giati den vgenete gia ena kafedaki na ta pite apo konta?
bori na prokipsi k idlio...vlepo tis rizestu idi na fitronoune ;P
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Οκ σε ευχαριστώ που απάντησες... περιγράφεις περιπου τον λογο που την πούλησα, κατεληξε να μην κανει αυτο για το οποίο φτιάχτηκε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
οτι αρκετοι ιδιοκτητες των συγκεκριμενων μοτοσυκλετων δεν ξερουν τι καβαλανε.και οχι αναγκαστηκα απο θεμα ασφαλειας.
δινουν ενα σκασμο λεφτα για ενα μηχανακι που κανει παπαδες,και τσιγκουνευοντε να δωσουν μερικα παραπανω να παρουν μια ολοσωμη φορμιτσα να δωσουν και ενα 200αρι σε ενα σχολειο οδηγησης για πιστα να ανοιξουν τα στραβα τους να μαθουν 2 πραγματα.βεβαια ολο αυτο ειναι ακυρο γιατι το μηχανακι το πηραν μονο και μονο για το "πουλ μουρ".και αποπανω εχουν και αποψη.σαν εναν γνωστο μου,που εχει Κ8(![]()
) παει μαλλιοκουβαρα στο δρομο σε εξοφρενικο βαθμο επικινδυνοτητας,ειναι καλο χερι, αλλα σε ερωτηση δικια μου γιατι δεν μπαινει πιστα με το εργαλειο με αφησε μαλακα λεγοντας μου "ρε φιλε στην πιστα θα σκοτωθω και θα σπασω το εργαλειο"
![]()
![]()
![]()
υ.γ τοστο Κ8 δεν το λεω κοροιδευτικα για το μηχανακι ,αλλα γελαω γιατι το συγκεκριμενο εχει γινει μοδα στο δρομο και εχει πιξει ο τοπος απο δαυτα...
Α! και νομίζω πάτε αυτον τον καφε!
Καλους δρόμους!![]()
εισαι μεγαλος χωρατατζης το ξερεις φιλαρακι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από what I've done
Οκ σε ευχαριστώ που απάντησες... περιγράφεις περιπου τον λογο που την πούλησα, κατεληξε να μην κανει αυτο για το οποίο φτιάχτηκε...
Α! και νομίζω πάτε αυτον τον καφε!
Καλους δρόμους!![]()
θα σου πω προσωπικα για μενα.πριν το καλοκαιρι αγορασα ενα super duke με σκοπο να πηγαινω πιστα ,μιας και κολλησα το μικροβιο και καραγουσταρα.το μηχανακι ομως εκτος του οτι στριβει τελεια και ειναι δαιμονισμενο,εχει κατασκευαστει και για ινδιανιλικια ,που σημαινει οτι η γεωμετρια του ειναι τετοια που επιτρεπει απιστευτα ,παιχνιδια ,σουζες ,εντο κτλ
επειδη μου την δινει γενικα να εχω κατι στην κατοχη μου και να μην το χρησιμοποιω για την χρηση που φτιαχτηκε εχω βαλθει τον τελευταιο καιρο να μαθω σουζα,ασχετα αν χεζομαι πανω μου και δεν το καταφερνω(που ειναι περιεργο να μην μπορεις να σηκωσεις σουζα με αυτο το μηχανημα).
το εντο παντος το καταφερα...![]()
![]()
![]()