Κάνε και εσύ ότι δε κατάλαβες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Γιατί δε quotareis και το παρακάτω της πρότασης?![]()
Κάνε και εσύ ότι δε κατάλαβες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τελικά σήμερα πόσοι θα έρθουν?
Για να ξέρει ο Βλακουβούσα τι τραπέζι να κλείσει..
Μάλλον δεν ειναι 1000% ανοικτές...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
.....
Οι συναντήσεις είναι 100000000000000% ανοιχτές. Δε χρειάζεται να κλείσεις τραπέζι και no reason να παίζεις με τις λέξεις. Έλα εσύ & θα βρεις να κάτσεις. Επίσης δεν είναι κόπος να ποστάρεις ένα +1.
Φιλάκια![]()
Θα ξενερωνα αν ξεβόλευα κάποιον για να κατσω.
Δεν βλεπουν το θρεντακι τη Παρασκευή όλοι.
![]()
Ρε, πάμε καλά? Δηλαδή δεν είναι φιξ ότι κάθε Παρασκευή παίζει εκεί ΔΣ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μάλλον δεν ειναι 1000% ανοικτές...
![]()
Αν ξενέρωνες αν ξεβόλευες κάποιο να κάτσει πρότεινε άλλο μαγαζί που δε πατάει ψυχή, είναι έτοιμο να κλείσει, βολεύει πολύ κόσμο και τα σχετικά....
Ρε παιδιά, ήμαρτον λίγο να πούμε...
Φώτη σοβαρέψου !Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μάλλον δεν ειναι 1000% ανοικτές...
![]()
γιατί αρχίζω και τα παίρνω κρανίο και γιατί διαβάζει και κόσμος που δεν έχει έρθει ποτέ...
Εμφανίστηκε ποτέ κανείς σε ΔΣ και να έφαγε πόρτα? είπε ποτέ κανείς σε κανένα "μεγάλε, τι κάνεις εδω? το μπούλο... " ........ ??
προσέχετε τι λέτε ....
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μα δεν έπιασα το νόημα αυτου που γραφεις, γι' αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κάνε και εσύ ότι δε κατάλαβες.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΟΚ![]()
Καλύτερα να μή γινει εδώ αυτή η κουβέντα ρε σεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Εμφανίστηκε ποτέ κανείς σε ΔΣ και να έφαγε πόρτα? είπε ποτέ κανείς σε κανένα "μεγάλε, τι κάνεις εδω? το μπούλο... " ........ ??
προσέχετε τι λέτε ....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Συν ότι έρχονται πολλοί, οι οποίοι δεν απαντούν στο εν λόγω thread, δε το βλέπουν καν πολλές φορές & κάποιο γράφουν και σπάνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Φώτη σοβαρέψου !
γιατί αρχίζω και τα παίρνω κρανίο και γιατί διαβάζει και κόσμος που δεν έχει έρθει ποτέ...
προσέχετε τι λέτε ....
Να πω εγώ κάτι. Έλληνες.. Κλασική συμπεριφορά σε όλα μας.. Ας κράξουμε τώρα πάλι λίγο, ας βορύμε τα στραβά πάλι & εν τέλει στα @@ μας.. Αφού δε θα πάμε... ή αφού πέφτει λίγο μακρυά..
Άμα γουστάρεις να βρεθείς με τους άλλους βρίσκεσαι...
& έλεος με αυτό το ΔΕΛΕΑΡ!!! γαμώ την αρχαιότητα μου και τη λαγνεία μου με αυτή. Πάει ΠΕΘΑΝΕ, ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΠΟΥΤ, ΦΙΝΙΤΟ, ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.
![]()
Ας είμαστε λίγο πιο ευέλικτοι ....Χαλάτε την ζαχαρένια σας για @@κιες ! Κάντε μια κουβέντα με τους τζαμπατζίδες και αν δεν συμμορφωθούν,απομονώστε τους! Μέχρι να βρεθεί ''καλύτερο'' μαγαζί ,απολαύστε αυτό που έχετε !!!![]()
Ότι απλά, κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει περισσότερα "δικαιώματα", προταιρεότητα, "δύναμη", "άποψη", από κάποιον άλλο λόγω παλαιότητας ή οτιδήποτε άλλο. Όλοι είναι και ήμαστε ίσοι. Παραπάνω λόγο έχουν μόνο τα παιδιά που πληρώνουν και τους ανήκει ο χώρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μα δεν έπιασα το νόημα αυτου που γραφεις, γι' αυτό![]()
Am I clear now?![]()
![]()
& έλα να πιούμε μια μπύρα!![]()
φευγω για ΒόλοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μικέ, εχεις δικιο σαυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ότι απλά, κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει περισσότερα "δικαιώματα", προταιρεότητα, "δύναμη", "άποψη", από κάποιον άλλο λόγω παλαιότητας ή οτιδήποτε άλλο. Όλοι είναι και ήμαστε ίσοι. Παραπάνω λόγο έχουν μόνο τα παιδιά που πληρώνουν και τους ανήκει ο χώρος.
Am I clear now?![]()
![]()
Επειδη δεν μπορω να κανω μαζεμενα κουοτ σε ροουντ και μαικτζι,επαναλαμβανω οτι δεν αναπολω τις εποχες του Δελεαρ.
Μονο την πολυ απλη νοοτροπια, και τις τιμιες και ξεκαθαρες προθεσεις, της εποχης εκεινης.
Αλλα κατανταω γραφικος.
Τα υπολοιπα τα εγραψα στην vanda.
Ισως να ειμαι εκτος τοπου και χρονου και να επαναλαμβανομαι σε αυτο το θεμα καιρο τωρα,αλλα στις συναντησεις δεν παταω και ουτε προκειται,και εσεις απο την μια ολο ψαχνετε την "αλλαγη" για να γυρισετε παλι στα ιδια.Αλλωστε εσεις γκρινιαξατε για το μερος συναντησης ΟΧΙ εγω.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
παντα σκαω ξεκαρφωτος...αν δεν βρω θεση κανω κοντρα και ο χαμενος σηκωνεται...![]()
παιρνω σαλατα ειρηνη,χοιρινο με γλυκοξινη και 3 κοκα κολες λαϊτ...σκαω 20 κατ ιδιαν στον τυπα και δεν ζοριζομαι με κανεναν...
απλα πραγματα...
να ξανατονισω εδω οτι γαμιουνται τα ευρωπαϊκα...
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Γιώργο, με όλη την ειλικρινέστατη συμπάθεια που σου έχω, μα τη μπαναγία δεν βλέπω πουθενά κάτι μη τίμιο και μη ξεκάθαρο και μη απλό στις συναντήσεις τύπου ΔΣ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Επειδη δεν μπορω να κανω μαζεμενα κουοτ σε ροουντ και μαικτζι,επαναλαμβανω οτι δεν αναπολω τις εποχες του Δελεαρ.
Μονο την πολυ απλη νοοτροπια, και τις τιμιες και ξεκαθαρες προθεσεις, της εποχης εκεινης.
Αλλα κατανταω γραφικος.
Τα υπολοιπα τα εγραψα στην vanda.
Ισως να ειμαι εκτος τοπου και χρονου και να επαναλαμβανομαι σε αυτο το θεμα καιρο τωρα,αλλα στις συναντησεις δεν παταω και ουτε προκειται,και εσεις απο την μια ολο ψαχνετε την "αλλαγη" για να γυρισετε παλι στα ιδια.Αλλωστε εσεις γκρινιαξατε για το μερος συναντησης ΟΧΙ εγω.
(το ότι 1-2 άτομα την έχουν κάνει απο το τραπέζι ρίχνοντας πιστόλι δεν μπορεί να χαρακτηρίζει το σύνολο της παρέας)...
και κανείς δε γκρίνιαξε ουσιαστικά, μόνο ο Βάντας που γενικά δεν τη παλεύει κάστανοκαι ο Φώτης που θα του βάλω το πέγκασο στο κ@λο μαζί με ότι λαμπατέρ LeGrand κυκλοφορεί στην αγορά
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις