Σελίδα 69 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Μέλος
    ευχαριστω πολυ για της απαντησεις σας και για τα 2 σετ ειναι το ποσο οχι σπαστα και κοντα δεν εξυπηρετουν για τις εργασιες που θελω

Μέλος
    ευχαριστω ελπιζω να βρω αυτα που ψαχνω καποια αλλη προταση υπαρχει

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από apitanos Προβολή μηνύματος
    ευχαριστω ελπιζω να βρω αυτα που ψαχνω καποια αλλη προταση υπαρχει
    Γερμανοπολύγωνα, δεν θα δυσκολευτείς να βρείς. Στις καλές μάρκες (Facom, Gedore, Beta πχ), πιθανότατα θα βρεις τα Facom στις καλύτερες τιμές εκεί που σου είπε ο Προδιαγραφής.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2664753
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2664633

Ρίξε μια ματιά και στους καταλόγους με τις προσφορές. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147330

Για τα γερμανοπολύγωνα καστάνιας, διάβασε λεπτομέρειες εδώ. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147275

Έχε υπ΄όψη σου οτι είναι πολύ ακριβά όμως. Τα 15-20€ το ένα, είναι περίπου οι τιμές που παίζουν. Ενδεικτικά, κάποια της KS Tools που είχα ρωτήσει σε νούμερα 8-10-12 αν θυμάμαι καλά, έβγαιναν στα 48€. Προτίμησα τα Facom από τον Ηλία...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Προτάσεις πολλές, αλλά για να μείνουμε μέσα στο όριο τιμής πρέπει να ψάξουμε αρκετά.

Όλοι οι σοβαροί κατασκευαστές έχουν αρκετά μοντέλα στην γκάμα τους. Κάποια απ' αυτά τα μοντέλα είναι για πιο βαριές εργασίες. (πιο χοντρα, πιο μακριά, πιο ακριβά).

Τα καστάνιας δεν είναι καθόλου φθηνά ενώ τα γερμ/να καθώς ανεβαίνουμε σε μέγεθος, η τιμή αυξάνεται σημαντικά. Τα 27-30-32 παίζει να έχουν όσο όλη η υπόλοιπη συλλογή. Δλδ κάποια νούμερα μπορούν απλά να διπλασιάσουν την τιμή οπότε μετά το 22 αναφέρουμε ακριβώς ποια νούμερα χρειαζόμαστε.

Δεν ξέρω σε τι δουλεύεις και θέλεις γερμ/να μέχρι το 32. Στα μεγάλα νούμερα σπάνια χρειάζεσαι κατι παραπάνω από καρυδάκια μαζί με μια σειρά γερμανικά τα οποία είναι σημαντικά φθηνότερα.

Καρυδάκια έχεις? Γερμανικά κλειδιά έχεις? Σε τι δουλεύεις - θέλεις να δουλέψεις?

Σε περίπτωση που ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι και αυτό είναι γερμ/να μέχρι το 32, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα τα μικρά (μέχρι το 19 πχ) από κάποια προσφορά και από κει και πάνω να παίξεις σε φθηνότερες μάρκες. Οι μεγάλες βίδες δεν είναι καθόλου ευπαθείς, δεν ειναι τόσο κοινές όσο οι μικρότερες και τα κλειδιά στις διαστάσεις αυτές δεν χαλάνε εύκολα.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    ..... ρώτα τον αν έχει ακόμα την γρι κασετίνα της rahsol.

Αν θέλεις αυτή την καστάνια ρώτησέ τον αν την έχει με κωδικό προσφοράς magic (ήταν πέρσι στα 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά).
    Ρίξε μια ματιά στις συλλογές της καρολους.

Πάρε ένα τηλ και ρώτα τον βράττη σε τι τιμή έχει την φθηνότερη φακόμ χωρίς το palm .
    Αποστολε οι κασετίνες της rahsol έχουν εξαφανιστεί... Είδα carolus (78€), και ταιβαν γύρω στο 50αρικο. Θα δω τι θα κάνω. Στο μεταξύ, μιας και πήγα, να μην πάρω και γω το κατιτίς?
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_20160116_12_58_32_Pro.jpg 
Προβολές:	336 
Μέγεθος:	57,7 KB 
ID:	350420

Moderator
    Nice!
    Είχε και κάτι ωραία κοφτάκια smalcalda με 2 ευρώ. Για την τιμή τους και για ελαφριά χρήση είναι μια χαρα.
    Και κάτι παλιά κατσαβίδια τέρατα σε σπασμένα νούμερα.
    Για καστάνια πάρε ένα τηλ το βράττη, η facom είναι απ' τις καλύτερες.

Μέλος
    κατα αρχην να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια που μου προσφερατε. η σειρα με τα γερμανοπολυγωνα αγοραστηκε και ξερετε απο που και τι facom βεβαια αυτα που γραφονται για τον βραττη ειναι λιγα απλα θα πω οτι δεν υπαρχει και απο τιμες οτι καλητερο

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Προτάσεις πολλές, αλλά για να μείνουμε μέσα στο όριο τιμής πρέπει να ψάξουμε αρκετά.

Όλοι οι σοβαροί κατασκευαστές έχουν αρκετά μοντέλα στην γκάμα τους. Κάποια απ' αυτά τα μοντέλα είναι για πιο βαριές εργασίες. (πιο χοντρα, πιο μακριά, πιο ακριβά).

Τα καστάνιας δεν είναι καθόλου φθηνά ενώ τα γερμ/να καθώς ανεβαίνουμε σε μέγεθος, η τιμή αυξάνεται σημαντικά. Τα 27-30-32 παίζει να έχουν όσο όλη η υπόλοιπη συλλογή. Δλδ κάποια νούμερα μπορούν απλά να διπλασιάσουν την τιμή οπότε μετά το 22 αναφέρουμε ακριβώς ποια νούμερα χρειαζόμαστε.

Δεν ξέρω σε τι δουλεύεις και θέλεις γερμ/να μέχρι το 32. Στα μεγάλα νούμερα σπάνια χρειάζεσαι κατι παραπάνω από καρυδάκια μαζί με μια σειρά γερμανικά τα οποία είναι σημαντικά φθηνότερα.

Καρυδάκια έχεις? Γερμανικά κλειδιά έχεις? Σε τι δουλεύεις - θέλεις να δουλέψεις?

Σε περίπτωση που ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι και αυτό είναι γερμ/να μέχρι το 32, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις σε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα τα μικρά (μέχρι το 19 πχ) από κάποια προσφορά και από κει και πάνω να παίξεις σε φθηνότερες μάρκες. Οι μεγάλες βίδες δεν είναι καθόλου ευπαθείς, δεν ειναι τόσο κοινές όσο οι μικρότερες και τα κλειδιά στις διαστάσεις αυτές δεν χαλάνε εύκολα.
    ευχαριστω κατα αρχην για τα φωτα που μου δινεις τα γερμανοπολυγωνα(facom) αγοραστηκαν απο καρυδακια εχω μια σειρα της vigor και μια εξαγωνη της dowidat που ηρθε πριν πολλα χροννια απο εξωτερικο μαζι με γερμανικα και πολυγωνα τωρα εμειναν τα γερμανοπολυγωνα καστανιας και οπως ειπα οσα περισοτερα τοσο καλητερα γιατι ολα χρειαζονται απο την μηχανη μεχρι το τρακτερ ειναι η χρηση τους περιμενω τις προτασεις σας ευχαριστω και παλι

Moderator
    Pic's or didn't happened!

Μπράβο πολύ χαίρομαι!
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 16/01/2016 στις 15:31.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DAN_DAN Προβολή μηνύματος
    Ναι, σκέφτομαι να τη χτυπήσω, σε συνδυασμό με κάποια βασικά νούμερα σε καρυδακια μισής. Το σκεπτικό είναι να κάνω μια ποιοτικη σειρά σιγα-σιγά, γιατί όπως ξέρεις οι κασετίνες της gedore είναι απλησιαστες. Τον συγκεκριμένο μηχανισμό τον έχω και στο ροποκλειδο ( ένα carolus) , και δεν μπορώ να πω ότι ειναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να γυρνάς την καστανιά για να αλλάξεις φορά. Εσύ θα πρότεινες κάτι άλλο?
    Καλησπερα, αν θελεις ριξε μια ματια στην αγγελια μου
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146936
    Τελευταία τροποποίηση από dimitrisinside; 16/01/2016 στις 19:46.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Καλως ηλθες στο φορουμ και μαζι στην τρελλα των εργαλειων.Κατα την γνωμη μου,αν διαβασες αρκετα εδω μεσα,μια βολτα στον Βραττη θα σου ξεκαθαρισει πολλες αποριες και σε τιμες που δεν θα βρεις πουθενα,δηλαδη μαλλον θα ψωνισεις Facom σε τιμες που πουλιουνται κατωτερης ποιοτητας εργαλεια και θα εχεις και εγγυηση εφορου ζωης.Θελεις κι αλλα απο αυτα τα χαρακτηριστικα?
    Εννοειται οτι θα επικαλεστεις το moto.gr για ακομη πιο προνομιακη εξυπηρετηση...
    αυτο με την εγγυηση ισχυει ακομα κι αν δεν εχω το τιμολογιο η αποδειξη? γιατι εχω ενα φιλλερ που ειναι αλλα αντ αλλων τελειως.. αλλα ουτε που θυμαμαι ποσα χρονια εχει στην οικογενεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    αυτο με την εγγυηση ισχυει ακομα κι αν δεν εχω το τιμολογιο η αποδειξη? γιατι εχω ενα φιλλερ που ειναι αλλα αντ αλλων τελειως.. αλλα ουτε που θυμαμαι ποσα χρονια εχει στην οικογενεια.
    Δεν εχει σχεση η αποδειξη η το τιμολογιο.Ποιο μοντελο ειναι,αν φαινεται ο κωδικος του επανω ακομη?
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisinside Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα, αν θελεις ριξε μια ματια στην αγγελια μου
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146936
    Φίλε μου τα εργαλεία της αγγελίας σου είναι εξαιρετικά, αλλά αρκετά πάνω από το budget μου..Καλοπουλητα!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Δεν εχει σχεση η αποδειξη η το τιμολογιο.Ποιο μοντελο ειναι,αν φαινεται ο κωδικος του επανω ακομη?
    ειναι 804.U
    ακυρο μολις googlαρα ειναι σε ιντσες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alexandross
    Matador 8'' σειράς 590, μερικών ετών και μετά από αρκετή χρήση !
    Οι φωτό είναι λίγο χάλια ,αλλά μετά είδα τον θολωμένο φακό

Όνομα:	20160113_080450.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	82,0 KB 
ID:	350742

Όνομα:	20160113_080357.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	31,7 KB 
ID:	350743 Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20160113_080239.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	33,5 KB 
ID:	350747
    Τελευταία τροποποίηση από Alexandross; 22/01/2016 στις 21:14.
    Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα και δεν θα χρειαστεί να ''δουλέψεις'' ποτέ!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)