Σελίδα 60 από 77 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 1143

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος Vol.2

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Αδέλφια καλημέρα.
    Να εξηγηθώ για αύριο. Σήμερα Σάββατο έχουμε πάρτυ για τον μικρό (Θάνος είπαμε). Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πρόβλημα όσο αργά και αν κοιμηθώ. Υπάρχει επίσης ένα θέμα με τη μέση. Δεν θεωρώ επίσης ότι θα υπάρξει πρόβλημα, το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου ( Voltaren + Norgesic + Movatec )

Όμως, σε περίπτωση που βρέχει ή ψιχαλίζει ή απειλεί για αυτά, δεν θα έρθω. Και πριν αρχίσει η καζούρα, να επισημάνω ότι δεν φοβάμαι μη λιώσω ή βραχώ, πρόκειται απλώς για προσωπική εκτίμηση της έννοιας διασκεδάζω.

Σας χαιρετώ και σας φιλώ όλους
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF
    Αδέλφια καλημέρα.
    Να εξηγηθώ για αύριο. Σήμερα Σάββατο έχουμε πάρτυ για τον μικρό (Θάνος είπαμε). Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πρόβλημα όσο αργά και αν κοιμηθώ. Υπάρχει επίσης ένα θέμα με τη μέση. Δεν θεωρώ επίσης ότι θα υπάρξει πρόβλημα, το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου ( Voltaren + Norgesic + Movatec )

Όμως, σε περίπτωση που βρέχει ή ψιχαλίζει ή απειλεί για αυτά, δεν θα έρθω. Και πριν αρχίσει η καζούρα, να επισημάνω ότι δεν φοβάμαι μη λιώσω ή βραχώ, πρόκειται απλώς για προσωπική εκτίμηση της έννοιας διασκεδάζω.

Σας χαιρετώ και σας φιλώ όλους
    Καλημέρα και σε σένα,
    Ο καιρός για αύριο δείχνει να είναι καλός, αλλά χειμώνας είναι οπότε με σιγουριά δεν μπορεί να σου πει κανένας τίποτα.
    Κανένας μας δεν την βρίσκει με το να γίνεται μούσκεμα αλλά έχουμε κάνει μια ωραία παρεούλα και η κοπή τις πίτας είναι μια από τις 4-5 φορές το χρόνο που βρισκόμαστε οι πιο πολλοί, και είναι κρίμα να την χαλάσουμε για λίγες ψιχάλες.
    Εύχομαι να σε δούμε και να σε γνωρίσουμε αύριο, αλλά άν αποφασίσεις να μην έρθεις θα σε παρακαλούσα να το γράψεις όσο το δυνατό πιο έγκαιρα για να ξέρουμε πόσους να περιμένουμε στο περίπτερο.

Άν τελικά έρθεις φέρε και καμιά 10αριά χιλιάδες ευρώ μαζί σου
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos

Άν τελικά έρθεις φέρε και καμιά 10αριά χιλιάδες ευρώ μαζί σου
    κάτι ήξερα που την έκανα με ελαφρά...

καλή βόλτα μάγκες (εμότικον ζήλειας....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos

Άν τελικά έρθεις φέρε και καμιά 10αριά χιλιάδες ευρώ μαζί σου [/B]

Ποτέ δεν αργώ. 08.30 δεν είναι το ραντεβού? Και κάποιος φίλος μου είπε ότι είναι μετά το κόπα κοπάνα, περνάω κάτω από τη γέφυρα και αμέσως δεξιά. Σωστά?
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    κάτι ήξερα που την έκανα με ελαφρά...

καλή βόλτα μάγκες (εμότικον ζήλειας....)
    Έχουν γνώσιν οι φύλακες...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF

Ποτέ δεν αργώ. 08.30 δεν είναι το ραντεβού? Και κάποιος φίλος μου είπε ότι είναι μετά το κόπα κοπάνα, περνάω κάτω από τη γέφυρα και αμέσως δεξιά. Σωστά?
    Ακριβώς!!!
    Μη φοβάσαι θα το βρεις, έχει και μεγάλη πινακίδα άν θυμάμαι καλά.

8.30 το ΑΡΓΟΤΕΡΟ θα είμαι εκεί. Εαν δεν είμαι .....

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Nα πω κι εγώ κάτι;;; Γιατί δεν το βάζετε στην ενότητα "Συναντήσεις/Βόλτες" για να το βλέπουμε όλοι οι πικραμένοι;
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Nα πω κι εγώ κάτι;;; Γιατί δεν το βάζετε στην ενότητα "Συναντήσεις/Βόλτες" για να το βλέπουμε όλοι οι πικραμένοι;
    Γιατί ΔΕΝ είσαι οικογενειάρχΗΣ και μηχανόβιΟΣ. Άντε από δω κοριτσάκι, πλύνε κανά πιάτο...

(ωχ, άμα χρειαστώ δικηγόρο την έκανα)

Χε χε χε οι πιθανότητες για να κερδίσω το φλουρί αυξάνονται

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Γιατί ΔΕΝ είσαι οικογενειάρχΗΣ και μηχανόβιΟΣ. Άντε από δω κοριτσάκι, πλύνε κανά πιάτο...

H σωστή απάντηση σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι: "Έχω ένα μ@λ@κα σαν κι εσένα στο σπίτι και μού τα πλένει.." (ντοντ τεικ ιτ πέρσοναλλυ, είναι γνωστή ατάκα)

:rotflmao:
    Επειδή όμως εγώ είμαι κομ ιλ φω θα πω ότι ο βοηθός ταμία σας είναι ανηψιός μου (το γνωστό Ταραλόλ) και στην Ελλάδα άμα έχεις μέσον μπαίνεις παντού!!!!
    Dura lex, sed lex.

H σωστή απάντηση σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι: "Έχω ένα μ@λ@κα σαν κι εσένα στο σπίτι και μού τα πλένει.." (ντοντ τεικ ιτ πέρσοναλλυ, είναι γνωστή ατάκα)
    Ναι, θα το πάρω εντελώς προσωπικά, ξεκόλλα βρε

Άσε που πήρα τηλέφωνο τη δικιά μου και της απαίτησα να ανάψει το θερμοσίφωνα πριν
    γυρίσω σπίτι.

κρυώνουν τα χέρια μου όταν πλένω τα πιάτα

:Επειδή όμως εγώ είμαι κομ ιλ φω θα πω ότι ο βοηθός ταμία σας είναι ανηψιός μου (το γνωστό Ταραλόλ) και στην Ελλάδα άμα έχεις μέσον μπαίνεις παντού!!!!
    Α! ώστε ΕΣΥ φταις για το ΔΝΤ!!!!!

Όλοι οι καλοί χωράνε αλλά το "οικογενειάρχης & μηχανόβιος" είχε ξεκινήσει από τις "συναντήσεις - βόλτες" και από το πολύ σπαμ μας πετάξανε όξω οι μοντερατόρηδες.

Δεν χρειάζεται "μέσο" για να έρθει κάποιος, εξάλλου το "μέσο" σου δεν είναι οικογενειάρχης και πολύ περισσότερο μηχανόβιος το κουλάδι. :rotflmao:

Ποιος σπαμάρει να τον σκίσω;

[B]

κρυώνουν τα χέρια μου όταν πλένω τα πιάτα

Εγώ επειδή την προσέχω, της πήρα πλυντήριο για να μην κρυώνουν τα χεράκια μου.:rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  2. Οικογενειάρχης και μηχανόβιος
    από antsoar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3482
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2010, 19:25
  3. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  4. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:23
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία