Στο συνταγμα κρεμασμα!!!
ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ![]()
ειδες...καλιμπραρισμα ηθελες...τωρα ευθυγραμιζεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
ποιές πράξεις ακριβώς; μπορούμε να βγάλουμε άκρη τι έγινε κατόπιν εορτής διαβάζοντας ένα άρθρο ή ακούγοντας τις αξιόπιστες ειδήσεις;
ότι και να πούμε θα είναι υπόθεση τις υπόθεσης. Άστα να πάνε δηλαδή![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
καλά εντάξει άστο κατάλαβα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μαστορα δε σε εβρισα.μια παρατηρηση εκανα.
τωρα οσο για το ατομα που δεν μου εχουν μιλησει ποτε...δεν το καταλαβαινω...γιατι πρεπει παντα να μου μιλησει καποιος αλλος πρωτος για να του μιλησω και εγω?ας ειμαι εγω ο πρωτος.
δεν το παιζω μουρη επισης και σαφεστατα δεν πουλαω τπτ πλεον καθοτι το φαζερακι το εδωσα.τωρα για να σας το παιζω πρεπει να το 'χετε και αυτο ειναι κατι που ξερετε εσεις και οχι εγω.αρα ειναι προφανες οτι δεν σας παιζω τπτ.
αλλα ??
καλα??
στην αγγλια πυροβολανε οι ζαρτινιερες ???
Επείδη τώρα που το καλοείδα το πράγμα και τα λεγόμενα σου σε κόβω για πολύ σοβάρο άτομο και
άνθρωπο απαράμιλης σοφίας... λέω να το αφήσουμε έδω το θέμα μην προχωρήσει παρακάτω.
Αν παρ' όλα αυτά συνεχίζεις να αναρωτιέσε για την διαφορά προσωπικής προσβολής και παρατήρησης ξαναδίαβασε τα λεγόμενα σου ή βρες κάποιον να στο εξηγήσει.
2004 R1 red-black
ρε φίλε θα μας τρελάνεις εδώ ο άλλος ανεστησε τον Παπαδόπουλο να πούμε κι εσύ ρωτάς αν δικαιολογεί κάποιος τον αστυνομικό????Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
απλη ερωτηση!
για να καταλαβουμε τι καπνο φουμαρει ο καθενας
υπαρχει καποιος που δικαιολογοι τις πραξεις του νεαρου ? Ή καποιος του αστυνομικου?
Και ποιες είναι οι πράξεις του νεαρού? Ησουν μπροστα και είδες?
Υπάρχει δολοφονία, εν ψυχρώ δολοφονία. Αυτες οι παπαριες περι αμυνας του μπάτσου είναι για να αθωώνονται οι μπάτσοι μετά απο μερικά χρόνια (βλ. Μελίστας)
στην αγγλια πυροβολανε οι ζαρτινιερες ??? [B]
μια βδομαδα εδωσαν οπλο στους αγγλους αστυνομικους
και εφαγαν εκοινο το παιδι στο μετρο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
.
.
Ο Θεός ήταν μηχανολόγος
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Στο συνταγμα κρεμασμα!!!
τους δύο μπάτσους?
δε μετραει ρε...αυτος ηταν μελαμψος.Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
[B]στην αγγλια πυροβολανε οι ζαρτινιερες ???
μια βδομαδα εδωσαν οπλο στους αγγλους αστυνομικους
και εφαγαν εκοινο το παιδι στο μετρο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
καλά εντάξει άστο κατάλαβα. μπσυχολογε !!!
Επείδη τώρα που το καλοείδα το πράγμα και τα λεγόμενα σου σε κόβω για πολύ σοβάρο άτομο και
άνθρωπο απαράμιλης σοφίας... λέω να το αφήσουμε έδω το θέμα μην προχωρήσει παρακάτω.κριμας...
Αν παρ' όλα αυτά συνεχίζεις να αναρωτιέσε για την διαφορά προσωπικής προσβολής και παρατήρησης ξαναδίαβασε τα λεγόμενα σου ή βρες κάποιον να στο εξηγήσει. ρε ποντιε παρατηρησα οτι δηλωνεις καλος μαλακας και εβγαλα το συμπερασμα οτι εκτος απο αυτογνωσια...σιγα την προσωπικοτητα.που σε προσεβαλα???ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ HALLLLLLLLOOOOOOOO !!!!!!
Ax...πολυ μαρεσουν οταν θιγονται ιστορικα θεματα....
αλλα ας εχουμε και λιγη ποικιλια......
βαλτε και καμια φωτογραφια του Σφαγεα του ελληνικου στρατου....
...εκεινον ντε...που ασχοληθηκε και με το χομπι του παιδομαζωματος.....
....αφηστε ....τον βρηκα...
![]()
![]()
![]()
Αφού δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι γιατί δε ρωτάς; Trooper ε; Ξέρεις ένας στίχος των Maiden λέει We dont need a code of morality και αυτή είναι η απάντηση μου σε 'σενα. Παιξτο εξυπνάκιας αλλού όχι σε 'μενα!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα ενταξει ρε φιλε...το καταλαβαμε.σε δερνανε μικρο.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Δε μου λες με ξέρεις ρε φίλε; Έχουμε ξαναμιλήσει; Από που θα μου κάνεις σχόλιο γιά την προσωπικότητα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πρόσεξες το ότι απ την στιγμή που μπήκες στο θρέντ έβρισες τρία άτομα;
Δηλαδή τι; έχεις κάποιο πρόβλημα; Λες κάτι και μετά δεν θυμάσαι γιατί το λες;
Άμα είναι να ξέρουμε να σε αφήνουμε να μιλάς μόνος σου...να μη σε παρεξηγούμε δηλαδή.
2004 R1 red-black
ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Δε μου λες με ξέρεις ρε φίλε; Έχουμε ξαναμιλήσει; Από που θα μου κάνεις σχόλιο γιά την προσωπικότητα μου.
πρόσεξες το ότι απ την στιγμή που μπήκες στο θρέντ έβρισες τρία άτομα;
Δηλαδή τι; έχεις κάποιο πρόβλημα; Λες κάτι και μετά δεν θυμάσαι γιατί το λες;
Άμα είναι να ξέρουμε να σε αφήνουμε να μιλάς μόνος σου...να μη σε παρεξηγούμε δηλαδή.
δηλωνεις καλος μαλακας ναι η οχι ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Αφού δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι γιατί δε ρωτάς; Trooper ε; Ξέρεις ένας στίχος των Maiden λέει We dont need a code of morality και αυτή είναι η απάντηση μου σε 'σενα. Παιξτο εξυπνάκιας αλλού όχι σε 'μενα!
Άστονα ρε Road ο άνθρωπος είναι κοινωνιοπαθής. Την βρίσκει με το να κοροιδεύει και να τσιγκλάει τους άλλους να τον βρίσουν. Χέστονα μωρέ τον μαλάκα.
2004 R1 red-black
και ενας αλλος λεει bring your doughter to the slaughter.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Αφού δεν καταλαβαίνεις τι γράφουν οι άλλοι γιατί δε ρωτάς; Trooper ε; Ξέρεις ένας στίχος των Maiden λέει We dont need a code of morality και αυτή είναι η απάντηση μου σε 'σενα. Παιξτο εξυπνάκιας αλλού όχι σε 'μενα!![]()
χα στην εφερα !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Άστονα ρε Road ο άνθρωπος είναι κοινωνιοπαθής. Την βρίσκει με το να κοροιδεύει και να τσιγκλάει τους άλλους να τον βρίσουν. Χέστονα μωρέ τον μαλάκα.
ειμαι και κοπρολαγνος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: