Σελίδα 60 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570110160 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    XT_Billy: Λοιπόν λόγω ότι ο Ταμίας λέει πως είμαι ελαστικός, δεν γίνεται να διακινδυνέψω την θέση μου (γιατί καραδοκούν πολλά λαμόγια) δεν μπορώ να κάνω πίσω.......Μας τον έκλασες και μύρισαν

binzis: Θέλει, θέλει...πρέπει να το κάνει πιο πολλά άλογα γιατί είναι βαρύ

Όχι και κάγκουρας...λίγο παραπάνω θόρυβο από το κανονικό κάνουμε
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Μπραβο στην παρεα σας με πολυ χιουμορ και καλη διαθεση να ειστε καλα και στα επομενα
    Σε ευχαριστούμε Jimmy...εσύ πότε θα έρθεις για καμιά παντόφλα...εεε βόλτα εννοώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Πολύ ωραία βόλτα παιδιά.....Μπράβο...Ζήλεψα....
    Καλά, jimtaras πέθανα ρε μλκ...!!!Απίστευτο φωτορεπορτάζ..!!

Εγώ έπλυνα τη μηχανή να είναι έτοιμη για την επόμενη...

Κύριε paranoid δεν μας έκανες την τιμή να σε γνωρίσουμε από κοντά και η επόμενη θα αργήσει γιατί η τιμή του εισιτηρίου θα είναι ακριβότερη και δεν νομίζω να σκάσουν...

Αλλά άμα γίνει και έρθεις, μην νομίζεις πως θα την γλυτώσεις από τον φωτογραφικό φακό και τα σχόλια μου

Νέο μέλος
    παιδια :rotflmao: ηταν πολυ ωραια η χθεσινη βολτουλα!!!απ οτι βλεπω συνεχισε και ομορφα.καγκουρας εγω;καλα δεν σας παρεξηγω ,λιγο η ηλικια σας ,λιγο οι πονοι στη μεση ,λιγο ο πλαστης που περιμενει στο σπιτι,λιγο η μυρωδια απο τα χ.. α σας κανουν να ενα φυσιολογικο ανθρωπο ετσι:rotflmao:
    ta liga apoktwntai me kopo,ta polla me kolpo.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Καλά μιλάμε για γ@μάτο φωτορεπορτάζ ρε Τζιμάκο Μπράβο ρε παίδες ελπίζω στην επόμενη ρε Τζίμη να μπορέσω να έρθω και γώ ρε φίλε
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Για κοψτε το λιγακι εδω μεσα, αντε, Οικογενειάρχης και μηχανόβιος, λεει το θρεντ, οχι αγκαλιτσες και φιλακια και ολοι αγαπιομαστε.

Βοηθε, ξεζουμισε τους ολους, ολοι κουφαλες ειναι και προσπαθουν τοση ωρα να σε καλοπιασουν.

Μην μασας αγορινα και θα πας μπροστα!!!
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από chemgr
    παιδια :rotflmao: ηταν πολυ ωραια η χθεσινη βολτουλα!!!απ οτι βλεπω συνεχισε και ομορφα.καγκουρας εγω;καλα δεν σας παρεξηγω ,λιγο η ηλικια σας ,λιγο οι πονοι στη μεση ,λιγο ο πλαστης που περιμενει στο σπιτι,λιγο η μυρωδια απο τα χ.. α σας κανουν να ενα φυσιολογικο ανθρωπο ετσι:rotflmao:

Ε...ε..εεεεεε...μην μας βάζεις όλους στο ίδιο σακί...χειροτερεύεις την ήδη επιβαρυμένη θέση σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Καλά μιλάμε για γ@μάτο φωτορεπορτάζ ρε Τζιμάκο Μπράβο ρε παίδες ελπίζω στην επόμενη ρε Τζίμη να μπορέσω να έρθω και γώ ρε φίλε

Έλα...έλα..περισσότερα λεφτά στο ταμείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Για κοψτε το λιγακι εδω μεσα, αντε, Οικογενειάρχης και μηχανόβιος, λεει το θρεντ, οχι αγκαλιτσες και φιλακια και ολοι αγαπιομαστε.

Βοηθε, ξεζουμισε τους ολους, ολοι κουφαλες ειναι και προσπαθουν τοση ωρα να σε καλοπιασουν.

Μην μασας αγορινα και θα πας μπροστα!!!

Δεν παίρνω εγώ από τέτοια...τους έχω δώσει διορία...τέλος !!!

Παιδιά κι εγώ πέρασα πολύ ωραία και χάρηκα που γνώρισα τους Xtbilly, Jimtaras και chemgr καθώς επίσης που ξαναείδα τον φίλτατο συμforumίτη μας binzis.

Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι:

Τα μοτόρια του Peksandritsou, του Jimtara και του Chemgr είναι ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΑ

ενώ του XtBilly, του Binzis και του inpas είναι ΤΖΕΤ

κι όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, είναι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια χαρά περάσαμε, άντε και στην επόμενη!

@Jimtaras: Ωραίο το φωτορεπορτάζ. Άντε να δούμε στην επόμενη τι θα σου μυρίσει!

@chemgr: Τράβα να βάλεις τους καθρέφτες σου βρε Χημικέ, θα πιαστεί το σβέρκο σου καμμιά μέρα.

@υπόλοιπους: Τι να σας πω? Απλώς........ ου να μου χαθείτε οικογενειάρχες- μηχανόβιοι !

τώρα που ξαναείδα τις photo:

Η πόζα που'χει πάρει ο xtbilly την στιγμή που κάθεται δίπλα στον peskandritsο, στο πλοίο,
    καθώς και οι "ατάκες" .............. είναι όλα τα "λεφτά" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Παιδιά κι εγώ πέρασα πολύ ωραία και χάρηκα που γνώρισα τους Xtbilly, Jimtaras και chemgr καθώς επίσης που ξαναείδα τον φίλτατο συμforumίτη μας binzis.

Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι:

Τα μοτόρια του Peksandritsou, του Jimtara και του Chemgr είναι ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΑ

ενώ του XtBilly, του Binzis και του inpas είναι ΤΖΕΤ

κι όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, είναι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ :

Μια χαρά περάσαμε, άντε και στην επόμενη!

@Jimtaras: Ωραίο το φωτορεπορτάζ. Άντε να δούμε στην επόμενη τι θα σου μυρίσει! :

@chemgr: Τράβα να βάλεις τους καθρέφτες σου βρε Χημικέ, θα πιαστεί το σβέρκο σου καμμιά μέρα. :

@υπόλοιπους: Τι να σας πω? Απλώς........ ου να μου χαθείτε οικογενειάρχες- μηχανόβιοι !
    H απογοητευση του μεγα φωτοσοπα σε ολο της το μεγαλειο!!!

Αντι να κανεις κανενα φωτοσοπ καθεσαι και μας γραφεις ποσο πολυ μας αγαπας και οτι θελεις να παμε ξανα βολτα, παλιοεντουροστριτοπιστακια
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Αντι να κανεις κανενα φωτοσοπ καθεσαι και μας γραφεις ποσο πολυ μας αγαπας και οτι θελεις να παμε ξανα βολτα......και......και.......

Κάτι μου θυμίζει αυτή η βραδυνή "μουρμούρα"

Αν και νεώτερο μέλος στους οικογενειάρχες, ξέροντας ότι η ψήφος μου δεν έχει την απαιτούμενη βαρύτητα, ψηφίζω κι εγώ και απαιτώ μία.....

ΚΑΓΚΟΥΡΟ-ΤΟΥΜΠΑΝΟ-ΤΖΕΤ φωτοσωπιά απ΄τον φίλτατο 1000άρη εντουρά !!!!!!

Ρε πστ ΤζιμΤάρας, σε τι πόζα με πέτυχες ρε αλήτη στο καράβι?
    Ακόμα γελάω με την πάρτη μου !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Νέο μέλος
    ΝΤΑΞ μωρε θα τους βαλω τους καθρεφτες .....καποια στιγμη:o

1.οι καθρεφτες κοβουν χλμ. :rotflmao:
    2.αν και οταν φτασω στην ηλικια σας (γιατι οπως λεει και ο Λιακοπουλος που του ειπε ο "γεροντας" ειναι κοντα το 2012) θα το σκεφτω το θεμα της μεσης
    :a13:
    ta liga apoktwntai me kopo,ta polla me kolpo.

Εμπρος πατεραδες

Μπραβο παιδες πολυ ωραια ητανε και οι φωτο μπωρο να ομολογησω ζηλεψα παρα πολυ αλλα τη να κανω τωρα με τις κορακλες μου τρεχω με 1100χχ χαχαχα??

Πιστευω στην επομενη βολτα peskandritsie να ειμαι με το αφρικα ερε γλεντια....!!
    Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:

ΑΚΗ κοίτα τι σου έφτιαξε ο Γιάννης ρε :rotflmao: :rotflmao:

Ειναι ακαταλληλο για ηλικιες κατω τον 18.........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tapa.jpg 
Προβολές:	85 
Μέγεθος:	84,5 KB 
ID:	180852

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ