Τελικά αποφάσισες για εκτός κέντρου φίλε μου?Γνώμη μου οτι θα ναι πολύ καλυτερα και χμηλώτερο το κόστος από το κέντρο!!!Για ότι αποφασίσεις μακάρι να σου πάνε ολα καλά.Κράτα μας ενήμερους![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά αποφάσισες για εκτός κέντρου φίλε μου?Γνώμη μου οτι θα ναι πολύ καλυτερα και χμηλώτερο το κόστος από το κέντρο!!!Για ότι αποφασίσεις μακάρι να σου πάνε ολα καλά.Κράτα μας ενήμερους![]()
![]()
![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
καλη αρχη να εχεις φιλε και κρατα μας ενημερους![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
ante to ekanes to magazi??? 8elw kati manhtaria r&g gia to sv1098RR
na sou balw ta lefta me paypal????
diabazv kai 8elw na soy pw oti an exeis kales times apo esena 8a agorazw.![]()
elpizw kai alloi na se boh8hsoyn.
kalh tyxh![]()
λεω να το στησω ως εξης..... να εχω "αποκλειστικοτειτες" σε μαγαζι και E-shop....
πραγματα δηλ. που ο μοτοσυκλετιστης ΔΕΝ θα βρισκει αλλου ή αν τα βρισκει θα πρεπει να τα παραγγειλει πρωτα....
ΚΑΙ στο E-shop να βαλω και γνωστες μαρκες σε μορφη STock Μονο ... (OUTLET)
στο μαγαζι δεν θελω να βαλω μαρκες που αντιπροσωπεονται ηδη στην περιφερεια.... (εχομε και καποιο ηθος διοτι)
Accipere quam facere praestat injuriam
μην κανεις αποκλεισμους...παιξε με τα παντα...γνωμη μου![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
καλησπερα καταρχην σε ολα τα παιδια παρακολουθω καιρο το forum αλλα τωρα εκανα register σε λιγο καιρο θα παρω την πρωτη μου μηχανη (παιδικο ονειρο που θα εκπληρωθει τωρα) ενα klx 250 09. Και ενδιαφερομαι να παρω τα παντα απο εξοπλισμο. Και μιας και το παλικαρι ανοιγει μαγαζι γιατι να δωσουμε τα λεφτα μας εξωτερικο?Απλα πες αμα θα στελνεις και πραγματα αθηνα. Α και καλοριζικο και καλες δουλειες...
Καλωσηρθες φιλε μου..... ευχαριστω για τα σχολια σου
Στελνω σε ολη την Ελλαδα φυσικα...Η διαφορα με το εξωτερικο ειναι οτι υπαρχει ανεμποδιστη και συνεχης επικοινωνια (και μεσω τηλεφωνου) ΚΑΘΩΣ και οτι η επιστροφη εξοπλισμου λογω ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ειναι απροβληματιστη.......
καταλαβαινεις λοιπον οτι στο παραμικρο κομματι εξοπλισμου που δε σου "καθεται" καλα η επιστροφη για να παρεις το σωστο νουμερο γινεται απροβληματιστα...
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ αλλωστε ποσες αγγελιες σε φορουμ λενε "λογω λαθος μεγεθους"
Απο εταιρειες ενημερωτικα να σας πω οτι διαθετω( αν καταχραζομαι κατι να διαγραφει αστραπιαια!) :
TORCO
REV'it
Joe Rocket (European Line)
Triboseat
EVS
NEXX helmets
FORCEFIELD ARMOR
BARRACUDA
KLIM
AFX helmets
Spyder Sunglasses
WOLFMAN Bags και πολλες αλλες![]()
Το Site δεν εχει ενημερωθει πληρως γιατι ειναι στη διαδικασια της μεταφρασης και μας "κοψαν" οι γιορτες.....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Καλές δουλείες αγορίνα.![]()
![]()
Νόμιζα πως ήσουν ακόμη στα σκαριά.
κωλοβαραμε η μου φαίνεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Το Site δεν εχει ενημερωθει πληρως γιατι ειναι στη διαδικασια της μεταφρασης και μας "κοψαν" οι γιορτες.....![]()
![]()
άιντε ρε τελείωνε να κάνουμε καμια αρχή
Μοδερέτορα, λάβε πμ![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
linky linky λέμε..
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Καλη αρχη και ολα να πανε οπως τα θες!!!
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...