Σελίδα 65 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768697075115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Ναι πάμπλουτοι είναι οι ΕΕ
    Δεν είπα αυτό, είπα ότι δεν μπορούν να τους ελένξουν.
    Ειδικά αυτοί που έχουν ένα ψιλικατζίδικο, ένα μαγαζί με οπτικά, όλοι οι γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί κάτω των 40....
    Μιλάς για το σήμερα, προ κρίσης μια χαρά περνουσαν όλοι οι παραπάνω. Αμφιβάλλεις;

Χώρια που αν τα βάλεις κάτω, και κέρδος 20 χιλιάρικα να βγάλεις (κέρδος, όχι τζίρο !!!), αν τα βάλεις κάτω θα δεις ότι ο "μισθός" που βγαίνει είναι γελοία χαμηλότερος από έναν μισθωτό με αντίστοιχο εισόδημα
    Βλ. παραπανω

Αυτά που δίνεις εσύ στο ΙΚΑ είναι βάσει του μισθού σου, και όχι ένα ποσόν που όρισε κάποιος αυθαίρετα, χωρίς να τον νοιάζει τι παίρνεις
    Είναι μια γελοια αυθαίτερη κλίματα. Ξεκινάει απο χαμηλότερα αλλά στην υψηλή κλιμακα εϊτε 30.000€ βγαζω είτε 300.000 βγαζω 700κατι δίνω

Με την λογική των εισφορών των ΕΕ, θα μπορούσε το κράτος λοιπόν να ζητάει 5000 το χρόνο εισφορές σε έναν 19χρονο που δουλεύει part time σαν μισθωτός για 200 ευρώ το μήνα...
    Δεν θα μου προκαλούσε εντύπωση, εχουμε δει και χειρότερα όπως η προκαταβολή του φόρου

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει η θέληση να πιάσουν αυτούς που πραγματικά εισφοροδιαφεύγουν, δεν αναιρεί το γεγονός ότι το φορολογικό - ασφαλιστικό των ΕΕ έχει καταντήσει ανέκδοτο (για να μη γράψω τίποτα άλλο)
    Τώρα δεν γεννηθήκαμε χθες σ αυτη τη χώρα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Μιλάς για το σήμερα, προ κρίσης μια χαρά περνουσαν όλοι οι παραπάνω. Αμφιβάλλεις;
    Αμφιβάλλω, γιατί προσωπικά με 8~9 χρόνια βιβλία, δε πέρναγα καλά (όπως το εννοείς εσύ)

Είναι μια γελοια αυθαίτερη κλίματα. Ξεκινάει απο χαμηλότερα αλλά στην υψηλή κλιμακα εϊτε 30.000€ βγαζω είτε 300.000 βγαζω 700κατι δίνω
    Δεν είναι τόσο γελοία αν το σκεφτείς, υπό την έννοια ότι είτε βγάζεις 10 χιλιάρικα το χρόνο είτε ένα μύριο, τις ίδιες (ανύπαρκτες) παροχές υγείας θα έχεις, άρα λογικό είναι να υπάρχει ένα ταβάνι

Συν τοις άλλοις, σκέψου να έβγαζες 250 χιλιάδες ως μισθωτός και να καλούσουν να πληρώσεις π.χ. 80,000 το χρόνο για σύνταξη.

Θα έπρεπε μετά να σου βγει μια σύνταξη ένα δεκάρικο το μήνα, η οποία και προφανώς δε παίζει, άρα επίσης λογικό να υπάρχει ένα ταβάνι, αν και δε ξέρω ακριβή νούμερα

Τώρα δεν γεννηθήκαμε χθες σ αυτη τη χώρα.
    Προφανώς και δε γεννηθήκαμε χτες, αυτό όμως δεν αναιρεί επ' ουδενί τα επιχειρήματά μου

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αμφιβάλλω, γιατί προσωπικά με 8~9 χρόνια βιβλία, δε πέρναγα καλά (όπως το εννοείς εσύ)
    Ούτε εσύ ξέρεις τι εννοώ.

Ξέρω όμως από πρώτο χέρι (© Κtinos) ότι κάποιοι έβγαζαν, ιδίως οι μηχανικοί που ειχαν σχέση με την οικοδομή. Κι εβγαζαν (χωρις να φοροδιαφεύγουν) πολλά. Τωρα βγάζουν 0.

Δεν είναι τόσο γελοία αν το σκεφτείς, υπό την έννοια ότι είτε βγάζεις 10 χιλιάρικα το χρόνο είτε ένα μύριο, τις ίδιες (ανύπαρκτες) παροχές υγείας θα έχεις, άρα λογικό είναι να υπάρχει ένα ταβάνι
    Ναι, το γελοιο πάει στο ανύπαρκτες.
    Συν τοις άλλοις, σκέψου να έβγαζες 250 χιλιάδες ως μισθωτός και να καλούσουν να πληρώσεις π.χ. 80,000 το χρόνο για σύνταξη.

Θα έπρεπε μετά να σου βγει μια σύνταξη ένα δεκάρικο το μήνα, η οποία και προφανώς δε παίζει, άρα επίσης λογικό να υπάρχει ένα ταβάνι, αν και δε ξέρω ακριβή νούμερα
    Γιατί να μην βγει; Αν γινόταν σωστή διαχείρηση μια χαρα θα έβγαινε (τα νουμερά σου είναι εντελώς αυθαίρετα και πάνω σ αυτα απαντάω κι εγω)

Προφανώς και δε γεννηθήκαμε χτες, αυτό όμως δεν αναιρεί επ' ουδενί τα επιχειρήματά μου
    Δεν ειπα ότι το κάνει αλλά μην μου πεις ότι εμαθες για το μαυρο χρήμα της παραοικονομίας σημερα γιατί δεν θα μείνει ρουθουνι στο χωριό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Ξέρω όμως από πρώτο χέρι (© Κtinos) ότι κάποιοι έβγαζαν, ιδίως οι μηχανικοί που ειχαν σχέση με την οικοδομή. Κι εβγαζαν (χωρις να φοροδιαφεύγουν) πολλά. Τωρα βγάζουν 0.
    Ρε τους λεΧρίτες.....!!!!
    Με τι μούτρα έβγαζαν λεφτά ρπσμ.... ???

(© ότι θες βάλε)
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12443110_10153946578188449_1913431035_n.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	63,9 KB 
ID:	355426

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Από τα 116 εκατ. ευρώ, στην τελευταία λογιστική κατάσταση του 9μηνου 2015, το MEGA σε βραχυπρόθεσμα δάνεια (αλληλόχρεοι λογαριασμοί) είχε λάβει συνολικά 27,1 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 13,7 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς και 13,4 από την Αlpha Bank (χρηματοδότηση factoring με αναγωγή: δηλαδή, η εταιρεία εκχώρησε τις απαιτήσεις της για να χρηματοδοτηθεί).

Να πάμε καν μήνα πιο πριν όταν έγραφα ότι έχουν δώκει θαλασσοδάνεια του και μου πουλάγατε ειδική γνώση?
    Ποιός τα πληρώνει αυτά αδέρφια????
    -ο ίδιος που πληρώνει και τις εθελουσίες.... έτσι?-
    Για να μην ξεχνιόμαστε.
    ανανήψαντας

Ούτε εσύ ξέρεις τι εννοώ.

Όταν ξεκίνησα να δουλεύω το 2006 (με μπλοκάκι), πήρα πρώτο μισθό 600 €, τη στιγμή που μια πωλήτρια στα ΖΑΡΑ π.χ. έπαιρνε ένα χιλιάρικο (χωρίς να έχω κάτι με τις πωλήτριες, νομίζω κάνω σαφές το παράδειγμα)

Τώρα αν στη πορεία μου βγήκε σε καλό ή αν πιάστηκα μαλάκας είναι άλλο θέμα

Ναι, το γελοιο πάει στο ανύπαρκτες.
    Μάλλον εν προκειμένω συμφωνούμε

Γιατί να μην βγει; Αν γινόταν σωστή διαχείρηση μια χαρα θα έβγαινε (τα νουμερά σου είναι εντελώς αυθαίρετα και πάνω σ αυτα απαντάω κι εγω)
    Νομίζω ότι το αρχικό δικό σου νούμερο ήταν αυθαίρετο (30.000 με 300.000 - ίδιες εισφορές)
    Αυτό θέλει ψάξιμο

Δεν ειπα ότι το κάνει αλλά μην μου πεις ότι εμαθες για το μαυρο χρήμα της παραοικονομίας σημερα γιατί δεν θα μείνει ρουθουνι στο χωριό.
    Φυσικά και δεν έμαθα σήμερα για το μαύρο χρήμα αλλά στο χωριό μου λένε "it takes two to tango"
    Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 23/03/2016 στις 16:59.

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Όνομα:	12443110_10153946578188449_1913431035_n.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	63,9 KB 
ID:	355426
    καπου διαβασα ότι υπαρχει καποια εμπλοκή.... και δεν είναι σιγουρο αν θα μπει τελικα

καπου διαβασα ότι υπαρχει καποια εμπλοκή.... και δεν είναι σιγουρο αν θα μπει τελικα
    Τρέμετε στην ιδέα βαζελάκια ε ;

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    πάντως οι τραπεζοϋπάλληλοι στην Ελλάδα δεν είναι περισσότεροι από 40-50.000.

Ουσιαστικά το 10% θέλουν να διώξουν.
    Και αν έχει κανείς εμπειρία με καταστήματα να δει το χαμό που γίνεται, μάλλον είναι και λίγοι για το εύρος των εργασιών που έχει "παραχωρήσει" το κράτος στις τράπεζες...

καλα αυτό ΜΗΝ το πεις και αλλου.

Banned

Τα συντροφια καθαριζουν

Όνομα:	ραχηλ μακρ_images.jpeg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	13,0 KB 
ID:	355430

Τρέμετε στην ιδέα βαζελάκια ε ;
    den exei kamia megali diafora apo auto pou ginetai twra Aristidi

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Από τα 116 εκατ. ευρώ, στην τελευταία λογιστική κατάσταση του 9μηνου 2015, το MEGA σε βραχυπρόθεσμα δάνεια (αλληλόχρεοι λογαριασμοί) είχε λάβει συνολικά 27,1 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 13,7 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς και 13,4 από την Αlpha Bank (χρηματοδότηση factoring με αναγωγή: δηλαδή, η εταιρεία εκχώρησε τις απαιτήσεις της για να χρηματοδοτηθεί).

Να πάμε καν μήνα πιο πριν όταν έγραφα ότι έχουν δώκει θαλασσοδάνεια του και μου πουλάγατε ειδική γνώση?
    -ο ίδιος που πληρώνει και τις εθελουσίες.... έτσι?-
    Για να μην ξεχνιόμαστε.

Ρε συ...αφού δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, γιατί επιμένεις να το παίζεις φωστήρας? Τα βραχυπρόθεσμα δάνεια και οι αλληλόχρεοι, δεν σημαίνει καλέ μου φαρμακοτρίφτη πως χορηγήθηκαν νέα δάνεια. Ούτε και το οτι εμφανίζονται στην τελευταία λογιστική 9μήνου σημαίνει επίσης αυτό. Ο Τυλέφτυπος είναι εισηγμένη, και δημοσιεύει καταστάσεις κάθε 3μηνο. Και στον ισολογισμό, υπάρχει ένα κουτάκι που ονομάζεται βραχυχρόνιος (ότι λήγει πριν το έτος), και άλλο ένα τοσοδούλικο κουτάκι που λέγεται μακροχρόνιος (μάντεψε).
    Ε, οι αλληλόχρεοι όπως κάθε αλληλόχρεος πάνε στο κουτάκι Α.

Για τις εθελούσιες (ως οπαδός της ελεύθερης οικονομίας, φαντάζομαι σε δυο τρεις απευθύνεσαι) θέλεις να απαντήσω σε σένα που υποστηρίζεις τι? Εχεις πλάκα ρε μαν...εκτελείς το πιο κλειστό επάγγελμα στην Ελλάδα, με εγγυημένη επιχειρηματική απόδοση, το δικαίωμα πώλησης αεριτζίδικης άδειας ως εφάπαξ (μαύρο), τα κάνετε πουτανα όλα προκειμένου να διεκδικήσετε τα "κεκτημένα", και τσιρίζεις για την απουσία κράτους και την έλλειψη υγιούς επιχειρηματικότητας?

Λολ ρε συ...τρικυμία εν κρανίω λέμε.

ΥΓ. Αν σε ενοχλούν οι εθελουσίες πάντως, μην μας δουλεύεις ψιλό γαζί για την κακιά τρόϊκα και τους άσπλαχνους τεχνοκράτες. Εκτός και νομίζεις, πως η απελευθέρωση των απολύσεων που ζητάνε τόσο καιρό, αφορά άλλες επαγγελματικές ομάδες...τους ταξιτζήδες πχ και όχι τους τραπεζουπαλλήλους.

Εικόνισμα στο καντήλι πρέπει να τους βάλεις ρε, και ας μην το ξέρεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ρε συ...

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF