Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 102

Θέμα: αναμεσα σε v-strom kai σε versus?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsagaris
    http://www.kawasaki.gr/product.asp?Id=340E4B23662&Sub=8
    το χρωμα Metallic Diablo Black δεν παιζει στην αγορα ακομα?
    To μόνο που δεν έχουν βάψει μαύρο στο versys 2009 είναι το αμορτισέρ, το τιμόνι, η εξάτμιση και τα δισκόφρενα . Κατά τα άλλα είναι κουκλί ! Βέβαια, προσωπικά πιστεύω ότι το μαύρο χρώμα σιγά σιγά δίνει την θέση του στο άσπρο. Εαν παρατηρήσει κανείς τα χρώματα στα νέα εκθεσιακά μοντέλα αυτοκινήτων.. είναι όλα άσπρα (Audi A4, GOLF 6, TIGUAN κλπ). Στις μοτοσυκλέτες πιστεύω ότι εαν δεν είχαμε το κόμπλεξ από τις μοτοσυκλέτες της τροχαίας, το άσπρο θα ήταν από τις πρώτες επιλογές .. ακόμα και στο versys .. εαν υπήρχε.

http://www.kawasakiversys.com/galler...m/DSC06157.JPG
    ή
    http://www.imageshack.gr/files/jl8cefd6ct6sa5vdrh90.jpg

Νέο μέλος
    mono στο χρωμα ειναι η αλλαγη δλδ πουθενα αλου ετσι δεν ειναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsagaris
    mono στο χρωμα ειναι η αλλαγη δλδ πουθενα αλου ετσι δεν ειναι?
    Ετσι είναι. Εβαλαν και διαφανή φλασάκια. Από τις αρχές του 2007 που ήρθε το versys στην Ελλάδα δεν έχει αλλάξει τίποτα παρα μόνο τα χρώματα.
    http://www.raptorsandrockets.com/ima...sys_650_4r.jpg

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    λοιπόν να πώ και γώ την κουταμάρα μου

v-strom Υπέρ: άνετο στο ταξίδι, στο φόρτωμα, δυνατός ελαστικός και γραμμικός κινητήρας, μεγάλο κόψιμο στο τιμόνι 40 μοίρες, που βοηθάει πολύ στην πόλη, ριθμυζόμενο πίσω αμορτισέρ με μοχλικό (απόσβεση και προφόρτηση) μαλακό κιβώτιο και συμπλέκτης, προστασία από αέρα, κατανάλωση, χαμηλή σέλα γα την κατηγορία 82 cm. πολυ καλά φωτα, μολονότι πολλά πλαστικά συαθερό στους ανέμους.

Κατα: φρένα (σπογγόδη αίσθηση) με τα μαμίσια λάστιχα το αβσ στο πίσω φρένο πιάνει για πλάκα, με άλλα λάστιχα και με ρυθμισμα του πετάλ διορθώνεται κάπως, για χώμα ούτε κουβέντα ( είναι βαρύ) καθώς πρέπει να βγάλεις τις σαφάλειες του αβσ αλλιώς πρέπει να κατεβάζεις πόδι στον τροχό για να φρενάρεις (οπως στα ποδήλατα παλιά ) όποτε.........., όγκος μες την πόλη κύρίως στις επιτόπιες μανούβρες, σχετικά χαμηλό αν βάλεις και ποδιά βρίσκει στα πεζοδρόμια.

versys Υπερ: κινητήρας δυνατός (λίγο πιο νεβρικος από το στρομ στις χαμηλές), φρένα, μπροστινό σύστημα, πιο σπόρ θέση οδήγησης, δεν θα πώ πιο στριφτερό γιατί αν και το μπροστινό του βιδώνει στο δρόμο και σε πληροφορει το πίσω αμορτισερ αναπηδάει, καλά φώτα, άνετη σελά για οδηγό, πιο στενό και μαζεμένο, πιο ωράιος ήχος από κινητηρα, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις,

Κατα: συμλέκτης κιβώτιο κουτσουρο και με το κιβώτιο σε γρήγορες αλλαγές ασαφες, όπως είπα πιο πάνω στο πλάγιασμα ενω σου δίνει την αίσθηση ότι πλαγιάζει σαν τρελό η πίσω αναρτηση θα σε φρενάρει γιατι νιώθεις τον τροχό να αναπηδα, αν και στενο και ελαφρυτερο από το στρομα στην πόλη δεν βοηθάνε τα μαρσπιε που βρίσκουν στα πόδια σου και αναγκάζεσαι να τα ανοιγεις περισσότερο, το τιμόνι δεν κόβει καθόλου, ψυλή σελά, ο συνεπιβάτης συγκριτικά με το στρομα θα ταλαιπωρηθεί. προστασία από αέρα συκριτικά με το στρόμα για την κατηγορία μια χαρά.

Αυτά είναι προσωπικές απόψεις ως κάτοχος του V-strom καθώς και με πολλά χλμ με το versys του κουμπάρου μου που και αυτός με την σειρά του συμφωνεί με τα παραπάνω.

Υγ: Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός αλλά το αναφερω. Ο κουμπάρος μου τράκαρε έντος πολής με 50χλμ περίπου (του κλείσαν τον δρόμο και γλύστρισε) και όπως σύρθηκε η μηχανή βρηκε στο αυτοκίνητο που τον έκλεισε και στραβωσε το πλάισιο στον λαιμό.

Τα συμπεράσματα δικά σας

HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Παλαιό μέλος
    Τ'ωρα που έχει πέσει κάπως η τιμή του Transalp 700 και αντίστοιχα έχει ανέβει του V-Strom εγώ προσωπικά θα το σκεφτόμουν (έχω Strom απο τον Μάιο) για το ΤΑ... Ίσως υστερεί λίγο στο ταξίδι σε σχέση με το strom αλλά είναι σίγουρα πιο ευκολοδήγητο στην πολη και πάει και στο χώμα καλύτερα απο όλα ( Στρομ, βερσυς)... Α, έχει και μακράν τα καλύτερα φρένα...

Για το Versys δεν λέω τίποτα γιατι απλά δεν μου λέει και τίποτα...

Συμφωνω για το transalp.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Άμα είναι να πάρεις το ΤΑ γιατί είναι πιο ευκολοδήγητο στην πόλη και πάει καλύτερα απ' τα άλλα δύο στο χώμα, παρέκαμψε το και πάρε το KLR το πιο τίμιο απ' όλα και σε τιμή και σε επιδόσεις και σε εμφάνιση. Που ναι μεν δεν το συγκρίνεις με το Στρόμα αλλά συγκριτικά με το ΤΑ είναι εφάμιλλο και σε κάποιες καταστάσεις - συνθήκες μπορεί και καλύτερο.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    καταρχην καλη χρονια σε ολους
    εχω ακομα καποιες αποριες
    1.το βερσις εχει κινητηρα σε σειρα ενω το στρωμα εχει κινητηρα v.διαφορες μεταξυ τους?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Άμα είναι να πάρεις το ΤΑ γιατί είναι πιο ευκολοδήγητο στην πόλη και πάει καλύτερα απ' τα άλλα δύο στο χώμα, παρέκαμψε το και πάρε το KLR το πιο τίμιο απ' όλα και σε τιμή και σε επιδόσεις και σε εμφάνιση. Που ναι μεν δεν το συγκρίνεις με το Στρόμα αλλά συγκριτικά με το ΤΑ είναι εφάμιλλο και σε κάποιες καταστάσεις - συνθήκες μπορεί και καλύτερο.
    E αν βάλουμε και μονοκύλινδρα στο παιχνίδι τότε το πράγμα ξεφεύγει.... ΟΚ το KLR μάλλον είναι η απόλυτη value for money αλλά δεν θα την έπαιρνα ποτέ... ΙΜΗΟ... δεν μ' αρέσει καθόλου!
    Τώρα για το αν είναι εφάμιλλο με το ΤΑ το συζητάμε...
    Ταξιδάκι πως θα κάνει ο άνθρωπος με το KLR;

Για μονοκύλινδρο: TENERE μακράν!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65

Ταξιδάκι πως θα κάνει ο άνθρωπος με το KLR;
    Αναφέρθηκε το ΤΑ όσον αφορά την ευχρηστία του στην πόλη και την καλύτερη συμπεριφορά του στο χώμα. Μόνο με γνώμονα αυτούς τους 2 τομείς αναφέρθηκα στο KLR.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

Παλαιό μέλος
    Αναφέρθηκε το ΤΑ όσον αφορά την ευχρηστία του στην πόλη και την καλύτερη συμπεριφορά του στο χώμα. Μόνο με γνώμονα αυτούς τους 2 τομείς αναφέρθηκα στο KLR.
    Ναι το ΤΑ σε σχέση με τα άλλα δυο 2κυλινδρα...

Τώρα δεν απαντάω άλλο για το ΤΑ γιατί θα γίνει μπάχαλο!

Παλαιό μέλος
    Η αναφορά KLR νομίζω μας τα μπέρδεψε λίγο όχι τα σχόλια για το ΤΑ σε σχέση με τα άλλα δυο 2κίλυνδρα...
    Τέλος πάντων...

Το ανέφερα γιατί μου σηκώθηκε η τρίχα με την αναφορά στο ΤΑ. Κάνει τα ίδια πράγματα και η τιμή είναι ανάλογη της αξίας του κάτι που η honda αγνοεί επιδεικτικά με το ΤΑ.

Παλαιό μέλος
    Το ανέφερα γιατί μου σηκώθηκε η τρίχα με την αναφορά στο ΤΑ. Κάνει τα ίδια πράγματα και η τιμή είναι ανάλογη της αξίας του κάτι που η honda αγνοεί επιδεικτικά με το ΤΑ.
    Ενοείς το KLR κάνει τα ίδια... Ναι δεν αντιλέγω...
    Για αυτό και εγώ είπα οτι θα το σκεφτόμουν το ΤΑ τώρα που του έριξαν την τιμή (πιθανώς να το βρήσκει κανείς και ακόμα πιο χαμηλά σε σχέση με τις τιμές που κυκλοφορούν στα περιοδικά) ενω αντίστοιχα το Strom ανέβηκε...
    Γενικότερα η νοοτροπία της Honda σε σχέση με τις τιμές είναι απαράδεκτη πάντως... κυρίως όταν προτοπαρουσιάστηκε το TA!!!!

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπαταρία σε V-Strom 650...?
    από lkol στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2012, 12:23
  2. ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΣΕ V-strom 650 κ7.
    από snatch στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 12:13
  3. Έλλειψη σε V-Strom 650μαύρο ματ
    από chria στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 13:14
  4. Αλλαγή λαδιών σε V-strom 1000
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2006, 12:05

Κανόνες δημοσιεύσεων