Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ποιος
![]()
ωπα.....
(πες του πασαρελα σε 15 λεπτα)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ποιος
![]()
ωπα.....
(πες του πασαρελα σε 15 λεπτα)![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ειχαν μονιμο ηλεκτρολογοΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν το είπα, το είπα;![]()
σε μένα πιάνει το κόλπο ρε, σε πιτσαρία μου το μάθανε![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και ο μπαμπης ο ανεμιστηρας εχει ενα τζιξερ μην σου πω να καταιβεις μικρολιμανο μερια.....![]()
Έλα ρε....πήρε ο Μπαμπίνος τζίξερ??? :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Έλα ρε....πήρε ο Μπαμπίνος τζίξερ??? :rotflmao:
ασε μεγαλη ιστορια....![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μπα, μάλλον κρεμμύδια που μας βλέπανε σαν χάνους και κάνανε καζούρες..Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ειχαν μονιμο ηλεκτρολογο![]()
![]()
Ολοι οι υπερασπιστες του χιουμορ ας με συγχωρεσουν για το μεγιστο ατοπημα μου. Εγινα 10 χρονος για το πειραια και τους φιλαθλους του Ολυμπιακου. Κακως επραξα καθως ολα ειναι χιουμορ και εγω ο κακοβουλος το πηρα στα σοβαρα. Ενταξει λοιπον δε θα κατεβασω τη συμμορια με τα παπακια απο το χατζηκυριακειο ουτε θα βγαλω τα αστερακια του νιντζα εξω. Keep going παιδες. Πλακα εχει. Το κακο ειναι οτι σε οτι θεμα και να προβαλεις τη διαφωνια σου εδω μεσα και με οποιο τροπο, παντα θα βγουν οι εξυπνακηδες και με μια φωνη θα σε κατατροπωσουν γιατι εσυ εισαι ο διαφωνουντας. Αυτα
Το πράγμα φίλε μου είναι πολύ πιο απλό, κάθε κατηγορία σε αυτό το φόρουμ έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετεί κάποιο σκοπό, πέρα από αυτό κοιτώντας τον τίτλο της συγκεκριμένης κατηγορίας νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι παραπάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
Ολοι οι υπερασπιστες του χιουμορ ας με συγχωρεσουν για το μεγιστο ατοπημα μου. Εγινα 10 χρονος για το πειραια και τους φιλαθλους του Ολυμπιακου. Κακως επραξα καθως ολα ειναι χιουμορ και εγω ο κακοβουλος το πηρα στα σοβαρα. Ενταξει λοιπον δε θα κατεβασω τη συμμορια με τα παπακια απο το χατζηκυριακειο ουτε θα βγαλω τα αστερακια του νιντζα εξω. Keep going παιδες. Πλακα εχει. Το κακο ειναι οτι σε οτι θεμα και να προβαλεις τη διαφωνια σου εδω μεσα και με οποιο τροπο, παντα θα βγουν οι εξυπνακηδες και με μια φωνη θα σε κατατροπωσουν γιατι εσυ εισαι ο διαφωνουντας. Αυτα![]()
Φιλικότατα![]()
καμιά συμμορία από ΜΠΑΟΚια με v-strom υπάρχει να πάμε να γραφτούμε;
8 χρονάκια μόλις..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
παλι αργησα για το μαλλιοτραβηγμα;
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
8 χρονάκια μόλις..![]()
Τοσα ειναι που σου εχουν πεσει?![]()
πες τα ρε φιλε! μιλαμε αυτο ειναι ανω ποταμων.... θα πηδηχτώ απο το παράθυρο με αυτα που διαβαζω!!!! σιγα μην εχει καθυστερημένους οπαδους ο Πειραιας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Απλά το θεώρησα εντελώς άκυρο να μιλάς για Πειραιώτες και να δείχνεις μερικούς καθυστερημένους οπαδούς.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τεσπα μιας και εγω πια ειμαι "Πειραιωτης" κατα καποιο τροπο, και εχω γνωρισει και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ανθρωπους στο Πειραια ολων των ηλικιων, θα κοψω τη πλακα γιατι όντως υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ καθυστερημένοι/κομπλεξικοι/αγαμητοι/τσουτσουνομαγκες-του-κωλου και μερικες φορες διαμορφώνουν αποψη και για τη μεγαλη πλειοψηφία των Πειραιωτων που δεν ειναι ετσι, και γενικα οι Πειραωτες ειναι πολυ καλυτεροι, ποιο ντομπροι απο κάτοικους άλλων αστικών κέντρων... και ας ειναι γαυροι![]()
ασε που υπαρχει ακομα αυτο που λεμε "γειτονιά" στο Πειραια ...
Αγεωγράφητο σε βρίσκω.......Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κι ελεγα ποτε θα πλακωσουν και οι γκατζολοι...:rotflmao: :rotflmao:
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ελα μωρε...πως κανεις ετσι? λιγο πιο κατω ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αγεωγράφητο σε βρίσκω.......![]()
frankly my dear, i dont give a damn...