Σελίδα 61 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 1151565758596061626364656671111 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 901 έως 915 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Όμως πράγματι η συζήτηση κατ' εμέ πρέπει να είναι τελεολογική, να κατευθύνεται προς κάπου, συνεπώς όταν αναρτώνται αδιάφορα προς την συζήτηση πράγματα ψάχνω το λόγο και τον σκοπό...
    Σε περιπτωση που δεν το εχεις προσεξει, εδω και αρκετες μερες το θρεντ εχει παρει τον δρομο του,και μεσα απο την ΦΥΣΙΚΗ ροη της συζητησης εχει καταντησει τοπικ επικαιρων (τυπου θρεντ δουνουτου).
    Μην μου πεις οτι και εκει κρυβονται σκοπιμοτητες.
    Εχω ξεφυγει και απο την λογικη της συνωμοσιολογιας,μην με ριξετε παλι στην πρεζουζου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα. Εξηγεί ίσως αλλά μέχρι εκεί.
    αυτο ηθελα .
    οχι δικαιολογια,για να τα κανει ολα μνι αλλα οτι την ειδε λιγο αλλιως...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    αυτο ηθελα .
    οχι δικαιολογια,για να τα κανει ολα μνι αλλα οτι την ειδε λιγο αλλιως...
    αν όσοι τη βλέπανε λίγο αλλιώς περπατούσαν σ'αυτά τα μονοπάτια........................................anyway είμαστε (κατά μέσο όρο,όχι τσουβάλιασμα) πολύ επιπόλαιοι σαν λαός κι επιφανειακοί κι αυτό φαίνεται από τις επιλογές μας σε ανθρώπους που κάνουν κουμάντο στις "μοίρες" μας... και το "διαίρει και βασίλευε" ζει και βασιλεύει.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    αν όσοι τη βλέπανε λίγο αλλιώς περπατούσαν σ'αυτά τα μονοπάτια........................................anyway είμαστε (κατά μέσο όρο,όχι τσουβάλιασμα) πολύ επιπόλαιοι σαν λαός κι επιφανειακοί κι αυτό φαίνεται από τις επιλογές μας σε ανθρώπους που κάνουν κουμάντο στις "μοίρες" μας... και το "διαίρει και βασίλευε" ζει και βασιλεύει.
    κι εγω το ιδιο μπορει να εκανα..δεν ξερω..φανταζομαι οτι την ακουσε καλα τοτε..πιτσιρικος ηταν.

κι εγω το ιδιο μπορει να εκανα..δεν ξερω..φανταζομαι οτι την ακουσε καλα τοτε..πιτσιρικος ηταν.
    εγώ πάλι δεν πιστεύω πως θα αρκούσε μόνο αυτό.....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    αλλη μια ερωτηση.αν εσας,σκοτωνε καποιος μπατσος,εν ψυχρω,διπλα σας,τον φιλο σας,η ζωη σας θα ηταν η ιδια η θα αλλαζε;;;
    Εν Ψυχρω ειναι σημαδευω και ριχνω.
    Ο Κορκονεας ουτε αυτο δεν εκανε σωστα.
    Εχασε τον ελεγχο...εβγαλε...εριξε στο δρομο και πηρε η σφαιρα τον Γρηγοροπουλο απο εξοστρακισμο.

Αυτο ειναι η δικαιολογια για τον Ρωμανο?
    Ας επερνε στο κατοπι Αστυνομικους μπας και καθαρισει κανεναν αν ειχε ψυχολογικα απο το σκηνικο της 6/12/2008.
    Εμενα χαθηκε ο κολλητος μου απο δυστηχημα με μοτοσυκλετα.
    Να παρω στο ποδι τον αχωνευτο τον Λορενθο και να τον καθαρισω???

Ημαρτον πια με τα ψυχολογικα του Νασιουτζικοπαιδου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Να συμφωνήσω σε αυτό.
    ....
    ...
    ..

Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ,ίσως ,αυτό το σόκ ,να ήταν και η ψυχολογική βόμβα που διαμόρφωσε κ καθόρισε την μετέπειτα συμπεριφορά του;
    συμφωνούμε σχεδόν σε όλα...
    Όμως ας υποθέσουμε λοιπόν ότι όπως τα λες του τη σβούρηξε και είπε να χτυπήσει το σύστημα και τους διώκτες του. Η κίνησή του ποιά ήταν? Να πάρει ένα καλάσνικοφ να οργανώσει μία συμμορία από ομοϊδεάτες και να μπουκάρει σε ταχυδρομικό ταμιευτήριο και μια άλλη τράπεζα και να κολλήσει το όπλο στον πρώτο υπαλληλάκο που βρήκε μπροστά του??? με σκοπό τι? να κλέψει τα χρήματα του συστήματος? να χρηματοδοτήσει την μετέπειτα αντιεξουσιαστική του δράση, να γίνει ρομπέν των φτωχών??? τι...?

Κάτι δεν μου κάθεται...

ίσως εγώ να ήμουν πιο μπούλης ή χέστης στα 16 μου αλλά παρε δώσε με ανθρώπους που προμηθεύουν καλάσνικοφ δεν είχα... αυτός που τα βρήκε...?
    και πες ότι έβρισκα όπλο, δεν θα έβρισκα παρέα για να κάνω συμμορία...
    όπως επίσης αν ήμουν οργισμένος με τους ανθρώπους που σκότωσαν το φίλο μου θα έκανα κίνηση εναντίον τους, μια πέτρα στο σπίτι τους, στο αμάξι τους, κάτι προσωπικό...
    Δεν θες προσωποποιημένες ενέργειες? οκ ενάντια στο σύστημα τότε... Βρήκες το όπλο, τη στήνεις κάπου και τραβάς σκανδάλη ενάντια στον "ταξικό" "συστημικό" εχθρό σου... όχι μπούκα σε τράπεζες...

όχι φίλε μου... όποιο λογικό διάδρομο και να ακολουθήσω με βγάζει σε ένα περίπου ίδιο συμπέρασμα... ο τυπάκος ήταν εμπλεκόμενος σε πιο σκληρούς πυρήνες, (τους οποίους προς ένδειξη ανικανότητας η ΕΛ.ΑΣ. δεν ανακάλυψε, ή αν λόγω τακτικής αποκρύπτει), και σαφώς δεν ήταν κίνηση ενάντια στο σύστημα αυτό που έκανε, μαλλον πλιάτσικο το λες που δεν του κατσε, και απλά παίζει επικοινωνιακά τώρα...

αλλη μια ερωτηση.αν εσας,σκοτωνε καποιος μπατσος,εν ψυχρω,διπλα σας,τον φιλο σας,η ζωη σας θα ηταν η ιδια η θα αλλαζε;;;
    Θα αλλαζε σαφως.... Αλλα διπλα μου θα ηταν η οικογενεια μου που θα εκανε τα παντα για να μην καταληξω στο καλασνικωφ.....

Αν φταιει καποιος για την πορεια του ρωμανου απο το συμβαν και μετα ειναι καταρχας η οικογενεια του....

Θυμιζω επισης οτι ο ρωμανος δεν πηγαινε ουτε στο δικαστηριο να καταθεσει κατα του κορκονεα....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πυρηνικός χειμώνας._

Περάσαν τροπολογία για να ''σπουδάσει'' εξ αποστάσεως ,
    αλλά δεν το δέχεται λέει ..... μάλιστα , οκ .....

Παλαιό μέλος
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια
    Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια και την αρνείται
    Πάλι Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται και τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη
    Ξανά Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη και κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας)
    Ξανά μανά Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή και δεν παρακαλά κανένα
    Πάλι ξανά μανά Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα και αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο)
    Πολύ Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα, αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο) και βάζει το σώμα του σαν όπλο για να υπερασπιστεί ένα δικαίωμα
    Φουλ του Φάουλ
    Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα, αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο), βάζει το σώμα του σαν όπλο για να υπερασπιστεί ένα δικαίωμα και αρνείται ρητά και κατηγορηματικά (ενώ είναι σε άμεσο κίνδυνο θανάτου ή μόνιμης βλάβης) την υπεράσπιση από συριζέους (άλλο που αυτοί κάνουν την πάπια)
    Φάουλ,οφσαϊντ, κόκκινη κάρτα

Μονά ζυγά δικά σας

Τελικά τα μυαλά σήμερα φτάνουν μέχρι τις οθόνες των pc

παλιά φτάναν μέχρι τις μάντρες των σπιτιών (βλέπανε και το γείτονα)

αυτό βλέπω : ο χαμένος σας τα πήρε όλα

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    συμφωνούμε σχεδόν σε όλα...
    Όμως ας υποθέσουμε λοιπόν ότι όπως τα λες του τη σβούρηξε και είπε να χτυπήσει το σύστημα και τους διώκτες του. Η κίνησή του ποιά ήταν? Να πάρει ένα καλάσνικοφ να οργανώσει μία συμμορία από ομοϊδεάτες και να μπουκάρει σε ταχυδρομικό ταμιευτήριο και μια άλλη τράπεζα και να κολλήσει το όπλο στον πρώτο υπαλληλάκο που βρήκε μπροστά του??? με σκοπό τι? να κλέψει τα χρήματα του συστήματος? να χρηματοδοτήσει την μετέπειτα αντιεξουσιαστική του δράση, να γίνει ρομπέν των φτωχών??? τι...?

Κάτι δεν μου κάθεται...

ίσως εγώ να ήμουν πιο μπούλης ή χέστης στα 16 μου αλλά παρε δώσε με ανθρώπους που προμηθεύουν καλάσνικοφ δεν είχα... αυτός που τα βρήκε...?
    και πες ότι έβρισκα όπλο, δεν θα έβρισκα παρέα για να κάνω συμμορία...
    όπως επίσης αν ήμουν οργισμένος με τους ανθρώπους που σκότωσαν το φίλο μου θα έκανα κίνηση εναντίον τους, μια πέτρα στο σπίτι τους, στο αμάξι τους, κάτι προσωπικό...
    Δεν θες προσωποποιημένες ενέργειες? οκ ενάντια στο σύστημα τότε... Βρήκες το όπλο, τη στήνεις κάπου και τραβάς σκανδάλη ενάντια στον "ταξικό" "συστημικό" εχθρό σου... όχι μπούκα σε τράπεζες...

όχι φίλε μου... όποιο λογικό διάδρομο και να ακολουθήσω με βγάζει σε ένα περίπου ίδιο συμπέρασμα... ο τυπάκος ήταν εμπλεκόμενος σε πιο σκληρούς πυρήνες, (τους οποίους προς ένδειξη ανικανότητας η ΕΛ.ΑΣ. δεν ανακάλυψε, ή αν λόγω τακτικής αποκρύπτει), και σαφώς δεν ήταν κίνηση ενάντια στο σύστημα αυτό που έκανε, μαλλον πλιάτσικο το λες που δεν του κατσε, και απλά παίζει επικοινωνιακά τώρα...
    Αγνωστε σύντροχε φίλε
    Καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου κ σέβομαι τις επιφυλάξεις σου.

Δεν μπορώ να γνωρίζω το πως-από που-ποτε-γιατι-κ που είχε μπλέξει ο μικρός.
    Κι αφού παρανόμησε ακραία ,καλώς να υποστεί κ τις συνέπειες.
    Αλλά στην τελική αυτός ,δεν ήταν εξουσιοδοτημένο οργανο τήρησης του νόμου.
    Το θέμα είναι να προβληματιστούμε όλοι με τους εντεταγμένους για την τήρηση των νόμων οι οποίοι παρανομούν άρδειν κ κατ'επανάληψη.

Η ουσία της κουβέντας λοπόν ,δεν (πρεπει να) είναι ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς.
    Η αφορμή είναι ,η τροφή για σκέψη.
    Αυτό ίσως είναι και το χτύπημα που μπορεί να καταφέρει ο μικρός.
    Εμβάθυνση - Συλλογισμός των πολλών - Καταμερισμός ευθυνών.

Αλλωστε ,όπως προείπες κι εσύ
    αν η συζήτηση τώρα επιθυμεί κανείς να γυρίσει εντός θέματος δηλαδή στην ασυδοσία των οργάνων της τάξης, .
    Οσα προσπάθησα να πω με τα κείμενα των δικών μου συλλογισμών ,είχαν σκοπό να βάλουν κάποιους να σκεφτούν λίγο παραπάνω από το υποτιθέμενο"προφανές" των καναλιών ,των κουστουμιών ,κ των στολών.

Ασυδοσία λοιπόν είναι κ η διακριτική επιβολή του νόμου.
    Ειτε αυτό σημαίνει χαλαρή ή καθόλου εφαρμογή ποινών στους ένστολους-αξιωματούχους παρανομούντες.
    Είτε αυτό σημαίνει σκληρότητα κ καταστρατήγηση νομίμων δικαιωμάτων παρανομούντων πολιτών.

Αντί λοιπόν για τροπολογία να μετατραπεί ο Κορυδαλλός σε HiTechTEI ,ας περνούσαν μια τροπολογία που να λέει ότι
    Παρανόμησες-Φυλακίστηκες-Μένεις μέσα μέχρι το τέλος της ποινής σου-ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αλλά ,με αυτό τον τρόπο ,δεν θα μπορούσαν να βγαίνουν έξω οι συνεργάτες τους κ οι χορηγοί τους.

Βλέπεις εμείς ,δεν μαθαίνουμε για τους επιφανείς συστημικούς εγκληματίες ,που καταφέρνουν να παίρνουν αδειες καθημερινά ,ή να αποφυλακίζονται υπο όρους ,αλλα με συνοπτικές διαδικασίες κ με το αζημίωτο ,επειδή έχουν ακριβοπληρωμένους κ με άκρες δικηγόρους ,οι οποίοι χρησιμοποιούν τις όποιες ευεργετικές διατάξεις για να τους βγάζουν έξω ,ενώ δεν θα πρεπε.

Μάθαμε όμως για τον έναν ,τον "μη συστημικό" ,στον οποίον αρνούνται οι νομοθέτες ,να εφαρμόσουν τον νόμο.
    Παράδοξο έτσι.
    Τυχαίο μάλλον θα είναι.

Δεν λέω ότι ο συγκεκριμένος είναι αγιόπαιδο κ κακώς έχει φυλακιστεί.
    Απλά λέω ότι..."κάποιος τεντώνει το δάκτυλό του για να μας δείξει το δάσος ,αλλά εμείς κάνουμε focus στο δάκτυλο"

Τέλος πάντων. Ίσως δεν έχει τελικά νόημα μια τέτοια κουβέντα.
    Μη σου πώ ότι σίγουρα δεν έχει νόημα.
    Οποιος έχει περάσει τα 18 ,άντε βαριά τα 20 του χρόνια ,κ δεν έχει δει τις φόλες που του σερβίρονται ,ούτε έχει καταλάβει κάποια λίγο βαθύτερα του προφανούς ,είναι σχεδόν αδύνατον να τα δεχτεί αργότερα.
    Αν έχει βολευτεί κ στον μόνιμο μισθολογικό του θρόνο ,είναι αδύνατον έστω κ να προσπαθήσει να σκεφτεί διαφορετικά.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος
    Μάγκες το σύστημα που όλοι βρίζετε δεν έχει μόνο αρνητικά, έχει και θετικά και ας τα ξεχνάμε (επειδή δε μπορούμε να σκεφτούμε και είμαστε πρόβατα...) και ανάθεμα αν ένα παιδί 18-20-22 χρονών (δε ξέρω πόσο είναι ο Ρωμανός) φιλοσόφισε τόσο πολύ το σύστημα και κατάλαβε πως η λύση είναι η απαλωτρίωση τραπεζών με καλάσνικοφ και οι καμένες μερσεντές.....
    Ο άνθρωπος θέλει τόσο πολύ να πιστέψει σε αυτό που του αρέσει που σε μερικούς αν έλεγαν ότι η επανάσταση θα γίνει αν ντυθούμε όλοι στρουμφάκια και βγούμε στην πλατεία Συντάγματος θα το κάνατε.....
    Κάθε σύστημα έχει θετικά και αρνητικά και τα συστήματα και η παιδία αλλάζει ανά τις γενιές και όχι σε μιά μέρα, αυτό που αλλάζει σε μιά μέρα είναι οι κυβερνήσεις.... αυτή είναι η δική μου αλήθεια και είναι κρίμα να χάνουμε παιδιά για τις κυβερνήσεις....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Εν Ψυχρω ειναι σημαδευω και ριχνω.
    Ο Κορκονεας ουτε αυτο δεν εκανε σωστα.
    Εχασε τον ελεγχο...εβγαλε...εριξε στο δρομο και πηρε η σφαιρα τον Γρηγοροπουλο απο εξοστρακισμο.

Αυτο ειναι η δικαιολογια για τον Ρωμανο?
    Ας επερνε στο κατοπι Αστυνομικους μπας και καθαρισει κανεναν αν ειχε ψυχολογικα απο το σκηνικο της 6/12/2008.
    Εμενα χαθηκε ο κολλητος μου απο δυστηχημα με μοτοσυκλετα.
    Να παρω στο ποδι τον αχωνευτο τον Λορενθο και να τον καθαρισω???

Ημαρτον πια με τα ψυχολογικα του Νασιουτζικοπαιδου...
    το ειπα παραπανω.δεν το ειπα σαν δικαιολογια...
    κι εγω εχω χασει φιλο αλλα αυτο ειναι απο ατυχημα,οχι δολοφονια..
    αν τον σκοτωνε ενας μεθυσμενος,ισως οταν πετυχαινες καποιον να εχει πιει να τον πλακωνες στο ξυλο αν πηγαινε να οδηγησει.... ενα πχ λεω..δεν δικαιολογω,απλα λεω τα γεγονοτα..

Παλαιό μέλος
    να ρωτησω κατι,γιατι ειμαι λιγο αφελης ωρες ωρες..
    εφοσον δεν τον αφηνουν να παρακολουθησει την σχολη στην οποια πριν λιγους μηνες περασε,γιατι τον αφηΚαν να δωσει πανελληνιες;;;
    φαντάζομαι πως υπάρχει κανονισμός που λέει ότι για να πάρει φοιτητική άδεια κρατούμενος πρέπει να περάσει συμβούλιο, έπρεπε λοιπόν να δώσει πρώτα εξετάσεις να περάσει τη βάση και έπειτα να τεθεί το αίτημά του στο συμβούλιο.... (αυτό φαντάζομαι εγώ)

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF