οχι μα οχι και ξανα μανα λεω οχι πειτε μου και εμενα τι πινετε και οι δυο σας και δεν μα δινετε ................................
ο ενας ζωγραφιζει με τα εργαλεια και τα εργα του και ο αλλος με τις φωτο και τις περιγραφες του
συνεχιστε ετσι
αααααααα κατα τι ωρα τις κανετε τις ακολασιες αυτες και δεν μας λετε να ερτηουμε να περνουμε μαθηματα ?![]()
Απίστευτη ομορφιά το εργαλείο. Πολλά μπράβο ρε φίλε για τη δουλειά και το μεράκι σου.
Δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ, αλλά αν ήμουν στη θέση σου, μόλις την τελείωνα θα πήγαινα και θα έβρισκα τον 70χρονο κο Θόδωρο κι θα του την έδειχνα. Θα έπινα κι ένα τσίπουρο μαζί του. Αφού όπως λες ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της, νομίζω ότι του αξίζει να τη δει σα να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο.
![]()
Ωραία και νοικοκυρεμενα.εξαιρετικη παρουσίαση για άλλη μια φορά.![]()
Τα κάνεις ρε φίλε να φαίνονται πολύ απλά και ωραία. Τα συχαρίκια μου
Η σύνδεσμολογία των καλωδίων μέσα στο καβούκι με ενδιαφέρει άμεσα....
Είχα πει οτι με την ανακατασκευή του μοτέρ δε θα ασχοληθώ καθόλου εκτός απο κυλινδροκεφαλή με την οποία έχουμε τελειώσει!
Πίσω απο το μοτέρ είχαμε διαρροή σχεδόν απ' όπου έχει τρύπα... είχα παραγγείλει τσιμούχες για κάποια πράγματα (μανιβέλα και συμπλέκτη) αλλά όχι για όλα...
Οπότε το μοτέρ στο πάγκο και ξεκινήσαμε!
Και μας γύρισε κώλο να δούμε απο που χάνει!
Αφού κάναμε χάλια 2 αυτοκίνητα με τη μεταφορά είχαμε διαπιστώσει οτι απο την μετάδοση χάνει σίγουρα!
Ας είναι καλά ο Γιώργης που έχει εξωλκέα και μπορέσαμε να το βγάλουμε με τα πολλά!
![]()