Αλλάξαμε τσιμούχες παντού με νέες χάρτινες όπου δεν είχαμε στάνταρ άνοιγε το Φ σε λίγα παραπάνω χιλιοστά ο Γιώργης στη φρέζα του!
αλλάξαμε και μία ασφάλεια μινιατούρα στην τρόμπα που είχε ο Τζόρτζ στο στόκ του γιατί οι κάφροι το είχαν αλλάξει με σύρμα! και τρωγώταν!
(Τιπ απο τον μέγιστο, όταν βάζεις χάρτινη τσιμούχα όταν απο το καρμπυρατέρ περάσει βενζίνη και ποτίσει η τσιμούχα με συστολή διαστολή θα χαλαρώσει το σφίξιμο και θα θέλει πάλι, οπότε παπαρώνεις την τσιμούχα σε βενζίνη πριν την βάλεις πάνω, μετά την βάζεις σφίγκεις και είσαι κομπλέ!)
Βενζίνη ,πανί και μπατονέτα παντού! και στο τρίψιμο το 'χω!
βρήκαμε και ένα δεύτερο μικρό ζιγκλέρ πρέπει να είναι του ρελαντί νομίζω
![]()
Πολυ καλη δουλεια μπραβο εισαι σε καλο δρομο συντομα βολτες.Το καρμυρατερ ειναι απο r25/2 δεν ειμαι σιγουρος αλλα πρεπει να ειναι 22 χιλιοστα απο οτι βλεπω απο την φωτο.Υπαρχουν κατι νουμερα στο πλαι η αλλιως το βλεπεις απο την διαμετρο της τρυπας του καρμυρατερ απο την μερια που εφαπτεται με τον κυλινδρο.Συνηθως το δικο της ειναι 24αρι καλα οχι οτι θα εχεις προβλημα.Τα ρουλεμαν του στροφαλου και του εκκεντροφορου-καδενα ειναι οκ?
Αχ γερο μου ξεχνάς... σου γυάλισε και εσένα αυτός ο Γερμανός που μου έχει πάρει τα μυαλά... πως τον λένε να δεις... Αλτσχάιμερ...!
Του έκανα πλαστικοποίηση απο την αρχή αφού πρώτα βγήκαν όλα τα προηγούμενα στάδια/στρώσεις!
http://www.moto.gr/forums/showthread...134224&page=48
![]()