Τιν' τουτο ρε??Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
ΑΚΗ κοίτα τι σου έφτιαξε ο Γιάννης ρε![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Ειναι ακαταλληλο για ηλικιες κατω τον 18.........![]()
![]()
![]()
![]()
Τιν' τουτο ρε??Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
ΑΚΗ κοίτα τι σου έφτιαξε ο Γιάννης ρε![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Ειναι ακαταλληλο για ηλικιες κατω τον 18.........![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τιν' τουτο ρε??![]()
![]()
![]()
Έλα τώρα που κάνεις ότι δεν ξέρεις...μην σε ξεγελά το μικρό του μήκος...από κοντά είναι μεγαλύτερο![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Τζίμμυ, πρέπει να πας ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ με γυναίκα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Έλα τώρα που κάνεις ότι δεν ξέρεις...μην σε ξεγελά το μικρό του μήκος...από κοντά είναι μεγαλύτερο![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Τζίμμυ, πρέπει να πας ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ με γυναίκα !!!![]()
![]()
![]()
Ενώ εσένα που σε πέρασε ένα χεράκι ο peskandritsos στις τουαλέτες του πλοίου, είσαι μια χαρά...γι'αυτό είχατε μετά και οι 2 ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...και για απόλαυση μου έκανες και μια πίπα μετά![]()
Και τι ειπαμε οτι μυριζε η πιπα??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
και για απόλαυση μου έκανες και μια πίπα μετά![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Πίπες έκανα σε κάθε στάση...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ενώ εσένα που σε πέρασε ένα χεράκι ο peskandritsos στις τουαλέτες του πλοίου, είσαι μια χαρά...γι'αυτό είχατε μετά και οι 2 ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...και για απόλαυση μου έκανες και μια πίπα μετά![]()
Αλλά εσένα σου βρώμαγαν χ....![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αυτό που γράφει από πάνω ο πιπολόγοςΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και τι ειπαμε οτι μυριζε η πιπα??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ναι αλλά τέτοιο βλέμμα ικανοποίησης δεν είχες τις άλλες φορέςΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Πίπες έκανα σε κάθε στάση...
Αλλά εσένα σου βρώμαγαν χ....![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ φίλε είμαι από τους αργούς οδηγούς. Δεν το κυνηγάω...
Μεγάλη απόλαυση να πας βολτίτσα με φιλαράκια χωρίς το άγχος ότι καθυστερώ τους άλλους, και να πιέζεσαι, να αγχώνεσαι κλπ.![]()
![]()
Γι'αυτό και το χαμόγελο ευτυχίας...![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Η παντοφλιά της γυναίκας σου μετά την βόλτα πρέπει να σου δημιούργησε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Κύριε paranoid δεν μας έκανες την τιμή να σε γνωρίσουμε από κοντά και η επόμενη θα αργήσει γιατί η τιμή του εισιτηρίου θα είναι ακριβότερη και δεν νομίζω να σκάσουν...![]()
![]()
![]()
Αλλά άμα γίνει και έρθεις, μην νομίζεις πως θα την γλυτώσεις από τον φωτογραφικό φακό και τα σχόλια μου![]()
![]()
![]()
Ανυπομονώ...!!!![]()
![]()
![]()
Δε μου λέτε, για εμάς τα παιδιά του λαού δεν παίζει κανα κουπονάκι απο εργατική εστία, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑΥ, CSI, κλπ...????:rotflmao:![]()
Εσυ μπορεις να πληρωσεις και με φορμαελες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Ανυπομονώ...!!!![]()
![]()
![]()
Δε μου λέτε, για εμάς τα παιδιά του λαού δεν παίζει κανα κουπονάκι απο εργατική εστία, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑΥ, CSI, κλπ...????:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Ανυπομονώ...!!!![]()
![]()
![]()
Αναλόγως το φορολογικό σου εισόδημα και την κατάσταση σου, τι εννοώ:
1ον) Αν το φορολογικό σου εισόδημα κυμαίνεται από 0-6000 υπάρχει μια έκπτωση 50%.
2ον)Αν το φορολογικό σου εισόδημα είναι πάνω από 6000 δεν δικαιούσαι έκπτωση παρά μόνο άμα μας φέρεις πιστοποιητικό γιατρού με σφραγίδα που να λέει ότι δέχεσαι πάνω από 10000 χτυπήματα στο *κεφάλι το χρόνο ( είτε από παντόφλα, είτε από πλάστη κ.τ.λ. ). Τότε η έκπτωση θα είναι 25% .
3ον) Αν είσαι άνεργος έχεις έκπτωση 75% ( θα χρειαστεί να φέρεις κάρτα ανεργίας, γιατί κυκλοφορούν πολλά λαμόγια )
*Αν τα χτυπήματα είναι και σε άλλα σημεία του σώματος, τότε η έκπτωση δεν ισχύει
Αυτά....( προς το παρόν)
![]()
![]()
![]()
Κοίτα, σαν μέλλοντας οικογενειάρχης και εσύ (κάποια στιγμή θα γίνει, μην προσπαθείς να το αποφύγεις) θα μάθεις ότι τα χτυπήματα δεν είναι ποτέ στο κεφάλι γιατί αφήνουν σημάδια που φαίνονται (μη μας πάρουν και στο ψιλό......ψίτ κοίτα αυτόν τον βαράει η γυναίκα του...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Αναλόγως το φορολογικό σου εισόδημα και την κατάσταση σου, τι εννοώ:
1ον) Αν το φορολογικό σου εισόδημα κυμαίνεται από 0-6000 υπάρχει μια έκπτωση 50%.
2ον)Αν το φορολογικό σου εισόδημα είναι πάνω από 6000 δεν δικαιούσαι έκπτωση παρά μόνο άμα μας φέρεις πιστοποιητικό γιατρού με σφραγίδα που να λέει ότι δέχεσαι πάνω από 10000 χτυπήματα στο *κεφάλι το χρόνο ( είτε από παντόφλα, είτε από πλάστη κ.τ.λ. ). Τότε η έκπτωση θα είναι 25% .
3ον) Αν είσαι άνεργος έχεις έκπτωση 75% ( θα χρειαστεί να φέρεις κάρτα ανεργίας, γιατί κυκλοφορούν πολλά λαμόγια )
*Αν τα χτυπήματα είναι και σε άλλα σημεία του σώματος, τότε η έκπτωση δεν ισχύει
Αυτά....( προς το παρόν)
![]()
![]()
![]()
). Υπάρχουν άλλα σημεία που δεν φαίνονται και πονάν εξίσου....!
όχι, όχι εκεί που φαντάζεσαι...εκεί υπάρχει αμοιβαίο συμφέρον να είναι σε καλή κατάσταση....βλέπε κουτσούβελλα..!!![]()
![]()
Επίσης υπάρχει και μία τέταρτη κατηγορία που χρήζει πιστεύω άμεσης κοινωνικής υποστήριξης.
4) να είσαι άνεργος και να τρώς και ξύλο (συνδυασμός 2 & 3)..:rotflmao: :rotflmao:
Εκεί πιστεύω απο κοινωνική ευαισθησία και μόνο θα πρέπει να τους παίρνουμε τσάμπα.![]()
Peskandritso, έχω φύγει για Αράχωβα να φέρω αγαθά να πληρώσω τη συνδρομή μου...!![]()
![]()
Κοίτα οι εκπτώσεις του Ταμείου είναι αυτές...δεν γίνεται να αλλαχθούν (μόνο όταν είναι για αύξηση εισιτηρίου γίνονται αλλαγές) !!!
Όσο για το να γίνω οικογενειάρχης αργώ ακόμα![]()
Επίσης θα ήθελα να σας αναφέρω λόγω εορτών τα εισιτήρια θα πάρουν μια αύξηση των 10% λόγω δώρου Χριστουγέννων .
Ευχαριστώ...
Το Ταμείο των Οικογενειαρχών & Μηχανόβιων !!!