Σελίδα 65 από 86 ΠρώτοΠρώτο ... 1555606162636465666768697075 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 1276

Θέμα: Δολοφονία 15χρονου

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ταλαιπωρια για τον κοσμο ειναι να κλεινουνε οι δρομοι για ολα αυτα.

Τραβατε στην πηγη των ευθυνων και λυστε τα προβληματα σας χωρις να ενοχλητε τους υπολοιπους.
    ρε συ vestroma...

παραδεξου οτι δεν γραφεις εδω μονο για να απαντησεις...

Ταλαιπωρια για τον κοσμο ειναι να κλεινουνε οι δρομοι για ολα αυτα.

Τραβατε στην πηγη των ευθυνων και λυστε τα προβληματα σας χωρις να ενοχλητε τους υπολοιπους.
    αν ηταν αδερφος σου ο πιτσιρικας τα ιδια θα εγραφες?? .......και μη μου γραψεις για τις τζαμαριες και το πλιατσικο

.......θα πεταγες μολοτοφ ?? οχι ε............

θα περιμενες την δικαιοσυνη να βγαλει αποφαση .

Aν μαθαινα πως ο μικρος μου αδερφος κατεβαινει στα Εξαρχεια και παρενοχλη εργαζομενους αστυνομικους, θα τον εσπαγα στο ξυλο, πριν προλαβουν να τον πυροβολησουν.

Αν τελικα τον πυροβολουσαν και μαθαινα οτι εφταιγε, θα ημουνα υπερ του μπατσου.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Αν@ρχιδια.... ολοι το βλεπουν απο την μια οψη αδερφε μου....

αν ησουν 'μπατσος' η ειχες 'μπατσο' αδερφο' η 'πατερα' (εγω προσωπικα εχω μονον συμμαθητες)

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΛΕΓΩ.... και σου διναν ενα πιστολι αλλα σου λεγαν...."μην πυροβολησεις..."
    να σου δωσουν ενα γκλομπ και σου πουν " μην χτυπησεις..."

ε ...τι θα κανεις...? θα τους βριζεις τη μανα για να φυγουν¨??? τωρα απο κει και περα μικροτσουτσουνοι κομπλεξικοι υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα.... μιλαω για τους θρασυδειλους που κλωτσουσαν την ΧΑ'Ι'ΝΤΙ και την ΚΑΝΤΥ-ΚΑΝΤΥ (τα βαλαν με 16χρονα κοριτσακια) γιατι δεν κλωτσουσαν ετσι και κανεναν 2μετρο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ 140κιλων?

ε?
    Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

αλλοπροσαλλο μελος Το avatar του/της VOLK

α

σας ειπα δεν πρεπει να του απευθυνετε τον λογο.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Τα μεθεόρτια συμπεράσματά και απορίες κάποιου που γενικά αποφεύγει την TV:

Σήμερα ιδανική μέρα για ποδήλατο. Κατέβηκα μέχρι Μοναστηράκι το πρωι, και στο γύρνα Αιόλου, Ακαδημίας, Νομική, Κολωνάκι. Μετά από όσα έκατσα και είδα (ο μαλακας) χτες, περίμενα το χάος. Φούτσες.Αρκετά καμμένα αλλά ΟΧΙ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

Είδα χτες την λιάνα (με μικρά) να μας εξηγεί για την μάνα (ξέρει αυτή-ξερω είμαι φασίστας, ομοφοβικός σωβινιστης) Επίσης για τα 9 χρόνια του "σχιζοφρενή" στο Εξαρχείων. Αυτοί που φι(υ)λάνε τα γραφεία της και το Cayenne πόσα χρόνια είναι κολημένοι? Γλυκία μου ασε το ΚΚΕ για άλλους. Δεν πείθεις, ούτε με το παρανοηκό βλέμμα πιά ούτε με το τσιγάρο στο χέρι για την "επανάσταση" που πρεσβεύεις.

Είδα τον Κακλαμάνη (με κεφαλαίο) 7 το πρωι στο δρόμο να ευχαριστεί τα παιδιά της καθαριότητας και την προσπάθεια τους να κάνουν την Αθήνα ανθρώπινη, και να μην παίρνει θέση. Και όταν το μαλακιστήρι με το μικρόφωνο επέμεινε, η ερώτηση του Κακλαμάνη ήταν "εσύ που δεν είσαι πλούσιος κατέβηκες να σπάσεις?" Και συνεχίζει το χοντρό @ρχίδι από το στούντιο για το "τι μας λέει το κομματόσκυλο" Ναι ρε, μην ακούσετε καμμιά λογική κουβέντα. Θα χαλάσουν τα νούμερα, γελίε.

Είδα το @ρχίδι εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ, αν θυμάμε καλά, να εξηγεί ότι δεν φταίνε αυτοί για τις αντιδράσεις των παιδιών και ότι είναι πολύ δικαιολογημένες. Ναι ρε μ@λάκα χοντρέ. Στείλε μερικά παιδάκια ακόμα να σκοτωθούν. Εσύ δεν έχεις καμμία ευθύνη για την ανατροφή τους. Μόνο 6 ώρες την ημέρα τα βλέπεις. 5 ώρες παραπάνω απο τους γονείς τους. Πες μας και πόσα βγάζεις από τα φροντιστήρια, που αυτά και αν στηρίζουν τις φρούδες ελπίδες και τα κατεστραμμένα όνειρα. Ευτυχώς που ο πατέρας μου ρε μαλάκα δεν ζει να δει που έχετε καταντήσει το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ. Πέθανε από το άγχος όταν είχατε στείλει της Πανελλαδικές Ιούλιο μέσα στο εξεταστικό, περιμένοντας αν θα αφήσετε τα παιδάκια να δώσουν εξετάσεις, μπας και δούν τα όνειρά τους να γίνοντε πραγματικότητα.

Ακουσα τους πρυτανέους.... Τι να λέμε.... Μην χαλιέστε παιδιά. Θα ξαναπάρετε φράγκα. Η Ferrari εδώ θα είναι και σε 6 μήνες.

Συγχαρητήρια στον "φίλαθλο" αν δεν κάνω λάθος για το πραγματικά καταπληκτικό πρωτοσέλιδο. Αν είναι δυνατόν μια αθλητική βαμμένη φιλάδα να βγάζει ένα εξωφυλλο που θα έπρεπε να κάνει όλες τις άλλες φυλλάδες ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΏΝΟΥΝ.

Τα μαγαζιά που κάηκαν, αυτά τα μεγάλα, ξέρετε ντε ποιά, μήπως είχαν αφήσει κανένα παράθυρο ανοιχτό? κατα "λάθος"? Να ισιώσει καμμιά αποθήκη ρε παιδί μου? Ου ρε....

Ελαφρύ το χώμα που σκέπασε τα του 16 χρόνια. Πολύ βαριά η μαλακια που σκεπάζει όλους μας.

Επίσης να ρωτήσω κάτι απλό: Τελικά ο μικρός ήταν μαχητής της ελευθερίας και ήρωας ή απλώς πέρναγε? Αποφασίστε και όταν καταλήξετε πείτε μας και σε εμάς τα πρόβατα που δεν καταλαβαίνουμε.

Και μέχρι να αποφασίσετε, συνεχίσετε να σπάτε. Και αν δείτε κανένα 15-20% στον Καρατζαφέρη μετά, ψάξτε για αυγά φιδιού. Με ρέγουλα όμως γιατι πολύ χοληστερίνη...............
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Και μην ξεχάσω: Αλέξη μου, χρόνια πολλά. Οταν θα δεις τα νούμερα στις επόμενες εκλογές, μπορεί και να καταλάβεις ότι ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ούτε ο Γιωργάκης δεν κατάφερε να χάσει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο.

Πραγματικά λυπάμαι Αλέξη μου, γιατί είχα σκεφτεί ότι ίσως και να σε ψήφιζα στις επόμενες (ενάντια σε όλα τα πιστεύω μου)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Aν μαθαινα πως ο μικρος μου αδερφος κατεβαινει στα Εξαρχεια και παρενοχλη εργαζομενους αστυνομικους, θα τον εσπαγα στο ξυλο, πριν προλαβουν να τον πυροβολησουν.

Ελπίζω να μη σοβαρολογείς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    οι ζηταδες οι μπιστολερος της νεας σμυρνης...

δεκαπεντε καλυκες μετρησανε χαμω!!

45χιλιοστων παρακαλω...

μεχρι σημερα τους ειχα σε "καποια" εκτιμηση
    ελεγα, δεν μπορει ρε πουστη μοτοσυκλετυστες ειναι και αυτοι τα ιδια κρυα και τις ιδιες
    βροχες τρωμε καθε μερα!!

(κανα 2 φορες την εχω γλυτωσει και απο σιγουρο προστιμο απο Ζητα)

μεχρι σημερα....

http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε παιδια στον αερα τις ριξανε!

ελεος ηρεμηστε λιγο

σκεφτητε τα καμενα αμαξια και μηχανακια να ηταν τα δικα σας...

τα σπασμενα μαγαζια να ηταν δικα σας...

τι χουντες λετε εδω μεσα δε μπορω να καταλαβω

και ολη αυτη η φασαρια γιατι γινεται?

επειδη καποιοι απλα τη βρισκουν με το να καινε και να σπανε

και μην πει κανεις οτι ειναι μορφη διαμαρτυριας, γιατι οποιος το πει να μου δωσει τη διευθυνση του να ερθουμε να του καψουμε το σπιτι και το αμαξι, ετσι για διαμαρτυρια...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Ρέ παιδιά πώς είναι δυνατόν σφαίρα απο υπηρεσιακό όπλο που τα διαμετρήματά τους(9mm, 0.38, 0.40, 0.45) δέν είναι και Dirty Harry, και που συνήθως είναι και hollow point(με μειωμένη διατρητικότητα και κίνδυνο θραυσματισμού, για αυτό τις χρησιμοποιούνε και οι πιλότοι), να εξοστρακίστηκε(που και να ήταν άλλο διαμέτρημα, θα το απορροφούσε κάποιος απο τους πολλούς γύρω στόχους βλέπε αμάξια, τοιχοι, κολώνες κλπ) τόσο θεαματικά σά hollywood, και παρ'όλ'αυτά να έφτασε τόσο βαθιά ώστε να σφηνωθεί στο σπόνδυλο του πιτσιρικά;

Πάντα υποθέσεις κάνουμε, αλλά γεννιούνται ερωτηματικά.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε παιδια στον αερα τις ριξανε!

ελεος ηρεμηστε λιγο

σκεφτητε τα καμενα αμαξια και μηχανακια να ηταν τα δικα σας...

τα σπασμενα μαγαζια να ηταν δικα σας...

τι χουντες λετε εδω μεσα δε μπορω να καταλαβω

και ολη αυτη η φασαρια γιατι γινεται?

επειδη καποιοι απλα τη βρισκουν με το να καινε και να σπανε

και μην πει κανεις οτι ειναι μορφη διαμαρτυριας, γιατι οποιος το πει να μου δωσει τη διευθυνση του να ερθουμε να του καψουμε το σπιτι και το αμαξι, ετσι για διαμαρτυρια...

για σκέψου όμως μια απο αυτές τις 15 να "εξοστρακιζόταν" και να σκότωνε ακόμα έναν.

Έλα παραδέξου το, σου αρέσει το μπινελίκι, το βρίσιμο, το ξεφτίλισμα...

Την βρίσκεις με το να σε μειώνουν, να σε υποβιβάζουν... Ερεθίζεσαι με το να σε υποτάσσουν, να σε φτύνουν...

Μαζοχισμός είναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    για σκέψου όμως μια απο αυτές τις 15 να "εξοστρακιζόταν" και να σκότωνε ακόμα έναν.
    Πολυ φαντασια εχεις βρε παιδι μου.Δεν γινονται αυτα στην Ελλαδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2008, 19:49
  2. Δολοφονία μοτοσυκλετιστή από αστυνομικούς...
    από idomeneas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2008, 21:37
  3. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  4. Σαν σήμερα... Martin Luther King Jr... Δολοφονία
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2007, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων