Γεια στα παλικαρια με τους πλαστες σας χχαχαχαα..
Τη εγηνε ωρε καινουργιες σελιδες ανοιγουμε βλεπω η λαθος κανω..
Αντε να το ξαναγεμησουμε παλι ειδικα με αυτην την κρηση δεν το βλεπω μπουουουυυ.![]()
Γεια στα παλικαρια με τους πλαστες σας χχαχαχαα..
Τη εγηνε ωρε καινουργιες σελιδες ανοιγουμε βλεπω η λαθος κανω..
Αντε να το ξαναγεμησουμε παλι ειδικα με αυτην την κρηση δεν το βλεπω μπουουουυυ.![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Επισης στρατουλη καλη σαρακοστη να εχεις εσυ και η οικογενεια σου.![]()
Ε εσείς οι γέροι δυσκολεύεστε με τα καινούργια "συστήματα"![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλα στρατακι μηπως θα ηθελες να ησουνα στην θεση του.???λεω εγω τωρα.!!!!
Μπηλαρα ολα καλα βρε κακφο πραβις ωρε ντομπρε .κακ ραμποτε ωρε εκει στα ξενα γαμωτο ξεχασα παλι και γραφω ελληνικα ο που_ _ _. μου..![]()
Γεια σου Μπίλι με το καινούργιο σου όχημα..... (Έχω και ελικόφτερο, πάμε μια βόλτα;;;; )![]()
![]()
Ρε τομάρι έτσι είπαμε?
Πήγες στην Βουλγαρία και ξέχασες τους φίλους στο Ελλάντα?
3.000.000. € πρόστιμο
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
εκεινη η εκδρομη που λεγαμε....?![]()
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Τελικά αυτό που δεν αλλάζει ποτέ στην Ελλάδα είναι... οι ταμίες. Και δεν έχουν ούτε το στοιχειώδες τακτ...
Πρόστιμα με το καλημέρα.
Και στο εξωτερικό να διαφύγεις... τα κυνηγόσκυλα καραδοκούν.
Ο μικρός ειδικά πάει να ξεπεράσει τον Μέγα Ταμία. Μαζεύει, μαζεύει... Μπορεί να έχει σκοπό να παντρευτεί σύντομα, ποιός ξέρει...:wacko:
Ο Μέγας τουλάχιστον ξέρει και τα γλεντάει τα φράγκα.
Τι κάνετε ωρέ παιδόπουλα? Πάτε καμιά βόλτα? Εγώ βρίζω θεούς και δαίμονες. Από τα τέλη Νοεμβρίου που έριξε το πρώτο χιόνι μέχρι τώρα, οι δρόμοι είναι παγωμένοι.
Τις τελευταίες μέρες έχουν ξεπαγώσει οι κεντρικοί δρόμοι αλλά δεν μπορείς να τους φτάσεις. Οι συνοικιακοί είναι τίγκα στο ημιλιωμένο χιόνι/πάγο.
Ευτυχώς η Γιαπωνεζούλα κοιμάται σε ένα τεράστιο υπόγειο πάρκιν και μπορώ να την καβαλάω για λίγο για να μη χάσει τη φόρμα της. Αλλά ούτε 5 μέτρα έξω απ'το πάρκιν δεν μπορώ να βγω.
Κατάντια λέμε, κατάρα. Όταν καταφέρω και πάω με τη μηχανή στην τροχαία, θα της αλλάξω και τις πινακίδες γιατί είμαι η χαρά του μπάτσου.
Εδώ παίζει πολύ Χαρλεικό, klub μηχανόβιων με τεράστια χέρια και κοιλιές σε στυλ "I wanna be a real easy rider" κι έτσι.. Από την άλλη, οι μηχανόβιοι εδώ, (ελεεινά πιο λίγοι σε σχέση με την Ελλάδα) είναι πιο... ενωμένοι να πω?
Φυσικά πλην Χαρλεάδων, με λίγες εξαιρέσεις.
Σταματάς για πιπούλα και για να ξεπιαστεί ο κώ... και σταματάνε και σε ρωτάνε, όλα καλά? Θες βόηθεια? κλπ.
Έκανα κάποια μαθήματα για τη Βουλγαρική γλώσσα και γνώρισα δυό συναγωνιστές. Έναν τρελλό Ιταλό με μια monster και έναν θεότρελλο Ισπανό με μια παλιά Kawasaki 400.
Φυσικά όταν συναντιόμαστε για κανά καφεδάκι κλαίμε όλοι μαζί για τα χιόνια και μιλάμε αποκλειστικά εις την Βουλγαρικήν. Μεγάλο γέλιο. Φυσικά μπορείτε να διανοηθείτε την υχορύπανση...
Ανέκδοτο σκέτο λέμε...
Ήταν ένας Ιταλός, ένας Ισπανός κι ένας Έλληνας...
Ευχαριστώ για την υποδοχή παίδες, ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά.
Φιλάκια, Billy.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.