Καλά κάνεις και ξεκινάς με οργανωμένο, θα μπεις στο κλίμα πιο όμορφα.
Πέρα από τα όσα θα σου πουν ή θα καταλάβεις ότι χρειάζεται το καμπινγκ σιγά σιγά, σε κάποια φάση που θα σκεφτείς το ελεύθερο (ή θα προκύψει), πάρε ένα βασικό πράγμα: μια καλή τέντα 3χ3 ή 4χ4 m και έξτρα στηρίγματα (κόστος συνολικά για όλα 40-50 ευρώ). Και δεν σε νοιάζει ούτε για ήλιο ούτε για τις αρχές...Εγγύηση στις διακοπές η τέντα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κοίτα μαν, εγώ μαζί σου, συμφωνώ σε όσα γράφεις ... αλλά κοίτα γιατί η μέθοδος "στο σακουλάκι" δεν εφαρμόζεται απο το 99% όσων παρακολουθούν το θρεντ.
Γιατί το βλέπουν το έργο ... εκεί που έχεις κατασκηνώσει, να μην έχει κάδο κοντά. Το κρατάς το σακουλάκι, ερμητικά κλεισμένο να μη διαρρέει ο αιθέρας chanel νο5, ώστε φεύγοντας μια-δυο μέρες μετά να το πάρεις μαζί σου, ως ευσυνείδητος camper. Κάπου στο δρόμο θα συναντήσεις κάδο να το χώσεις.
Ήρθε η ώρα/μέρα να φεύγεις. Μαζεύεις το "σπίτι" (στο λουκάνικο πίσω), μαζεύεις την "κουζίνα" (στο δεξί σαμάρι), μαζεύεις τον εξοπλισμό θαλλασίων σπορ (στο αριστερό σαμάρι). Φορτώνεις. Κάπου πρέπει να δέσεις το σακουλάκι. Όχι κοντά σου, να μη σου έρχεται η εσάνς ενώ οδηγείς. Το δένεις πίσω. Στο δρόμο ο αέρας το κουνάει πάνω κάτω, αυτό έχει τη κακιά συνήθεια να φλερτάρει με καυτά πράγματα, όπως η εξάτμιση για παράδειγμα. Της κολλάει. Και καθώς εσύ ανοίγεις το γκάζι σε εκείνη την ωραία δεξιά στροφή, σου σκάει στη μάπα η μυρωδιά από σκατό στο γκριλ. Και σιχτιρίζεις μετά και το κατασκευαστή που δεν έβαλε αντικολλητική επίστρωση τεφάλ στο μπουρί, και που να τρίβεις τώρα για να φύγει το καφετί ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το ελευθερο απαιτεί μια σχετικη εμπειρια που εγω δεν εχω οποτε για αρχη το αφηνουμε.σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις...νομιζω με καλυψατε.![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
φιλε,αμα το εχετε σκεφτει-συζητησει και ψηνεστε,καντε την.στην χειροτερη αν δεν σαρεσει δεν το ξανακανεις.στην καλυτερη θα βρεις εναν εναλλακτικο τροπο διακοπων.εγω πηγαινα πιτσιρικος με τους δικους μου.αυτοι ηταν στα 35,εσυ γιατι να μην μπορεσεις;καμπινγκ ειναι,οχι πυρηνικη φυσικη.απλα πλεον εχουν βγει πολλα αξεσουαρ και τα θεωρουμε απαραιτητα καποια.οπως και στις μοτο.αφου θα πατε και με τουτου κανενα προβλημα σε φορτωμα κλπ.περιμενουμε εντυπωσεις οταν με το καλο πατε.να περασετε ομορφα!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Τι ειστε σεις ρε................
Μιση μερα ελειψα, 4 σελιδες γραψατε σ ενα θεμα που θεωρητικα ενοχλουσε..............
Αναρωτιεμαι ποσες σελιδες θα δω το βραδυ που θα επιστρεψω.................................
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Εγώ πάντα απορούσα με αυτούς που πάνε και στήνουν κατα μεσής στην παραλία και μάλιστα την πέφτουν και για ύπνο το μεσημέρι! Μιλάμε η σαούνα η ίδια αλλά στο ποιο dry... γενικά το καλακαίρι το ελεύθερο είναι για το βουνο.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).