Αυτά από εμένα....
Και του χρόνου παίδες και πάνω απ'όλα υγεία σε σας και τις οικογένειες σας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Αφιερωμένη στον Boldor αυτή![]()
![]()
![]()
:a19:
Δεν πιστεύω τι είπα !!!!!
Αντε και του χρόνου.
Καλώς μας ήρθαν τα 2 νέα μέλη.
Χοντάκηδες και οι δύο.
gate 7
red or dead
Χαίρομαι πολύ που ένα πόστ μου ήταν η αφορμή να φτιαχτεί μια καλή παρέα, και που
συνεχίζετε δυναμικά κόντρα στους καιρούς.
Να είστε καλά μάγκες και να κάνετε τέτοια όμορφα πάντα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σαι καλά ρε Αντώνη και ελπίζουμε κάποια στιγμή να μπορέσεις αν έρθεις και εσύ σε κάποια βόλτα
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε δώστε επίδομα χιλιομέτρων στον Βoldor ,γιατί κάθε χρόνο στη πίτα κόψομεσίαζεται στα χιλιόμετρα το παιδί ,από το σπίτι του στην αλμυρη και πίσω...
![]()
μου αρέσει που βγάζει και το ΧΧ...
Αν είχε χέρια θα τον μουτζωνε...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Να σαι καλά ρε Αντώνη και ελπίζουμε κάποια στιγμή να μπορέσεις αν έρθεις και εσύ σε κάποια βόλτα
![]()
![]()
![]()
![]()
Η αλήθεια είναι ότι για την πίτα το σκευτόμουν να εμφανιστώ έτσι στο ξαφνικό αλλά ...
όταν άνοιξα τα μάτια μου το ρολόι έγραφε 10:10 :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Εσύ ρε χαμένε που είσαι λίγο πιο δίπλα δεν μπορούσες να έρθεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε δώστε επίδομα χιλιομέτρων στον Βoldor ,γιατί κάθε χρόνο στη πίτα κόψομεσίαζεται στα χιλιόμετρα το παιδί ,από το σπίτι του στην αλμυρη και πίσω...
![]()
μου αρέσει που βγάζει και το ΧΧ...
Αν είχε χέρια θα τον μουτζωνε...
![]()
εκτός του ότι είχα ζήτηση σήμερα λόγο του ότι έκαναν εμφάνιση για καφέ και αλλά εξέχοντα μέλη του φόρουμ ,το πρόγραμμα μου περιελάμβανε ελαιόμάζεμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Εσύ ρε χαμένε που είσαι λίγο πιο δίπλα δεν μπορούσες να έρθεις?
Αν δεν πήγαινα ελιές θα ερχόμουν μητσομ ,μου το είχε πει ο σώτος για την πίτα...
![]()
![]()
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που εγώ εξαφανίστηκα από τη θέση μουΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Και ξαφνικά με το που έπιασε το μαχαίρι στα χέρια του όλοι έβγαλαν τα πορτοφόλια τους πάνω στο τραπέζι
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Jim εαν πήρε καλά το μάτι μου, έβγαλες και κάτι καλλιτεχνικές. Ρίξε καμία...![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Με έχετε παραξηγήσει,Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Και ξαφνικά με το που έπιασε το μαχαίρι στα χέρια του όλοι έβγαλαν τα πορτοφόλια τους πάνω στο τραπέζι
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Εγώ το μόνο που ήθελα, ήταν να σας δείξω πόσο καλός είμαι στο πέταγμα μαχαιριού με κλειστά μάτια...
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Επίσης να ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου τα δύο νέα μέλη για την συνδρομή τους, και να ευχηθώ περαστικά στον Χριστόφορο για το αυχενικό του.
Jimara πρέπει να φέρεις και συ κανέναν καινούργιο γιατί θα αρχίσω να σου μειώνω τα ποσοστά!!! :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!