Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 105

Θέμα: Είμαστε τελικά ρατσιστές?

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ala 8a se parakalousa na min les anipostata gia
    Καταλαβάινω το ανθρωποκεντρικό νόημα σου , αλλά αυτό δεν μπορεί να υπάρξει σε ενα πλανήτη που εκ των πραγμάτων ναι μεν κινείται γύρω απο τον άνθρωπο αλλά οχι χάριν αυτού.
    (Κίνηση πλανήτη= καθημερινή ζωή)

ego 8a parafraso to noima ton oson les edo ke 8a sou po oti o planitis ine 70% nero mipos ine ftiagmenos telika gia kati alo ke oxi gia ton an8ropo
    kati amfivio isos...
    falenes gia paradigma
    mipos emis imastan mikrovia pou petaksan apo to tomari tous se kapia prospa8ia na ka8aristoun opos emis apo tis psires?

8elo na po oti giati tipota den imaste sigouri ke egoume megali agnia gia pola zitimata
    imaste de amesa katef8inomeni apo alous ke i diafora mas ine oti ego amfisvito eno esi dexese
    ego den 8a se ksevolepso ke esi tsampa pedevese

Όσον αφορά την "ζωώδη κυριαρχία" σου στο ΜΟΤΟ.GR, την αμφισβτώ ευθέως ....

ke kala kanis ka8e sostos stenomialos to idio 8a ekane
    den mas les tipota periergo

mia apli antapodosi stin prospa8ia sou gia prosopiki epikrisi

Gandalf
    a!!! ke ego misos apo mikra asia ke misos apo kriti fovero e?
    katagogi apo astiki ikogenia me rizes tin poli

tora pou to ipa me epiase 8esimo....:rotflmao: :rotflmao:

adiaforo gia to ti kanis esi ke olos o planitis
    an den iparxo ego iste oloi ena psema ena tipota
    gia mena
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    an den iparxo ego iste oloi ena psema
    Τώρα αυτό γιατί μου φέρνει λίγο από Καζαντζίδη;;

Δεν το μεταφέρουμε στα τραγούδια της Nimbus το θέμα;

Υπάρχει και ένα καλό κομμάτι να προσθέσουμε 'Πρόσφυγας' Τελικά μοιάζετε με τον Μιχάλη!!!
    http://www.moto.gr/forums/showthread...527#post182527

Ηρεμήστε ρε...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μια χαρά ήρεμοι είμαστε...

Είναι και απε την πόλη το καρντάσι ...

Όποτε τον δώ θα τον κεράσω και ενα μπακλαβά (με το "λα" γεμάτο , έτσι; )

8elo na po oti giati tipota den imaste sigouri ke egoume megali agnia gia pola zitimata
    imaste de amesa katef8inomeni apo alous ke i diafora mas ine oti ego amfisvito eno esi dexese
    ego den 8a se ksevolepso ke esi tsampa pedevese
    Ειδες που στο τέλος συμφωνήσαμε , διαφωνώντας;...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    μια χαρά ήρεμοι είμαστε...

Είναι και απε την πόλη το καρντάσι ...

Όποτε τον δώ θα τον κεράσω και ενα μπακλαβά (με το "λα" γεμάτο , έτσι; )

Ειδες που στο τέλος συμφωνήσαμε , διαφωνώντας;...

Gandalf
    ne kartasim ala tora ipes mpakllllllllllllava etsi mi to ksexname?

epi tin efkeria exo ena kimilio apo tin poli ena porselanino tasaki apo to sednaoui to palio arxontiko ksenodoxio stin poli ine peripou 200 xronon silektiko komati an kseris kanena na to agorazi sou vgazo ke mpaksisi.....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν κάνω πλάκα... πόσο;...

Αρκεί να είναι όπως τα λες και να μην είναι "φέσι"...

στείλε μου ενα pm στο account μου για περαιτέρω. Θέλω να το κάνω δώρο στην μητέρα μου , που έχει πάθος με τέτοια αντικείμενα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

για να την προσγηωσω λιγο την συζητηση...

αν φας μια σφαιρα απο ενανα αλβανο θα πονεσει περισσοτερο απο το να την φας απο τον αδελφο σου ελληνα??

αν σου κλεψουν την μηχανη, θα το παρεις πιο ελαφρα αν βρισκετε ή διαληθει απο ελληνικα χερια?

αν τελος χασεις κατι αγαπημενο (ατομο ή πραγμα) θα πονεσει περισσοτερο αν το "εφαγε" αλβανος ή μαυρος???

(σημειωση. το να λες καποιον μαυρο δεν ειναι ακριβος ρατσισμος... αφου μαυρος ειναι (οσο ασχημα και αν ακουγετε).
    το να λες, ο μαυρος (που δεν εχεις ξαναδει στην ζωη σου) θα μας σκωτωσει δεν παω με το αυτοκινητο του, ομως ειναι)

το οτι μπορει να αυξηθικε η εγκληματικοτητα ειναι κατι ισοσ και αποδεκτο...

το θεμα ειναι τι κανουμε...

γιατι συμφωνα με τα λεγομενα σας, ολοι (με ελαχιστες εξερεσεις) οι αλβανοι κανουν ζημιες... αρα? τους στελνουμε ολους πισο πακετο?

και αν οχι ολους ποσους? 90% 80%

ή μηπως να τους ματνροσουμε σε κανενα νησι και να τους περναμε απο διαλογη?

στην πραξη ρε παιδια τι πρωτηνετε?

υ.γ. οταν καποια στηγμη μου ειπε ενα πολυ καλο παιδι (στην ηλικια μου) που δουλευε για εμας οτι απο τα 14-15 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ να φηγει απο την οικογενεια του (2 αδελφια και μια αδελφη ολοι μεγαλυτεροι) και να ζησει και να βρει δουλεια μονος του στην ελλαδα φρικαρα... ποσο ευκολα θα προσαρμοζοσασταν εσεις? ποσο ευκολα θα καταφευγατε στην κλεψια και την αρπαγη σε αυτην την ηλικια???
    δεν ειναι αγιοι αλλα δεν ειναι ολοι χειροτεροι απο "εμας"

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Με συγχωρείς Sonic αν φαίνομαι να κάνω τον έξυπνο, αλλά στη πρώτη πρόταση έβαλε την λέξη "Γενικά" . Αυτό δείχνει ότι μιλάει για τη πλειοψηφία και όχι για όλους τους έλληνες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    για να την προσγηωσω λιγο την συζητηση...

αν φας μια σφαιρα απο ενανα αλβανο θα πονεσει περισσοτερο απο το να την φας απο τον αδελφο σου ελληνα??

αν σου κλεψουν την μηχανη, θα το παρεις πιο ελαφρα αν βρισκετε ή διαληθει απο ελληνικα χερια?

αν τελος χασεις κατι αγαπημενο (ατομο ή πραγμα) θα πονεσει περισσοτερο αν το "εφαγε" αλβανος ή μαυρος???

(σημειωση. το να λες καποιον μαυρο δεν ειναι ακριβος ρατσισμος... αφου μαυρος ειναι (οσο ασχημα και αν ακουγετε).
    το να λες, ο μαυρος (που δεν εχεις ξαναδει στην ζωη σου) θα μας σκωτωσει δεν παω με το αυτοκινητο του, ομως ειναι)

το οτι μπορει να αυξηθικε η εγκληματικοτητα ειναι κατι ισοσ και αποδεκτο...

το θεμα ειναι τι κανουμε...

γιατι συμφωνα με τα λεγομενα σας, ολοι (με ελαχιστες εξερεσεις) οι αλβανοι κανουν ζημιες... αρα? τους στελνουμε ολους πισο πακετο?

και αν οχι ολους ποσους? 90% 80%

ή μηπως να τους ματνροσουμε σε κανενα νησι και να τους περναμε απο διαλογη?

στην πραξη ρε παιδια τι πρωτηνετε?

υ.γ. οταν καποια στηγμη μου ειπε ενα πολυ καλο παιδι (στην ηλικια μου) που δουλευε για εμας οτι απο τα 14-15 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ να φηγει απο την οικογενεια του (2 αδελφια και μια αδελφη ολοι μεγαλυτεροι) και να ζησει και να βρει δουλεια μονος του στην ελλαδα φρικαρα... ποσο ευκολα θα προσαρμοζοσασταν εσεις? ποσο ευκολα θα καταφευγατε στην κλεψια και την αρπαγη σε αυτην την ηλικια???
    δεν ειναι αγιοι αλλα δεν ειναι ολοι χειροτεροι απο "εμας"

sonic afto den ine prosgiosi esi erikses tin sizitisi sto vouno opos to aeroplano apo tin kipro ena prama...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gadalf pare mati

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tasaki front 1.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	25,1 KB 
ID:	22801

sonic afto den ine prosgiosi esi erikses tin sizitisi sto vouno opos to aeroplano apo tin kipro ena prama...
    eida oti ta kausima teleiwnun kai arxisate na jepulate oti exete apothikeumeno se mpaula, apo... tote, kai lew den to glitonume to pesimo... as to parw panw mou na to rixo ektos katikimenis perioxis tulaxiston...

to genika dikaiologei pola jexilwmata skepsis kai ipothesewn...

to prosexa afou to episinapsa aloste alla genika ta genika genikeuoun... gia auto legete kai genika...

pisteuw telos oti iparxei diafora anamesa sto genika kai sto kata pliopsifia... eidika se tetoia themata...

mikro to paraptoma (an ipirxe telos pantwn paraptoma) kai gia auto den edwsa kai sinexia...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ .
    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ [ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ]ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ
    ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
    ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ
    Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TEO.VFR
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ .
    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ [ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ]ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ
    ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
    ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ
    Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ

fate xomaaaaaaaaaa reeeeeeeeeeeeeeeeee

lipon file mou esi prin pe8anis na afisi klironomia afto to aristo digma egkefalou ke na kanis ke ena singrama min pane xamenes aftes i aristes apopsis

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

lipon file mou esi prin pe8anis na afisi klironomia afto to aristo digma egkefalou ke na kanis ke ena singrama min pane xamenes aftes i aristes apopsis
    [/QUOTE
    AFROTWIN εχεις μεγαλη πλακα ρε φιλε
    αλλα δεν μας λεσ τη εχεισ κανει εσυ για ολουσ αυτους εκτος απο το να φιλοσοφης και οχι μονο εσυ ολοι μας
    εγω παρολο που ειμαι ρατσιστης δεν εδιωξα ποτε απο τη δουλεια αλβανο η ιρακινο [αυτουσ ειχα] αντιθετα εδιωξα ελληνα για τι συμπεριφορα του.
    και εχω βοηθηση μερικους απο αυτους με ρουχα και επιπλα.
    αυτο γιατι λυπαμε που ειναι σε χαλια κατασταση μερικοι απο αυτους.
    με το δειγμα εγκεφαλου που κουβαλαω αυτα εκανα για πεσ ρε αισταιν εσυ τι εκανες τους εβαλες σε φροντηστηριο να γινουν ανθρωποι η τουσ παραχωρησεσ το σπιτι σου για να μη μενουν σε τρογλες
    τεσπα βοηθησα μερικους αλλα αυτο δεν σημενη οτι τους γουσταρο κιολας

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TEO.VFR

[/QUOTE
    AFROTWIN εχεις μεγαλη πλακα ρε φιλε αλλα δεν μας λεσ τη εχεισ κανει εσυ για ολουσ αυτους εκτος απο το να φιλοσοφης και οχι μονο εσυ ολοι μας
    εγω παρολο που ειμαι ρατσιστης δεν εδιωξα ποτε απο τη δουλεια αλβανο η ιρακινο [αυτουσ ειχα] αντιθετα εδιωξα ελληνα για τι συμπεριφορα του.
    και εχω βοηθηση μερικους απο αυτους με ρουχα και επιπλα.
    αυτο γιατι λυπαμε που ειναι σε χαλια κατασταση μερικοι απο αυτους.
    με το δειγμα εγκεφαλου που κουβαλαω αυτα εκανα για πεσ ρε αισταιν εσυ τι εκανες τους εβαλες σε φροντηστηριο να γινουν ανθρωποι η τουσ παραχωρησεσ το σπιτι σου για να μη μενουν σε τρογλες
    τεσπα βοηθησα μερικους αλλα αυτο δεν σημενη οτι τους γουσταρο κιολας
    kita otan enas ratsistis voi8ai tous alodapous ego pou tous vlepo alios logika 8a prepi na tous vrizo na tous ftino na tous xtipao na tous dioxno na tous ferome san skilia ke ala tetia..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke ego afta kano giati ime filan8ropos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

file mou nomizo oti exoume pola tipota na poume emis i dio ala oxi gia afto to 8ema
    apo tin stigmi pou kapios ksekinai ke mou leei ime ratsistis den exo na po tipota mazi tou
    esi 8a vris aformi na misisis ke emena ke opion dipote
    ke ego 8elo na ksero oti milao me enan an8ropo pou kseri ti ine an8ropos genika oxi idika
    opos katalavenis den exoume na poume ke pola
    ke adiaforo episis an edoses ti se pion ke kato apo opiesdipote sin8ikes

na ise kala
    ke pragmatika adiaforo

χερομαι ρε φιλε που εισαι τοσο ανοιχτομυαλος και ξερεις τι θα πει ανθρωπος .γιατι ολοι εμεις που δεν γουσταρουμε μια μεριδα ανθρωπον τους βλεπουμε σαν ζωα αλλα επιδη ειμαστε φιλοζωη τους δινουμε και κανα ψιχουλο λες και ειναι σκυλια.
    να ειμαστε ολοι καλα ρε παιδια να πληρωνουμε το ικα για τους ξενους μιας και στα δημοσια νοσοκομεια μονο ο ελληνας πληρωνη
    καντε μια βολτα στο αλεξανδρας να δειτε τους γυφτους με 5 κιλα χρυσο στο λαιμο τους να μην πληρωνουν μια για τιποτα.κ.λ.π
    εγω λοιπον παιδια ειμαι ρατσιστης με καποιους και πανω απο ολα
    με αυτους που ενοχλουν και δημιουργουν προβληματα.
    δεν με νοιαζει τι λενε ορισμενη που νομιζουν οτι ο ρατσισμος ειναι αρρωστια και δεν θελουν να καταλαβουν οτι ρατσιστησ γινεσε δεν γενιεσε αρα υπαρχουν λογοι που σε κανουν. που ορισμενη απο εδω δεν μπορουν να δουν
    τεσπα να ειστε ολοι καλα

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. τελικα ποσες σφιγγες ειμαστε?
    από power hornet στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2013, 19:11
  2. τελικα, ειμαστε ...αρκετοι με moto guzzi stelvio?
    από billts στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 10:09
  3. Ποσοι ειμαστε τελικα???
    από hotcarver στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 16:13
  4. Τελικά είμαστε Μπουρ***ο
    από MikeG στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 16:08
  5. Ειμαστε πολυ λιγοι τελικα....
    από AFTER στο forum Off topic