Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 91

Θέμα: Να συνεχίσω;

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    τι να σταματήσεις; ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ!
    Αλλωστε πάντα θα υπάρχουν οι μαλ***!

edit: Προς τους μαλ***: Ο γιάννης αυτό που κάνει είναι από χόμπι, επειδή γουστάρει! Δεν είναι υπάλληλος κανενός! Δεν το κάνει για επιβίωση, δεν το κάνει επαγγελματικά. Του αρέσει το ωραίο και μ' αυτό ασχολείται ΑΠΟ ΧΟΜΠΙ! Είναι άνθρωπος και θα κάνει λάθη. Αλλά είναι άλλο να μην σ' αρέσει και να νομίζεις ότι είσαι σε μαγαζί και να την πεις στον υπάλληλο λες και φταίει αυτός και άλλο αυτό που κάνει ο Γιάννης για να μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ωραία που έχεις κάτι μοναδικό για σένα! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ "ΚΥΡΙΟΙ"!

Αν δεν σας αρέσει, τα μοτοσακά σας και σε άλλη παραλία!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της FRAGISCOS
    Tωρα ειδα το thread και βγηκα απο τα ρουχα μου.
    Ειναι δυνατον να υπαρχουν παραπονα για τον binzis??
    Εγω προσωπικα σε ευχαριστω πολυ αγνωστε φιλε μου και για το διακοσμητικο για το versys μου και για την αψογη εξυπηρετηση και για την τιμη που ηταν ισα ισα το υλικο και τα μεταφορικα που πληρωσες.
    Συνεχισε να ομορφαινεις τα μηχανακια μας και σου δινω και μια συμβουλη σαν επαγγελματιας:
    Να πληρωνεσαι για τις υπηρεσιες που προσφερεις για να σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
    Ελα μου ντε....έχε χάρη που η διακριτικότητα του Γιάννη δεν τον αφήνει να βγάλει μερικά nick στη φόρα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    κι όμως θά'πρεπε...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
    Tωρα ειδα το thread και βγηκα απο τα ρουχα μου.
    Εγω προσωπικα σε ευχαριστω πολυ αγνωστε φιλε μου και για το διακοσμητικο για το versys μου και για την αψογη εξυπηρετηση και για την τιμη που ηταν ισα ισα το υλικο και τα μεταφορικα που πληρωσες.
    Συνεχισε να ομορφαινεις τα μηχανακια μας και σου δινω και μια συμβουλη σαν επαγγελματιας:
    Να πληρωνεσαι για τις υπηρεσιες που προσφερεις για να σε ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    κι όμως θά'πρεπε...
    Δεν νομίζω ότι είναι σωστό.
    Εξάλλου περασμένα, ξεχασμένα. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Το ίδιο ελπίζω-εύχομαι, ότι ισχύει και γι'αυτούς.
    Δεν με ξέρουν προσωπικά. Αν με είχαν γνωρίσει, δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν υπάρχει θυμός, στεναχώρια, παρεξήγηση. Να παρακαλέσω λοιπόν τα όποια γεγονότα συνέβησαν, λήξαντα.
    Απάντηση λοιπόν στο προβληματισμό μου "Να συνεχίσω...;"
    Επιλεκτικά, από εδώ και στο εξής, θα κάνω κατασκευούλες, σε αυτούς που κατά την προσωπική μου γνώμη αξίζουν να ασχοληθώ και να αφιερώσω τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου.

That’s all.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εγώ να ξαναπώ ευχαριστώ για το πλαίσιο , που μπαίνουν τα τέλη κυκλοφορίας;;;;

Άριστο μιλάμε... να είσαι καλά ρε φίλε..

Καλλιτέχνης λέμε.

:a19:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Banned Το avatar του/της WebD
    Δεν είχα την τύχη να βάλω κάποιο δημιούργημα σου στη μηχανή μου, αλλά εδώ και μήνες θαυμάζω την δουλειά σου!! Συνέχισες να κάνεις αυτό που κάνεις αλλά με κάποια χρέωση. Ο τζάμπας πέθανε εδώ και αιώνες!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Δεν νομίζω ότι είναι σωστό.
    Εξάλλου περασμένα, ξεχασμένα. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Το ίδιο ελπίζω-εύχομαι, ότι ισχύει και γι'αυτούς.
    Δεν με ξέρουν προσωπικά. Αν με είχαν γνωρίσει, δεν θα υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν υπάρχει θυμός, στεναχώρια, παρεξήγηση. Να παρακαλέσω λοιπόν τα όποια γεγονότα συνέβησαν, λήξαντα.
    Απάντηση λοιπόν στο προβληματισμό μου "Να συνεχίσω...;"
    Επιλεκτικά, από εδώ και στο εξής, θα κάνω κατασκευούλες, σε αυτούς που κατά την προσωπική μου γνώμη αξίζουν να ασχοληθώ και να αφιερώσω τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου.

That’s all.
    Θα ποστάρω πολύ σύντομα φωτογραφία από το μοναδικό σου κόσμημα που ομορφαίνει τη μηχανή μου.
    Ουφφφφ.. θα συνεχίσει !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Τώρα είδα το θεματάκι αυτό & έχω φρήξει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    Γιάννο τώρα το βρήκα το όλο το θέμα με αφορμή το τηλεφώνημά μας που κάτι ανέφερες.
    Το όλο θέμα είναι μαλακία από τις λίγες, εννοείται ότι δεν πρέπει να εστιάσεις στους 2-3 βλάκες τι στιγμή που έχεις όλους εμάς να σε λατρεύουμε κ να σου χρωστάμε όση ευγνωμοσύνη σου χρωστάμε...
    γραψε τους βλάκες στα @@ σου κ μην χαλάς την ζαχαρένια σου.

Από μένα άξιος!
    & ο biznis & o tazakos (για το φόρουμ των V-strom) είναι παιδιά που ρίχνουν τρελο τρέξιμο για να μας βοηθήσουν & το κάνουν με την ΨΥΧΗ τους. Για το λόγω αυτό θα πρέπει να τους ευνομονούμε & σε καμία μα σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να τους την λέμε για αυτά που κάνουν.

ΦΙΛΕ Γιάννη (binzis) δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά έχω πάρει τρεις φορές πράγματα από εσένα & μπορώ να πώ ότι η δουλειά σου είναι ΦΟΒΕΡΗ. Αν υπάρχει κάποιο μικροθέμα με κάποια δουλειά σου θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας ότι αυτό που κάνεις είναι από χόμπι & όχι για επάγγελμα, άρα με μια κουβέντα μαζί σου όλα λύνονται!!!

Μεταξύ αυτών που έχω πάρει από εσένα είναι & η σχάρα ψυγείου v-strom που αναφέρεις στο πρώτο ποστ & αισθάνομαι πολύ άσχημα που μπήκες μέσα κιολας, αλλά ελπίζω να μην ήταν κάποιοι από την συγκεκριμένη ομαδική αγορά που σε στεναχώρησαν...

Σε παρακαλώ πολύ όμως καλό είναι να πεις ποιοι είναια αυτοι που σε προσέβαλαν για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε εδώ μέσα!!!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ & αν κάποιος σε ζαλίσει στειλε τον να γαργαληθεί...
    πιστεψέμε οτι θα νοιώσεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου...
    V-baby

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Αρκεί να πω πως μου έχει στείλει δύο πανέμορφα δωράκια τα οποία δεν τα περίμενα καν, έβαλε το μηχάνημα να δουλεύει και σκέφτηκε και μένα, δεν πλήρωσα καν για την courrier που μου τα έφερε στα Χανιά!

Εγώ προσωπικά του χρωστάω πολλά μπυρόνια, νομίζω και πολλοί από εσάς

Πραγματα που κι εσυ εχεις κανει για μενα και το γελοιο ειναι οτι δεν γνωριζομαστε καν.Αυτη ειναι η "μαγεια" αυτου του φορουμ (αν εξαιρεσεις τις ενοχες που δεν εχω κερασει τα μπυρονια ακομα).

Αυτη τη μαγεια Γιαννη δεν αξιζει να την χαλασεις για τον οποιοδηποτε μικροψυχο και μεγαλομαλακα.Επειδη τουλαχιστον μαζι εχουμε γνωριστει μονο καλα λογια εχω να πω για σενα ως ανθρωπο (καλα για τη δουλεια σου μιλανε ολοι).Παρε μελανι και γραφε λοιπον στα παλαιοτερα των υποδηματων σου.
    Αη σιχτιρ με τους αχαριστους πια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για τη δουλειά και το μεράκι σου.
    Εγώ θα ήθελα πάντως να βγάλεις μερικά νικ στη φόρα, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μη μπαίνουν στο φόρουμ και γίνονται κριτές και τιμητές των πάντων.
    Καλή Πρωτοχρονιά σε σένα Γιάννη και αυτούς που αγαπάς.

Νέο μέλος Το avatar του/της riddle
    Με το παλικαρι δεν γνωριζομαστε καθολου. Ετυχε να διαβασω αυτην την σηζυτηση και απο περιεργεια ειδα την δουλεια που εχει κανει μεσα απο τα ανταλλακτικα - aftermarket και επαθα πλακα. Ηθελα να του στειλω μηνυμα αλλα ντρεπομουν. Καποια στιγμη λεω δεν βαριεσε ας του στειλω. Η απαντηση του ηρθε γρηγορα ζητωντας μου το τηλ. μου για να με παρει. Το στελνω και εκεινος με πηρε τηλ. σχεδον αμεσως. Ρε παιδια ο ανθρωπος ηταν απιστευτα ευγενεικος και μου μηλισε λες και με γνωριζε. Επαθα την πλακα μου. Απο την πρωτη στιγμη της σηζυτησης μας
    ενοιωσα ανετα.

Γιαννη μην σταματησεις αυτο που κανεις για να μπορουμε να θαυμαζουμε την δουλεια σου. Αν αυτο που κανεις καποια στιγμη σταματησει να σε γεμιζει σαν ανθρωπο λογικο ειναι να παψεις να το κανεις. Μεχρι τοτε γραψε αυτους τους ανεγκεφαλους εκει που δεν πιανει μελανι.

Καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα να πιουμε και καμοια μπυρα.
    Μεχρι τοτε

Σου ευχωμαι καλη χρονια με υγεια σε εσενα και σε οσους αγαπας και να εισαι παντα τοσο δημιουργικος.
    YΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΟΔΗΓΟΙ
    ΟΔΗΓΟΙ ΜΕ ΑΡ@@ΔΙΑ ΚΑΙ
    ΑΡ@@ΔΙΑ ΟΔΗΓΟΙ

......

Αφου ξερεις οτι εμεις οι Ελληνες, για να φανουμε καλυτεροι, προσπαθουμε να "ριξουμε" τον αλλο...

Και δεν ξερω τι συμβαινει, αλλα εκτος απο πολλους ανθρωπους που εχουν κακια μεσα τους, πολυς κοσμος σημερα απλως εχει χασει τη μπαλα...Δεν επικοινωνουν...Ειναι αλλου...
    Ή και συνδυασμοι αυτων.
    Οπως ειπαν και οι αλλοι, μερικοι και να τους πληρωνες ΕΣΥ να τους φτιαξεις πραγματα για τη μοτοσυκλετα τους, θα σου ζηταγανε και τα ρεστα !!

Δεν πρεπει να ασχολιεται κανεις με τετοιους πολυ-πολυ, πρεπει να προσπερναει...

keep walking....

(καλοπιανω και εγω γιατι, που θα παει, θα σε χρειαστω )

--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  4. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε