Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 115

Θέμα: μία γνώμη από δικηγόρο

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά, γεια σου φιλαράκι!
    Στο Καρλόβασι σπούδαζα και εγώ στο Μ.Π.Ε.Σ.

Οι μπάτσοι εκεί είναι γνωστοί.... Δυστυχώς. Τα παιδιά μέχρι στιγμής σου έχουν γράψει τα πάντα. Αν είναι ακόμα ο ίδιος δήμαρχος θα σου έλεγα να πας να τον πιάσεις να του το πεις. Θα σε βοηθήσει.

Δώσε χαιρετίσματα στο Λούλη (Γιάννη) στο Senso, στο Θοδωρή και την Αντιγόνη (Senso) και στον Αγαδάκη στο garage.

Από Σάμο έφυγα το 2006.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ο κοτσαδόρος είναι έγκλημα και δεν πρέπει να τον φοράμε, εγώ τον έβγαζα και πρίν νομοθετηθεί.
    Το ΚΤΕΟ έχει πάει 500 αδερφέ.
    Το ξέρω και όλο λέω να πάω.
    Τώρα εάν με πετύχει κανα μπάτσος και μου την σβουρήξει θα είναι αυτός μαλάκας η εγώ?

δεν καταλαβες το νοημα οσων εγραψα.

προφανως και με εγραψε για καποια αιτια.
    φυσικα μπορουσε να βρει και αλλες αιτιες.

ΟΜΩΣ:

απο την στιγμη που κυκλοφορουν απειρως εμαφανεστατα παραδειγματα παραβιασης του νομου ειναι αστειο να αφηνει αυτους και να πιανει εμας. 1

ολοι εχουμε παρανομησει και συνεχιζουμε να παρανομουμε με το εναν ή τον αλλον τροπο. το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο στις παρανομιες που θα γραφονται και στις αλλες παρανομιες. (πχ. παρακρουμε σε πεζοδρομια. αν δεν ενοχλει το οχημα τους πεζους να μην γραφετε. αν ενοχλει,οχι μονο να γραφετε αλλα να σηλωνετε κιολας) 2

αν θελουν να ειναι απολυτα νομοταγεις να αρχισουν απο τους εαυτους τους. γιατι δεν μπορει ενας πολιτης να βλεπει ζηταδες να σουζαρουν και περιπολικα να "καιγονται" στον βωμο της επιδειξης και του εντυπωσιασμου και μετα μολις κανεις ενα παντιλικι να σε σταυρωνουν. 3

ακομα και τον κοτσαδορο να μην ειχα.
    ακομα και κτεο και καρτα καυσαεριων να ειχα.
    αν ηθελε να με γραψει (που ηθελε) μπορουσε να μου βρει τα απειρα. (απο φαρμακειο, μεχρι το οτι οι πισω δεν φοραγαν ζωνη, και δεν ξερω και εγω τι)

δεν ετρεχα, φοραγαμε ζωνες, δεν ειχα κανα μπουρι για εξατμιση δεν...δεν...δεν..
    και ομως αυτοι εξαντλησαν το νομο. γιατι?/ γιατι μπορουσαν ή γιατι ειχαν εντολες απο τον διοικητη να μαζεψουν χρημα.

αυτο ειναι απο μονο του ηλιθιο.

κανουν τους νταηδες εκει που τους παιρνει.
    αν ο πατερας μου ηταν κανενας υπουργος και ειχαμε καμια mercedes και δεν φοραουσαμε ζωνη και ειχαμε πιει κιολας και μας σταματουσε τωρα ακομα θα μας επαιρνε π!πες το "οργανο".

δεν γινετε να υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα.
    οταν θελουν να εξαντλουν τον νομο να το κανουν παντα.
    για να παιζουμε ολοι στο ιδιο παιχνιδι. και οχι οι μισοι να παιζουν pacman και οι αλλοι μισοι μακρια γαϊδουρα.

δεν μπορει να βλεπει τον παπακια ξεκρανωτο και να σταματαει εμενα επειδη καβαλαω το Α,Β,Γ υπερτουμπανο επειδη αυτος το εχει απωθημενο...και να με γραφει γιατι φορουσα κορδονια.
    (ναι παλιοτερα,δεν ξερω αν ισχυει ακομα, σε εγραφαν επειδη λεει μπορει το κορδονι να μπερδευτει στην αλυσιδα του οχηματος και να προκαλεσεις ατυχημα)

ο νομος ειναι ηλιθιος και καθαρα φοροεισπρακτικος και το ξερουν ολοι. ακομα και αυτοι.
    ειναι γελοιο να πληρωνεις μεσα σε 10 μερες το μισο προστιμο. απλα γελοιο.

παρανομησες? ωραια. ποσο "χοντρο" ηταν αυτο? α,μαλιστα πολυ. ωραια. δεν ξαναοδηγας για ενα χρονο και ποινη αναλογα με την περιουσια (προσεξε οχι φορ.δηλωση. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).

αλλα εδω ειναι Βαλκανια που λεει και ενας αλλος. ολα γινονται για το Θεαθηναι. βγαζουμε 1-2 φορες καποιους υπουργους που δεν φορανε κρανος και μετα το ξεχναμε σαν να μην εγινε.
    αληθεια ποσοι απο αυτους φορανε ζωνη? οι οδηγοι τους?

αντε γεια μας και να'μαστε καλα.

:a51:

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ααααα...εντάξει....Σόρρυ που ρώτησα αλλά βλέπω μεγάλη πρεμούρα για το ότι οι αστυνομικοί δεν εφάρμοσαν την νόμιμη διαδικασία, αλλά κατά τ' άλλα τουμπεκί ψιλοκομμένο για το κατά πόσο είναι νόμιμο ή "ηθικό" να κυκλοφορείς με μια ξετάπωτη εξάτμιση ηχορυπαίνοντας τα πάντα....
    κατα ποσο ειναι νομιμο και "ηθικο" οπως γραφεις να πηγαινεις με καμια 160αρια...
    γιατι δεν νομιζω να πηγαινεις με το fazer1000 με 120 στις Ε.Ο.?

επιση δεν σε εχουν γραψει δλδ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι η καρτα καυσαερίων βγαίνει μόλις το αμάξι κλείσει ένα χρόνο και είναι άλλο από το ΚΤΕΟ, και απαγορεύεται από το νόμο να έχεις τον κοτσαδόρο επάνω όταν δεν ρυμουλκείς κάτι γιατί είναι επικίνδυνο!!!

ισχυουν τα ιδια που εγραψα και στον Στεφανο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    ρε Σταύρο, δεν έχω κάνει ντριφτ ανάμεσα από δυο ζητάδες μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι δεν θα με γράψουν!!!!

ότι ότι έχω κάνει γενικά!!!

Και είπα αν διάβασες......

Ότι υπάρχουν κομπλεξικοί αλλά δεν είσαι και ο πιο αθώος άνθρωπος να παραπονιέται και να βρίζει γιατί του κόβουν κλήσεις!!!

σε σχεση με ΑΥΤΟΥΣ, ναι ειμαι ο πιο αθωος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

ΟΜΩΣ:

απο την στιγμη που κυκλοφορουν απειρως εμαφανεστατα παραδειγματα παραβιασης του νομου ειναι αστειο να αφηνει αυτους και να πιανει εμας. 1

ολοι εχουμε παρανομησει και συνεχιζουμε να παρανομουμε με το εναν ή τον αλλον τροπο. το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να υπαρχει ενα μετρο στις παρανομιες που θα γραφονται και στις αλλες παρανομιες. (πχ. παρακρουμε σε πεζοδρομια. αν δεν ενοχλει το οχημα τους πεζους να μην γραφετε. αν ενοχλει,οχι μονο να γραφετε αλλα να σηλωνετε κιολας) 2

αν θελουν να ειναι απολυτα νομοταγεις να αρχισουν απο τους εαυτους τους. γιατι δεν μπορει ενας πολιτης να βλεπει ζηταδες να σουζαρουν και περιπολικα να "καιγονται" στον βωμο της επιδειξης και του εντυπωσιασμου και μετα μολις κανεις ενα παντιλικι να σε σταυρωνουν. 3

αν ηθελε να με γραψει (που ηθελε) μπορουσε να μου βρει τα απειρα. (απο φαρμακειο, μεχρι το οτι οι πισω δεν φοραγαν ζωνη, και δεν ξερω και εγω τι)

και ομως αυτοι εξαντλησαν το νομο. γιατι?/ γιατι μπορουσαν ή γιατι ειχαν εντολες απο τον διοικητη να μαζεψουν χρημα.

αν ο πατερας μου ηταν κανενας υπουργος και ειχαμε καμια mercedes και δεν φοραουσαμε ζωνη και ειχαμε πιει κιολας και μας σταματουσε τωρα ακομα θα μας επαιρνε π!πες το "οργανο".

για να παιζουμε ολοι στο ιδιο παιχνιδι. και οχι οι μισοι να παιζουν pacman και οι αλλοι μισοι μακρια γαϊδουρα.

δεν μπορει να βλεπει τον παπακια ξεκρανωτο και να σταματαει εμενα επειδη καβαλαω το Α,Β,Γ υπερτουμπανο επειδη αυτος το εχει απωθημενο...και να με γραφει γιατι φορουσα κορδονια.
    (ναι παλιοτερα,δεν ξερω αν ισχυει ακομα, σε εγραφαν επειδη λεει μπορει το κορδονι να μπερδευτει στην αλυσιδα του οχηματος και να προκαλεσεις ατυχημα)

ο νομος ειναι ηλιθιος και καθαρα φοροεισπρακτικος και το ξερουν ολοι. ακομα και αυτοι.

παρανομησες? ωραια. ποσο "χοντρο" ηταν αυτο? α,μαλιστα πολυ. ωραια. δεν ξαναοδηγας για ενα χρονο και ποινη αναλογα με την περιουσια (προσεξε οχι φορ.δηλωση. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ).

αλλα εδω ειναι Βαλκανια που λεει και ενας αλλος. ολα γινονται για το Θεαθηναι. βγαζουμε 1-2 φορες καποιους υπουργους που δεν φορανε κρανος και μετα το ξεχναμε σαν να μην εγινε.

Οχι είσαι λάθος.
    Η αδικία είναι οτι η αστυνόμευση είναι αποσπασματική και πολλοι βασισμένοι στο νόμο των πιθανοτήτων την γλυτώνουν ή έχουν βίσμα.
    Αλλά οι μοτοσυκλέτες επειδή κάνουν μπάμ απο μακρυά είναι εύκολοι στόχοι.
    Το δεν έχω κτέο σημαίνει οτι μπορεί να αμέλησα να περάσω, αλλά μπορεί να σημαίνει οτι έχω και ένα παρτάλι που δεν περνάει με τίποτα και δεν με νοιάζει να το φτιάξω, δεν είναι δουλειά του οργανου να κρίνει μόνο να γράφει.
    Στην δεύτερη περίπτωση όμως έχουμε να κάνουμε με πιθανό δολοφόνο.
    Η ωραία αγωνιστική μαργαρίτα (που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει πουθενά εκτός πίστας) μπορεί να είναι αποτελεσματική και εφετζίδικη αλλά χρειάζεται έλεγχο μετά απο κάθε αγώνα.
    Στην καθημερινότητα πόσοι γνωρίζουν οτι μια τέτοια δισκόπλακα μπορεί να προκαλέσει ατύχημα?
    Η σκάτζα του πηρουνιού μπροστά με άλλο είναι ασφαλής?
    Δεν μιλάω για φλάς καθρέπτες ΚΡΑΝΟΣ και λοιπά πταίσματα για κάποιον που όμως μπορεί να έχουν στοιχήσει την ζωή κάποιου αλλου.
    Μην μπαίνουμε σε λογικές κρίσης του νόμου γιατί είναι λάθος.
    Μπορεί να το κάνω και εγώ αλλά είναι λάθος και προσωπική μου επιλογή τέλος πάντων για την οποία δεν κατηγορώ το όργανο που κάνει την δουλειά του.
    Το κατηγορώ όμως γιατί δεν την κάνει συνέχεια παντού και πάντα.
    Εξάλου και ο νόμος άλλο πρόστιμο βάζει στο κόκκινο άλλο στην εξάτμηση οπότε υπάρχει και εκεί κλιμακα στην τιμωρία.
    Τέλος πάντων δεν είναι και το θέμα μας αυτό.
    Εχω πληρώσει ουκ ολίγες κλήσεις για σιγαστήρα και εγώ στο παρελθόν και ελπίζω τώρα να μην μου ξανατύχει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αρχικά, γεια σου φιλαράκι!
    Στο Καρλόβασι σπούδαζα και εγώ στο Μ.Π.Ε.Σ.

Οι μπάτσοι εκεί είναι γνωστοί.... Δυστυχώς. Τα παιδιά μέχρι στιγμής σου έχουν γράψει τα πάντα. Αν είναι ακόμα ο ίδιος δήμαρχος θα σου έλεγα να πας να τον πιάσεις να του το πεις. Θα σε βοηθήσει.

Δώσε χαιρετίσματα στο Λούλη (Γιάννη) στο Senso, στο Θοδωρή και την Αντιγόνη (Senso) και στον Αγαδάκη στο garage.

Από Σάμο έφυγα το 2006.

Φίλε μου ίδια σχολή είμαι..:smilea: .πρώτο έτος όμως!!!Θα τους δώσω χαιρετίσματα..και πριν που συζήταγα με κάτι μεταπτυχιακούς αυτά μου έλεγαν,ότι υπάρχουν πολλοί δύστροποι και μαλάκες,δηστυχώς..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    κατα ποσο ειναι νομιμο και "ηθικο" οπως γραφεις να πηγαινεις με καμια 160αρια...
    γιατι δεν νομιζω να πηγαινεις με το fazer1000 με 120 στις Ε.Ο.?

επιση δεν σε εχουν γραψει δλδ?
    Σε πληροφορώ ότι όποτε οδηγώ την μηχανή υποπέφτω σε πολλές παραβάσεις...Τουλάχιστον αν πάμε με το γράμμα του νόμου, κατά το 80% της οδήγησής μου είμαι παράνομος.... Και αρκετές φορες (αν και πολύ λιγότερες από ότι θα μπορούσε) έχω εισπράξει το μπιλλιετάκι μου...
    Αλλά υπάρχουν 2 σημαντικές κατά την γνώμη μου διαφορές...

1. Θα προσπαθήσω ποτέ να μην επιβαρύνω με την κίνησή μου το κοινωνικό σύνολο. Που σημαίνει ότι ποτέ κανένα μηχανάκι μου δεν θα κυκλοφορεί με ξετάπωτη εξάτμιση ή με αρρύθμιστα εκτυφλωτικά ξένον που στραβώνουν όλο τον κόσμο, και η όποια οδηγική επιλογή μου στα πλαίσια του δυνατού δεν θα βάλει σε έμμεσο ή άμεσο κίνδυνο αυτούς που κυκλοφορούν γύρω μου.

2. Αν συμβεί η στραβή και μου την πέσουν την στιγμή που είμαι παράνομος, θα αποδεχθώ αντρίκια το γεγονός ότι ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ ήμουν παράνομος και άρα θα υποστώ τις όποιες συνέπειες (στην πράξη το έχω ήδη αποδεχθεί εκ των προτέρων) χωρίς να βγώ εκ των υστέρων στα φόρα "αγανακτισμένος" να γκρινιάζω και να κλαψουρίζω... Ούτε θα προσπαθήσω να βρώ άλλοθι στην όποια συμπεριφορά των οργάνων της τάξης....
    Γιατί να σου πώ και κάτι μετά από 25χρονη εμπειρία ??? Μπορεί να πέσεις σε μαλάκα, μπορεί να πέσεις σε κομπλεξικό, μπορεί απλά να τσακώθηκε με την γυναίκα του το πρωί, μπορεί πολλά....αλλά το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα σε γράψει για κάτι για το οποίο τυπικά δεν είσαι παράνομος...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ααααα...εντάξει....Σόρρυ που ρώτησα αλλά βλέπω μεγάλη πρεμούρα για το ότι οι αστυνομικοί δεν εφάρμοσαν την νόμιμη διαδικασία, αλλά κατά τ' άλλα τουμπεκί ψιλοκομμένο για το κατά πόσο είναι νόμιμο ή "ηθικό" να κυκλοφορείς με μια ξετάπωτη εξάτμιση ηχορυπαίνοντας τα πάντα....

Σε λίγο θα μας πεις ότι το παλικάρι είναι αυτός που περνάει κάθε βράδυ από τις γειτονιές με την σεμπρικ και σηκώνει την γειτονιά στο ποδάρι γιατί είναι 16 χρονών και δεν έχει τι άλλο να κάνει τα βράδια!!!!

Δεν μιλάμε για το αν είναι ηθικό ή νόμιμο (μεγάλη κουβέντα αυτή) αλλά για το ότι ο μπάτσος είχε όρεξη να κόψει κλήση και έκανε ό,τι μπορούσε γι' αυτό!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

ΟΜΩΣ:

Και ποιος σου είπε ότι μπορεί να είναι σε 10 σημεία ταυτόχρονα ή να ελέγχει 100 οχήματα την ίδια ώρα????

Με λίγα λόγια ζητάς να κάνει παράβαση καθήκοντος μόνο και μόνο γιατί εκείνη τη στιγμή τυχαίνει η "δική σου" παράβαση να είναι μικρότερης σημασίας από μια άλλη!!! Και ποιος είναι αυτός που θα κρίνει ποια παράβαση είναι πιο μικρής σημασίας από μια άλλη? όλες είναι παραβάσεις και έχουν διαβάθμιση στο πρόστιμο!!!

Πες μου ένα επάγγελμα που δεν έχει και τους στραβούς και κακούς επαγγελματίες? Και τι να κάνει ο σωστός αστυνομικός όταν θα σε σταματήσει? Να σκεφτεί ότι υπάρχουν και κάποιοι συνάδελφοι με απαράδεκτη συμπεριφορά και να σε αφήσει να φύγεις??? Δεν είναι αυτή η δουλειά του!

Ήθελε να "σε" γράψει! Τι να γίνει τώρα? Απλά δεν είναι προσωπικό το θέμα! Δεν ήθελε να γράψει ντε και καλά εσένα! Δεν είχε προσωπικά μαζί σου ούτε σε ήξερε από χτες!!!

Το γιατί, γιατί το ψάχνεις? Έχει κανα νόημα? Είχες παρανομία? Είχες! Άρα λοιπόν, απλά ήσουν άτυχος που σε σταμάτησαν και δεν σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο μετά από σένα!

Εδώ έχεις λάθος. απλά γνωρίζουν ότι σε έναν υπουργό δεν μπορούν να κάκουν απολύτως τίποτα!!! Βλέπεις αν δεν είναι πλημέλιμα δεν έχουν καμία συνέπεια και η κλήση πάει στα αζήτητα! και αυτό όχι λόγο αστυνομίας αλλά λόγο ασύλου!!!!

Δυστυχώς κάποιοι έχουν παραπάνω δικαιώματα από εσένα και μένα!

Θεωρείς ότι σε γράφουν γιατί έχεις υπερτούμπανο ή γιατί έχεις πολλές παραβάσεις να βεβαιώσουν? Μήπως προκαλείς κι εσύ λίγο??? Και βέβαια πρέπει να σταματήσουν και το παπί! Και ποιος σου λέει ότι δεν το κάνουν? Απλά όταν σταματάνε εσένα την γλυτώνει το παπί και όταν σταματάνε το παπί την γλυτώνεις εσύ! Και το παπί το ίδιο λέει για σένα!

Κι όμως ακόμα κι αυτό έχει την αιτιολόγησή του! Το παράδειγμα που δόθηκε με το ΚΤΕΟ. Κάποιος το ξέχασε και τον σταματήσανε! Το όχημα δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά το αμέλησε! Ο παραβάτης και τιμωρήται αλλά και δεν έχει το μέγιστο του ποσού! Γιατί πάτνα υπάρχουν αυτοί που κάνουν λάθη στο δρόμο! Και όχι τα λάθη να τα έχουν κανόνα!!!

Αν δλδ έχω ένα σπίτι, ένα αμάξι και μια μηχανή, τι πρόστιμο θα έβαζες? Δεν γίνονται αυτά! Είναι αδύνατο να γίνουν! κι αν εγώ έχω εκατομμύρια αλλά τίποτα στο όνομά μου???

Μην προσπαθείς να τα βγάλεις όλα στραβά για να έχεις δικιολογία να βρίζεις όταν σε βεβαιώνουν για παραβάσεις του ΚΟΚ!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Τι να σου πω κι εγώ ρε φίλε...
    Πρέπει να ήταν κομπλεξικός ο μπάτσος...
    Εγώ τη πρώτη μέρα που είχα βάλει εξάτμιση στο scooter (χωρίς σιγαστήρα) με σταμάτησε αστυνομικός και εφόσον είδε πως είχα δίπλωμα (κλπ) και κράνος, μπουφάν γάντια δεν μου είπε
    απολύτως τπτ, πιάσαμε και την κουβέντα κι όλας...
    Είναι σε ποιον θα τύχεις τελικά...
    Πας στο δήμαρχο όπως σου είπε και το παλικάρι πιο πάνω, μιλάς με συνήγορο του πολίτη, τηλεφωνικά εφόσον είσαι Σάμο και είδωμεν...
    Η κλήση είναι 100Ε?

Ελπίζω να βρεις άκρη...

Ήρθε το καλοκαίρι, μετά την εξεταστική ετοιμάσου, μπάνια [με το επόμενο Clio γιατί με αυτό που είχαμε έφερε κωλοτούμπες η αδελφή μου(!!!)], Σούνια, Αη Γιάννηδες κλπ κλπ
    Να σου φτιάξω και λίγο το κέφι

Πάλι καλά να λές που δε σε έγραψε και για καθρέφτες

Ρε ειμαστε σοβαροί??????!!!!!!!!

Ειναι καθαρά μαλάκες. Όλοι τους. και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ DEVIL:

ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!

Κι εγω απο την κωλοπετινιτσα ειμαι αλλα δεν ηρθα στην Αθηνα (και αλλες πόλεις της Ελλάδας) για να το παιξω μούρη και να εκμεταλευτώ την εξουσία που μου δόθηκε!!!

Βγάζουν το Λεβέντη από μεσα μου:

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΑΛΗΤΕΣ!!!

Και πολυ ασχοληθήκαμε.

Φίλε YZF κάνε ότι μπορεις, και αν πληρώσεις σκεψου, όπως σωστά αναφέρθηκε πιο πανω, ότι κάνεις μια κοινωνική προσφορα... Η δωρεά στο σύνδεσμο ΗΛΙΘΙΩΝ αν μιλάμε καθαρά για την ελληνική μπατσονομία...

Αντε γεια ΜΑΛΑΚΕΣ!

ΣΩΤΗΡΗΣ

Στη Σάμο έμενα μόνιμα για 5 χρονια λόγω επαγγέλματος. Η τροχαία έχει λάβει διαταγές(επιβεβαιωμένο απο άτομο της Τροχαίας) να γράφει μηχανάκια και να ξέρεις οτι οταν τσεκάρουν το δίπλωμα και δουν οτι δεν είσαι Σαμιώτης, οτι είσαι φοιτητής ή στρατιωτικός θα σε γράψουν σίγουρα και αν δεν έχεις κάτι παράνομο για να σε γράψουν, κάτι θα βρουν. Επίσης να ξέρεις οτι αν οδηγείς αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ σπάνιο το να σε σταματήσουν για έλεγχο, αλλά τις μηχανές τις σταματάνε όλες. Προσωπικά χωρίς να θέλω να το πάιξω αλάνι, μάγκας κλπ. έχω φάει απίστευτο κυνήγι απο την Τροχαία στη Σάμο και ειδικά στο Καρλόβασι. Λόγω του οτι ασχολούμαι με Μότοκρος και ώς γνωστό τα συγκεκριμένα μηχανάκια δεν βγάζουν πινακίδες οι Τροχαία έκανε σαν τρελή να γράψει και να κατάσχέσει όσα τέτοια μηχανάκια υπήρχαν. Ασχετα αν σε έβλεπαν κυριλλέ με το κράνος σου την στολή σου πηγαίνοντας ρελαντί θα σε κυνηγουσαν τι κι αν σε 3' λεπτά απο το σπίτι μου έβγαινα σε χώμα και ξεκινούσα πρόπονηση...
    Με σταμάτησαν αρκετές φορές και πολύ ευγενικά σταμάτησα και τους εξήγησα οτι στα 200 μετρα βγαίνω στο μονοπάτι και δεν κυκλοφορώ ποτέ σε άσφαλτο κι ούτε κάνω βόλτες με το συγκεκριμένο μηχανάκι για καφέ κλπ. Οταν λοιπόν μου είπαν ''κατέβα το μηχανάκι κατάσχεται'' δεν άντεξα και... το έσκασα. Πόλλοι θα με θεωρήσουν μαλάκα και απαράδεκτο γι'αυτη μου την πράξη αλλά να σας πώ κάτι? Η ίδια η κοινωνία κάνει τους νομοταγείς να παρανομούν οταν τους πνίγει το δίκιο...

Ειδικά όταν πάς κάπου για σπουδες -και δεν εισαι το απολυτο τσογλανι- και σου φέρονται με τέτοιο τρόπο, δεν αξίζει να τους ακουμπάς τα ωραία σου λεφτά.

Δηλώνεις στον τοπικό φορέα ότι δεν του τα ακουμπάς πια, γιατί ο μαλάκας δημόσιος υπάλληλος που πληρώνεται από τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ και ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ φόρους σε αναγκασε,
    και να παει να ζητησει το ενοικιο, το φαγητό, τον καφε, το ποτό, το σουπερ κ.α. από αυτόν τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.

Το μόνο που μπορει πραγματικα να με εξοργίσει σε αυτόν τον κοσμο είναι η εκμεταλλευση ανθρώπου από ανθρωπο. Και αυτά τα αρχίδια το έχουν κάνει σύστημα και το χαιρονται κιολας.

Στο διαολο μπας και ξεβρωμίσουμε από δαυτους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Στην κλήση του ο μπάτσος γράφει χαρακτηριστικά οτι δεν έχεις σιγαστήρα ο οποίος συμβάλλει στη μείωση του θορύβου.Δεν βλέπω να αναφέρει οτι σε γράφει για το θόρυβο.Άρα νομικά δεν μπορείς να υποστηρίξεις οτι δεν είχε ντεσιμπελόμετρο που συνεπάγεται οτι κακώς σε γράφει.
    Με απλά λόγια ο μπάτσος δείχνει καλυμένος.Αν μου διαφεύγει κάτι ευχαρίστως να σε ακούσω.

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απλα μια γνωμη...
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 18:19
  2. Μια γνώμη για παντελόνια;
    από The Martian στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 23:18
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 14:49