Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 112

Θέμα: GP Catalunya

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    για μια ακομη φορα γραφετε π@π@ριες...ειναι εντυπωσιακο το οτι,πλην ελαχιστων,ολοι οι υπολοιποι το μονο που βλεπετε ειναι η σειρα τερματισμου...κατα την διαρκεια του αγωνα τι κανετε?αλλαζετε καναλι?

ειναι δυνατον να μην ειδατε τι ζορι τραβαγε ο στονερ με το παρταλι σε καθε στροφη? που ειδατε την τεραστια υπεροχη του ντουκατι στην ευθεια σε σχεση με το γιαμαχα? ο στονερ απεδειξε οπως το εκανε και περισυ, οτι τον ψυχολογικο πολεμο του ροσσι τον γραφει εκει που δεν πιανει μελανι κι οταν το παρταλι δουλευει καλα μην τον ειδατε...το οτι ο ροσσι εκανε οτι ηξερε και δεν ηξερε για να περασει δεν σας λεει τιποτα? το οτι το μηχανακι του ,ειδικα στις στροφες ηταν αψογο σε σχεση με το ντουκατι που εδω πατουσε εκει βρισκοτανε,επισης δεν σας λεει τιποτα? το οτι ,παρολη την ασταθεια του ντουκατι , ο στονερ ηταν εκπληκτικος στα φρενα ,παλι δεν σας λεει τιποτα?

το οτι το χοντα ηταν αψογο και ο πεντροσα πηγαινε λες και ετρεχε σε αλλο αγωνα παλι δεν σας λεει τιποτα?

τι να πω...απογοητευση...παρακολουθω αγωνες απο το 88,αλλα τον σχολιασμο που ζω απο τους θεατες εδω και καποια χρονια,ο οποιος ειναι σαν να ακουω γκομενες που κανουν cheerleading χωρις να καταλαβαινουν χριστο δεν το εχω ξαναζησει...τι να πω...

καταντια...

ενταξει δεν εχουμε την εμπειρια σου και λεμε παπαριες..
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΟΚ αυτό με την... υπεροχή της Ντουκάτι έχει γίνει ανέκδοτο. Που στην ευχή τη βλέπετε και το λέτε και το ξαναλέτε για την ευθεία δνε μπορώ να καταλάβω! Δηλαδή βλέπετε εσείς να έχει καμία τρελή υπεροχή η Ντουκάτι όπως πέρσι; Βλέπετε στις ευθείες να φεύγει μπροστά και να κάνει τεράστια διαφορά; Μόνο στον πρώτο αγώνα έγινε και τέλος.
    Κατά τα άλλα ο καθέας πήρε αυτό που ήθελε στον αγώνα. Ο ρόσι βολεύτηκε μία χαρά με τη δεύτερη θέση, οι βαθμοί που πήρε πιθανότατα θα φανούν υπερπολύτιμοι για το πρωτάθλημα ο Ντάνι κατέκτησε την νίκη και ελπίζει ευχαρίστησε και τους συμπατριώτες του ο Στόνερ έδειξε ότι έχει τα κότσια έχει και το ταλέντο αλλά ακόμα του λείπουν πράγματα ανάμεσα σε αυτά και καλύτερα στημένη μοτοσικλέτα... όλα καλά δηλδή.
    Κατά τα άλλα εγώ έχω το μόνιμο πια παράπονό μου. Αγώνες για... τα πανηγύρια από ένα σημείο και μετά. Μία φεύγει ο Ρόσι καιάντε πιάστον. Μία ο Ντάνι το ίδιο. Κάπου κάπου και ο Στόνερ... ωραίο θέαμα. Φεύγει ένας μπροστά κάνει τα κόλπα του και οι άλλοι τρέχουν από πίσω. Πολύ φόρμουλα πάει να γίνει και μου την σπάει απίστευτα.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ο Stoner λοιπόν όπως και ο Pedrosa και δεν ξέρω ποιος άλλος, δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσει στα ίσα το Rossi σε μάχη γιατί τη διαφορά ταλέντου όχι τώρα, αλλά χρόοονια τώρα μπορεί να τη δει και ο τελευταίος άσχετος και λέτε τώρα όσα ανέκδοτα θέλετε.
    πολύ υποκειμενικό το σχόλιό σου, φυσικά μπορείς να το λες όσο θες και να το πιστεύεις αλλά όσο μπορείς να το αποδείξεις εσύ άλλο τόσο μπορώ να το αποδείξω και εγώ, αφού δεν έχουν ούτε τα ίδια μηχανάκια ούτε πολύ πιθανόν να τα έχουν ποτέ. Επομένως αν όποιος δε συμφωνεί μαζί σου εσύ τον θεωρείς άσχετο, λυπάμαι.

Ο Pedrosa ήταν στην πατρίδα του και δίκαια κέρδισε όπως κέρδισε, αλλά αν τον κυνηγούσε ο Rossi πάλι θα έχανε όπως χάνει πάντα.
    Ο rossi εχθές τον κυνηγούσε τον pedrosa, απλώς δεν μπορούσε να τον φτάσει.
    O Stoner γύριζε σε πολύ γρήγορο ρυθμό και το μόνο του πρόβλημα ήταν ότι είχε το Rossi πίσω του. Ας μας πει κανείς τώρα ότι πίστευε πως θα έμενε και θα τερμάτιζε 2ος μέχρι το τέλος να γελάσουμε παρέα.
    ίσως να έχασες την περσινή σεζόν, αλλά σε head to head κόντρες μεταξύ rossi stoner όπου η διαφορά στο τέλος ήταν <1-2 sec, ο stoner τον κέρδισε κατά κράτος, συμπεριλαμβανομένου και της καταλωνίας που τον πήρε με κάτι χιλιοστά. Πέρσι γελούσες?

και όσο για τις τελικές, δεν θυμάμαι κανένα να έλεγε ότι κέρδιζε η μηχανή και όχι ο rossi όταν ο rossi έτρεχε εναντίον των δίχρονων και των yamaha που ήταν κατά γενική ομολογία υποδεέστερες μηχανές. Η μαγκιά του rossi ήταν ότι κέρδισε και με τα yamaha και αυτό το αναγνωρίζω. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όλων των εποχών αλλά δηλώσεις του στυλ οι stoner/pedrosa/lorenzo δεν πιάνουν μία μπροστά του επειδή νικούσα τους biaggi/giberanau/capirossi/roberts είναι αστείες και φυσικά είναι κουβέντες της καφετέριας αφού οι αγώνες και τα πρωταθλήματα παίζονται στις πίστες. Μετά βέβαια, όταν χάνει ο rossi έχουμε να λέμε ότι φταίνε τα λάστιχα, τα λιπαντικά, η τελική, κλπ. Επειδή το ίδιο λοιπόν μπορεί να ειπωθεί και για τα πρωταθλήματα του rossi, ας αφήσουμε την παραφιλολογία και ας κοιτάξουμε τους αγώνες. Στο κάτω κάτω αν μία εταιρία πάει τρένο φέτος, αυτή είναι η yamaha αλλά δεν ακούω τους rossi fans να λένε ότι τον βοηθάει η μηχανή. Όταν νικάει ο rossi μιλάει το ταλέντο, όταν χάνει είναι η τελική του ducati ή δε ξέρω εγώ τι. Καλοί είσαστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    πολύ υποκειμενικό το σχόλιό σου, φυσικά μπορείς να το λες όσο θες και να το πιστεύεις αλλά όσο μπορείς να το αποδείξεις εσύ άλλο τόσο μπορώ να το αποδείξω και εγώ, αφού δεν έχουν ούτε τα ίδια μηχανάκια ούτε πολύ πιθανόν να τα έχουν ποτέ. Επομένως αν όποιος δε συμφωνεί μαζί σου εσύ τον θεωρείς άσχετο, λυπάμαι.

Ο rossi εχθές τον κυνηγούσε τον pedrosa, απλώς δεν μπορούσε να τον φτάσει.

ίσως να έχασες την περσινή σεζόν, αλλά σε head to head κόντρες μεταξύ rossi stoner όπου η διαφορά στο τέλος ήταν <1-2 sec, ο stoner τον κέρδισε κατά κράτος, συμπεριλαμβανομένου και της καταλωνίας που τον πήρε με κάτι χιλιοστά. Πέρσι γελούσες?

και όσο για τις τελικές, δεν θυμάμαι κανένα να έλεγε ότι κέρδιζε η μηχανή και όχι ο rossi όταν ο rossi έτρεχε εναντίον των δίχρονων και των yamaha που ήταν κατά γενική ομολογία υποδεέστερες μηχανές. Η μαγκιά του rossi ήταν ότι κέρδισε και με τα yamaha και αυτό το αναγνωρίζω. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα όλων των εποχών αλλά δηλώσεις του στυλ οι stoner/pedrosa/lorenzo δεν πιάνουν μία μπροστά του επειδή νικούσα τους biaggi/giberanau/capirossi/roberts είναι αστείες και φυσικά είναι κουβέντες της καφετέριας αφού οι αγώνες και τα πρωταθλήματα παίζονται στις πίστες. Μετά βέβαια, όταν χάνει ο rossi έχουμε να λέμε ότι φταίνε τα λάστιχα, τα λιπαντικά, η τελική, κλπ. Επειδή το ίδιο λοιπόν μπορεί να ειπωθεί και για τα πρωταθλήματα του rossi, ας αφήσουμε την παραφιλολογία και ας κοιτάξουμε τους αγώνες. Στο κάτω κάτω αν μία εταιρία πάει τρένο φέτος, αυτή είναι η yamaha αλλά δεν ακούω τους rossi fans να λένε ότι τον βοηθάει η μηχανή. Όταν νικάει ο rossi μιλάει το ταλέντο, όταν χάνει είναι η τελική του ducati ή δε ξέρω εγώ τι. Καλοί είσαστε...
    Συμφωνω σε οσα λες εκτος απο ενα σημειο...Προσωπικα δεν ειδα πουθενα χθες τον rossi να κυνηγαει ή να προσπαθει να κυνηγησει τον Pedrosa...Μπηκε στην 3αδα,ειδε οτι ο Dani ειχε εξαφανιστει και απο εκει και περα επικεντρωθηκε στον Stoner
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Συμφωνω σε οσα λες εκτος απο ενα σημειο...Προσωπικα δεν ειδα πουθενα χθες τον rossi να κυνηγαει ή να προσπαθει να κυνηγησει τον Pedrosa...Μπηκε στην 3αδα,ειδε οτι ο Dani ειχε εξαφανιστει και απο εκει και περα επικεντρωθηκε στον Stoner

Γιατί δεν μπορούσε Γιώργο μου. Και ξέρεις γιατί; Όχι γιατί είναι κατώτερος ο Ρόσι από τον Πεντρόσα αλλά γιατί είναι αυτό που έγραψα πριν και αυτό που αρχίζουν να λένε σιγά σιγά αρκετοί. Μετατρέπεται σε αγώνα φόρμουλας. Φόρμουλα 1. Φεύγει ο ένας μπροστά και οι άλλοι τρέχουν από πίσω με τη γλώσα έξω. Τρίχες! Εχτές ο Ντάνι είχε φτάσει κάποια στιγμή να έχει 7 δευτερόλπετα διαφορά αν θυμάμαι καλά. Ο Ρόσι σε κάποια σημεία ίσα που φαινόταν όπως το αντίθετο στους προηγούμενους αγώνες. Άντε να καταλάβεις μετά τι γίνεται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Γιατί δεν μπορούσε Γιώργο μου. Και ξέρεις γιατί; Όχι γιατί είναι κατώτερος ο Ρόσι από τον Πεντρόσα αλλά γιατί είναι αυτό που έγραψα πριν και αυτό που αρχίζουν να λένε σιγά σιγά αρκετοί. Μετατρέπεται σε αγώνα φόρμουλας. Φόρμουλα 1. Φεύγει ο ένας μπροστά και οι άλλοι τρέχουν από πίσω με τη γλώσα έξω. Τρίχες! Εχτές ο Ντάνι είχε φτάσει κάποια στιγμή να έχει 7 δευτερόλπετα διαφορά αν θυμάμαι καλά. Ο Ρόσι σε κάποια σημεία ίσα που φαινόταν όπως το αντίθετο στους προηγούμενους αγώνες. Άντε να καταλάβεις μετά τι γίνεται.
    Πιστευω οτι απεχουν πολυ απο το να καταντησουν τα MotoGP formula1.Σιγουρα υπαρχουν αγωνες που ο πρωτος φτιαχνει πολυ μεγαλη διαφορα απο τον 2ο,αλλα ενας αγωνας δεν γινεται συναρπαστικος μονο και μονο απο τις μαχες για την πρωτη θεση!Εγω καραγουσταρα χθες την φαση με stoner-rossi που κρατησε μεχρι το τελος.

Επισης:Χθες,με την διαφορα που εκανε ο ντανος,και ο Θεος ο ιδιος να κατεβαινε δεν θα μπορουσε να τον φτασει.Ειναι αδικο να λεμε οτι ο rossi δεν κυνηγησε τον pedrosa κλπ γιατι ρε παιδες ο ανθρωπος ξεκινησε απο την 9η θεση!Οσο και οδηγαρα να ειναι δεν μπορουσε να τον φτασει.Κατα την γνωμη μου αυτος που ειναι αδικαιολογητος ειναι ο stoner που ηταν κοντα στον pedrosa απο την αρχη και δεν μπορεσε να τον ακολουθησει
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Πιστευω οτι απεχουν πολυ απο το να καταντησουν τα MotoGP formula1.Σιγουρα υπαρχουν αγωνες που ο πρωτος φτιαχνει πολυ μεγαλη διαφορα απο τον 2ο,αλλα ενας αγωνας δεν γινεται συναρπαστικος μονο και μονο απο τις μαχες για την πρωτη θεση!Εγω καραγουσταρα χθες την φαση με stoner-rossi που κρατησε μεχρι το τελος.

Επισης:Χθες,με την διαφορα που εκανε ο ντανος,και ο Θεος ο ιδιος να κατεβαινε δεν θα μπορουσε να τον φτασει.Ειναι αδικο να λεμε οτι ο rossi δεν κυνηγησε τον pedrosa κλπ γιατι ρε παιδες ο ανθρωπος ξεκινησε απο την 9η θεση!Οσο και οδηγαρα να ειναι δεν μπορουσε να τον φτασει.Κατα την γνωμη μου αυτος που ειναι αδικαιολογητος ειναι ο stoner που ηταν κοντα στον pedrosa απο την αρχη και δεν μπορεσε να τον ακολουθησει

όχι Γιώργο δεν θα τον έφτανε πράγματι. Και δεν τον κατηγορώ γι αυτό. Αλλά έχει γίνει πια πάρα πολύ κουραστικό αυτό το σκηνικό. Σφαίρα ο άλλος ο Ρόσι πίσω του που δεν είναι καν'ας τυχαίος και δεν τον πιάνει με τίποτα. Ούτε καν του κάθεται. Και περιορίζεται στη δεύτερη θέση. Έχουμε λοιπόν αγώνες ουσιατικά δύο ταχυτήτων. Οι μάχες πίσω κι ένας μπροστά. υπέροχψα λέμε.

Παλαιό μέλος

ο pedrosa ήταν σαν δαιμονισμένος εχθές, κανένας δε μπορούσε να τον πιάσει, τα γυρολόγιά του ήταν απίστευτα

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    ο pedrosa ήταν σαν ντοπαρισμένος εχθές, κανένας δε μπορούσε να τον πιάσει, τα γυρολόγιά του ήταν απίστευτα

Μόνο ο DePuniet μπορούσε να τον νικήσει...αλλά έπεσε ρε γαμώτο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

O Stoner γύριζε σε πολύ γρήγορο ρυθμό και το μόνο του πρόβλημα ήταν ότι είχε το Rossi πίσω του. Ας μας πει κανείς τώρα ότι πίστευε πως θα έμενε και θα τερμάτιζε 2ος μέχρι το τέλος να γελάσουμε παρέα.
    http://www.youtube.com/watch?v=U5UBs...topic=16231.30

Σ'αυτο τον αγωνα πρεπει να ειχες ψοφησει απ'τα γελια.

Απολαυστε τον.

Για να δουμε και της επομενες αναλυσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    κ κατι ενδιαφερον για τον στονερ.. οποιος εχει ορεξη ας διαβασει.. ο toby moody ειναι απ τους πιο γνωστους δημοσιογραφους στο χωρο, κ εκφωνητης μαζι με το julian ryder στο eurosport.

http://stv21.livejournal.com/45007.html

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    σορρυ 9 αγωνες εχει κερδισει το μεγαλο HRC απ το 2004.. ξεχασα να μετρησω τον χθεσινο..

σε 4-5 χρονια πηρε η μεγαλη εργοστασιακη ομαδα της ρεψΩλ χ0ντα οσες της εδωσε ο ροσσι το 2003..
    Μόνο που ο Rossi πήρε και όλο το team του HRC όταν ήταν στην Honda και κέρδιζε για πλάκα, για να βελτιώσει τα τροπέτα τα Yamaha που μετράγανε τις πρώτες θέσεις . . . από το τέλος, μήν ξεχνιώμαστε.

Μέχρι το 2003 που υπήρχε Rossi+HRC δέν υπήρχε αντίπαλος για την Repsol Team εκτός από κάποια άλλη ομάδα με RCV και δέν υπήρχε κιόλας κάτι να συζητήσεις όταν ο κτηνίατρος δεν πάλευε για την νίκη αλλά μόνο για να δώσει θέαμα, από τότε και ο Hayden(ο 2ος οδηγός) πήρε πρωτάθλημα ο stoner , τα πράγματα πλέον δέν είναι εύκολα όσο παλιά για τον vale.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada

Επισης:Χθες,με την διαφορα που εκανε ο ντανος,και ο Θεος ο ιδιος να κατεβαινε δεν θα μπορουσε να τον φτασει.Ειναι αδικο να λεμε οτι ο rossi δεν κυνηγησε τον pedrosa κλπ γιατι ρε παιδες ο ανθρωπος ξεκινησε απο την 9η θεση!Οσο και οδηγαρα να ειναι δεν μπορουσε να τον φτασει.

Καλα ρε παιδια κανεις δεν προσεξε ,οτι ο Rossi εχασε το αγωνα στα δοκιμαστικα?????
    Πως να φθασει τον Dany ξεκινοντας 9ος?????ειπαμε ειναι οδηγαρα αλλα οχι και Θεος,,,,,
    το οτι αυτο το εκανε πριν λιγα χρονια δεν σημαινει οτι θα το κανει και τωρα που τα
    μηχανακια ειναι ισοδυναμα, και οι πιτσιρικαδες εχουν τις ταυτοτητες στο στομα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Εδώ έχουμε έναν Pedrosa που κερδίζει με 8 sec και δεν το σηκώνει μία σούζα γαμώ το κέρατο μου δηλαδή... μια χαρά το παιδί δεν με ενοχλεί σε τίποτα, αλλά... εντελώς ξενέρωμα!
    ασε.. να μας λειπει καλυτερα.. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=X2p5DKB2XEE

Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
    απαξιει φιλε μου...
    παντα τον διακρινε η σοβαροτητα...
    και οχι τα μικυ μαους και μαλακιες ....
    :a14:

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MOTO GP ROUND 6-CATALUNYA
    από TROOPER στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 259