Και συμπληρωνω,Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Οχι δεν μπορεις να μπεις στο μυαλο του καθενος, αλλα απο τη γενικοτερη συμπεριφορα στο δρομο που την αντιλαμβανεσαι στο πρωτο λεπτο καταλαβαινεις αν ενας οδηγος ειναι αξιοπιστος η οχι και κανεις την κινηση σου.
Αποψη μου, γ//μησε τα και δωσε προτεραιοτητα. Ε και τι εγινε στην τελικη;;; Και με τσοπερ 125αρι να εισαι τουλαχιστον μεσα στην πολη μπορεις να προσπερασεις οποιοδηποτε κουτι. Αρα παραχωρεις προτεραιοτητα και μετα απο λιγο τον περνας.
Δε σας εχει τυχει ποτε να σταματησει καποιος να του κανεις νοημα να περασει, να σου ανταποδωσει και την ωρα που περνας, να ξεκινησει κι εκεινος η να το αφησει να ρολαρει; Περιμενε εκει κι ας σου κορναρουν, ασε το μαλ//κα να περασει και μολις μπει μπροστα σου θα δεις κατι πολυτιμο. Οτι ναι ειχες δικιο για την αναξιοπιστια του γιατι στα 3 μετρα εκανε μαλ//κεια κι ευτυχως που τον αφησες να περασει γιατι θα την εκανε πανω σου κι εσυ θα ψαχνοσουνα και θα σε μαζευανε με το κουταλακι.
1. Περιμενα να αναψει το φαναρι και ημουνα στη Στρ. Μακρυγιαννη στο Μοσχατο. Με 20 χιλιομετρα ηρθε κι εσκασε πανω μου ενα χιουνται, την ωρα που ακουσα τον ηχο του ερχομου του στο δρομο [γιατι κι εγω ουτε καθρεφτες κοιταγα και μολις ειχα σχολασει και ημουνα ουφο] εσφιξα τα ποδια μου με δυναμη πανω στη σελα. Την ωρα που εσκασε πανω μου, κουνηθηκα εντονα, τρακαριστηκα, σοκαριστηκα, φοβηθηκα, αλλα εξακολουθωντας να σφιγγω τα ποδια και παλατζαροντας τη μηχανη αντιθετα απο την ωθηση που μου προκαλεσε το χιουνται, ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ.
2. Εχοντας βγαλει φλας απο πολυ πριν και ωντας στη Β μεραρχιας σταματαω για να στριψω στην Καραισκου και επιτοπου πεφτει πανω μου ενα αρχαιο φιατ. Παλι παλατζαρισα με το σωμα μου σφιγγοντας τα ποδια και ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ.
3. Οι αντιδρασεις μου δεν ηταν συνειδητες εκεινη τη στιγμη, μετα τις επεξεργαστηκα και θυμηθηκα τι ακριβω εκανα. Αρα μετραει και η τριβη με το χωρο. Μετραει το αν εισαι συνειδητα μοτοσυκλετιστης η μονο και μονο επειδη δεν εχεις τα λεφτα να παρεις καλο αυτοκινητο. Και για μενα μετραει περισσοτερο απ' ολα η ΑΚΟΗ. Να ακους το δρομο και τα οχηματα. Και γι' αυτο αν θελεις οταν κανω ταξιδι παροτι μ' αρεσει πολυ η μουσικη και θα μπορουσα να εχω ενα φορητο cd μεσα απο το μπουφαν δεν το κανω. Επιπλεον, πιστευω ειναι αρκετα σημαντικο τουλαχιστον το ενα ποδι σου να ακουμπαει ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο δρομο ακομη κι αν αυτο σημαινει πως θα κρεμεσαι στα φαναρια. Οπως κανουν τοσοι και τοσοι που εχουν λοξα με τα ΚΤΜ και ειναι μεσαιου αναστηματος η και κοντοι.