Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 144

Θέμα: ο μ@λ@κ@ς της γειτονιας σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

αν ηταν ο πιτσιρικος 10 χρονια μεγαλυτερος και "ντουλαπε" ηθελα να εβλεπα ποσοι απο εσας θα κατεβαιναν για αυτες τις μαπες που ειπαν.

το σκατο στην καλτσα κ.λ.π. κ.λ.π.:rotflmao: :rotflmao:

Και αυτο ρε Σταυρο ειναι καλο δηλαδη τωρα για σενα;
    Δηλαδη, ΚΑΙ κανει τη μλκια ΚΑΙ βγαινει απο πανω; Εσυ χαιρεσαι δηλαδη με ενα τετοιο σεναριο;

Θα ελεγες, μπραβο στο παιδι, τους εβαλε τους τσαμπα μαγκες στη θεση τους κλπ;;;
    Ειλικρινα δεν καταλαβαινω....

Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Τα παιδια γινονται οτι τα κανουμε ΕΜΕΙΣ.
    Σε ενα παραλληλο συμπαν αυτο το παιδι μπορει ηδη να σπουδαζε αστροφυσικη με υποτροφια, η να ηταν δουλευταρας σε ενα γιαπι προσπαθωντας να ειναι χρησιμος στο κοινωνικο συνολο.

Οι γονεις του φταινε που το παιδι τους εφτασε σε αυτο το ΧΑΛΙ.
    Οπως αντιστοιχα και για τα 15χρονα ξεκ@λακια με τα 10 κιλα μεικαπ και τα τατου "Σκιστε με --->" πανω απο το κωλομερι.

Οσον αφορα το παιδι καθαυτο, ναι ειναι κωλοπαιδο.
    Και εμεις ημασταν οποτε δεν θα πω τιποτα για αυτο.

ΑΛΛΑ! ΑΝ καποια μερα ο τυπος που εκλεισε αναποδα στην λεωφορο τυχει ψυχοπαθης/φορτωμενος/τσαμπουκας κ το πατησει η το στειλει σε τευχη στο σπιτι του απο το ξυλο, τοτε το παιδι ας ΜΗΝ αρχισει τα μα και μου!

Το ξαναλεω: και εγω/εμεις καναμε μλκιες ΑΛΛΑ ειχαμε συναισθηση μεχρι ΠΟΥ να το τραβηξουμε!
    Και στην τελικη οταν πεταχτηκε ο τυπακος που ειχε στησει καρτερι στο κηπο οταν του βαρουσαμε το κουδουνι για 20η φορα και μας εκανε μπλε απο το ξυλο, καναμε τουμπεκι ψιλοκομμενο!

Don't do the crime, if you can't do the time.

ΥΓ. Στην προκειμενη περιπτωση -αναλογα με τις διαθεσεις μου- ειτε θα εβγαινα κ θα τον τραβαγα 5 μπουφλες η θα πηγαινα μπροστα του κ θα τον παταγα με την οπισθεν λεγοντας μετα οτι επεσε επανω μου. + _
    Νίκος
    Open Horizons

η αλήθεια είναι ότι ο πιτσιρίκος πρέπει να φάει τη σφαλιάρα του να έρθει στα ίσια του, το κακό είναι ότι τη σφαλιάρα του πρέπει να τη φάει από τον πατέρα του για να έχει κάποιο νόημα σε αντίθετη περίπτωση θα τη φάει τσάμπα.

αν ημουν εγώ ο πατέρας του εκτός από τη σφαλιάρα του θα έκανε πολύ καιρό να δει μηχανάκι

μιλάω εκ του ασφαλούς βέβαια καθότι δεν είμαι, πάντως και εγώ έκανα παπαριές μικρός (βέβαια όχι τόσο χοντρη αλλα τεσπα) έφαγα τις μάπες μου και ήρθα στα ίσια μου και σήμερα λέω καλά έκανε και με μπάφλιασε ο πατέρας μου.

το πιο πιθανο σε τέτοια περίπτωση που θα έκανα θα ήταν να πω κάνα μπινελίκι και αλλάζοντας λωρίδα να φύγω αλλά δεν αποκλείω την πιθανότητα να κατέβαινα και να τον βάραγα τον πιτσιρικά (πάνω στα νεύρα του ο καθένας μπορεί να παρεκτραπεί και εσείς που υποστηρίζετε ότι επειδή όταν είμασταν μικροι κάναμε μ@λακίες κτλ αν είσασταν από πίσω του είστε σίγουροι ότι δεν θα χάνατε την υπομονή σας και δεν θα το βαράγατε?????)

Παλαιό μέλος
    :a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    1η κινηση...κατεβαινεις απο το αυτοκινητο (αφου βλεπεις πρωτα πως δεν εχει σκοπο να κοψει την πρωινη του μαλακια)
    2η κινηση...πας διπλα του και του ζητας ευγενικα να παει στην ευχη της παναγιας
    εαν δεχτει εχει καλως....εαν οχι υπαρχουν 2 περιπτωσεις
    1η τρωει την μπουνια στο στομα (ενοειτε χωρις να εχει προλαβει να βγαλει το τσιγαρο!)
    2η τρωει μια κλωτσια στα πλευρα να παει στην ακρη μαζι με τη σαβουρα του να αδειασει και ο δρομος να περασει ο κοσμος.
    εαν φαει την μπουνια και φυγει εχει καλως εαν οχι υπαρχουν 2 περιπτωσεις.
    1η μετα απο την μπουνια και αφου εχει μαζεψει τα δοντια του απο κατω αρπαγμα απο το μαλλι και πεταμα στην ακρη επανω στα φιλαρακια του (που τα θεωρω πιο μαλακισμενα καθως τους θεωρω υπευθυνους για την παπαρια του φιλου τους καθως ζητωκραυγαζαν για την παλικαρια (αδερφιστικη) του φιλου τους.
    2η περιπτωση αν ηταν καποιος τοσο αμυαλος και κουραδομηχανη σαν τον συγκεκριμενο πολυ απαλα και με 1η ταχυτητα θα τον εσπρωχνε μαζι με το χαρχαλι του μεχρι να πιασει ακρη να αδειασει ο δρομος!
    Θα μπορουσα να γραφω για ωρες αλλα με τετοια τσογλανια αλητακια ταχα μαγκες αδερφες δεν λεει να σπαταλας και πολυ χρονο.Οσο για καποιους που το δικαιολογουνε *παιδια ειναι* σορυ ρε μαγκες αλλα αμα καποιος τσαντακιας πιτσιρικας ληστευε η χτυπουσε την αδερφη η τη μητερα σας και μετα απο χρονια (ενηλικας πια) σας εβρισκε και σας ζητουσε συγνωμη ελπιζω το ιδιο να λεγατε *ελα μωρε παιδι ησουν και εσυ*
    Απλα εχω τσατιστει οχι με τον μαλακουλι που νομιζε οτι κατι εκανε οσο με τους απο πισω οδηγους που δεν κατεβηκε κανεις να του σπασει τη μαπα μηπως και ξαναλεω ΜΗΠΩΣ και την απομενη φορα το σκευτει λιγο πριν το ξανακανει....
    Θα το στρωσω που θα παει..

πωπω κατι παλληκάρια που έχουμε στο φόρουμμμμμ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Στο φορουμ?
    Εξω να δεις....

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    Στο φορουμ?
    Εξω να δεις....
    πωπωωωω....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Α, ρε "Πιλότε Πολέμου", πόσο μα πόσο δίκιο είχες
    Εγώ πάντως ακόμη ψάχνω αυτό το ρημάδι το Β612 ...

Να ρωτήσω κάτι ;;;

Πρίν αρχίσουμε τον πιτσιρικά στις φάπες , κλωτσές , τον πατήσουμε από πάνω , του κάψουμε το σπίτι και γενικώς βγεί ο Balboa από μέσα μας .....

Θα μπορέσει κανείς να κατέβει και απλά να του μιλήσει για το ότι η μαλακία που κάνει μπορεί να προκαλέσει δεινά σε συνανθρώπους του ;;;

(αν όχι πολύ φοβάμαι πως την πατήσαμε ομαδικώς κορίτσια ... )

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    πωπω κατι παλληκάρια που έχουμε στο φόρουμμμμμ
    γουσταρεις καπτεν? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χαχαχα σαρεσε εε?
    με τα πωω και τα αααα και το ολο δηθεν ειρωνικο στυλακι εμενα δε με τσατιζεις φιλος...ειδα το στυλακι που γραφεις δεν ειδα το βιντεακι και απλα ειπα και εγω την π@π@ρι@ μου....γουσταρεις να ασχολουντε με την παρτυ σου αλλα δε φταις εσυ φταινε τα παλικαρια που *τσιμπανε* στην δηθεν γνωμη σου και απαντανε....αντε καλα να περνας και σου ευχομαι να τυχαινεις μπροστα σου παντα τετοια τσογλανια και να φωναζεις στους υπολοιπους οδηγους *μα μη κορναρετε παιδι ειναι* χαχαχα

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    χαχαχα σαρεσε εε?
    με τα πωω και τα αααα και το ολο δηθεν ειρωνικο στυλακι εμενα δε με τσατιζεις φιλος...ειδα το στυλακι που γραφεις δεν ειδα το βιντεακι και απλα ειπα και εγω την π@π@ρι@ μου....γουσταρεις να ασχολουντε με την παρτυ σου αλλα δε φταις εσυ φταινε τα παλικαρια που *τσιμπανε* στην δηθεν γνωμη σου και απαντανε....αντε καλα να περνας και σου ευχομαι να τυχαινεις μπροστα σου παντα τετοια τσογλανια και να φωναζεις στους υπολοιπους οδηγους *μα μη κορναρετε παιδι ειναι* χαχαχα
    1) Δες το βίντεο για να έχεις άποψη

2) Τα περι "δηθεν" γνώμης αλλού...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

1) Δες το βίντεο για να έχεις άποψη

2) Τα περι "δηθεν" γνώμης αλλού...
    ναι....εεε μαλλον δεν καταλαβες καλα....ειπα *δεν ειδα το βιντεο,,,,,και ειπα απλα την π@π@ρι@ μου* (δηλαδη οτι το ειδα και οχι οπως καποιοι χωρις να δουν απαντανε)
    Οσο για τα περι *δηθεν* γνωμης γνωμη μου ειναι και στα μουτρα σου το λεω και αμα γουσταρεις δε θα μας υποδειξεις και που θα πουμε τι...αυτα και καλη σου σπερα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κάνουμε μέγα θέμα το ότι ένας "πιτσιρικάς" κάνει διάφορες μαλακίες στην Καμάρα....

Ε και; Άλλοι κάνουν χειρότερες μαλακίες και τους ψηφίζουμε κιόλας....

Με τις υγείες σας.

Υ.Γ. Τα περί φαπών κλπ από το πληκτρολόγιο ή μη δεν σχολιάζονται αλλά δείχνουν τον χώρο που κινούμαστε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κάνουμε μέγα θέμα το ότι ένας "πιτσιρικάς" κάνει διάφορες μαλακίες στην Καμάρα....

Ε και; Άλλοι κάνουν χειρότερες μαλακίες και τους ψηφίζουμε κιόλας....

Με τις υγείες σας.

Υ.Γ. Τα περί φαπών κλπ από το πληκτρολόγιο ή μη δεν σχολιάζονται αλλά δείχνουν τον χώρο που κινούμαστε.
    Ο καννιβαλισμος δεν εξαλειφετε με μαθηματα *σαβουαρ βιβρ* αλλα με καννιβαλισμο *με το γαντι ομως*...Αλλοι κανουν χειροτερες μακακιες εχεις δικιο αλλα.....ποιος σου ειπε οτι τους ψηφιζουμε??

Ας αφήσουμε λοιπον τα διαδικτυακά, ανέξοδα και άνευ ρίσκου μπουνίδια, μήπως και δούμε το θέμα σοβαρά...

Κατ' αρχήν προς τρουπερ αλλα και όσους νομίζουν οτι απλά γράφω "αντιδραστικά" έτσι για να γράφω, σας πληροφορώ οτι κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, δικαιολογείται απο το γεγονός οτι δε γνωριζόμαστε ουσιαστικά. 3 ιντερνετικά χρόνια δεν ειναι και πολλά για να μάθεις το ακριβές ποιόν του άλλου.

Στο προκείμενο.

Αρχίσατε να βάζετε συγκρίσεις με κλέφτες, τσαντάκιες κλπ. Μα είναι δυνατόν; Την έννοια "διαβαθμιση", το οτι απο το Α ως το Ω μεσολαβούν 22 γράμματα δεν την κατανοείτε; Πως μπορείς να εξισώσεις την - όποια - αντιμετώπιση στη μαλακία ενός πιτσιρικά στο δρόμο, με την κλοπή που είναι καταφανώς ποινικό αδίκημα.
    (παρακαλώ μην ακούσω οτι και η παρακώλυση συγκοινωνιών είναι γιατί αφ' ενός τα 20'' που κράτησε η όλη φάση ειναι σταγονίδιο στον Ωκεανό της κυκλοφοριακά συμφορημένης πόλης, αφ' ετέρου χρόνια και χρόνια που κλείνουν δρόμοι, εθνικές οδοί κλπ απο τον καθένα, δεν ειδα να πηγαίνει καποιος φυλακή, οπότε )

Η διαφορά τελικα που έχω με τους περισσότερους απο εδω (το δυστυχώς Μήτσο πήγαινε σ' εμένα και, όχι, δεν περασα καθόλου στο ντουκου αυτο που έγραψες), δεν είναι τόσο απόψεων όσο θεώρησης των πραγμάτων.

Διότι κανένας ίσως δεν πρόσεξε οτι πουθενά δε σχολίασα αυτή καθεαυτή τη πράξη του πιτσιρικά, αν ήταν μαλακία ή όχι. Δε θεωρώ οτι πρέπει να αναλωνόμαστε στα αυτονόητα, σαφώς και ήταν μαλακία. Η διαφορά μας ειναι οτι πριν μπω και γράψω και υπερθεματίσω να τον δείρουμε, καψουμε, βράσουμε, ανασκολωπισουμε κλπ, περίμενα. Ομολογώ ξεκάθαρα οτι η πρώτη μου αντίδραση ήταν ίδια με των περισσοτέρων. Αλλά... το σκέφτηκα λίγο. Κι εκεί μπήκε ο παράγοντας "ε, και;"

Ε, και τι έγινε δλδ; Σαφώς κι έκανε μαλακία ο πιτσιρικάς αλλά δεν ήταν τίποτα το σοβαρό (αυτές οι υπερβολές που γράφτηκαν περι νοσοκομειακών και εγγύων γυναικών ειναι αστείες - σε μια πολή κολλημένη σε διαρκές κυκλοφοριακό έμφραγμα με χιλιαδες ΙΧ και διπλό παρκαρισμα ο πιτσιρικάς μας έφταιξε; ).
    Αφ' ετέρου τέτοιες ανάλογες ή αντίστοιχες παπαριές έχουμε κάνει αν όχι όλοι, οι περισσότεροι όντας παιδιά. Αν δεν τις θυμάστε, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να βοηθήσω.

Διότι Γιώργο (τρουπερ) τα παιδαγωγικά βιβλία γράφουν πολλά περισσότερα πράγματα απο την απλοϊκή και λαϊκευμένη θεώρηση του "στοργή και προδέρμ", τουλάχιστον τα βιβλία που γράφτηκαν απο την εποχή του breakthrough στο μεγάλωμα των παιδιών που έκανε ο Dr Benjamin Spock. Προτείνουν πως τέτοια θέματα να αντιμετωπιστούν, όχι με την έυκολη αλλα βραχυπρόθεσμη λύση του ξύλου (όπου ο μονος αρμόδιος και πάλι ειναι ο γονιός κι όχι ο πρώτος τυχόντας στο δρόμο), αλλά με ουσιαστική παρέμβαση και παρακίνηση του παιδιού προς άλλα ενδιαφέροντα, χωρίς σε καμία περίπτωση να αφαιρέσεις την παιδικότητα, την αφέλεια/αμέλεια και τον αυθορμητισμό της ηλικίας. Ανθρώπους μεγαλώνουμε όχι ευνουχισμένα κουτάβια...

Αλλά στην Ελλάδα πάντα κοιτάμε την εύκολη λύση, ποτέ δε προσεγγίζουμε ουσιαστικά το πρόβλημα.
    Και το πρόβλημα στο συγκεκριμένο βιντεάκι δεν ειναι η πλάκα που έκανε ο πιτσιρικάς, ούτε οτι γέλαγαν οι φίλοι του, τα έχουμε κάνει όλοι αυτά επαναλαμβάνω. Το πρόβλημα ειναι οτι τα ενδιαφέροντα αυτου του παιδιου - ενδεχομένως πάντα μια και δεν τον γνωρίζουμε - περιορίζονται σε αντίστοιχες φάσεις/πλάκες με παπιά με ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ οδηγικής παιδείας (κράνος κλπ). Αυτή δε θα έρθει, όσες μπουφλες και να πέσουν απο όποιον παλληκαρά, διαδικτυακό ή μη. Αυτή θα έρθει μονο αν αντιμετωπίσεις στην πηγή το πρόβλημα και η πηγή είναι οι γονείς. Οπότε, αυτή η γενιά ειναι ήδη ξοφλημένη, ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα νεογέννητα και τα αγέννητα. Μια παλιά κινέζικη παροιμία λέει "δώσε σε εναν πεινασμένο ενα ψάρι και θα χορτάσει σήμερα, μάθε τον να ψαρεύει και δε θα ξαναπεινάσει"

Σαν τελευταίο σχόλιο, να πω οτι σχεδόν όλοι όσοι ευχαρίστως θα δίνατε ενα χεράκι ξύλο στον πιτσιρικά έχετε ενα κοινό γνώρισμα: Δεν είστε γονείς ακόμα. Οταν γίνετε, θα δείτε τα πράγματα πολύ διαφορετικά.

Τέλος, εάν θεωρείτε τέτοια φαινόμενα ενδεικτικά του καιρού μας και παρακμής της κοινωνίας μας κλπ κλπ σας προτείνω τρία βιβλία γραμμένα στο διάστημα 1900 - 1950 που εντρυφουν στον κόσμο των παιδιών και των εφήβων με αλλο ματι - σίγουρα όχι κριτικό και στείρο.

α) Ο Πόλεμος των Κουμπιών - Λουίς Περγκώ (την κανονική όχι την παιδική έκδοση - Ερατώ)

β) Τα Ξύλινα Σπαθιά - Παντελής Καλιότσος

γ) Eroica - Κοσμάς Πολίτης

Να είστε όλοι καλά (και με συγχωρείτε για το μακροσκελές)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2013, 16:21
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2012, 17:30
  3. Της βοηθειά σας παρακαλώ, για αγορά Τdm
    από mixalisX στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 23