Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 116

Θέμα: Παραλίγο σύγκρουση μεταξύ μηχανών...Ήμαρτον.

Νέο μέλος
    ...

O Λόρδος ήταν ντυμένος με μαύρη δαντέλα και κόκκινα γοβάκια.
    ΛΟΡΔΟΣ:-(Με αδερφίστικη φωνή) Περάααστε, περάααστε..
    (Ο Ντάνι σφίγγει τα πόδια για να μην κατουρηθεί)
    AΤΡΙΔΗΣ:-Ξέρετε είμαστε...
    ΛΟΡΔΟΣ:-Ξέρω, ξέρω. Ποιός απ΄τους δυο σας έφταιγε?
    (Προς τον Ντάνη) Εσύ κούκλε με τα πράσινα μάτια, με πόσο έτρεχες?
    NTΑΝΗΣ:-Τελευταία φορά που κοίταξα το κοντέρ πήγαινα με 260.
    ΛΟΡΔΟΣ:-Α, εντάξει φυσιολογική ταχύτητα για τους ελληνικούς δρόμους.
    Πόση απόσταση αφήνεις όταν κάνεις προσπέραση?
    NTΑΝΗΣ:-30εκατοστά. Καμιά φορά και 50.
    ΛΟΡΔΟΣ:-50 εκατοστά? Φυσιολογική απόσταση για τους ελληνικούς δρόμους. ΑΘΩΩΟΣ
    (Προς τον Ατρίδη) Εσύ, ομορφούλη μελαχρινέ γιατί έκανες αριστερά χωρίς να βγάλεις φλας? Ε?
    AΤΡΙΔΗΣ:-Μα ήμουνα στη λωρίδα μου.
    ΛΟΡΔΟΣ:-Δεν έχει σημασία, πρέπει να προσέχουμε πάντα τους πισινούς μας. Εγώ πάαααντα προσέχω τον πισινό μου.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Φαίνεται.
    ΛΟΡΔΟΣ:-Α, δε θα τα πάμε καλά εμείς οι δυο. Η θέση σου είναι πολύ βεβαρυμένη.
    Κι έπειτα, είναι και το άλλο. Γιατιιιί άκουγες μουσική εν ώρα οδήγησης?
    Ε?
    AΤΡΙΔΗΣ:-Μα δεν άκουγα μουσική, κυρία Λόρδε.
    ΛΟΡΔΟΣ:-Μη λες ψέματα ατιμούλικο... Το αγαπημένο μου κοράκι μου είπε ότι κάτι άκουγες στο mp3.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Άκουγα Ψαλμωδίες της Μεγάλης Σαρακοστής.
    ΛΟΡΔΟΣ:-Ψαλμωδίες!!!! Μα τις ζαρτιέρες του Εωσφόρου!! Μα τον Άγιο Belial και τις Χήρες της Βαλπούργης...!! Φτου φτου, φύγε από 'δω αμέσως! ΑΘΩΩΟΣ, ΑΘΘΩΩΟΣ!
    ΑΘΩΟΙ και οι δυο! Πηγαίνετε στον Άγιο Πέτρο να σας κρίνει αυτός.
    NTΑΝΗΣ:-Μήπως υπάρχει καμιά τουαλέτα εδώ κοντά?
    ΛΟΡΔΟΣ:-ΚΑΛΕΕ ΟΟΥΣΤ!!

Οι φίλοι μας παίρνουν δρόμο άρον-άρον απ΄το γραφείο του Λόρδου ανακουφισμένοι που τη γλίτωσαν τόσο φτηνά.

ΛΟΡΔΟΣ:-Ουφ! Συγχύστηκα πάλι βραδινιάτικα!

....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το παρακάτω βιβλίο θα σε βοηθήσει αρκετά στις συγγραφικές σου αναζητήσεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	b104276.jpg 
Προβολές:	152 
Μέγεθος:	19,5 KB 
ID:	184628

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Καλά το παληκάρι με τα 80 είναι στραβός και δεν είδε στους καθρέφτες του τπτ . Οι άλλοι με τα 250+ ,φλας, έβγαλαν για να κάνουν προσπέραση ;
    Ας απαντήσω μόνος μου στο ρητορικό ερώτημα ... @@ φλας έβγαλαν , απλά είδαν χώρο στη λωρίδα και πέρασαν .
    Όποιος υποστηρίζει ότι μπορεί να δει τον άλλο στους καθρέφτες του που έρχεται με σχετική ταχύτητα με αυτόν ~ +170 χιλιόμετρα είναι αστείος για να μην πω τπτ άλλο . Ακόμα και στην περίπτωση της τεράστιας ευθείας πορείας που τον βλέπεις , να μου πει ένας ότι μπορεί να υπολογίσει την απόσταση και την ταχύτητα (με αποτέλεσμα να μπορεί να επεξεργαστεί τον πιθανό χρόνο κρούσης) του επερχόμενου οχήματος από τους καθρέφτες .( είναι γνωστό ότι τηλεόραση και καθρέφτες ξεγελάνε , δείτε αγώνα MOTOGP με λήψη από τον φακό της τηλεόρασης και πηγαίνετε δίπλα στην πίστα να δείτε την διαφορά ) Η περίπτωση του θα είναι για σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης . Τέλος αν δεν κάνω λάθος , σε περίπτωση διακεκομένης γραμμής (εθνική) η προσπέραση γίνεται απαραιτήτως από αριστερότερη από εσένα λωρίδα ή κάνω λάθος , εκτός κι αν λέει ο ΚΟΚ ότι , ότι πηγαίνει με ταχύτητα μικρότερη από τη δική μας , το περνάμε από πάνω ... Αν πχ αντί για την αργή μηχανή ήταν αυτοκίνητο , με κάποιο σεβαστό πλάτος ,θα τολμούσαν να το περάσουν από πάνω ή ξύνοντας το από αριστερά αλλά στην ίδια πάντα λωρίδα , ή η μαγκιά μας περιορίζεται στο κουλάδι που έτυχε να δούμε μπροστά μας . Ας απαντήσω και σ' αυτό το ρητορικό ερώτημα . @@ twice . Ναι σφήνες κάνουμε όλοι και από αριστερά περνάμε , κάποιες φορές και χωρίς φλας , αλλά το φταίξιμο δεν μπορεί να το φέρει κάποιος που κινείται σταθερά στην λωρίδα του έστω και στην περίπτωση που κάνει μια μικρή αλλαγή κατεύθυνσης στα όρια της λωρίδας που κινείται .Για το παραπάνω νομίζω ότι ο ΚΟΚ είναι κάθετος και δεν σηκώνει καμία αμφισβήτιση . Επίσης ότι σε χτυπήσει από πίσω , φέρει την ευθύνη ακέραιη . Δηλαδή με όσα κάποιοι εδώ υποστηρίζουν ότι βάση ΚΟΚ δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις ούτε ελιγμό για την αποφυγή κάποιου εμποδίου αν δεν ελέγξουν πρώτα τους καθρέφτες τους και αυτό είναι λάθος . Γιατί αν την δεδομένης ώθηση που δίνει στη μηχανή ο αέρας , την αντικαταστήσουμε με τον ελιγμό από τη μεριά του οδηγού για την αποφυγή κάποιου εμποδίου , έχουμε ακριβώς την ίδια περίπτωση και εφ όσων ο ελιγμός γίνει μέσα στα αυστηρά όρια της λωρίδας όπου κινείσαι αρχικά , δεν έχεις καμία υποχρέωση ούτε φλας να βγάλεις ούτε καθρέφτη να ελεξεις ούτε τπτ , τον πραγματοποιείς για την αποφυγή κρούσης / πτώσης you name it ...

+οσα θες!

ακους εκει φταιει οποιος κανει ελιγμο στην ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ και δεν φταινε οι καγκουρες που κανουν το δρομο πιστα ....εδω κολαει το :οτι να ναι

Νέο μέλος
    ....

Στην έξοδο:
    AΤΡΙΔΗΣ:-Συγνώμη δεσποινίς, από πού πέφτει ο Παράδεισος?
    ΒελζεΒΟΥΛΑ:-Τρία έτη φωτός προς τα πάνω και στο Λεβέντη όλο δεξιά.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Ευχαριστούμε.
    ΒελζεΒΟΥΛΑ:-Στο διάολο!

NTΑΝΗΣ:-Ρε συ τί είπε αυτή? Έχει Λεβέντη κι ο Παράδεισος?
    AΤΡΙΔΗΣ:-Πρέπει να άνοιξε κατάστημα εδώ πάνω ο κακομοίρης. Από τότε που έγινε η παράκαμψη της εθνικής, κάτι έπρεπε να κάνει κι αυτός για να ζήσει.

Δρόμο παίρνουν δρόμο αφήνουν και κάποια στιγμή, αισθάνονται μια αύρα να πλησιάζει από πίσω. Μια αιθέρια βολίδα τους προσπερνάει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σταματάει λίγο πιο πάνω.
    NTΑΝΗΣ:- Αα, ο κολλητός μου ο Μπιπ-Μπιπ είναι με το κόκκινο cbr!!
    AΤΡΙΔΗΣ:- Απ' ότι φαίνεται, ούτε εδώ έβαλε μυαλό.

ΜΠΙΠΜΠΙΠ:- Εσείς είστε ρε μ@λ@κες?
    NTΑΝΗΣ:-Κι εσύ εδώ? Τι έγινε?
    ΜΠΙΠΜΠΙΠ:-Τι ήθελες να γίνει? Για να μην πέσω πάνω σας, βγήκα στο αντίθετο ρεύμα. Το τελευταίο που θυμάμαι είναι τα βυζιά της νοσοκόμας μέσα στο ασθενοφόρο να μου κάνει μαλάξεις. ..Γαμώτο, πάνω στο καλό έφυγα.
    (Κοιτάει τους άλλους δύο.)
    Μπράβο ρε, ωραία τα καταφέρατε.
    Καλά ρε Ντάνη, αυτό το κόλλημα να τρομάζεις όποιον βλέπεις να καβαλάει παπουδιέρα? Στο 'λεγα δε θα μας βγει σε καλό.
    AΤΡΙΔΗΣ:-Πέστα ρε παλικάρι, γεια στο στόμα σου.
    ΜΠΙΠΜΠΙΠ:- Αμ το μηχανάκι μου? Καινούριο μηχανάκι γαμώ την π@υτ@να μου. Ευτυχώς που είναι κόκκινο και δε θα φαίνεται ο λεκές, ρε γαμώτο.
    NTANHΣ:- Δε μας είπες όμως, γιατί ήσουνα τόσο βιαστικός?
    ΜΠΙΠΜΠΙΠ:-Mια αδερφή εκεί στην Κόλαση μου είπε ότι οι εγγραφές για τον Παράδεισο κλείνουν στις 14:00 και έτρεχα να προλάβω.
    AΤΡΙΔΗΣ:- Aλήθεια? Πρέπει να βιαστούμε. Μη διανυκτερεύσουμε και στο Λεβέντη.
    NTΑΝΗΣ:- Αμάν, ρε παιδιά με τη συζήτηση ξέχασα και το κατούρημα. Πάμε γρήγορα γιατί δεν κρατιέμαι άλλο.

ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Καλά το παληκάρι με τα 80 είναι στραβός και δεν είδε στους καθρέφτες του τπτ . Οι άλλοι με τα 250+ ,φλας, έβγαλαν για να κάνουν προσπέραση ;
    Ας απαντήσω μόνος μου στο ρητορικό ερώτημα ... @@ φλας έβγαλαν , απλά είδαν χώρο στη λωρίδα και πέρασαν .
    Όποιος υποστηρίζει ότι μπορεί να δει τον άλλο στους καθρέφτες του που έρχεται με σχετική ταχύτητα με αυτόν ~ +170 χιλιόμετρα είναι αστείος για να μην πω τπτ άλλο . Ακόμα και στην περίπτωση της τεράστιας ευθείας πορείας που τον βλέπεις , να μου πει ένας ότι μπορεί να υπολογίσει την απόσταση και την ταχύτητα (με αποτέλεσμα να μπορεί να επεξεργαστεί τον πιθανό χρόνο κρούσης) του επερχόμενου οχήματος από τους καθρέφτες .( είναι γνωστό ότι τηλεόραση και καθρέφτες ξεγελάνε , δείτε αγώνα MOTOGP με λήψη από τον φακό της τηλεόρασης και πηγαίνετε δίπλα στην πίστα να δείτε την διαφορά ) Η περίπτωση του θα είναι για σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης . Τέλος αν δεν κάνω λάθος , σε περίπτωση διακεκομένης γραμμής (εθνική) η προσπέραση γίνεται απαραιτήτως από αριστερότερη από εσένα λωρίδα ή κάνω λάθος , εκτός κι αν λέει ο ΚΟΚ ότι , ότι πηγαίνει με ταχύτητα μικρότερη από τη δική μας , το περνάμε από πάνω ... Αν πχ αντί για την αργή μηχανή ήταν αυτοκίνητο , με κάποιο σεβαστό πλάτος ,θα τολμούσαν να το περάσουν από πάνω ή ξύνοντας το από αριστερά αλλά στην ίδια πάντα λωρίδα , ή η μαγκιά μας περιορίζεται στο κουλάδι που έτυχε να δούμε μπροστά μας . Ας απαντήσω και σ' αυτό το ρητορικό ερώτημα . @@ twice . Ναι σφήνες κάνουμε όλοι και από αριστερά περνάμε , κάποιες φορές και χωρίς φλας , αλλά το φταίξιμο δεν μπορεί να το φέρει κάποιος που κινείται σταθερά στην λωρίδα του έστω και στην περίπτωση που κάνει μια μικρή αλλαγή κατεύθυνσης στα όρια της λωρίδας που κινείται .Για το παραπάνω νομίζω ότι ο ΚΟΚ είναι κάθετος και δεν σηκώνει καμία αμφισβήτιση . Επίσης ότι σε χτυπήσει από πίσω , φέρει την ευθύνη ακέραιη . Δηλαδή με όσα κάποιοι εδώ υποστηρίζουν ότι βάση ΚΟΚ δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις ούτε ελιγμό για την αποφυγή κάποιου εμποδίου αν δεν ελέγξουν πρώτα τους καθρέφτες τους και αυτό είναι λάθος . Γιατί αν την δεδομένης ώθηση που δίνει στη μηχανή ο αέρας , την αντικαταστήσουμε με τον ελιγμό από τη μεριά του οδηγού για την αποφυγή κάποιου εμποδίου , έχουμε ακριβώς την ίδια περίπτωση και εφ όσων ο ελιγμός γίνει μέσα στα αυστηρά όρια της λωρίδας όπου κινείσαι αρχικά , δεν έχεις καμία υποχρέωση ούτε φλας να βγάλεις ούτε καθρέφτη να ελεξεις ούτε τπτ , τον πραγματοποιείς για την αποφυγή κρούσης / πτώσης you name it ...

Καλά όλα αυτά ξάδερφε, αλλά μετράνε μόνο στο δικαστήριο.
    Το θέμα είναι να μην φτάσει εκεί, πόσο μάλλον να βλέπει την δίκη από ψηλά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Καλά όλα αυτά ξάδερφε, αλλά μετράνε μόνο στο δικαστήριο.
    Το θέμα είναι να μην φτάσει εκεί, πόσο μάλλον να βλέπει την δίκη από ψηλά.

Αναμφίβολα αλλά δεν βλέπω τι μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    [B]To γεγονός πρέπει να είναι οτι εκεί έξω πρέπει να είμαστε στη τσίτα για να μείνουμε ζωντανοί. Όχι μία, 151 παραβάσεις θα κάνω προκειμένου να επιβιώσω στη μαλακία του άλλου.

Νομίζω πως πιο ξεκάθαρα δεν γινότανε να το πει κάποιος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά κάνεις λάθος.
    μαζι σου εγω....κανω λαθος....διαφωτισε με που ομως....

υ.γ. atridi παλλικαρι μου ακομα δεν καταλαβες οτι το ιδιο μυθιστορημα θα εγραφες αν σε περναγε ενα αυτοκινητο με 120 χλμ...
    υ.γ.2 μεταξυ Παραδεισου και Κολασεως υπαρχει και το Καθαρτηριο...Dante Alighieri...''Θεια Κωμωδια''
    υ.γ. 3 πρεπει να σταματησω να πινω ουζα....με χαλαρωνει πολυ....

2001...Συγγρου 01.30...δεξια λωριδα στο υψος του Φιξ...μηχανακι με μηχανακι...εγω μπροστα ο αλλος πισω μου με πολλα....φρεναρα να αποφυγω μεθυσμενο...συγχρονος εκανα ελιγμο αποφυγης μενοντας στην λωριδα μου (αριστερα και καπακι δεξια)....μολις καταλαβα οτι θα με εμβολισει ο πισω εκανα οσο προλαβα αριστερα...ξυστικαμε ισα ισα...εγω με 8 ραματα στο υψος του γονατου( ευτυχως γιατι μου ειπαν για 1-2cm θα εμενα κουτσος)...ο πισω βρεθηκε καμμια πενηνταρια μετρα μπροστα μου...το δικαστηριο μου εδωσε 500 ευρω απο τα 2500 που ζηταγα (βασικα υλικες ζημιες της μηχανης)....ο τυπας ζηταγε 10000 και πηρε 9000 (ειχε βαλει και ηλεκτονικη μεσα:hypnotize ) για απλες γρατζουνιες που ειχε το μηχανακι του αφου δεν επαθε ο ιδιος τιποτα...αλλα τα μαγιρεψε και ζητησε χαμενα μεροκαματα και αλλες παπαριες...το πορισμα βγηκε ετσι γιατι ο μαλακας ειπα την αληθεια (φρεναρισμα και αποφυγη πεζου)....ποτε μην λες ποτε...

υ.γ. τα λεφτα που διεκδηκουσαμε τοτε ηταν σε δραχμες αλλα μετα απο 3 χρονια που εγινε το δικαστηριο ειχαμε μονο euro...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    θα απαντήσω και στους δυό με ένα ποστ για να μην κάνω και κατάχρηση στο thread ...
    @VALES Ξάδερφε ο σκοπός δεν είναι να δει κανείς τη δίκη από ψηλά , το ιδανικό είναι να μην καταλλήξει καν εκεί η κατάσταση , αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει και ο κάγκουρας που έρχεται πίσω και προσπαθεί να περάσει να ξέρει τι πρέπει να κάνει . Και βέβαια η προσπέραση στο ίδιο ρεύμα με 250+ δεν είναι η συνετή επιλογή . Χωρίς προεκτάσεις ...

@blackbusa Σε ρωτάω έτσι με το χέρι στην καρδιά να απαντήσεις , κάτι σαν ηθική αναζήτηση και όχι για το γράμμα του νόμου ... "Εσύ απ όλη την κατάσταση νοιώθεις ότι έκανες κάτι που δεν έπρεπε και προκάλεσες το ατύχημα ή τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ; άσχετα με το τι επιδίκασε σαν αποζημίωση το δικαστήριο " Τέλος ο επερχόμενος , έστω και στο ίδιο ρεύμα τήρησε τα δέοντα , προβλεπόμενες αποστάσεις , όριο ταχύτητας κλπ , γιατί αν το είχε κάνει βλέπω το σενάριο της σύγκρουσης κάτι σαν ουτοπία και δεν θα επεκταθώ . Το τι είπε το δικαστήριο μου είναι αδιάφορο , όπως ακριβώς το περιγράφει ο VALES του οποίου απαντώ στο ίδιο ποστ νωρίτερα , το τι λέει όμως ο ΚΟΚ και τι νοιώθω εγώ σαν ηθική αποζημίωση δεν το μετράω ούτε με δραχμές ούτε με ευρώ . Αν στην περίπτωση σου ο ινδιάνος που σε τράκαρε από πίσω σκοτωνόταν , νομίζω (χωρίς να το έχω ζήσει ) ότι από ηθικής απόψεως θα τα είχα καλά με τον εαυτό μου και το βράδυ ίσως και να μπορούσα να κοιμηθώ , αν είχα σκοτωθεί εγώ ο ίδιος θα ήμουν απλά άτυχος που βρέθηκα στον ίδιο δρόμο με κάποιον που δεν ήξερε που παν τα τέσσερα από οδήγηση και έγινα ένα από τα πολλά άτυχα θύματα που περιγράφουν καθημερινά στις εφημερίδες .

@blackbusa Σε ρωτάω έτσι με το χέρι στην καρδιά να απαντήσεις , κάτι σαν ηθική αναζήτηση και όχι για το γράμμα του νόμου ... "Εσύ απ όλη την κατάσταση νοιώθεις ότι έκανες κάτι που δεν έπρεπε και προκάλεσες το ατύχημα ή τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ; άσχετα με το τι επιδίκασε σαν αποζημίωση το δικαστήριο " Τέλος ο επερχόμενος , έστω και στο ίδιο ρεύμα τήρησε τα δέοντα , προβλεπόμενες αποστάσεις , όριο ταχύτητας κλπ , γιατί αν το είχε κάνει βλέπω το σενάριο της σύγκρουσης κάτι σαν ουτοπία και δεν θα επεκταθώ . Το τι είπε το δικαστήριο μου είναι αδιάφορο , όπως ακριβώς το περιγράφει ο VALES του οποίου απαντώ στο ίδιο ποστ νωρίτερα , το τι λέει όμως ο ΚΟΚ και τι νοιώθω εγώ σαν ηθική αποζημίωση δεν το μετράω ούτε με δραχμές ούτε με ευρώ . Αν στην περίπτωση σου ο ινδιάνος που σε τράκαρε από πίσω σκοτωνόταν , νομίζω (χωρίς να το έχω ζήσει ) ότι από ηθικής απόψεως θα τα είχα καλά με τον εαυτό μου και το βράδυ ίσως και να μπορούσα να κοιμηθώ , αν είχα σκοτωθεί εγώ ο ίδιος θα ήμουν απλά άτυχος που βρέθηκα στον ίδιο δρόμο με κάποιον που δεν ήξερε που παν τα τέσσερα από οδήγηση και έγινα ένα από τα πολλά άτυχα θύματα που περιγράφουν καθημερινά στις εφημερίδες .
    ρε Γεροντα μιλας με γριφους... οτι ναναι λεμε...βαριεμε να απαντησω σε θεωρειες...σου ευχομαι παντως να μην βρεθεις σε σημειο να σε εχουν χτυπησει και να παιρνεις τα @@ σου απο το δικαστηριο...θα καταλαβεις οτι μονο αδιαφορος δεν θα μεινεις απο το αποτελεσμα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	21,7 KB 
ID:	184661
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Re: Re: Παραλίγο σύγκρουση μεταξύ μηχανών...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    100% δικο σου λαθος...εσυ αλλαξες πορεια...μπορει με την βοηθεια του ανεμου...αλλα εσυ αλλαξες πορεια ξαναλεω...πηγαινες λες με 80-90 χλμ???στην Εθνικη ΟΛΑ τα αυτοκινητα κινουνται με 120 στην καλυτερη...αν στην θεση των μηχανων ηταν κανα αυτοκινητο καταλαβαινεις οτι θα χτυπαγες ασχημα ε???και αυτο γιατι οπως ειπες πηγαινες χαλαρα...αρα και χαλαρωμενος φανταζομαι...το mp3 δεν μου λεει κατι γιατι και εγω ταξιδευω με μουσικη αλλα ανα τακτα διαστηματα τσεκαρω καθρεφτες...

δεν μπορω να πιασω αν κανεις πλακα η μιλας σοβαρα αλλα αυτο ειναι λαθος...ο ΚΟΚ αλλα λεει...

και απο την εμπειρία σου στο δικαστήριο κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα φαντάζομαι.
    Δεν μπορώ να καταλάβω.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε Γεροντα μιλας με γριφους... οτι ναναι λεμε...βαριεμε να απαντησω σε θεωρειες...σου ευχομαι παντως να μην βρεθεις σε σημειο να σε εχουν χτυπησει και να παιρνεις τα @@ σου απο το δικαστηριο...θα καταλαβεις οτι μονο αδιαφορος δεν θα μεινεις απο το αποτελεσμα...

Τώρα μιλάμε ή κλάνουμε για να καταλάβω δλδ . ΤΟ τι θα επιδικάσει το κάθε δικαστήριο είναι άσχετο , που να ξέρεις κι εσύ μαύρε αν έπεσες και σε κανένα στημένο , μπορεί ο άλλος να έφερε τον Κούγια , (τον Jack Baouer της δικηγορικής) .Τι να σου πω δλδ , αν σε εξόργισε το αποτέλεσμα , λογικό μου ακούγεται να έγινες τούμπανο , αλλά σόρρυ είναι άσχετο ... Εύχομαι να είναι το μοναδικό δικαστήριο που θα σε αδικήσει ποτέ στη ζωή σου , κάτι απίθανο αλλά έτσι να λέμε !!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +1000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φιλία; Ποιά φιλία μεταξύ μοτοσυκλετιστών;
    από Ora_Nihil στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2004, 09:27
  2. Παραλιγο ΑτυΧημα!!!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2004, 13:22
  3. Ρε ήμαρτον ρε!!!......Georgiou Speaking ...
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2004, 15:25
  4. παραλίγο
    από cityfly στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 20:43
  5. Ημαρτον
    από stefanos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2004, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων