Συμφωνώ, ο μικρός έχει κότσια και σίγουρα θα έχει και μέλλον...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε σεις κρατατε και καμμια πισινη για τον Lorenzo γιατι τυχαιος σιγουρα δεν ειναι...![]()
Συμφωνώ, ο μικρός έχει κότσια και σίγουρα θα έχει και μέλλον...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε σεις κρατατε και καμμια πισινη για τον Lorenzo γιατι τυχαιος σιγουρα δεν ειναι...![]()
Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να απαξιουμε για τον λορενθο!
εχει αποδειξει αρκετες φορες οτι εχει τις βασεις να παει παρα πολυ καλα!μπραβο του!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
ego leo pos kathe xrono bgenei k enas kai pernei axia..epeidi ton blepoyme na ton pernaei o rossi...Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να απαξιουμε για τον λορενθο!
εχει αποδειξει αρκετες φορες οτι εχει τις βασεις να παει παρα πολυ καλα!μπραβο του!
perastikos einai kai daytos leo ego...kai tha ton thimomaste (elpizo oxi fysika) epeidi..kontrare ton rosi..
k exase.
και περυσι ποιος ηταν?ο στονερ?
καμια σχεση ρε εσυ!
κατα την γνωμη μου ο λορενθο ειναι κλασεις ανωτερος απο τον στονερ!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ego leo pos kathe xrono bgenei k enas kai pernei axia..epeidi ton blepoyme na ton pernaei o rossi...
perastikos einai kai daytos leo ego...kai tha ton thimomaste (elpizo oxi fysika) epeidi..kontrare ton rosi..
k exase.
+πολλα
με το που πηγε στη μεγαλη κατηγορια ο Λορενθο πηρε το καλυτερο μηχανακι...
οκ καλος ειναι οπως ολοι, αλλα οχι και να βγαλει γλωσσα στο ροσι
οταν ο ροσι ετρεχε στα 500 ο λορενθο ονειρευοταν ενα μωβ glx με πολλα νικελα γλειφοντας το γλυφιτζουρι του
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
καμια σχεση ρε εσυ!
κατα την γνωμη μου ο λορενθο ειναι κλασεις ανωτερος απο τον στονερ!
ο στονερ ειναι μεγαλο τιμονι, γιατι παει το πιο μαλακισμενο μηχανακι που τρεχει στα gp...
και αυτο φαινεται στο οτι μονο αυτος την παλευει τη σκυλα
Και πρόπερσυ ο Hayden και πάει λέγοντας... με λίγα λόγια ο Δούκας εννοεί ότι κι ο Lorenzo είναι απ'αυτούς που πιάνουν την κορυφή αλλά δύσκολα μένουν πάνω της (υποθέτουμε τουλάχιστον μέχρι στιγμής..) σε αντίθεση με τον Ρόσσι που βρίσκεται μονίμως εκεί (αν και μερικές φορές κόβει βόλτες λίγο πιο χαμηλά)Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
καμια σχεση ρε εσυ!
κατα την γνωμη μου ο λορενθο ειναι κλασεις ανωτερος απο τον στονερ!![]()
Είναι όμως διαχρονικός![]()
Ρε συ τι ειναι αυτα που λες;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
+πολλα
με το που πηγε στη μεγαλη κατηγορια ο Λορενθο πηρε το καλυτερο μηχανακι...
οκ καλος ειναι οπως ολοι, αλλα οχι και να βγαλει γλωσσα στο ροσι
οταν ο ροσι ετρεχε στα 500 ο λορενθο ονειρευοταν ενα μωβ glx με πολλα νικελα γλειφοντας το γλυφιτζουρι του
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δηλαδη το σεταρισμα του Rossi δουλευει πολυ καλα για ολους;
Μιλαμε για MotoGP, κανενας οδηγος (ακομα και ο τελευταιος στη βαθμολογια) δεν ειναι τυχαιος και ο καθενας έχει συγκεκριμενο στυλ οδηγησης που "υπαγορευει" ουσιαστικα και τις ρυθμισεις στη μοτοσικλετα του.
Δηλαδη ο Melandri και ο Hayden γιατι δεν πανε/ πηγανε το Ducati; Ας εκλεβαν τις ρυθμισεις του Stoner να το πανε και αυτοι τοτε...
Προσωπικά τον Ρόσι δεν τον γουστάρω!!!!! ΟΧΙ ως οδηγό καμία σχέση!!! Ως άτομο και γενικά το στιλάκι που έχει μου τη δίνει. Υπάρχουν όμως μέρες-αγώνες στους οποίους δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι ο άνθρωπος έχει αυτό το... κάτι!!!!
Στην Καταλονία κατά τη γνώμη μου ο λορένθο τον έκανε άλογο! Προσωπική μου άποψη. Ότι και να κανε ο δόκτορας ο πιτσιρίκος είχε απάντηση. Και για να μην λέμε μπούρδες το προσπέρασμα του Λορένθο από την εσωτερική ήταν καταπληκτικό. Ειδικά στον Βάλε.
Αλλά φυσικά ο άλλος είχε την απάντησή του έτοιμη.
Δεν πιστεύω πως ο Λορένθο είναι διάττοντας αστέρας! Θεωρώ ότι είναι οδηγός που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και διακρίνω φοβερή τόλμη και θράσος.
Όσο για τον Στόνερ θα συμφωνήσω με τον Πάνο είναι πολύ καλό τιμόνι πάρα πολύ καλό τιμόνι. Μόνο οι παρωπιδικοί δεν το βλέπουν.
Και νομίζω πως φέτος για να ολοκληρώσω θα δούμε ακόμα πολλές και γερές μάχες.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ τι ειναι αυτα που λες;
Δηλαδη το σεταρισμα του Rossi δουλευει πολυ καλα για ολους;
Μιλαμε για MotoGP, κανενας οδηγος (ακομα και ο τελευταιος στη βαθμολογια) δεν ειναι τυχαιος και ο καθενας έχει συγκεκριμενο στυλ οδηγησης που "υπαγορευει" ουσιαστικα και τις ρυθμισεις στη μοτοσικλετα του.
Δηλαδη ο Melandri και ο Hayden γιατι δεν πανε/ πηγανε το Ducati; Ας εκλεβαν τις ρυθμισεις του Stoner να το πανε και αυτοι τοτε...
προφανως και κανεις εκει δεν ειναι τυχαιος...
αλλα εγω το γλυφιτζουρακια δε τον παω και τη βρισκω να του τα χωνω
![]()
![]()
![]()
καλα παιδια δε λεω οτι οι αλλοι ειναι για πιτσαριες με παπακι...
απλα...ο ροσσι..ειναι αλλου..
Τελικα αυτος ο ανθρωπος ειναι κατασκευασμα τον δημοσιογραφων (ε Στελλακι???![]()
![]()
...πλακα κανω)
Παντως οταν ξαναπαω Ιταλια ξερω σε ποιον θα πηγαινω να τρωω σουβλακι...ο καλυτερος σουβλατζης ever....Valentino Rossi...η τελευταια προσπεραση απο αλλο πλανητη....βεβαια για οποιον ακουσε τις δηλωσεις του μετα τον αγωνα ειπε οτι σκεφτοταν χρονια να κανει μια τετοια σε εκεινο το σημειο...και την ειχε δοκιμασει και το 2007 με τον Stoner (στο περιπου εστω)....
ο μεγαλος Vale με τις χθεσινες δηλωσεις σε ιταλικο καναλι εδειξε οτι οντως σεβεται πολυ τον πιτσιρικα...και ειπε οτι χρειαζεται το 100% των δυναμεων και συγκεντρωσης για να κερδιζει απο εδω και μπρος....
απο την αλλη ο πιτσιρικας φανηκε οτι δεν ειναι ουτε Biaggi ουτε Stoner γιατι δεν ειπε μαλακιες δικαιολογιες...απλα ειπε οτι δεν επρεπε να του αφησει τοσο χωρο....και δεν μου φανηκε να ψαρωσε γιατι η φουλ επιθεση ξεκινησε 5-6 γυρους πριν το τελος και δεν μασησε πουθενα...
απλα στο τελος ηταν ο VR46 με το ''CHE SPETTACOLO'' του...μην γινεστε φαιδροι....δεν εχει σχεση με κωλο....ΤΙ ΘΕΑΜΑ σημαινει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. α ναι...εβαλε και μυαλο μαλλον και επαψε να τρωει μαλακισμενα high που περισυ τον ειχαν κανει robocop...
Εγω επιμενω στο οτι το πρωταθλημα φετος ειναι του Lorenzo...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τελικα αυτος ο ανθρωπος ειναι κατασκευασμα τον δημοσιογραφων (ε Στελλακι???![]()
![]()
...πλακα κανω)
Παντως οταν ξαναπαω Ιταλια ξερω σε ποιον θα πηγαινω να τρωω σουβλακι...ο καλυτερος σουβλατζης ever....Valentino Rossi...η τελευταια προσπεραση απο αλλο πλανητη....βεβαια για οποιον ακουσε τις δηλωσεις του μετα τον αγωνα ειπε οτι σκεφτοταν χρονια να κανει μια τετοια σε εκεινο το σημειο...και την ειχε δοκιμασει και το 2007 με τον Stoner (στο περιπου εστω)....
ο μεγαλος Vale με τις χθεσινες δηλωσεις σε ιταλικο καναλι εδειξε οτι οντως σεβεται πολυ τον πιτσιρικα...και ειπε οτι χρειαζεται το 100% των δυναμεων και συγκεντρωσης για να κερδιζει απο εδω και μπρος....
απο την αλλη ο πιτσιρικας φανηκε οτι δεν ειναι ουτε Biaggi ουτε Stoner γιατι δεν ειπε μαλακιες δικαιολογιες...απλα ειπε οτι δεν επρεπε να του αφησει τοσο χωρο....και δεν μου φανηκε να ψαρωσε γιατι η φουλ επιθεση ξεκινησε 5-6 γυρους πριν το τελος και δεν μασησε πουθενα...
απλα στο τελος ηταν ο VR46 με το ''CHE SPETTACOLO'' του...μην γινεστε φαιδροι....δεν εχει σχεση με κωλο....ΤΙ ΘΕΑΜΑ σημαινει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. α ναι...εβαλε και μυαλο μαλλον και επαψε να τρωει μαλακισμενα high που περισυ τον ειχαν κανει robocop...
όλως περιέργως... συμφωνώ!!!
Και φάνηκε και η διαφορά στην νοοτροπία κατά μία έννοια με αυτό που λέει ο μαύροςβούσα
Όταν ο Στόνερ μίλαγε για επικίνδυνο πέρασμα του Ρόσι και ο γιατρός του είπε αγώνας είναι συμβαίνουν αυτά το θυμάστε έτσι;
Ε εχτές αποδείχθηκε αυτή η διαφορετική νοοτροπία. Ο Λορένθο έχει τσαμπουκά χτυπιέται στα ίσια όπως και Ρόσι. Τόσο ο Στόνερ όσο και ο Χέιντεν παλιότερα (καμία σχέση οδηγικά οι δυο τους) όσο και ο Πεντρόσα όμως δεν είναι τόσο μαχητές δεν χώνονται τόσο πολύ όσο ο Ρόσι. Και ο πιτσιρίκος τώρα.
Το ξαναλέω νομίζω πως θα δούμε πολύ καλούς αγώνες φέτος![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
καλα και αυτος χθες επεμενε οτι θα περασει το ροσι..και θα βγει πρωτος οκ..ολοι εχουμε ονειρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω επιμενω στο οτι το πρωταθλημα φετος ειναι του Lorenzo...![]()
![]()