Xtάκηδες και λοιπά on-off:
![]()
![]()
![]()
![]()
EIMASTE MESA ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
EIMASTE MESA ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ
gas......N
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Με το cb θα πας?:a029: :a029: :a029:
1ον.....Γενική συνέλευση Δ.Σ χωρίς τον βοηθό ταμία δεν γίνεται άρα λες :a31: ....
2ον..... Επειδή αυθαδιάζεις θα πληρώσεις πρόστιμο το οποίο θα επιμεληθεί και ο Ταμίας...(μυρίσανε από τώρα)
3ον......το ρημάδι το πμ θα το δεις ή να σου στείλω γράμμα με περιστέρι?![]()
Για το 3 μάθε να κάνεις λίγη υπομονή. Μην βιάζεσαι, θα'χεις αναλυτική πληροφόριση.
Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση του προϊσταμένου σου.
Μορφέα,Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Τελικά υπάρχει περίπτωση για καμιά άτα;;; Σούνιο ή και κάπου αλλού;;; Αν ναι Τι ώρα αναχώρηση και επιστροφή;;; Ή τσάμπα προσπαθούσα να πίσω την γυνή γα να μου δώσει "GREEN LIGHT"![]()
αν θέλεις σύντομη αλλά και ωραία βολτίτσα με επιστροφή νωρίς στο σπίτι κανόνισε με τον Peksandritso προς Σούνιο. Μία χαρά βολτίτσα θα κάνεις. Συναντιόμαστε Αλίμου και Ποσειδώνος κατά τις 08:00 με 08:30 κι επιστρέφουμε κατά τις 12:30 με 13:00. Εγώ απλώς θα ξέρω το απόγευμα γι'αυτό και θα σας απαντήσω αργότερα.
Άντε να μαζευόμαστεΑρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
![]()
![]()
![]()
![]()
EIMASTE MESA ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ
Καλή σας ημέρα moto-οικογενειάρχες
![]()
Ψήνομαι κι εγώ άσχημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Μιά Κυριακή (δεν λέω ποιά, λέω γενικώς μιά) θα σας άρεσε να κανονίζαμε κάποια απ'τις επόμενες
πανελλήνιες συναντήσεις μας να γινόταν προς Πάρνηθα (?) μεριά ?
Ξέρετε τώρα πώς θα'ναι το σκηνικο............
Φύση, χαλαρή βολτίτσα σε χωμάτινες διαδρομές, άντε να κάνουμε και την πλάκα μας με κανά
ντριφτάρισμα ή κανά αλματάκι, βεβαίως βεβαίως ως κουλάντζες ενδέχεται να αγοράσουμε και κανά
οικοπεδάκι αλλά δεν πτοούμαστε, είμαστε συνηθισμένοι εξάλλου,
γενικώς να ευχαριστηθούμε οδήγηση σε χωματάκι και δη σε βουνό.
Ξέρει κανείς διαδρομές προς εκείνα τα μέρη? (όχι απαραίτητα μόνο προς τα 'κει)
Συζήτηση προτείνω να κάνουμε ώστε αν θέλετε να προκύψει και καμμιά βολτούλα!
Τις προάλλες, ο Don John μας είχε προτείνει κάτι!
![]()
Πολύ ωραία ιδέα!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:
Mετά τα απανωτά ποσταρίσματα περί ταρατάδων, ζάκουλων, γκουσγκούνηδων κλπ κλπ
συγκαλέσθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του ΔΣ των moto-οικογενειαρχών
κι αποφασίσθηκε οι υπεύθυνοι της πρόσφατης ηθικής "κατρακύλας" του thread
να βγουν στον τάκο κατά την επόμενη πανελλήνια συνάντηση
οπότε και θα τους ανακοινωθεί η παραδειγματική τους τιμωρία.![]()
![]()
![]()
Δεν φταίω εγώ.
Είμαι θύμα των κακών αναγνωσμάτων !!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Παίδες, εγώ δεν μπορώ με τίποτα αύριο.
Όπου κι αν πάτε, καλά να περάσετε και βγάλτε και καμιά φωτό να δούμε τι χάσαμε...![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Ρε παλληκαρια γεροντοδαρμενα θα ερθει τελικα κανεις αυριο??
Εγω στις 8,15 θα ειμαι Αλιμου και Ποσειδωνος με κατευθυνση προς Σουνιο (που αλλου???)![]()
Οποιος θα ερθει να μπαρκαρει παρεα μου ας το δηλωσει για να ξερω να περιμενω η να παω μοναχος!!!![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εννοειτε πως θα γινει και η αναλογη σταση για ενισχυμενο πρωινο γευμα στον γνωστο φουρνο της Βαρκιζας!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ρε παλληκαρια γεροντοδαρμενα θα ερθει τελικα κανεις αυριο??
Εγω στις 8,15 θα ειμαι Αλιμου και Ποσειδωνος με κατευθυνση προς Σουνιο (που αλλου???)![]()
Οποιος θα ερθει να μπαρκαρει παρεα μου ας το δηλωσει για να ξερω να περιμενω η να παω μοναχος!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγώ τώρα πριν λίγο ήρθα από την δουλειά, και βλέπω τα ποστ. Εγώ είμαι μέσα. Φαντάζομαι Επί της Ποσειδώνος, ορθών;;; (Τώρα αν με πλακώει το πλαπλωμα για 5 λεπτά μη φύγετε).:a1: Από ΠΕΙΡΑΙΑ θα ξενικήσω. Ες αύριον τα σπουδαία.![]()
Εμφανει τα σημάδια της κουρασης. Τα σκ@τWs@. :rotflmao:
Ένεκα ιωσούλας η πιτσιρίκα μου έχει ανεβάσει λίγο πυρετούλη με ελαφρύ βηχαλάκι
οπότε................. δε ξέρω, θα δω αύριο το πρωί πώς θα'ναι κι αναλόγως.
Αν δεν έρθω έως 08:15 την "κάνετε" κανονικά προς Σούνιο. Ίσως να μπορέσω να φύγω λίγο αργότερα οπότε και θα σου τηλ/σω Peskandritso για να δω που είσαστε.
Καλό σας βράδυ
![]()
μέσα εγώ...Πάμε να αναπνεύσουμε θαλασσίτσα πρωί πρωί...:wacko:
Επειδή είμαι λίγο μακρυά δώστε μου ένα περιθώριο μέχρι τις 8.30...!!![]()
![]()
Κοιτα που σιγα σιγα μαζευομαστε.
Μετα και απο την τηλεφωνικη επικοινωνια με τον νεωτερο πατερα (Θανο) πυ θα συναντησουμε στον δρομο, θα ειμαστε εκτος απροοπτου:
1)peskandritsos
2)Μορφεας
3)paranoid
4)Θανος
5)inpas????????![]()
Ωραία βολτίτσα, "εντός των τοιχών της πολής" που λένε.
Η παρέα ήταν η αναμενόμενη με τον Inpas-νοσοκόμο να το "σκάει" τελικά και να μας τσακώνει στη φραπεδοποσία..!!![]()
Ηλιόλουστη μέρα, χαλαρός ρυθμός, γενναίο πρωινό!, ωραία θέα, ωραία διαδρομή, ωραία ψάρια στην επιστροφή!!(φαντάζομαι δλδ)
, συμπληρώνουν το σκηνικό....
![]()
![]()
Μπραβο παιδια καλη φαση!![]()
*************** www.motodevils.gr ***************
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
[B]Ωραία βολτίτσα, "εντός των τοιχών της πολής" που λένε.
Η παρέα ήταν η αναμενόμενη με τον Inpas-νοσοκόμο να το "σκάει" τελικά και να μας τσακώνει στη φραπεδοποσία..!!![]()
Ηλιόλουστη μέρα, χαλαρός ρυθμός, γενναίο πρωινό!, ωραία θέα, ωραία διαδρομή, ωραία ψάρια στην επιστροφή!!(φαντάζομαι δλδ)
, συμπληρώνουν το σκηνικό...
Και γαμω τα πρωινα μιλαμε τι αλλο να ζητισουμε αφου τσιμπισαμε και πρωινοκαι οπως παντα με τον peskandritsio να χρεωνει και τον καφε που ειπιαμε αρε ταμιαααα...........:rotflmao: :rotflmao:
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17: