Σελίδα 69 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 1410

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

Το θέμα είναι ότι δεν έχει φύγει ακόμα. γράφουν ότι το περιμένουν αυτοί. Τέλος πάντων, ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι ότι δεν έχει φύγει ακόμα. γράφουν ότι το περιμένουν αυτοί. Τέλος πάντων, ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει.
    Οκ, αρα εχουν θεμα αυτοι με την αλυσιδα τροφοδοσιας τους. Πιθανως και παλι να παιζει ρολο η εορταστικη περιοδος.

Παντως αν το εχεις μετανιωσει μπορεις να τους ζητησεις να ακυρωθει η παραγγελια με ενα mail.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Δυστυχώς ό,τι παραγγείλεις από τέλη Νοέμβρη είναι αρκετά πιθανό να φθάσει τον Γενάρη.
    Παραγγελίες από Κίνα κάνουν και δύο μήνες να φθάσουν, επειδή πέφτουν πάνω στον πανικό αγορών της δυτικής και κατόπιν της Κινέζικης πρωτοχρονιάς.

Στα εγχώρια δεδομένα, παραγγελίες της πρώτης εβδομάδας των προσφορών Black Friday, έφθαναν μέχρι και σε 20 λεπτά για όσα καταστήματα έχουν 1 hour delivery. Παραγγελίες της τελευταίας εβδομάδας της Black Friday έφθαναν 2 εβδομάδες μετά.

Το 1 hour delivery με έχει εντυπωσιάσει. Βλέπεις κάτι σε ηλεκτρονικό κατάστημα και σε μερικά λεπτά έχει έρθει στο χώρο σου.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους από λάθος συναρμολόγηση μοτοσυκλέτας!

Ο Sandro και η Elisa Prada, πατέρας και 13χρονη κόρη, έχασαν τη ζωή τους σε ατύχημα που συνέβη λόγω λάθους συναρμολόγησης στο σύστημα πέδησης.

Σε αυτή την απίστευτη είδηση που μεταφέρει το ιταλικό moto.it, ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας αθωώθηκε, ενώ οι δύο υπεύθυνοι μηχανικοί παραπέμφθηκαν σε δίκη. Το κατηγορητήριο προέκυψε αφού ο δικαστής προφανώς συμμερίστηκε τη θέση σύμφωνα με την οποία το τρομερό ατύχημα κατά μήκος της επαρχιακής οδού 83, μεταξύ Baselga di Piné και Pergine, προκλήθηκε από μια βίδα που βιδώθηκε λάθος κατά τη συναρμολόγηση.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, υπήρξε μεγάλη επιμονή για την αθώωση των δύο κατηγορουμένων, με τη στήριξη δύο εξωτερικών συμβούλων, αλλά ο δικαστής μετά από πολύ καιρό -μιας και η υπόθεση ξεκίνησε πίσω στο 2021!- αποφάσισε να τους παραπέμψει σε δίκη.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική ακρόαση ενώπιον του δικαστή της προκαταρκτικής ακροαματικής διαδικασίας κατά των τριών κατηγορουμένων, με την ομάδα υπεράσπισης να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία δύο εμπειρογνωμόνων στον τομέα, συμπεριλαμβανομένου ενός σύμβουλου της Ducati, ο οποίος έδωσε μια ερμηνεία των αιτιών του ατυχήματος. Κατά τη γνώμη των δύο συμβούλων, στην πραγματικότητα, οι δύο μηχανικοί είχαν λειτουργήσει σωστά και η συναρμολόγηση του πρώτου μοντέλου Motron Motard X Nord 125 που έφτασε από την Κίνα είχε πραγματοποιηθεί σωστά, επομένως το πρόβλημα θα πρέπει να αναζητηθεί στη σχεδίαση και κατασκευή των εξαρτημάτων του συστήματος πέδησης που πραγματοποιείται από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής δεν έστειλε κανένα εγχειρίδιο οδηγιών για τη συναρμολόγηση των εξαρτημάτων. Με λίγα λόγια, σύμφωνα με την υπεράσπιση, η ευθύνη για την τραγωδία θα πρέπει να αναζητηθεί αλλού. Η δίκη ορίστηκε για τις 27 Μαΐου.
    Aπό το BIKEIT!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Είχα διαβάσει για Motocard και είπα να παραγγείλω πρώτη φορά. Μου έβγαλε παράδοση 11 Δεκεμβρίου. Το θέμα είναι ότι κάθε λίγο μου έρχονται μηνύματα ότι θα αργήσει 2 μέρες, άλλες 2 μέρες και πάει ακόμα έτσι. Να αρχίσω να το κλαίω το 150άρι;
    έχω πάρει πολλές φορές,δεν υπάρχει θέμα,μη φοβάσαι.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Νιώθω στερητικό σύνδρομο.
    Δεν εχω δει το Home alone και δεν έχω ακούσει Last Christmas ακόμα!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    home alone 1 & 2 έχει μουσικάρες μέσα απο το διεθνή μουσικό στερέωμα και απο δεκαετίες '50-'60-'70-'80
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος
    Μπορεις να το δεις στο σινεμα με τα παιδια σου αν εχεις. Απο Πέμπτη.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Μπορεις να το δεις στο σινεμα με τα παιδια σου αν εχεις. Απο Πέμπτη.
    Οι κόρες μου είναι 26 και 30,άμα τους πω πάμε να δούμε home alone θα με κράξουνε

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Οι κόρες μου είναι 26 και 30,άμα τους πω πάμε να δούμε home alone θα με κράξουνε
    Το έκανα εικόνα (ο γιος μου είναι 23) και....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    λογικο

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Αγόρασα αυτό το πιεστικό. Όσοι ενδιαφέρεστε για πιεστικό έχετε το νου σας στο Praktiker γιατί συχνά πυκνά βγάζει τα Nilfisk σε πολύ καλές τιμές
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Αγόρασα αυτό το πιεστικό. Όσοι ενδιαφέρεστε για πιεστικό έχετε το νου σας στο Praktiker γιατί συχνά πυκνά βγάζει τα Nilfisk σε πολύ καλές τιμές
    ένα Κ5 κυνηγάω σε "καλή" τιμή...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Δεν είχαν το 120.7 σε προσφορά; άξιζε την διαφορά των 10 ευρώ να έπαιρνες εκείνο.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Κάπου στο 2026...:

- Τι αμάξι πήρες;
    - Nishondishi.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01
  3. οτε και αυξήσεις vol.2
    από akaposto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3