Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1378876/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1062922/
![]()
παιρνεις χαπια ε?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1378876/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1062922/
![]()
παιρνεις χαπια ε?
![]()
...και για να "φιξαρουμε" λιγο τα πραγματα...
τα polls λενε CBR κι εγω η αληθεια εκει ειμαι...
το είχα, το λάτρευα και το λατρεύω, το θεωρώ το ομορφότερο μηχανάκι (άντε απο δίπλα τα Κ7-Κ8) δεν το χάρηκα πολύ, δέν με τρόμαξε ποτέ, δέν θέλω και δεν χρειάζομαι περισσότερο γκάζι κλπ κλπ
Το Κ4 τώρα, μου κάνει λίγο πιό brutal όπως και το 954 αλλά είναι λίγο... γκουμούτσα μπροστά, έχει την εξάτμιση στο πλάι που με ψιλοχαλάει...και γενικώς με τα HONDA ανέκαθεν είχα ένα θέμα οικειότητας!
Θα μου ξαναπείτε όμως, αφού ρε μαλέα το έχεις αποφασίσει τι μας τα ζαλίζεις?
Να σας πω...
Επειδή όπως είπα παραπάνω, τις προάλλες έχασα ένα στα 4Κ με λίγα χλμ και το budget μου δεν μπορεί με ΤΙΠΟΤΑ και με το ΖΟΡΙ τα 5000, λεω μπας και βρω κανενα Κ4 (ενω ψαχνω για CBR) στα χλμ, την κατασταση και την τιμη που το θελω οποτε να το τσιμπίσω!![]()
Γενικως το Κ4 (εξαιρω τα Κ7-Κ8 που είναι πανω απο τα λεφτα μου) είναι το αμέσως επόμενο που με "Φτιαχνει"!
Εν τω μεταξυ, δεν κοιταω άλλα μοτό γιατί, μια Κυριακή θα βγαίνει (κι άν) ετσι οπως γίναμε, ταξίδια δεν παίζουν (ετσι οπως γιναμε), τη Χαρα τη βολεύει και της αρεσει επίσης, αρα...?
Γιατι να μη παρουμε αυτο που μας φτιαχνει?
Κοιταξα και για blackbird που παιζουν σε πολυ καλες τιμες, δεν το εχω οδηγησει ομως και... δεν ξερω, δε με τρελαινει ρε γμτ!
δε μας χεζεις ρε Μητσο με τους προβληματισμους σου;![]()
Παρε οποιο γουσταρεις να πουμε, αφου εκει θα καταληξεις. Κι αφου μια (και αν) κυριακη μενει, τσιμπα ενα 600αρι σαν αυτο που ειχες να μπαινεις και σε κανενα track day με μεγαλυτερη ανεση
Ωχ πια, ντιβανοκασελα ψυχαναλυτη θα γινουμε
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δε μας χεζεις ρε Μητσο με τους προβληματισμους σου;![]()
Παρε οποιο γουσταρεις να πουμε, αφου εκει θα καταληξεις. Κι αφου μια (και αν) κυριακη μενει, τσιμπα ενα 600αρι σαν αυτο που ειχες να μπαινεις και σε κανενα track day με μεγαλυτερη ανεση
Ωχ πια, ντιβανοκασελα ψυχαναλυτη θα γινουμε
![]()
νταξ ρε φιλε, ας μιλησουμε για μοδα λοιπον!
:rotflmao:
thes re sy ena vstromaki full extra(alla full extra ontos) me 2,5 xartia na nioseis ligo antras??Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
νταξ ρε φιλε, ας μιλησουμε για μοδα λοιπον!
:rotflmao:
ante me ta podilatakia poy koitas..
Ανετα βρισκεις Κ4 αψεγαδιαστο με 4500, ενω για το αλλο θελεις πανω απο 5500 με περιπου ιδια χλμ και κατασταση...
Θα διαλεγα Κ4 παντως... Μπρουταλ μηχανακι, οπως και ο Χιος (τι να λεμε τωρα)....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
vasika thes na kanoyme kamia koyventa gia to k4-750 tis foto?
molis bgike kai apo full service..lastixa new...oyra new..rezervouar new(akoys Tsulie..???teleione..) manitaria new..oles tis vides new..kai alla diafora..
Ρε μπιμπικ αποφασισε ρε μλκ!
Το μιντια-στρωμ ή το "αργώ"?
Με μπέρδεψες!
![]()
![]()
![]()
olaaaa kai teleine giati eimai se allo post etoimos na ta proteino kai ta 2 + lefta se ena palikari poy exei ena smt..![]()
αρα σουζουκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...
Εν τω μεταξυ, δεν κοιταω άλλα μοτό γιατί, μια Κυριακή θα βγαίνει (κι άν) ετσι οπως γίναμε, ταξίδια δεν παίζουν (ετσι οπως γιναμε), τη Χαρα τη βολεύει ετσι οπως γινατε και της αρεσει επίσης, αρα...?
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αρα σουζουκι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βλαμενε!
![]()
![]()
δελεαστικη η προσφορα του μπιμπικ ε? αλλα ποιος αντεχει το δουλεμα με το στρωμα?![]()
![]()
...β στρωμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αρα σουζουκι.....
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Εμείς άνετα (αφου εμεις θα το κανουμε0Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δελεαστικη η προσφορα του μπιμπικ ε? αλλα ποιος αντεχει το δουλεμα με το στρωμα?![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αλλα ποιος αντεχει το δουλεμα με το στρωμα?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
αντε μεγειες ρε μαν![]()