Μια χαρα θα σου παιξει και παραγωγη. Μην το σκιαζεσαι!
Σε οτι αφορα το θεματακι μου, απο το LLD της Oracle:
"Operating systems used for all virtual machines (except Windows Upgrade desktop) is Red Hat Enterprise Linux Server release 7.2 (Maipo). CCB 2.4 SP3 and Oracle database 12c are certified to run on versions 7.x of Red Hat."
Η 7.3 δεν ειναι certified ακομα, αλλα δεν ειναι το θεμα μας.
Κι αντε, δεν ειχα δει το compatibility matrix ουτε εγω, ουτε η Oracle. Οταν τους εστειλα το sosreport, υποθετω οτι θα το βλεπανε.
Το ολο εχει να κανει με το totem και κατα ποσο μπορει να επικοινωνησει με τον(τους) αλλους nodes σε High CPU utilization σεναρια.
Αλλα αυτο το "ελυσα".
Ηρθε στο προσκηνιο ομως ο crmd, τον οποιο δεν εχω βρει τροπο να κανω tune αλλαζοντας intervals στο resource monitoring. Το οποιο υποθετικα θα ελυνε το θεμα μου.
εντιτ/ΥΓ: (να πω τον καημο μου). Αλλαξανε ενα καλο εργαλειο για HA (CMAN) με ενα αξιοπρεπεστατο νεο εργαλειο, το οποιο ομως ακομα δεν εχει τελειοποιηθει. Η συμπεριφορα του stonith οταν εχεις vmware_soap εχει τοσο πλακα, που η RHEL σε προτρεπει να το κανεις disable, οποτε παλι απο το quorum εξαρτασαι (υποθετικα, στο pacemaker δεν ειναι απαραιτητο, λογω stonith).
Σε λιγο καιρο θα ειναι σιγουρα αξιοπιστο και αυτο, ελα ομως που πρεπει να παραδωσω το εργο μεχρι το τελος του Φεβ.