Καλα περασαμε και σημερα.
Και καθε βολτα ειναι επιτυχημενη βολτα αφου γυρναμε σπιτια μας και ειμαστε ολοι καλα.
Morfeas χαρηκα που σε γνωρισα και να τα ξαναπουμε.(μην ξεχασεις την συνδρομη την επομενη φορα εε??)![]()
Καλα περασαμε και σημερα.
Και καθε βολτα ειναι επιτυχημενη βολτα αφου γυρναμε σπιτια μας και ειμαστε ολοι καλα.
Morfeas χαρηκα που σε γνωρισα και να τα ξαναπουμε.(μην ξεχασεις την συνδρομη την επομενη φορα εε??)![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ωραία ήταν. Πήραμε την αύρα μας με τις ευλογίες του Ποσειδώνα, καθώς και μαζέψαμε ήλιογια την φωτοσύνθεση μας
για τα κρύα του χειμώνα. Η συνδρομή είναι με Φα.Π.Α. ή χωρίς;;; :rotflmao:
![]()
Αντε να το επαναλάβουμε καιρού & παντόφλας επιτρέποντως.
![]()
Ωπ.....καινούργια συνδρομή ????Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
(μην ξεχασεις την συνδρομη την επομενη φορα εε??)![]()
Για στείλε μου τα στοιχεία σου και την διεύθυνση............................![]()
![]()
Πάντα τέτοια "παιδιά" ( γιατί για παραπάνω δεν σας κόβω![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αμα δεν θες αποδειξη θα γλυτωσεις και το ΦΠΑ και θα εχεις και μια επιπλεον εκπτωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Ωραία ήταν. Πήραμε την αύρα μας με τις ευλογίες του Ποσειδώνα, καθώς και μαζέψαμε ήλιογια την φωτοσύνθεση μας
για τα κρύα του χειμώνα. Η συνδρομή είναι με Φα.Π.Α. ή χωρίς;;;
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Καμιά φώτο δεν βγάλατε?![]()
Άντε και στα επόμενα !!!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Άντε και στα επόμενα !!!![]()
![]()
![]()
Φωτογραφίες είπαμε ότι τραβάμε μόνο στα μακρυνά ταξίδια (βλέπε Χαλκίδα)
Μορφέα, εν αντιθέση με τον Peskαndritso και τους ιδιοτελείς σκοπούς του, εγώ πραγματικά χάρηκα που σε γνώρισα. Άντε και στην επόμενη.
Γενικώς ο Κυριακάτικος καφές μας ήταν............................ τζετ.![]()
![]()
Είμασταν ινκογνιτο. Και εγώ χαρηκα ρε παιδιά που σας γνώρισα. Ξέρετε ποσο καιρό προσπαθούσα να τα φέρω βόλτα στην γυνή, για να σας γνωρίσω;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Είμασταν ινκογνιτο. Και εγώ χαρηκα ρε παιδιά που σας γνώρισα. Ξέρετε ποσο καιρό προσπαθούσα να τα φέρω βόλτα στην γυνή, για να σας γνωρίσω;;;![]()
Γεια σου βρε μορφεα κ'απο εμενα χαρικα που ακολοθουσες πιστα τον ταμια μας χαχαχα,και μην ανισηχεις τα κεφαλια μας εχουν παθει ανεσθεσια απο τον πολυ πλαστι.??
Αντε στην επομενη να ειναι και οι αλλοι φιλοι...![]()
![]()
Paranoid που εισαι μην βιαστεις να παρεις το κτμ??ο λογος ειναι εμφανης θα πεσουν χρηματα στα ταμια μας αποτον peskandritsio xaxaxa..![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Όχι ρε φίλε !!!
![]()
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Ε, εεεεεεεεεεε....θέλω και ένα τούμμμμπανο...........:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μας εστειλε παλι ο inpas me JETCAFE
gas......N
Κουφ@λες ταμίες αμέσως στον εκβιασμό εεεεεε?
Κάτσε να καταστρέψω τις αποδείξεις.
Δεν πιστεύω να σας "έκοψε" και να την αποθηκεύσατε...........
Που να πάθετε φούιτ ρεμάλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πρωινιάτικα