετε, να ντύνεστε κτλ. Θα σταθώ στον τρόπο που ελέγχουμε τη μηχανή μας όταν βρίσκετε στον αέρα μετά από άλμα, με το πίσω φρένο και το γκάζι. Σκοπός είναι να μάθουμε να προσγειωνόμαστε με τις δύο ρόδες ταυτόχρονα. Έχω κάνει μοτοκρός και γνωρίζω.
Το μάθημα θα γίνει αύριο στην χασαποταβέρνα ΡΟΥΚΟΥΝΑΣ στη Χασιά.
εγώ θα έρθω στο μάθημά σου γιατί
θέλω να εξελίσσομαι συνεχώς και να μαθαίνω…
Τώρα να ξέρεις ότι στην ουσία όλοι τούτοι εδώ
οι μαμελούκοι λένε πολλές φορές ότι τους κατέβει
έτσι δεν θα ήθελα με τίποτα κάποιος να νιώθει ότι βάλλεται
από μια παρέα ολόκληρη δηλ όλοι σας και μόνος μου….
Εάν νιώθεις έτσι μετά από όλες αυτές τις μπούρδες που ειπώθηκαν
να ξέρεις ότι εγώ θα έρθω με το μέρος σου….
έτσι ρε μαμελούκοι για να υπάρχει μια ισορροπία….
Λοιπόν προτείνω ο επόμενος που θα έρθει μαζί μας
να είναι ο Γιαγιάς Αρκούδας….
Εγώ το ξανάλεω κάτω το κατεστημένο του Forum…
Επαναστατική Οργάνωση Free Poystraider….
:rotflmao: :rotflmao:
Ελάτε ρε να δούμε ποίος θα ανέξει….
![]()
![]()
![]()