Πέρα από την Α.Ο. έχω δει τελευταία κινητικότητα και στο επαρχιακό δίκτυο. Ήδη έχω ακούσει σε κάποια σημεία στον επαρχιακό Πάτρα-Πύργος να έρχονται ραβασάκια σε κόσμο όπως και στη Μεσσηνία είδα το φθινόπωρο να μαστορεύουν KV καμερών. Οπότε προσοχή
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Με πήραν τηλ από τροχαία Εθνικών Οδών να μου επιδώσουν μία κλήση με φωτό από πέρσι. Το όργανο μου έκανε πλήρη περιγραφή του οχήματος ( μπλα μπλα μπλα και χρώματος ασημί) και μου διάβασε τον αριθμό κυκλοφορίας.
Η ερώτηση προς τους αγαπητούς συναδέλφους που έχουν λάβει παρόμοιο ραβασάκι (γιατί παίζει και να είναι από φάρσα έως και ξεψάχνισμα για το μέρος στάθμευσης - μην πάω να το πάρω το κουτάκι κάποια μέρα και δεν το βρω), είναι έγχρωμες οι φωτό που πιστοποιούν το όχημα από τις κάμερες των ραντάρ???
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν μπορείς να τους καλέσεις πίσω για επιβεβαίωση?
Θέλω να πω .. οι φόβοι σου είναι βάσιμοι και θα έπρεπε να σου επιβεβαιώσουν ότι όντως είναι απο την τροχαία το τηλεφώνημα
so we poutch it κοινώς την πουτσίσαμε λεβέντες!
Πάει η βόλτα που προγραμμάτιζα![]()
Αν εννοείς από οικονομικής απόψης ναι.
Αν εννοείς από πλευράς διπλώματος όχι (αν λειτουργούν όπως της Α.Ο.). Την έφαγα Αύγουστο, ήρθε το ραβασάκι Νοέμβρη-Δεκέμβρη κάπου εκεί όπου και πήγα τσακ μπαμ και πλήρωσα. Ε το δεύτερο ραβασάκι που θα μου στείλουν για να πάω να παραδώσω το δίπλωμα ακόμα το περιμένω. Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να με ξεχάσανε αλλά πολύ αμφιβάλλω.
Κοινώς το δίπλωμα δε σου το παίρνουν με το που σκάσεις μύτη στο τμήμα. Την κλήση σου γράφουν. Αφού υπογράψεις ότι εσύ οδηγούσες το όχημα κι εσύ διέπραξες το αδίκημα τότε ξεκινάει άλλη διαδικασία για να σου πάρουν το δίπλωμα και περιμένεις άλλο ραβασάκι.
Tip: Υπάρχει και η επώδυνη επιλογή να το παραδώσεις επιτόπου οικειοθελώς. You bite the bullet και ξέρεις ότι από σήμερα και για 60 μέρες δεν έχεις δίπλωμα. Το πλεονέκτημα είναι ότι θα το έχεις πχ μέσα Μαΐου. Ενώ αν το αφήσεις επάνω τους μπορεί να περάσουν και 4 μήνες καλή ώρα όπως με εμένα αλλά να θυμηθούν να σ'το πάρουν σε περίοδο που να σου μαμάνε τα πλάνα (όπως η ετήσια του μοτό που απ'όσα έχω διαβάσει σε καίει). Οπότε κάνε τους υπολογισμούς σου και μέτρα τις μέρες και δες τί σε συμφέρει.
ΥΓ. Αυτά περί Αττικιάς Οδούς. Εσύ κάτι είπες για Εθνική. Μη σε πάρω στο λαιμό μου.
εμενα σε εθνικη οδο με φωτογραφισαν,με πηραν τηλ και πηγα και κατεθεσα αδεια,διπλωμα και πινακιδες..
Θα έρθει είπε ο λεβεντάκος να επιδώσει αύριο στο μαγαζί, είναι λέει από το '12.
Από οικονομικής άποψης εννοώ, δεν τέθηκε από το όργανο (τουλάχιστον τηλεφωνικός) θέμα για δίπλωμα οδήγησης, κι αν κρίνω από το πρόστιμο 80 ευραϊκά που σημαίνει αν πληρωθεί μέσα σε 10 ημέρες 40 ευραϊκά, η ταχύτητα δεν πρέπει να ήταν στου διαόλου τ' ανάθεμα, άλλωστε το κουτί μου έχει μπόλικα κυβικά και καίει, οπότε με την τιμή της βενζίνης έχω γίνει απαλοπόδης.
Ένι γουέη θα μάθουμε αύριο.
Ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων και για να ξορκίσω το κακό, βόλτα θα πάω ρε γαμώτο, κι ας έφαγα την κλήση.