Αχ αυτός ο Σάκκουλας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί να μην έχουμε πτυχίο αλλά έχουμε αφήσει μια γαμοπεριουσία στον Σάκουλα...![]()
![]()
Αχ αυτός ο Σάκκουλας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί να μην έχουμε πτυχίο αλλά έχουμε αφήσει μια γαμοπεριουσία στον Σάκουλα...![]()
![]()
Απο κατι τετοιες αντιδρασεις βγαινει ο Παγκαλος (και ο καθε Παγκαλος )Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:wacko:
Μετα θα παραπονεθεις captain οτι ο κοσμος δεν παει και ψηφιζει ,οτι σε ενοχλει η αποχη
και διαφορα τετοιαΜονο και μονο για να γεμιζουμε το φλορουμ
![]()
Εγω χωρις να συμφωνω με το ΚΚΕ ,εδω βρισκω ενα μεγαλο δικιο στον Μπογιοπουλο.
Αν πει κατι σωστο και το πραξει ενα υποψηφιος θα ειμαι μαζι του διοτι με εκφραζει
δεν θα κοιταξω κομματικες ταυτοτητες.
υγ. δεν χρειαζεται να παμε μακρια στην περιπτωση Παγκαλου. Ο πατερας του αρκει ...![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αχ αυτή η σχολή δικαστώνΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αχ αυτός ο Σάκκουλας.
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
o παππούς του νομίζω ήταν....Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Ο πατερας του αρκει ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
.....
υγ. δεν χρειαζεται να παμε μακρια στην περιπτωση Παγκαλου. Ο πατερας του αρκει ...![]()
Παππούς του.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι θεία σου... συγγενής του άντρα της δεν είναι![]()
μλκ μου...εχετε δικιο....χαχαχαχα....
πλακα πλακα , και επειδη ειμαι λιγο απιστος Θωμας , εψαξα και βρηκα το παλιο μου βιβλιο αστικου "Βασικοι θεσμοι του ιδιωτικου δικαιου" του Σπυριδακη για να το επιβεβαιωσω , αλλα επεσα πανω σε ενα αλλο αρθρο το ΑΚ 1387 το οποιο προβλεπει "ο ανηρ ειναι η κεφαλη της οικογενειας και αποφασιζει περι παντος οτι αφορα τον συζυγικον βιον"
Επειδη το βιβλιο ειναι παλιο θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει ακομα .
Keep on rocking in a free world !!!
δηλαδή;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αχ αυτή η σχολή δικαστών![]()
![]()
ΤΣΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
μλκ μου...εχετε δικιο....χαχαχαχα....
πλακα πλακα , και επειδη ειμαι λιγο απιστος Θωμας , εψαξα και βρηκα το παλιο μου βιβλιο αστικου "Βασικοι θεσμοι του ιδιωτικου δικαιου" του Σπυριδακη για να το επιβεβαιωσω , αλλα επεσα πανω σε ενα αλλο αρθρο το ΑΚ 1387 το οποιο προβλεπει "ο ανηρ ειναι η κεφαλη της οικογενειας και αποφασιζει περι παντος οτι αφορα τον συζυγικον βιον"
Επειδη το βιβλιο ειναι παλιο θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυει ακομα .
από το 1983 και την ισότητα το 1387 ΑΚ λέει τα εξής:
Οι σύζυγοι αποφασίζουν από κοινού για κάθε θέμα του συζυγικού βίου. Αν ο ένας από τους συζύγους βρίσκεται σε φυσική ή νομική αδυναμία, αποφασίζει μόνος του ο άλλος.
Η ρύθμιση από τους συζύγους του κοινού τους βίου πρέπει να μην εμποδίζει την επαγγελματική και την υπόλοιπη δραστηριότητα του καθενός από αυτούς και να μην παραβιάζει τη σφαίρα της προσωπικότητάς τους
![]()
Κάτι τέτοιες μαλακίες μας κατάντησαν έτσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ΤΣΟΥ
από το 1983 και την ισότητα το 1387 ΑΚ λέει τα εξής:
Οι σύζυγοι αποφασίζουν από κοινού για κάθε θέμα του συζυγικού βίου. Αν ο ένας από τους συζύγους βρίσκεται σε φυσική ή νομική αδυναμία, αποφασίζει μόνος του ο άλλος.
Η ρύθμιση από τους συζύγους του κοινού τους βίου πρέπει να μην εμποδίζει την επαγγελματική και την υπόλοιπη δραστηριότητα του καθενός από αυτούς και να μην παραβιάζει τη σφαίρα της προσωπικότητάς τους
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
«Ολοι μαζί τα φάγαμε»!
«όλοι μαζί τα φάγαμε»!
«όλοι μαζί τα φάγαμε»
«όλοι μαζί τα φάγαμε»!
«όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
http://www2.rizospastis.gr/story.do?...Date=23/9/2010
Και τι μαλακίες θα "τρώμε" ακόμα από αρθρογράφους του στυλ Μπογιόπουλος.
Υπομονή σύντροφοι.... Η επανάσταση θα έρθει μέσα απ΄την εξαθλίωση.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάτι τέτοιες μαλακίες μας κατάντησαν έτσι....![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά, βενσερέμος ρε μλκ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
....
![]()
![]()
Και που έγγυται ακριβώς η μαλακία στο συγκεκριμένο άρθρο ? Διαφώτισέ μας .Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και τι μαλακίες θα "τρώμε" ακόμα από αρθρογράφους του στυλ Μπογιόπουλος.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Από το να κατεβάσεις την σημαία απο το έδαφός σου; Χαλαρά καλύτερα....
[/QUOTE][/B] Εσύ, αν μπεί κάποιος σπίτι σου και τον πιάσεις την ώρα που ετοιμάζεται να "κανονίσει" την γυναίκα σου, την κάνεις και λες "όταν γυρίσω πίσω να μην σε βρω εδώ" για να εκτονώσεις την κατάσταση και να μην τον πετάξεις απο το παράθυρο; [/B][/QUOTE]
:rotflmao: :rotflmao:
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Αφήνοντας στην άκρη τα αυτονόητα που γνωρίζουμε και καταδικάζουμε όπως μπορούμε όλοι, στέκομαι μόνο στις ζουμί του άρθρου που ονομάζει "αλήθεια"Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Και που έγγυται ακριβώς η μαλακία στο συγκεκριμένο άρθρο ? Διαφώτισέ μας .
Τα παραπάνω στοιχεία που χρησιμοποιεί ο Μπογιόπουλος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μπούρδες με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν τον κοσμάκη που δεν μπορεί να κάνει δεύτερες σκέψεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
Η αλήθεια είναι τούτη:
* Τα 600 δισ. του συσσωρευμένου πλούτου που κατέχουν οι τράπεζες,
* τα 700 δισ. του συσσωρευμένου πλούτου που κατέχουν οι εν Ελλάδι πολυεθνικές και μονοπώλια,
* τα 450 δισ. που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός σε τόκους την τελευταία δεκαετία υπέρ ντόπιων και ξένων «τοκογλύφων» δανειστών,
* τα 60 δισ. «ρευστό» που διαθέτουν οι 4.000 Ελληνες πλουτοκράτες με «private banking» λογαριασμούς,
Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
http://www2.rizospastis.gr/story.do?...Date=23/9/2010
Το μοντέλο διακυβέρνησης που ονειρεύονται οι κρατιστές του ΚΚΕ είναι γνωστό. Και το συνοψίζουν στην αόριστη κοτσάνα "Καμμία θυσία για την πλουτοκρατία". Πιάσε το αυγό και κούρευτο....
Δεν έιμαι και στα κέφια μου για επιπλέον πολιτική ανάλυση, αλλά το κόμμα του λαού και οι τρόμπες του ΠΑΜΕ που κόπτονται για τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών, ας ξυπνήσουν λίγο γιατί η γλώσσα τους δεν είναι μόνο ξύλινη αλλά απολιθωμένη. Και ο κοσμάκης που τους ακούει και θα ήθελε κάποιες λύσεις δεν είναι "της γης οι κολασμένοι".
Ενδιαφέρον έχει με ποιό τρόπο οι μειώσεις μισθών των υπαλλήλων στον Ριζοσπάστη και του 902 βαφτίζονται απ΄το κόμμα. Βαφτίζονται ώς εισφορά προς το κόμμα και όποιος διαφωνεί παιρνει την άγουσα.
"Τα κομματικά μέλη που απασχολούνται στον «Ριζοσπάστη» και στον «902» δεν είναι δημοσιογράφοι στο επάγγελμα που βρήκαν δουλειά στην εφημερίδα, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΚΚΕ. Είναι κομμουνιστές, μέλη του ΚΚΕ. Εντάχθηκαν εθελοντικά στο Κόμμα, στην οργανωμένη πολιτική πρωτοπορία της εργατικής τάξης. Στον αγώνα για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού – κομμουνισμού. Η συμμετοχή τους στο ΚΚΕ είναι συνειδητή επιλογή ζωής. Αξίες τους είναι η ανιδιοτέλεια, η αυτοθυσία, η αδιαλλαξία στον ταξικό αντίπαλο, η κομμουνιστική ηθική. Αυτές οι αξίες καμιά σχέση δεν έχουν με υλικά κίνητρα για την προσφορά και δράση τους"
http://www.freecity.gr/index.php?opt...edia&Itemid=16
Πειράζει που η απάντηση μου θυμίζει Μαρία Αντουανέτα που απορούσε γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι οι φτωχοί που πεινούν? Και οι εργαζόμενοι στα όργανα προπαγάνδας του ΚΚΕ, αν δεν τους φτάνουν τα λεφτά μπορούν να χορτάσουν με τις ηθικές αξίες του κομμουνισμου. Τα λεφτά της μείωσης του μισθού πάνε για καλό σκοπό άλλωστε.![]()