Σελίδα 65 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 15556061626364656667686970 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 1098

Θέμα: MotoGP round 18 06-08/11 Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Άλλος ένας ροσσικος κιτρινογυαλακιας...

Αηδία καταντησανε ρπμ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mafia.JPG 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	25,1 KB 
ID:	344619
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Μεροληπτεις καθαρα εναντιον του 46.
    Ισως καλα να κανεις, μα να κανεις και το ιδιο με τους αλλους.

Κατα τα αλλα (σε οτι αφορα ιδιως τις κριτικες σου για τον καθε αγωνα) *ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ* συμφωνο με βρισκεις.

Μα μην μου βγεις και αμεροληπτος....

ειλικρινα δεν σε "πιανω"...
    αν στις ερωτησεις μου οι απαντησεις ειναι οχι (εξαιρειται η πρωτη γιατι σου λεω "που??" και μου λες "ναι"), πως γινεται να μεροληπτω εναντιον του 46?

επειδη λεω οτι ειναι πιο αργος απο τους αλλους 3? ισχυει και βαση γυρολογιων αγωνων και βαση εκβασης αποτελεσματων και βαση χρονομετρημενων δοκιμαστικων...
    επειδη λεω οτι κανει ιντριγκα? αποδεδειγμενα με τις δηλωσεις του...κανενας αλλος δεν το κανει καλυτερα αυτο απο αυτον!! ολα και ολοι αρχισαν μετα το philip island που βγηκε και μιλησε...

σε τι ακριβως υπαρχει η αντιθετη μεροληψια προς το προσωπο του? ολα οσα εχω γραψει εχουν βγει ή εχουν αποδειχτει με γεγονοτα και χρονομετρα...

ασχοληθηκα εγω ποτε ποιος του τον φοραει ή σε ποιον τον φοραει? επειδη ειναι διπλα του συνεχως ο ουτσιο βγαλαμε και βρωμα οι κακεντρεχεις... ειμαι ενας παλιοκουτσομπολης...το παραδεχομαι...

περα απο την πλακα, ειναι ανηθικο και αστειο να σχολιαζονται οι σεξουαλικες προτιμησεις ενος πιλοτου...τον κοσμο πρεπει να τον ενδιαφερει τι κανει και τι λεει αναφορικα με τους αγωνες...τιποτα αλλο...

σε αντιθεση με τις (πολυ εμπνευσμενες ειναι η αληθεια) φωτογραφιες που πεφτουν εδω και κανα τριβδομαδο για το "ζευγαρι" marquez και lorenzo...

εγω κατα τ'αλλα μεροληπτω εναντιον του..που δεν εχω αναφερθει στον Ουτσιο...τουλαχιστον φετος...και ακομα και να το ειχα κανει στο παρελθον, θα ηταν 1-2 σχολια στα 100 που εχω κανει γι'αυτον...
    δεν νομιζεις οτι ειναι λιγουλακι αδικο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ειλικρινα δεν σε "πιανω"...
    αν στις ερωτησεις μου οι απαντησεις ειναι οχι (εξαιρειται η πρωτη γιατι σου λεω "που??" και μου λες "ναι"), πως γινεται να μεροληπτω εναντιον του 46?

επειδη λεω οτι ειναι πιο αργος απο τους αλλους 3? ισχυει και βαση γυρολογιων αγωνων και βαση εκβασης αποτελεσματων και βαση χρονομετρημενων δοκιμαστικων...
    επειδη λεω οτι κανει ιντριγκα? αποδεδειγμενα με τις δηλωσεις του...κανενας αλλος δεν το κανει καλυτερα αυτο απο αυτον!! ολα και ολοι αρχισαν μετα το philip island που βγηκε και μιλησε...

σε τι ακριβως υπαρχει η αντιθετη μεροληψια προς το προσωπο του? ολα οσα εχω γραψει εχουν βγει ή εχουν αποδειχτει με γεγονοτα και χρονομετρα...

ασχοληθηκα εγω ποτε ποιος του τον φοραει ή σε ποιον τον φοραει? επειδη ειναι διπλα του συνεχως ο ουτσιο βγαλαμε και βρωμα οι κακεντρεχεις... ειμαι ενας παλιοκουτσομπολης...το παραδεχομαι...

περα απο την πλακα, ειναι ανηθικο και αστειο να σχολιαζονται οι σεξουαλικες προτιμησεις ενος πιλοτου...τον κοσμο πρεπει να τον ενδιαφερει τι κανει και τι λεει αναφορικα με τους αγωνες...τιποτα αλλο...

σε αντιθεση με τις (πολυ εμπνευσμενες ειναι η αληθεια) φωτογραφιες που πεφτουν εδω και κανα τριβδομαδο για το "ζευγαρι" marquez και lorenzo...

εγω κατα τ'αλλα μεροληπτω εναντιον του..που δεν εχω αναφερθει στον Ουτσιο...τουλαχιστον φετος...και ακομα και να το ειχα κανει στο παρελθον, θα ηταν 1-2 σχολια στα 100 που εχω κανει γι'αυτον...
    δεν νομιζεις οτι ειναι λιγουλακι αδικο?
    Το 'χασες λιγο.
    Λεω 'ναι' γιατι δεν θα κανω το ψαχτηρι σου για το που.
    Θα πρεπε να ξερεις.

Βασει αποτελεσματων ειναι ο 2ος (μετα απο πουστια) στο πρωταθλημα. Σε χανω.

Για τα αλλα, να σε αφησω στο ντελιριο σου και το λεμε καποια αλλη.

Μακια στα μουτρακια και το μιλαμε με το καλο τον Φλεβαρη που θα ερθω κατ' απανου, για την νεα σεζον.
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 09/11/2015 στις 22:08. Αιτία: Ντεβιλ
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ρε παίδες ο ίδιος ο JL παραδέχθηκε πως βοηθήθηκε, χωρίς ίχνος ντροπής. Και αυτό είναι που με σοκάρει περισσότερο. Δείχνει ή υπέρτατη ηλιθιότητα ή υπέρτατη μεγαλομανία. Από εκεί και πέρα τί συζητάμε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκε δεδικασμένο και οι αγώνες δεν θα είναι ξανά οι ίδιοι.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Μέλος
    για εξηγησε μου ΠΩΣ θα αγχωνοταν αφου θα τον αφηνε και αυτος (ο lorenzo) να περασει...

θελω να πω οτι αν τα ειχαν συμφωνησει απο πριν τα αποτελεσματα που επαιρνε ο jl πρωταθλημα ηταν 1-3, 2-4..κλπ...
    εφοσον ειδαν οτι ο rossi ηταν στο 4 και πολλααααα δευτερολεπτα πισω, τους ευνοουσε και η δευτερη θεση του βαθρου...

αφου λοιπον εβλεπαν οτι ο κοντος ειναι πιο γρηγορος...κοψιμο ρυθμου και απο τους 2, φλασακι αριστερο στην ευθεια και κλεισιμο γκαζιου και ασε τον ανθρωπα (dany) να παρει πρωτια και "εμεις" πρωταθλημα....

δεν εχει λογικη οτι αντεπιτεθηκε αμεσως και πηγαν να σκοτωθουν..που σε αυτη την περιπτωση θα ευνοουνταν ο rossi...

επισης δεν μπορω να εκθετομαι με τα λογια του 99...ειναι ακυρο και ατοπο...

Αφού ρε τσάκαλε το παλουκάρι όταν πήρε το όσκαρ σου είπε στα μούτρα πως με βοήθησαν για να παραμείνει το κύπελο στην Ισπανία, τί δεν καταλαβαίνεις...

Το βλέπεις στο νησί του Φιλίππου και δεν το πιστεύεις
    Το βλέπεις στην Μαλαισία και πάλι δεν το πιστεύεις
    Το βλέπεις στην Βαλένθια και πάλι δεν το πιστεύεις
    Στην Βαλένθια βλέπεις τους Ισπανούς να γιουχάρουν τον Ισπανό πρωταθλητή που σηκώνει το τρόπαιο στο σπίτι του και πάλι δεν το πιστεύεις
    Σου το λέει και ο ίδιος στην απονομή των "Όσκαρ" και πάλι δεν το πιστεύεις

Παρόλα αυτά πιστεύεις οτι ο Ροσσι είναι ο κακός μάγος

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΌΣΟ ΜΜ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Από άλλο forum....

Αναπαραγωγή post,

Από το FB του Διατσίδη..

Επειδή κάποιοι φίλοι όπως ο Stratis Chatzipanagiotou, δαυιδ σι μπι αρ ζητούν την προσωπική μου γνώμη για το τι γίνεται στο MotoGP, γράφω από την Ισπανία, έχοντας νωπή την αίσθηση του paddock και τις τελευταίες πληροφορίες του κλίματος εδώ! Λοιπόν: 1. Δεν υπάρχει ισπανική συμμαχία για να πάρει το Πρωτάθλημα Ισπανός! 2. Ο Μαρκεθ κάνει ότι κάνει από προσωπική έχθρα στον Ροσσι, επειδή πιστεύει ότι ο Ροσσι επίτηδες πάτησε φρένο στην Αργεντινή για να τον ρίξει! 3. Μέχρι τον 24ο γύρο από τους 30 στην Βαλενθια, ο ρυθμός του Λορενθο ήταν πολύ καλός, αλλα από εκείνη τη στιγμή είχε πολλά γλιστρήματα και ο Πεδροσα τους έφθασε σαν σταματημένους! Άρα και ο Μαρκεθ μπορούσε να γυρίσει σε αυτό το ρυθμό και να περάσουν και οι δυο άνετα τον Λορενθο, όπως χαρακτηριστικά μου είπε - παρουσία ακόμη δυο Ελλήνων δημοσιογράφων - ο τιμ μάνατζερ άλλης ομάδας, που μπορεί και ξέρει να βλέπει πολύ περισσότερα από μας! 4. Η στάση αυτή του Μαρκεθ έχει κάνει τους περισσότερους οδηγούς του MotoGP, να μην τον σέβονται πια! 5. 6. Ο Γουέιν Γκάρντνερ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1987 με Χόντα, είπε χθες ότι αυτό που έκανε ο Μαρκεθ είναι "αηδιαστικό", παρακολουθώντας ο ίδιος τον αγώνα μέσα στην πιστα! 7. Μετά το τέλος του αγώνα χθες, για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι εδώ συνεχώς, το κλίμα δεν ήταν γιορτινό, αλλα θύμιζε κυριολεκτικά κηδεία! 8. Ισπανός αγωνιζόμενος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα GT αυτοκινήτου, μας είπε ότι δεν μπορεί πια να υποστηρίζει τον συμπατριώτη του, μετά το χθεσινό αγώνα!
    Υπάρχουν και αλλα, αρκετά, αλλα δεν γίνεται να γράψω άλλο! Καληνύχτα!

https://www.facebook.com/dimitris.diatsidis?fref=nf
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    ALZAMORA!!
    Αυτός τα ξεκίνησε που τα μαρτύρησε στον Ροσσι. Η μάλλον ο Marquez που έκανε οτι έκανε και μετά ο Alzamora το είπε στο Rossi? (ξέρω, αφου έχει Rossi η πρόταση μέσα, ο Rossi θα φταίει)

“As I said on Thursday, this is for what happened between us at Argentina and Assen,” said Rossi.

“I had confirmation from Alzamora; he told me that Marc thinks I made him lose the championship."

Ας έβγαινε να τα διαψεύσει. Έστω ψέματα να έλεγε.
    Προφανώς και βγαίνεις και το λές αμα σου κόβει το πρωτάθλημα ποστικα. Δε βγάζεις μιλιά γιατι είσαι επαγγελματίας οδηγός? Σε ποιον πλανήτη ισχύει αυτό?

Dimitris Diatsidis
    48 λεπτά ·
    Επειδή κάποιοι φίλοι όπως ο Stratis Chatzipanagiotou, δαυιδ σι μπι αρ ζητούν την προσωπική μου γνώμη για το τι γίνεται στο MotoGP, γράφω από την Ισπανία, έχοντας νωπή την αίσθηση του paddock και τις τελευταίες πληροφορίες του κλίματος εδώ! Λοιπόν: 1. Δεν υπάρχει ισπανική συμμαχία για να πάρει το Πρωτάθλημα Ισπανός! 2. Ο Μαρκεθ κάνει ότι κάνει από προσωπική έχθρα στον Ροσσι, επειδή πιστεύει ότι ο Ροσσι επίτηδες πάτησε φρένο στην Αργεντινή για να τον ρίξει! 3. Μέχρι τον 24ο γύρο από τους 30 στην Βαλενθια, ο ρυθμός του Λορενθο ήταν πολύ καλός, αλλα από εκείνη τη στιγμή είχε πολλά γλιστρήματα και ο Πεδροσα τους έφθασε σαν σταματημένους! Άρα και ο Μαρκεθ μπορούσε να γυρίσει σε αυτό το ρυθμό και να περάσουν και οι δυο άνετα τον Λορενθο, όπως χαρακτηριστικά μου είπε - παρουσία ακόμη δυο Ελλήνων δημοσιογράφων - ο τιμ μάνατζερ άλλης ομάδας, που μπορεί και ξέρει να βλέπει πολύ περισσότερα από μας! 4. Η στάση αυτή του Μαρκεθ έχει κάνει τους περισσότερους οδηγούς του MotoGP, να μην τον σέβονται πια! 5. Η Χόντα είναι εγκλωβισμένη στο να τον υποστηρίζει, επειδή δεν της βγήκαν οι επιλογές άλλων οδηγών, όπως Μιλερ, Ρέντινγκ, Κρατσλοου! 6. Ο Γουέιν Γκάρντνερ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1987 με Χόντα, είπε χθες ότι αυτό που έκανε ο Μαρκεθ είναι "αηδιαστικό", παρακολουθώντας ο ίδιος τον αγώνα μέσα στην πιστα! 7. Μετά το τέλος του αγώνα χθες, για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι εδώ συνεχώς, το κλίμα δεν ήταν γιορτινό, αλλα θύμιζε κυριολεκτικά κηδεία! 8. Ισπανός αγωνιζόμενος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα GT αυτοκινήτου, μας είπε ότι δεν μπορεί πια να υποστηρίζει τον συμπατριώτη του, μετά το χθεσινό αγώνα!
    Υπάρχουν και αλλα, αρκετά, αλλα δεν γίνεται να γράψω άλλο! Καληνύχτα!

Αλλά ναι ο Rossi έχει μαγέψει κόσμο και κοσμάκι, όπως ο ΔΔ ολο λέει χαζομάρες. Τους πουλάει κίτρινα γυαλιά φθηνά.
    Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας ρε παιδια.
    Κύκλους

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Σταύρο,εκτίμησα το πρώτο σου ποστ μετά τον αγώνα τής Μαλαισίας.Μετά το γάμησες ρε φίλε.

Δηλώνω ευθαρσώς οπαδός τού Ρόσι αλλά μπροστά στην τιμή...honour....δεν βάζω τίποτα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Όνομα:	12189653_10153288281718366_5599923087958081741_n.jpg 
Προβολές:	214 
Μέγεθος:	67,1 KB 
ID:	344640
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
    >>> click here for my youtube channel <<<

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Να παίρνεις το πρωτάθλημα στη χώρα σου, μπροστά στους συμπατριώτες σου και να αναγκάζονται οι κάμερες να δείχνουν στην απονομή τους μηχανικούς σου γιατί είναι οι μόνοι που πανηγυρίζουν, απλά τραγικός.

Στο τέλος της απονομής γιατί ξαφνικά σοβαρεύει και μαζί με τον Πεντρόσα δείχνουν κάτι προς τα κάτω και τρέχει να φύγει με τη σαμπάνια ο άξιος πρωταθλητής αλλά τον σταματάει ο άνθρωπος της διοργάνωσης και κάτι του λέει. Καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται?
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ωραίος γύρος.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Στο 4.11, φαίνεται ξεκάθαρα ότι κλωτσάει τον θεατή. Το έχω δει 23 φορές σε αργή κίνηση και είναι εμφανέστατο ότι το πόδι του κινείται. Οι κακές συνήθειες, τελικά, δεν κόβονται.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ghostkon Προβολή μηνύματος

Όνομα:	12189653_10153288281718366_5599923087958081741_n.jpg 
Προβολές:	214 
Μέγεθος:	67,1 KB 
ID:	344640
    Ποιανου υποτιθεται πως ειναι αυτη η δηλωση; Γιατι γκουγκλαροντας δεν τη βρηκα καπου. Αν οντως ειναι επισημη δηλωση παραγοντα της Bridgestone, ειναι πολυ βαρια.

Και να μην είναι τρολιά, που μπορεί και να είναι, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έπεσε σφαλιάρα από την εταιρία και άμεσο σβήσιμο της ανάρτησης του ανθρώπου που το έγραψε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Στο 4.11, φαίνεται ξεκάθαρα ότι κλωτσάει τον θεατή. Το έχω δει 23 φορές σε αργή κίνηση και είναι εμφανέστατο ότι το πόδι του κινείται. Οι κακές συνήθειες, τελικά, δεν κόβονται.
    Η έχεις πολύ δίκιο (και έχει πολύ γέλιο το πράγμα) ή δεν μπορούσε να αφήσει τιμόνι και χαιρέτησε με το πόδι...

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP round 11 BRNO Česká republiky
    από Ζεύκας στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2015, 02:22
  2. MotoGP Gran Premio Βαλένθια
    από Vice στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2014, 13:35
  3. MotoGP Round 18, Valencia
    από bmwr1100gs στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 195
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2013, 10:48
  4. MotoGP Round 11 Brno České republiky
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2013, 00:39
  5. MotoGP Round 11 Brno České republiky (official fan club)
    από 7gibernau στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2013, 00:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF