Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν ηταν ο πιτσιρικος 10 χρονια μεγαλυτερος και "ντουλαπε" ηθελα να εβλεπα ποσοι απο εσας θα κατεβαιναν για αυτες τις μαπες που ειπαν.
το σκατο στην καλτσα κ.λ.π. κ.λ.π.:rotflmao: :rotflmao:
Και αυτο ρε Σταυρο ειναι καλο δηλαδη τωρα για σενα;
![]()
Δηλαδη, ΚΑΙ κανει τη μλκια ΚΑΙ βγαινει απο πανω; Εσυ χαιρεσαι δηλαδη με ενα τετοιο σεναριο;
Θα ελεγες, μπραβο στο παιδι, τους εβαλε τους τσαμπα μαγκες στη θεση τους κλπ;;;
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω....![]()
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Τα παιδια γινονται οτι τα κανουμε ΕΜΕΙΣ.
Σε ενα παραλληλο συμπαν αυτο το παιδι μπορει ηδη να σπουδαζε αστροφυσικη με υποτροφια, η να ηταν δουλευταρας σε ενα γιαπι προσπαθωντας να ειναι χρησιμος στο κοινωνικο συνολο.
Οι γονεις του φταινε που το παιδι τους εφτασε σε αυτο το ΧΑΛΙ.
Οπως αντιστοιχα και για τα 15χρονα ξεκ@λακια με τα 10 κιλα μεικαπ και τα τατου "Σκιστε με --->" πανω απο το κωλομερι.
Οσον αφορα το παιδι καθαυτο, ναι ειναι κωλοπαιδο.
Και εμεις ημασταν οποτε δεν θα πω τιποτα για αυτο.
ΑΛΛΑ! ΑΝ καποια μερα ο τυπος που εκλεισε αναποδα στην λεωφορο τυχει ψυχοπαθης/φορτωμενος/τσαμπουκας κ το πατησει η το στειλει σε τευχη στο σπιτι του απο το ξυλο, τοτε το παιδι ας ΜΗΝ αρχισει τα μα και μου!![]()
Το ξαναλεω: και εγω/εμεις καναμε μλκιες ΑΛΛΑ ειχαμε συναισθηση μεχρι ΠΟΥ να το τραβηξουμε!
Και στην τελικη οταν πεταχτηκε ο τυπακος που ειχε στησει καρτερι στο κηπο οταν του βαρουσαμε το κουδουνι για 20η φορα και μας εκανε μπλε απο το ξυλο, καναμε τουμπεκι ψιλοκομμενο!
Don't do the crime, if you can't do the time.
ΥΓ. Στην προκειμενη περιπτωση -αναλογα με τις διαθεσεις μου- ειτε θα εβγαινα κ θα τον τραβαγα 5 μπουφλες η θα πηγαινα μπροστα του κ θα τον παταγα με την οπισθεν λεγοντας μετα οτι επεσε επανω μου. + _