Σελίδα 6 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 154

Θέμα: Πρώτη μέσα ..??

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    kala mh to gelas, πολυς κοσμος το κανει αυτο, να ξεχναει ταχυτητα μεσα...
    :o

edit:η μανα μου πρωτη και καλυτερη:rotflmao:

οπως εχει ηδη ειπωθει, φυσικα και δεν τρωγονται οι δισκοι οταν παταμε συμπλεκτη...

ομως ταλαιπωρουνται τα ρουλεμαν του συμπλεκτη...

οποτε εχουμε 2 επιλογες....η μια να μην παταμε το συμπλεκτη και να μην φθειρεται τιποτα, η αλλη να παταμε το συμπλεκτη, να μην φθειρονται οι δισκοι, αλλα να ταλαιπορουνται τα ρουλεμανια...

διαλεχτε και παρτε
    Σωστός

...για τα τουτού όπου το ρουλεμάν πατάει τα χτένια, και όποιος έχει χτένια έχει και γένια, κτλ., κτλ.
    Υπάρχουν επίσης πρόστυχες ιστορίες με δίχαλα, κολημένα τρομπάκια (νομίζατε ότι είναι προνόμιο των LC8? λάθος) ......

quiz: σε ένα σετ αμπραγιάζ (αυτοκινήτου) τα χτένια του πλατό είναι όλα στο ίδιο ύψος (πριν την τοποθέτηση)?

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Καλο ειναι????μερικα δεν παιρνουν μπρος αν δεν πατησεις συμπλεκτη . Επισεις δεν καταλαβα αυτο το τελευταιας τεχνολογιας νομιζα οτι πχ ΟΛΑ τα σουζουκι πρεπει να εχουν πατημενο συμπλεκτη για να παρουν μπρος τα καβασακι παλι οχι.
    To ολο προβλημα(αν ειναι προβλημα) λυνεται με ενα κομματι συρμα τυλιγμενο γυρω απο την φισα του συμπλεκτη...

Βεβαια,μετα αν εχεις ξεχασει ταχυτητα μεσα και πας να βαλεις μπροστα,επειδη θα δωσει κανονικα ρευμα,θα ψαχνεις το μηχανακι καμια 10αρια μετρα πιο κατω...

Το επαθα με το ΚΤΜ οταν το πρωτοπηρα,ευτυχως το κρατησα και δεν επεσε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    ΔΕΝ θα ρωτήσω αφού μου είπατε να μην το κάνω αλλά πολλές φορές όταν ξεκινάω έχω μέσα πρώτη και αμέσως μετά βάζω νεκρά. Νόμιζα πως απλά μπορεί να φθειρόταν λίγο ο δίσκος, αλλά μιλάμε για 1-2 δευτερόλεπτα οπότε δεν έδινα και πολλή σημασία... Τώρα μου ανατρέψατε όλη την κοσμοθεωρία σχετικά με το τι νόμιζα εγώ για τη φθορά των δίσκων!!! Πάντως στο cbf-125 και με νεκρά μέσα δεν χρειάζεται να έχεις πατημένο συμπλέκτη για να πάρει μπρος και για να είμαι ειλικρινής μόνο εδώ μέσα διάβασα για suzuki που χρειάζεται να τον έχεις πατημένο για να πάρουν μπρος αλλιώς δεν θα το φανταζόμουν καν... (υποτίθεται ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας "αυτοματοποιούνται" οι διαδικασίες)

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    αυτό ισχύει και τις Τρίτες?
    Κ τις Τεταρτες μην σου πω

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Καλο ειναι????μερικα δεν παιρνουν μπρος αν δεν πατησεις συμπλεκτη . Επισεις δεν καταλαβα αυτο το τελευταιας τεχνολογιας νομιζα οτι πχ ΟΛΑ τα σουζουκι πρεπει να εχουν πατημενο συμπλεκτη για να παρουν μπρος τα καβασακι παλι οχι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    πολλές φορές όταν ξεκινάω έχω μέσα πρώτη και αμέσως μετά βάζω νεκρά.
    Προφανώς θυμάσαι ότι ξέχασες κάτι (κλειδιά, λεφτά, κινητό, κράνος κ.λ.π.)...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    ΔΕΝ θα ρωτήσω αφού μου είπατε να μην το κάνω αλλά πολλές φορές όταν ξεκινάω έχω μέσα πρώτη και αμέσως μετά βάζω νεκρά. Νόμιζα πως απλά μπορεί να φθειρόταν λίγο ο δίσκος, αλλά μιλάμε για 1-2 δευτερόλεπτα οπότε δεν έδινα και πολλή σημασία... Τώρα μου ανατρέψατε όλη την κοσμοθεωρία σχετικά με το τι νόμιζα εγώ για τη φθορά των δίσκων!!! Πάντως στο cbf-125 και με νεκρά μέσα δεν χρειάζεται να έχεις πατημένο συμπλέκτη για να πάρει μπρος και για να είμαι ειλικρινής μόνο εδώ μέσα διάβασα για suzuki που χρειάζεται να τον έχεις πατημένο για να πάρουν μπρος αλλιώς δεν θα το φανταζόμουν καν... (υποτίθεται ότι με την εξέλιξη της τεχνολογίας "αυτοματοποιούνται" οι διαδικασίες)
    οτι θες κανε κοριτσακι...δεν εχει αναγκη το μηχανακι...απλως μπλεξαμε 5 γεροντια εδω και το συζηταμε...

τα σουζουκι χρειαζονται πατημα συμπλεκτη ως εξτρα ασφαλεια σε περιπτωση που καποιος ξυπνιος πατησει μιζα με ταχυτητα μεσα και φαει τα μουτρα του...

χαλαρη να σαι...αν εχεις κι αλλες αποριες γραψτες να χουμε να μαλλιοτραβιομαστε...εσυ μην δινεις σημασια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ...τα σουζουκι χρειαζονται πατημα συμπλεκτη ως εξτρα ασφαλεια σε περιπτωση που καποιος ξυπνιος πατησει μιζα με ταχυτητα μεσα και φαει τα μουτρα του...
    μαλακια ειπες κοπελια

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μαλακια ειπες κοπελια
    ren-miss-her?

You BETA believe...

μαλακια ειπες κοπελια
    τι ηθελες να γραψω ρε παπαρα στοκατζη? σαν ΕΞΤΡΑ ασφαλεια σε περιπτωση που δεν δουλεψουν ολα τ'αλλα?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Το ότι σε μερικά μηχανάκια πρέπει να πατάς συμπλέκτη για να πάρουν μπροστά ισχύει για πολλούς λόγους, δύο απο αυτούς είναι οι παρακάτω:

1. Μειώνεται η αντίσταση που συναντά η μίζα κατά την περιστροφή της γιατί δεν περιστρέφει και το σαζμάν.
    2. Μειώνεται η φθορά της μπαταρίας γιατί λόγω του 1 το ρεύμα εκκίνησης της μίζας είναι μικρότερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    τι ηθελες να γραψω ρε παπαρα στοκατζη? σαν ΕΞΤΡΑ ασφαλεια σε περιπτωση που δεν δουλεψουν ολα τ'αλλα?
    οχι πασακα μου απλα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο ---->''περιπτωση που καποιος ξυπνιος πατησει μιζα με ταχυτητα μεσα και φαει τα μουτρα του...''

''περιπτωση που καποιος ξυπνιος πατησει μιζα με ταχυτητα μεσα και φαει τα μουτρα του...''

Κι ομως υπαρχει και μου εχει συμβει...Γτ ειχαν βραχυκυκλωσει την φισα του συμπλεκτη...
    Κ με εσερνε το μηχανακι... Ευτυχως δεν επεσα...:wacko:

οχι πασακα μου απλα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο ---->''περιπτωση που καποιος ξυπνιος πατησει μιζα με ταχυτητα μεσα και φαει τα μουτρα του...''

To'χεις προσπαθήσει δηλαδή και δεν τα'φαγες?

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    To'χεις προσπαθήσει δηλαδή και δεν τα'φαγες?

Μπορει να ειχε μεινει απο μπαταρια...

:smilea:

Παρόμοια θέματα

1. δεν πιστεύω να υπάρχει λογοκρισία εδώ μέσα έτσι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 21:05
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2004, 13:30
  3. Η Πρώτη Λασπομαχία
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4