Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
ο αδερφος του μπεντζαμιν μπατον στο πιο σπασ@ρχιδικο του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
ο αδερφος του μπεντζαμιν μπατον στο πιο σπασ@ρχιδικο του![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Πινελάκι με τρίχα, ανεξίτηλο λευκό χρώμα και σου στέλνω το γιό μου να κάνει χειροτεχνείες :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
Σε μενα που κατι εγραφε πανω στο διακοτη αλλα εχει σβησει τωρα τι να κανω??
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ετοιμάσου αύριο να πας στο Pulp![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
ΚΥΡΙΕ, ΚΥΡΙΕ, ΕΓΩ ΕΓΩ!!!!
Λοιπόν, στις μηχανές που ο διακόπτης γράφει Kill Switch ή τίποτα, με το κλειδί.
Σε αυτές που (σαν το δικό μου) γράφει Engine Stop, με το διακόπτη.
:hypnotize
ΕΥΓΕ παιδι μου!! οχι μονο θα παρεις αριστα 10 αλλα θα πας και να δωσεις τις θεωρητικες εξετασεις στη θεση μου!
οποτε εγω με το κουμπακι θα την σβηνω. αλλα θα το ρωτησω αυτο που λες.οχι οτι δε σε εμπιστευομαι αλλα να δω τι θα πει και ο μαστερ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Αυτο με την ηλεκτρονικη ειναι αληθεια, αλλα γιατι ρε μαστορα να κανεις 2 κινησεις για να την σβησεις...
με μια κινηση?δλδ? με συμπλεκτη εννοεις?
Ναι, το γνωστό, γκουχ γκουχ μπαμ, ΦΦΦφφφφΦΦΦΑρχικά δημιουργήθηκε από RocknRollas
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ναι, το γνωστό, γκουχ γκουχ μπαμ, ΦΦΦφφφφΦΦΦ
![]()
ε οχι ρε αδερφε!ε οχι!!!
θα πηγαινω στην καφετερια να παρκαρω την μηχανη και θα την σβηνω με συμπλεκτη??
θα με περασουν για ασχετο τα γκομενακια! τι σοι καγκουραιοι ειμαστε. πρεπει να πουλησουμε και μια αλφα μουρη!
απαπαπαπα...συγνωμη,αλλα δε θα ακολουθησω τη συμβουλη σου! τουλαχιστον σε πολυσυχναστα μερη..
χαχαχαχαχαχαχα!!!
Δεν σε αποκαλεσα ψευτη και για του λογου το αληθες ξαναδιαβασε αν θες το ποστ....Ανεφερα πως ειπες κατι το οποιο ειναι περα για περα ανακριβεια και δεν θα επρεπε να θιγεσαι γιαυτο απο την στιγμη που ειναι ετσι. Επισης αν δεν σου κανει κοπο διαβασε στα sticky του forum τι αναφερουν για την περιπτωση αυτη εφοσον παρουμε ως δεδομενο οτι εγω λεω μλκς :beerΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θεωρω τουλαχιστον προσβλητικο χωρις να με γνωριζεις να με αποκαλεις ψευτη.
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=121184
Μαγκα RockanRolla η Yamaha σου γαμει!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Να την χαιρεσαι ρε φιλε!![]()
Μη σκας επειδη δεν το ειπες στους δικους σου...κι εγω με την πρωτη μου μηχανη ετσι ειχα κανει! Την αγορασα, την πηγα σπιτι και τους φωναξα να βγουν εξω να δουν κατι.....εχοντας την εμπειρια λοιπον θα σου πω οτι θα ακουσεις πολυ γκρινια, που ομως θα κρατησει 2 ακριβως μερες!!! Εχοντας δει και αλλες παρομοιες περιπτωσεις το εχω εξακριβωσει το 2ημερο!!!![]()
![]()
Ομως ειχα βγαλει διπλωμα...και αυτο κρυφα...τους το εδειξα μαζι με τη μηχανη!
Σκασε Pulp που σου ειπανε και οι αλλοι να ακουσεις και χιλιες δυο μαλακιες που λεμε εκει :rotflmao: απλα να πηγαινεις και απ'το γκαραζ να την βαζεις μπρος την κουκλαρα να μη σου μεινει απο μπαταρια!!!
Α...και τη μηχανη τη σβηνουμε απ'το κλειδι...οτι σκατα και να λεει ο διακοπτης!!!![]()
WELCOME![]()
![]()
![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Πραγματικα πολυ κουκλι!Καλοριζικη-καλη επιτυχια με το διπλωμα & μετα αγρατζουνιστη-αρατζουνιστος ευχομαι.Για οικονομικη λυση σε μπουφαν δες στο leather100.com.
Εχω παρει & για τα ευρω του καλο ειναι.![]()
![]()
![]()
Σπεύδε βραδέως..
Αρχικά δημιουργήθηκε από RocknRollas
γιατι να πατας τον διακοπτη κ μετα να γυρνας το κλειδι... υπαρχει λογος ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
γιατι να πατας τον διακοπτη κ μετα να γυρνας το κλειδι... υπαρχει λογος ?
γιατι να παιζεις με το διακοπτη? υπαρχει λογος?
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟ* ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΗΔΙΕΣ!!!!!
![]()
*όσοι έχουνε τουλάχιστον (για να προλαβω τον ππρα τον καπ10)![]()
Με το μαμημένο κλειδί δεν θα μαμήσουμε και τον διακόπτη; Γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε το καλό;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ
![]()
![]()
γιατι αλλιως το κλειδι θα μεινει πανωΑρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
γιατι να πατας τον διακοπτη κ μετα να γυρνας το κλειδι... υπαρχει λογος ?![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...