Σελίδα 60 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Το σπασμένο παρμπρίζ όμως δε το βλέπεις...
    Ότι μας βολεύει και θέλουμε βλέπουμε ρε συ Τόλη δεν το ήξερες αυτό??

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ¨ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο 15ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ" , ¨ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ" , "Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ" ΚΛΠ
    ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ? ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΙ ΗΡΩΑ!

Πάρε φόρα και κατέβα στη Νίκαια που μένω να με σαπίσεις...βλακόβλακα του PC.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Δεν καταλαβαίνεται ότι κανένα Ζάρα, Λιντλ, κλπ…κανένα σύμβολο του συγχρόνου κεφαλαίου δεν χτυπηθηκε χτες….
    Μόνο κάτι μαγαζάκια του μεροκάματου τα οποία τουλάχιστον σε ποσοστό 50% δεν θα ξανανοίξουν, κάτι γριές που έσπασαν τις εισόδους από τα σπίτια τους και θα κάνουν δίαιτα κανα 3μηνο για να τις φτιάξουν με την πενιχρή σύνταξη τους…..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Εκτός από εμπαθής, είσαι και ψεύτης.
    Λες ότι δεν χτυπήθηκε κανένα πολυκατάστημα πολυεθνικής και ότι σπάσανε μόνο μικρομάγαζα μεροκαματιάρηδων.
    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ και δημιουργείς εντυπώσεις στους περισσότερους εδώ μέσα που δεν θα μπορέσουν να έχουν εικόνα της πραγματικότητας.
    Σε πληροφορώ λοιπόν (μιας και εγώ ποτέ δεν αμφισβήτησα εσένα και τις πράξεις σου, αλλά μόνο τα λεγόμενά σου) ότι εχθές δεν ήμουν για καφέ. Πήγα στα Εξάρχεια και στην Ερμού και είδα τα μαγαζάκια που λες ότι είχαν στόχο. Καταστήματα τραπεζών, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων,όλες οι vodafone κλπ, το Sprider, το intersport, το zara , το Oysho, αλυσίδες super market και κάποια μαγαζάκια όπως λες εσύ.
    Αρα είσαι ΨΕΥΤΗΣ.
    Η αληθεια μαλλον ειναι καπου στην μεση,λιγο προς τα εδω-λιγο προς τα εκει....

ΥΓ Καλο ειναι να καταλαβουμε πλεον οτι δεν υπαρχει καποιος εδω μεσα,απο οσο ειδα εγω,που να επικροτει τους μπαχαλισμους....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη

" Πίσω από το χέρι του θύτη, που έκανε αυτό το απαίσιο έγκλημα που μας συγκλονίζει, κρύβονται οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, δηλαδή το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, που ανέχεται χρόνια τώρα την εκτροφή και τη γιγάντωση παράλογων και εγκληματικών καταστάσεων, που ξεκινούν από κέντρα σκοτεινά, όμως ορατά από όλους.

Αν θέλουν οι διάφοροι αυτόκλητοι ηγήτορες και διαμορφωτές της κοινής γνώμης να κοροϊδεύουν εαυτούς και αλλήλους και όλοι μαζί τον

ελληνικό λαό είτε από φόβο είτε από υπολογισμό είτε από ανομολόγητα κίνητρα, ας το κάνουν. Εγώ όμως θα πω την αλήθεια, όπως την βλέπω και όπως νομίζω ότι την βλέπει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας.

Σταματήστε πια αυτό το βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι με τους κουκουλοφόρους και τα ΜΑΤ, που μόνο αίμα, δάκρυα και καταστροφές προσφέρουν στον Λαό μας. Οι αντικειμενικές συνθήκες, ειδικά σε σχέση με όσα περάσαμε και ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, δεν δικαιολογούν με τίποτα αυτή την κατάσταση. Μοιάζει σαν να θέλουμε να βγάλουμε οι ίδιοι τα μάτια μας.

Καιρός να μιλήσει και ο Λαός ! "

& αν όντως ισχύει το γεγονός ότι ο μ@λ@κ@ς χοντρός που είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων πολιτών, απαγόρεψε τις αυριανές συγκεντρώσεις τότε όχι μόνο θα κατέβω αύριο στη πορεία, αλλά θα πάω & θα φορτώσω & όλη τη νεολαία από το χωριό μου, που δε μπορεί να μετακινηθεί μέχρι το Ηράκλειο, αφού δε περνάει καν λεφωρείο.

Εν τω μεταξύ μπατσούλης λέει πυροβολάει 10 φορές στον αέρα για εκφοβισμό... Ρε πάνε καλά?

Το μόνο που καταφέρνουν όλοι είναι απλά να συνεχίζουν να μας εξοργίζουν & εμείς σαν άλλοι μάρτυρες, να τα δεχόμαστε όλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    προς απαντηση στο φιλο που ειπε
    "απο δε ξερω αν σας τη χαλαω ...... αλλα δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που δικαιολογεί μια δολοφονια 15χρονου γιατι έβρισε μπάτσο....(βασικα ελπιζω οτι δεν υπαρχουν τετοια μελη-γουρουνια αναμεσα μας...)"

για να διορθωσω υπαρχει,συμφωνα με οσα ισχυριζεται ο ιδιος.δεν θα πως ποιος ειναι,δες απλα μερικες σελιδες πισω(ειναι πολλες θα μου πεις σωστα) η αν θελει ας βγει και ας το επαναλαβει ο ιδιος.
    ετσι,για να μην θεωρουμε καποια πραγματα αυτονοητα εδω μεσα
    φιλικα
    γιαννης

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=966198

Κανονικά την Τετάρτη
    Απορρίπτουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ το αίτημα Καραμανλή για αναβολή των συλλαλητηρίων

ΥΓ Τουλαχιστον 2 ατομα το εκαναν ή προσπαθησαν να το κανουν

Ας δούμε κάποια πράγματα στα οποία συμφωνούμε (ελπίζω...) όλοι.

Ζούμε σε μια χώρα όπου η απαξίωση των θεσμών είναι πλέον..... θεσμός.
    Δεν λειτουργεί αξιοκρατικά καμία υπηρεσία. Πολεοδομία, εφορία, στρατός, αστυνομία και όσες ακόμα θέλετε.
    Για τη δικαιοσύνη ειδικά τί μπορεί να πει κανείς ?

Οι βουλευτές που υποτίθεται σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα θα εξέφραζαν τον πολίτη, αναγκάζονται (ή μπορεί και να τους αρέσει τελικά) να ακολουθούν την κομματική πειθαρχία αλλιώς ονομάζονται αντάρτες. ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ!! Το καθήκον τους το ονομάζουμε αντάρτικο.

Το κοινωνικό κράτος είναι απών. Τα δημόσια νοσοκομεία (παρά την ποιότητα των ιατρών) λειτουργούν ως φτωχοί συγγενείς των ιδιωτικών.
    Τα πανεπιστήμια απαξιώνονται. Το αν είναι καλύτερα από τα ιδιωτικά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα και δεν πρέπει να γίνει εδώ. Σημασία έχει όμως ότι το δικαίωμα του να σπουδάζεις πρέπει να είναι ΌΛΩΝ και όχι μόνο αυτών που μπορούν να το στηρίξουν οικονομικά.

Η κυβέρνηση δίνει 3% αύξηση στους μισθούς και τις συντάξεις (λέγοντάς μας ότι ο πληθωρισμός είναι π.χ. 2,75% ) και αντίστοιχα αυξάνει τα διόδια ή τη ΔΕΗ κατά 20 ή και 30%

Ομόλογα, Siemens, απαγωγές, υποκλοπές τηλεφώνων, βατοπέδια, βουλγαράκηδες, Μαγγίνες (καλά ρε παιδιά. Υπουργός ασφάλισης και δούλευαν ανασφάλιστοι στο..αναψυκτήριό του κάποιοι μετανάστες και είπε ότι τους φιλοξενούσε ) , Λαλιώτηδες, μίζες από τα ολυμπιακά έργα, χρηματηστήριο και εκατοντάδες άλλα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Μέχρι εδώ νομίζω ότι δεν διαφωνεί κανένας. Άλλωστε μια απλοϊκότατη καταγραφή της ελληνικής πραγματικότητας έκανα.
    Συμφωνούμε λοιπόν ότι οι λόγοι "έκρηξης" της κοινωνίας είναι αρκετοί. Υπεραρκετοί....

Πάμε στα πιο δύσκολα.

Η δολοφονία ενός νεαρού παιδιού από όργανο :a31: της τάξης, είναι ικανό να εξοργίσει την κοινωνία. Μια υγιή κοινωνία.....
    Το ότι το παιδί αυτό ήταν από εύπορη οικογένεια και όμως επέλεξε τα Εξάρχεια για την Σαββατιάτικη έξοδό του αντι να κάτσει με τους φίλους του να ακούσουν τα παπάκια...., εμένα με κάνει να τον εκτιμώ περισσότερο. Δεν "φταίει" αυτό αν οι γονείς του έχουν χρήματα. Φταίει για την στάση ζωής και τον τρόπο σκέψης που θα ανέπτυσε αργότερα. Και σίγουρα άν κάποιος έχει τη δυνατότητα να είναι με τους από εκεί αλλά βλέπει και την άλλη όψη του νομίσματος, τη λιγότερο φανταχτερή, έχει όλες τις προοπτικές να αναπτύξει σωστή κρίση αργότερα. Ακόμα και η πιθανότητα να έβρισε το όργανο :a31: μου δείχνει ένα παιδί κακομαθημένο ίσως μεν, αντιδραστικό δε. Και η αντίδραση από τους νέους (αν θέλουμε να αλλάξει ποτέ κάτι) είναι υγεία. Εκτός αν οι περισσότεροι εδώ μέσα γεννηθήκαμε 25 χρονών ή τελειώσαμε τις Ουρσουλίνες...

Το γιατί αντέδρασαν αρχικά μόνο οι γνωστοί (και καθόλου άγνωστοι κατ'εμέ) των Εξαρχείων είναι πολύ απλό. Πρώτον γιατί βρήκαν την αφορμή που έψαχναν για να ξεσπάσουν την καταστροφική μανία τους (με ένα μικρό ιδεολογικό υπόβαθρο το οποίο όμως δεν είναι του παρόντος) και δεύτερον γιατί οι υπόλοιποι είμαστε απλοί θεατές τηλεοπτικών παραθύρων με μια πέτσα περίπου 3εκατοστά πάχος.

Νέο μέλος
    σε πορεια με κοκκατικα κοπροσκυλα δεν προκειται να παω ποτες....///οκ ο αστυνομικος δεν επρεπε να πυροβολησει τον μικρο,,,,οι καραγκιοζηδες τι βγηκανε στους δρομους,αφορμη θελανε τα τσογλανια,θανατος στους αναρχικους και στα τσιρακια τους,,,,το συστημα το φτιαχνει ο καθενας μονος του....και που συμπεριφερονται ετσι οι μπατσοι καποιος ψηφισε αυτους που τους διοικει η συνεχεια δικια σας>>>ναι ναι η νεολαια οργη και πιπεσ ωρα για χαβαλες ειναι ,οχι μονο αυτο εχουμε και τους ξενους να ανοιγουν και αυτοι μαγαζια και να κλεβουν.....πουτανα ζωη>>>μερικοι ισως πειτε οτι ειμαι φασιστας ,εαν οι αποψεις μου για τουσ καταστημαρχεσ και τουσ πολιτεσ να ζουν ειρηνικα θεωρουνται φασιστικεσ τοτε ειμαι φασιστασ ,δεν θα σεβαστω κανεναν ,κανενα ελληνα ,καμια ελλαδα κανενα ανθρωπο πασης φυσεως.,,μονος μου φτιαχνω το πως θα ζω>>

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    φιλε μου με το να ευχομαστε τον θανατο καποιου(οποιος κι αν ειναι αυτος)
    δεν γινεται κατι.
    μπορεις να εχεις οποια αποψης θες και να την εκφραζεις αλλα μην ακουω θανατο εκει και θαατο εδω.αυτο ξερω να το λεω κι εγω κι ο καθενας μας.εχεις ζησει τον θανατο,τον ξερεις?εχεις δει νεκρο,τον εχεις δει να πεθαινει μπροστα σου?εχεις μιλησει,ακουσει,νιωσει το κλαμα της μανας,του πατερα,του αδεφου η του θειου?
    ναι ναι,ξερω θα τρεξετε καποιοι να μου πειτε οτι πουλαω δεκρυβρεχτες ιστοριες και γινομαι λαικιστης.δεν εχω ανγκη κατι τετοιο,δεν ειμαι υποψηφιος ξερετε σε εκλογες.
    ας προσεχουμε μονο λιγακι παραπανω
    φιλικα
    γιαννης

Δυστυχώς οι καταστροφές είναι πολλές. Δεν έχει σημασία αν ήταν μαγαζάκια της γειτονιάς ή πολυεθνικές και τράπεζες. Αν ήταν το δέντρο ή το δάσος που κάηκε. Αν ο τουρισμός πάει άσχημα ή τα μαγαζιά της Ερμού δεν δουλέψουν τα χριστούγεννα. Σημασία έχει ότι ξέφυγε η κατάσταση από τα όρια.
    Όμως κάτι ξύπνησε.
    Εάν είχαν κάψει τη μηχανή μου ίσως θα ήμουν....αγανακτισμένος πολίτης. Εάν έσπαγαν το μαγαζί μου θα γινόμουν έξαλος. Συμφωνώ και θεωρώ ότι οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αποζημιωθούν για τις ζημιές που προκάλεσε το οπλισμένο χέρι της εξουσίας. Γιατί η αντίδραση αυτή πρέπει να ήταν αναμενόμενη από τους εξουσιάζοντες και άρα θα έπρεπε να τον εκπαιδεύσουν έτσι ώστε να μην χρειάζεται μετά να τρέχουν...
    Όλοι οι υπόλοιποι λοιπόν που δεν θιγήκαμε από τις καταστροφές τί κάνουμε?
    Ζητάμε από την κοινωνία να ρίξει στην πυρά, που άναψαν οι ίδιοι, τους αλήτες που δημιούργησαν το χάος ή καθόμαστε λίγο και σκεφτόμαστε ?

Χρειαζόμαστε αλλαγές. Ριζικές αλλαγές.
    Εδώ βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να ξεπεταχτούν φαντάσματα του παρελθόντος (και από ότι διαπίστωσα και εδώ μέσα έχουμε αρκετούς από δαύτους) και να εκμεταλευτούν την κατάσταση.
    Οι κινητοποιήσεις σε ολόκληρη τη χώρα είναι ένα δείγμα ότι το καζάνι βράζει. Το ότι χιλιάδες κόσμου δεν κατεβαίνει στους δρόμους να τα σπάσει, αλλά το συζητάει με τους φίλους του και έρχεται στο συμπέρασμα ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και είναι όλοι αγανακτισμένοι, κάτι δείχνει.
    Εκτός αν σε πηγαδάκια του βεστρωμά και των ομοίων του, θεωρούν ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι η ενδεχόμενη εκλογή του καρατζαφέρη ή του λιακόπουλου στην εξουσία θα λυσει τα προβλήματά μας. Δεν ξέρω τί να πώ? Ίσως και να είναι το σωστό αυτό. Εδώ που έχουμε φτάσει μόνο ένα θαύμα θα μας σώσει.

δεκαδες περαστικοι βλεποντας να χτυπουν παιδια.....εβγαλαν το κινητο κ βιντεοσκοπουσαν......

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    δεκαδες περαστικοι βλεποντας να χτυπουν παιδια.....εβγαλαν το κινητο κ βιντεοσκοπουσαν......

Αντί να κάνουν τα παιδιά της Ελληνικής police μπλε μαρε.......

pola fasistakia me papia kai miala skata exoun mazeutei ado.ante blakes. den mporo na po tipota alo. H blakia einai anikiti...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από mihalck
    pola fasistakia me papia kai miala skata exoun mazeutei ado.ante blakes. den mporo na po tipota alo. H blakia einai anikiti...........

O nai...kai ti tha kaneis lol

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων