Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 141

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ.ΑΞΙΖΕΙ 'Η ΟΧΙ?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πραγματικα ακουω στα ραδια και τις εφημεριδες που κραζουν το ΠΑΣΟΚ για την ΑΝτιΣοσιαλιστικη Πολιτικη του

Και μου ερχοντε 2 ερωτησεις στο φτωχο μυαλο μου

1) ΠΟΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?
    δηλαδη ποτε ειχε σοσιαλιστικη πολιτικη ακομα και το πασοκ?
    μη μου πειτε πριν το 90 οκ

μαλλον ΑΥΤΗ ΤΗς ΜΙΖΑς δεν βλεπει ο κοσμος και στραβωσε

2) Και, αντε παει στο διαολο πες οτι εχει σοσιαλιστικη πολιτικη το ΠΑσοκ.

Θα την εφαρμοσει τωρα που το κρατος ειναι στο χειλος του γκρεμου?
    σαν τα καρτουν, ενα φτερο αμα ερθει και κατσει πανω μας, φυγαμε απο κατω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Φυσάει κόντρα!!! Το avatar του/της emiliano
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Συγγνώμη, ο Παπακωνσταντίνου παίρνει όποια μετρα παίρνει, λόγω ιδεολογίας;

Αυτό νομίζετε;
    όχι αναγκάζεται να τα πάρει από εμάς γιατί αλλιώς θα χρεωκοπήσει η χώρα

Τα πιστεύεις αυτά?

εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τιποτα, τόσα χρόνια τρώγαμε απο τα δανεικα και δε λεγαμε κουβέντα, τώρα μας ζητάνε το λογαριασμό...

απλα πράγματα
    Να τα πληρώσουμε από το μισθό μας δηλαδή............

Ωραία.............

Καλή φάση.........
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    1) ΠΟΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?
    δηλαδη ποτε ειχε σοσιαλιστικη πολιτικη ακομα και το πασοκ?
    μη μου πειτε πριν το 90 οκ
    ελα ντε; υπαρχει κοσμος που ψηφισε το πασοκ για αν φερει σοσιαλισμο;

για καλυτερη διαχείριση το ψήφισε οχι για αλλαγη οικονομικής ιδεολογίας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
    όχι αναγκάζεται να τα πάρει από εμάς γιατί αλλιώς θα χρεωκοπήσει η χώρα

Τα πιστεύεις αυτά?
    Να ρωτήσω....

Εσυ ανήκεις σε αυτους που πιστεύουν οτι η όλη ιστορία με το δημόσιο χρεος ειναι μουφα;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

''Εαν οι καθηγητές θελουν να έχουμε αξιοπρέπεια, ας ξεκινήσουν να κόβουν αποδείξεις για τα ιδιαίτερα που κάνουν''

απαγορευεται κατ'αρχην να κανουν ιδιαιτερα δια νομου.το 900ακι που παιρνουν ως πρωτο μισθο τους ειναι αρκετο(εδω γελαμε)
    οχι οτι θα εκοβαν αν κανανε νομιμα βεβαια ιδιαιτερα.για ποιο λογο αλλωστε?θα εφτιαχναν δρομους?θα ειχαμε καλυτερη υγεια?θα περναμε συνταξεις?θα βελτιωνοταν η παιδεια?θα ανεβαιναν οι μισθοι?
    πρωτα φορολογουνται σωστα αυτοι που πρεπει παιδια.αυτοι που τα εχουν χοντρα δηλαδη,μετα αμα δουμε αποτελεσματα τα σκαμε και μεις αναλογικα παντα.
    ειδαμε και τα ταμεια που τα παιξανε στα ζαρια και μας λενε οτι ζουμε περισοτερο αρα να δουλευουμε περισσοτερο.ρε ουστ.αμα θελει βεβαια κανας γιατρος του κολωνακιου,κανας μεγαλοκαθηγητης του ιδιαιτερου που μπορει και αποφευγει την εφορια τουλαχιστο ας μειωσει το κωλοκασε του ή ας κανει καμια αμεση αγαθοεργια.ποσοι και ποσοι απελπισμενοι δεν εχουν φουνταρει πνιγμενοι απο τα δανεια, ας βοηθησουν αυτους τουλαχιστο και η εφορια να πα να γα@#$θει .καλυτερα ο κεφαλικος φορος επι τουρκοκρατιας.
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Να ρωτήσω....

Εσυ ανήκεις σε αυτους που πιστεύουν οτι η όλη ιστορία με το δημόσιο χρεος ειναι μουφα;
    Όχι αλλά σε καμία περίπτωση χώρες σε χειρότερη θέση από εμάς και για περισσότερα χρόνια δεν πτώχευσαν.

Εγώ λέω να μου πείς, ποιές Ευρωπαικές χώρες δεν έχουν χρέος και αν πιστεύεις πραγματικά ότι ο μόνος τρόπος να μειωθεί αυτό είναι να μειώσουμε τους μισθούς.
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

Η κλασσική ελληνική αντιμετώπιση....

πρώτα απο τον διπλανό μου και μετά απο μένα

και μετα αναρωτιομαστε γιατί φτάσαμε εδω

Οι καθηγητές που παρανομούν κανοντας ιδιαίτερα, ας μη μιλάνε για ηθική αξιοπρέπεια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Να ρωτήσω....

μουφα δεν ειναι, αλλα να πληρωσουν τα σπασμενα αυτοι που τα εσπασαν...

ειναι σα να εχει παρει αμαξακι μια γκομενιτσα γειτονισσα, να το τρακαρει, και μετα να ερθει να σου πει να της πληρωσεις το φαναρατζη?δεν ειναι τραγικο???

και για να σε προλαβω, ουτε αριστερος ειμαι, ουτε δεξιος ουτε κεντροος ουτε τιποτα...δανεια δεν εχω παρει ουτε εγω, ουτε οι δικοι μου, και η μονη σχεση που εχω με τραπεζες ειανι για αναληψη απο το λογαριασμο μου...

ειχα βαλει αυτο το βιντεακι χτες, αλλα το θρεντ το εφαγε η μαρμαγκα...
    http://www.youtube.com/watch?v=0FXuT4Gh0Ik

Συγγνώμη, ο Παπακωνσταντίνου παίρνει όποια μετρα παίρνει, λόγω ιδεολογίας;

Αυτό νομίζετε;

Εχετε καθόλου επαφή με την οικονομική πραγματικότητα της χώρας;

εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τιποτα, τόσα χρόνια τρώγαμε απο τα δανεικα και δε λεγαμε κουβέντα, τώρα μας ζητάνε το λογαριασμό...

απλα πράγματα
    NAI λογω ιδεολογιας κανει οριζοντιες περικοπες σε μισθους πεινας
    ΝΑΙ λογω ιδεολογιας βαζει τη μεσαια ταξη να πληρωσει τα κλεμμενα των μεγαλοκαναλαρχων-κατασκευαστων
    ΝΑΙ λογω ιδεολογιας στελνει τον εργατη να δουλευει για ενα κομματι ψωμι μεχρι να πεθανει κι να λεει κι ευχαριστω
    ΝΑΙ λογω ιδεολογιας ΔΕΝ ζηταει πισω απο τις αιμορουφηχτρες τραπεζες τα πανωτοκια κι τα δανεια που τους εδωσε ο μπουλης (καλα αυτος πρεπει να κανει χαρακιρι)
    ΝΑΙ λογω ιδεολογιας βαζει τα ΜΜΑ να περνουν το μυνημα στους δημοσιους οτι φταινε οι ελευθεροι επαγγελματιες κι το αναποδο διχαζοντας κι αποπροσανατολιζοντας
    κατα το διαιρει κι βασιλευε

τωρα τι ιδεολογια ειναι αυτη δε ξερω
    παντως τα καταφερνουν
    ticking away the moments that make up a dull day

Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
    Όχι αλλά σε καμία περίπτωση χώρες σε χειρότερη θέση από εμάς και για περισσότερα χρόνια δεν πτώχευσαν.

Εγώ λέω να μου πείς, ποιές Ευρωπαικές χώρες δεν έχουν χρέος και αν πιστεύεις πραγματικά ότι ο μόνος τρόπος να μειωθεί αυτό είναι να μειώσουμε τους μισθούς.

Ξέρεις... οι άλλες χώρες με το χρεος, παράγουν/εξάγουν πραγματα...

Ακόμα κι η Αργεντινή που μπήκε στα σκατά, εξάγει καθημερινά χιλιαδες τόνους βοοειδών.

Επίσης να επισημάνουμε οτι πτώχευση σημαίνει στάση πληρωμών: Αυτή θα είχε έρθει εαν είχαμε δραχμή, όπου μετα απο αλλεπάλληλες υποτιμήσεις θα δανειζόμασταν με επιτόκια 20% οποτε δε θα μπορουσαμε να τα αποπληρώσουμε. Πρακτικά έχουμε πτωχεύσει, ουσιαστικά το ευρώ μας σώζει γιατι ακόμα δανειζόμαστε με - σχετικά - χαμηλά επιτόκια...

Οχι, δεν πιστεύω οτι ο μονος τρόπος ειναι η μείωση των μισθών, αλλα, ειδικά για το δημόσιο, η κατάργηση των σπαταλων και αυτοτελώς φορολογούμενων επιδομάτων δε με βρίσκει αντίθετο.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μουφα δεν ειναι, αλλα να πληρωσουν τα σπασμενα αυτοι που τα εσπασαν...

ναι, ωραία, συμφωνώ, αλλα πως αυτό θα μας βρει τα 60 δις δανειακές αναγκες φετος ή τα 300 δις του δημόσιου χρέους;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ναι, ωραία, συμφωνώ, αλλα πως αυτό θα μας βρει τα 60 δις δανειακές αναγκες φετος ή τα 300 δις του δημόσιου χρέους;

kai ti με νοιαζει εμενα που η γκομενα δεν εχει να πληρωσει το αμαξι που εσπασε?

και για να χουμε και καλο ερωτημα...

οι βουλευτες γιατι να παιρνουν 7000? το μηνα, χωρις να κανουν απολυτως ΤΙΠΟΤΑ, χωρια ολων των αλλως επιδοματων και προνομιων που εχουν ως βουλευτες?

ας μειωσουν τους μισθους στα 1500? μια χαρα τους φτανουν...

Η κλασσική ελληνική αντιμετώπιση....

πρώτα απο τον διπλανό μου και μετά απο μένα

και μετα αναρωτιομαστε γιατί φτάσαμε εδω
    Αν ο διπλανός μου τυχαίνει να βγάζει κάτι χιλιάδες ευρώ παραπάνω από εμένα αλλά δηλώνουμε τα ίδια,
    ε μάλλον είναι πιο δίκαιο....

[i]
    Οι καθηγητές που παρανομούν κανοντας ιδιαίτερα, ας μη μιλάνε για ηθική αξιοπρέπεια [/B]
    Το θέμα είναι να βαζεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση πόσα μαύρα βγάζει ο καθηγητής και πόσα οι διοικητές των ασφαλιστικών ταμείων, οι διευθυντές των υπουργείων, οι ελεγκτές της εφορίας, το αφεντικό μου που έχει 3 Α.Ε. σπίτι με πισίνα και γήπεδο μπάσκετ και στην φορολογική του δήλωση παίρνει επιστροφή φόρου με συνολικό φορολογηθέν οικογενειακό εισόδημα 22.000? .

Όμως το ΦΠΑ από δευτέρα θα το πληρώνουμε όλοι 2% πάνω, αυτή είναι η αδικία που δεν δέχομαι.........

όπου γης Το avatar του/της iosif
    και σημερα και την περασμενη πεμπτη ο καζακης (οικονομολογος -αναλυτης) ειχε δυο πολυ καλες αναλυσεις στο ποντικι. διαβαστε τις.

κατα τα αλλα, τα ιδια

η μεγαλυτερη κριση των τελευταιων...3 χρονων, θα ρθει και η επομενη σε καμια 5ετια που θαναι παλι η μεγαλυτερη κλπ

τωρα για το ποιοι θα πληρωσουν....οσο αναρωτιομαστε εαν εχει νοημα η απεργια η απαντηση ειναι ευκολη

υγ μην τσουβαλιαζετ ολους τους καθηγητες , γιατρους κλπ. το κρατος δειχνει ανοχη στα φροντιστηρια και στα ιδιαιτερα διοτι απο αυτα ζουν οι ανεργοι εκπαιδευτικοι,οι ωρομισθιοι κλπ. κοινως μεταφερει τα δημοσια εξοδα για την εκπαιδευση στις ιδιωτικες τσεπες. το μεγαλο μεριδιο ευθυνης το φερουν κυριως διοτι θα επρπε καθε κλοδος να αυτο-καθαριστει και οχι να περιμενει απο το κρατος και να αφηνει τα λαμογια να διασυρουν ολο τον κλαδο.

υγ1 χρεος εχουν ολες οι χωρες, και απο μονο του δεν ειναι κακο. το χρεος ειναι δομικο συστατικο και εργαλειο αναπτυξης σε καπιταλιστικη κοινωνια. τιο θεμα ειναι να μπορεις να το διαχειριστεις. το ελληνικο προβλημα ειναι αφενος οτι δεν παραγει τιποτα η χωρα και αφετερου η παροιμιωδης προβατοποιηση του λαου. μου ειναι αξεχαστο οτι επιπολυδωρα καηκε η παρνηθα αλλα ξαναβγηκε βουλευτης απο τους αθηναιους και ειναι και αντιπροεδρος της βουλης

υγ2 αφου κανουν εκκληση στον "πατριωτισμο" γιατι δεν λενε και στους εφοπλιστες να γυρισουν στην ελληνικη σημαια τα καραβια τους? ετσι για να ευθυμησουμε λιγο....
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Husaberg FE 400 E αξιζει η οχι;
    από mivvo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2009, 18:04
  3. Αξίζει ή οχι
    από LogOutGoRide στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2008, 09:29
  4. Διαβαστε Το Ολο!!!! Αξιζει!!!
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2004, 18:43
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF