Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Επιτελουσ ΜηΧανη !!!!

  1. #1
    Νέο μέλος Το avatar του/της gediak
    Εγγραφή
    07/08/2002
    Μηνύματα
    26

    Επιτελουσ ΜηΧανη !!!!

    ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ !!! ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗ (ΣΤΑ 27 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ) !!

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ FAZER FZ6 KAI TO TRANSALP !

    NA ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ 1ο ΛΟΓΩ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ON OFF, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΝΑ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ. (ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΛΟΓΩ ΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ??)

    ΤΟ 2ο ΛΟΓΩ HONDA ,ON OFF (ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ !!. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !

    ΔΙΛΗΜΜΑ !!! ΒΟΗΘΑΤΕ !!

  2. #2
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    16/10/2003
    Μηνύματα
    199

    Re: Επιτελουσ ΜηΧανη !!!!

    Αρχικά δημιουργήθηκε από gediak
    ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ !!! ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗ (ΣΤΑ 27 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ) !!

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ FAZER FZ6 KAI TO TRANSALP !

    NA ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ 1ο ΛΟΓΩ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ON OFF, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΝΑ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ. (ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΛΟΓΩ ΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ??)

    ΤΟ 2ο ΛΟΓΩ HONDA ,ON OFF (ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ !!. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ !

    ΔΙΛΗΜΜΑ !!! ΒΟΗΘΑΤΕ !!
    ΜΜΜΜΜΜ.......να παρεις το ΥΑΜΑΗΑκι!!!!!

    Γιατί ειναι πιο ωραίο και πιο πιο καινούργιο..........





    Κοιτα ο,τι μ'αρεσει εμενα λεω.. Εσύ να παρεις αυτην που σου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακά και σε βολευει καλύτερα σε αυτο που θελεις να κανεις
    www.copacampagnia.gr

  3. #3
    αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Εγγραφή
    11/02/2004
    Μηνύματα
    1.167
    ΤΟ FAZER ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΣΤΥΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΟΥΡΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!
    ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΥΣ!!!

    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

  4. #4
    GEDIAK,ΕΙΝΑΙ 2 ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΑΣ ΛΙΓΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΟΥ..
    ΤΟ FAZER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΝ-OFF !!!

    BAΛΕ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ,ΤΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΥΛ,ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΚΛΠ ..ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΨΑΞΙΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...

    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

  5. #5
    Συμφωνώ με dirtymoto .Το fazer δεν είναι με τίποτα για χώμα ! μην σε ξεγελάει η όρθια θέση οδήγησης . Το σημαντικό είναι να ξέρεις τι θέλεις από την μηχανή και τι σκοπεύεις να κάνεις και να πας μαζί της . Το transalp πάει σίγουρα στο χώμα (σιγά όμως ε !) και πιστεύω ότι χαμηλά είναι και ποιο δυνατό . Όσο για ταξιδάκια στην εθνική σίγουρα με το fazer θα δεις και 200 αλλά αν είσαι ευχαριστημένος με καμιά 160 ( για μένα είναι πολύ καλά για ταξιδάκια) θα σε καλύψει και το transalp και απο θέμα προστασίας απο αέρα .
    "Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

    Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

  6. #6
    Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis
    Εγγραφή
    10/02/2004
    Μηνύματα
    161
    Kai go symfono me dirtymoto kai niko13g .

    To Fazer den einai on-off se kamia periptosi, den einai ropato se kamia periptosi, einai grigoro kai dynato meta tis 8.000rpm. Exei omos auti ti trypa stis xamilomesaies....

    Diladi: thes eytheia kai Ethiniki gia na to xareis, kai tha sernesai mes ti Poli. Anebokatebasma sxeseon kai frena synexeia.

    To Transalp einai teleios diaforetiki kathgoria kai teleios diaforetiki mixani. Ropi apo xamila, idaniki gia Poli alla kai taksidakia me bagkazia.

    Dialekse kathgoria prota. An eisai gia kathimerines metakiniseis stin Poli pare on-off. Epidei ta exo kabalisei ola sou proteino V-Strom 650 h' Transalp. An einai gia boltes to SK kai araies metakiniseis, sou aresei i megali taxitita ktl, pare CBF 600 h' Fazer h' Kawasaki 7s. Kalytero? CBF 600. Ean thes streetfighter pare Kawasaki Z750 (korifi) h' Honda Hornet.

    Oti aporeia exeis pes kai tha prospathisoume na boithisoume


  7. #7
    Νέο μέλος Το avatar του/της gediak
    Εγγραφή
    07/08/2002
    Μηνύματα
    26
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΙΝΩ ΣΤΟ TRANSALP ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΤΟ V-STROM , ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ !!

  8. #8
    μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Εγγραφή
    07/05/2003
    Μηνύματα
    3.614
    εγώ πάντως μετά από προσωπική αναζήτηση στην κατηγορία των on-off αποφάσισα να πάρω το v-strom και αρχικά κοιτούσα για το kle500 κυρίως για οικονομικούς λόγους, πέρασε από το μυαλό μου το klr650 που τελικά το απέριψα σχετικά γρήγορα (δεν καλύπτει ταξίδι άνετα κατά τη γνώμη μου) κοιτούσα και για ΤΑ 600 μεταχειρισμένο (με το διπλό δίσκο μπροστά) σκέφτηκα και το freewind, για το καινούργιο το ΤΑ ποτέ δεν ενθουσιάστηκα ιδαίτερα, και όλα αυτά στη θεωρία και πληροφορίες όχι το ένα βγάζει τόσα άλογα, το άλλο βγάζει 0,4 παραπάνω αλλά σε τόσες στροφές παραπάνω και ένα σωρό άλλες πληροφορίες, το v-strom δεν το σκεφτόμουνα, γιατί απλά όπως το έβλεπα μου άρεσε μεν αλλά είχα έναν υποσυνείδητο φόβο ως προς το αν μπορώ να το κουμαντάρω, και όλα αυτά στο μυαλό μου και να μην βγάζω άκρη με τίποτα.
    Και έφτασε η μέρα που πήγα στην έκθεση και οδήγησα με τη σειρά klr65o sm δύο φορές TA και v-strom και ερωτεύτηκα το τελευταίο έτσι απλά, οπότε θα το πάρω απλά τώρα θα αλλάξω λίγο πιο αργά από όσο σκόπευα γιατί τα άλλα που κοιτούσα ήταν φθηνότερα, αλλά αυτό θα το κρατήσω περισσότερο.
    Σε ζάλισα με τα δικά μου, γιατί στα λέω όλα αυτά
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οδηγήσεις (έστω και λίγο) τα μηχανάκια που σκέφτεσαι να δεις σε πιο κάθεσαι πιο άνετα και πως μπορείς να τα πας.
    Α και αυτό που σου είπαν πιο πάνω οι άλλοι έχουν απόλυτο δίκιο, αποφάσισε πρώτα για πια χρήση το θες και μετά άρχισε να κοιτάς γιατί μας ρώτησες για δύο εντελώς άσχετα μεταξύ τους μηχανάκια.

  9. #9
    Νέο μέλος
    Εγγραφή
    25/11/2003
    Μηνύματα
    3

    καλημερα...

    αρχικα οπως ειπαν και οι προλαλησαντες ειναι δυο τελειως διαφορετικες μηχανες. για το transalp θα πω που εχω αποψη. σου αρκει το 169 τελικη?τα 50 αλογα? κατα τα αλλα πιστευω οτι ειναι πανεμορφο στη κατηγορια του! χωρις να θελω να σε μπερδεψω μηπως να δεις και το TDM το 900 μια που σε ενδιαφερει και η yamaha! οτι και αν αποφασισεις καλοταξιδο να ειναι! και ενημερωσε μας τελικα τι πηρες!!! με γεια.... :rotflmao:

  10. #10
    Νέο μέλος Το avatar του/της gediak
    Εγγραφή
    07/08/2002
    Μηνύματα
    26
    FOTI ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ .....?
    ΤΟ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ?
    ΠΟΙΑ ΜΗΑΝΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟΡΙΠΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
    TO TRANSALP ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ !
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ V-STROM ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ SUZUKI !! ????
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ FAZER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ STREET ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΛΕ STREET , ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗ, KAI ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ !

Παρόμοια θέματα

  1. Γιατι ΜηΧανη?
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 09:29
  2. τι μηχανη να αγωρασω???
    από nightboy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:53
  3. Κόντρα αμάξι-μηχανή
    από jp929rr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 08:20
  4. Γυναικα Και ΜηΧανη
    από motopower στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 23:46
  5. ΣΚ χωρίς μηχανή
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2003, 19:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF