Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 100 από 100

Θέμα: Προβληματισμοί για 600άρι

Νέο μέλος
    Το είχε γράψει και ο devil's animal αλλά πάνω στην κουβέντα χθες ψήθηκα πολύ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    fazer 600 το καρμπυρατερατο με fairing...
    τα πρωτα μοντελα τα δινουν τσαμπα 1500€..παιρνεις καποιο με 2-2,5 χιλιαρικα π.χ. αυτογια να μην χρειαστει πολλα μαζεματα και δινεις και αλλο ενα πεντακοσαρικο σε σερβις και μαζεματα..παμε στα 3χιλ. το κρατας οσο γουσταρεις και το πουλας πανω κατω στην ιδια τιμη μετα απο Χ χρονια διοτι δεν θα πανε κατω απο καποιο ψυχολογικο οριο...και παιρνεις οτι γουσταρεις...

ωριαο μηχανακι, αξιοπιστο, τιμιο με γκαζι αρκετο για την απειρια σου και το πηγμενο (θελω να πιστευω) μυαλο σου με fairing που δεν θα σε ταλαιπωρησει αν θες να πας και πιο μακρυα απο την Χαλκιδα...

καλες αγορες και
    Οκ αντί για μοντέλο 2003 με 2.100 μπορεί να πάρω κάποιο στο ψυχολογικό όριο των 2.900 και να είναι του 2005 πχ

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgos19 Προβολή μηνύματος
    Όπως και να έχει kosarmy, ο κυριότερος λόγος για να το πάρεις είναι ο ήχος του. Εγώ, 4 χρόνια μετά, ακόμα με πιάνω σταματημένο στα φανάρια να σκάω ξερόγκαζα και να χαμογελάω μέσα απ'το κράνος.
    ξέχασες τα απίστευτα φρένα, το ότι στρίβει με τη σκέψη, τον ροπάτο κινητίρα, κλπκλπ...

Γενικώς στην κατηγορία των γυμνών, δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros1972 Προβολή μηνύματος
    honda cbf 600 ή fazer κατ΄εμε
    απο το bandit πολύ καλύτερα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου παρε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο.Δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο αυτα τα μοτο για να τρομαξεις.
    Οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια αν εχεις συνεση θα εισαι μια χαρα.

τα λέω κι εγώ αλλά δε μ'ακούνε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kosarmy Προβολή μηνύματος
    Το είχε γράψει και ο devil's animal αλλά πάνω στην κουβέντα χθες ψήθηκα πολύ

Οκ αντί για μοντέλο 2003 με 2.100 μπορεί να πάρω κάποιο στο ψυχολογικό όριο των 2.900 και να είναι του 2005 πχ
    να εχεις υπ'οψιν σου οτι η τιμη αν λεει π.χ. 3000€ στην αγγελια με παζαρια του το κατεβαζεις ανετα ενα 500αρι κατω...με δεδομενη την τρεχουσα οικονομικη κατασταση που εχουμε και φυσικα απολυτου μετρητοις...
    αν ψαχτεις, δε, λιγο και με την ηλικια της αγγελιας και δεις οτι ο τυπος το πουλαει 5-6 μηνες και δεν το εχει δωσει ακομα (που σημαινει απογοητευση απο την μερια του) μπορει να πεσει και 800-900€ κατω...

δυστυχως ή ευτυχως η αγορα ευνοει αυτους που αγοραζουν και οχι αυτους που πουλανε...και γι'αυτο μπορεις να βρεις πραγματικες ευκαιριες με πολυ λιγα λεφτα...

σιγουρα οταν πας να δεις τις "καλλονες" θα πας με καποιον που εχει μηχανη και ξερει και 5-10 πραγματα και πριν την παρεις, θα την πας σε μαστορα που εμπιστευεσαι να σου πει τι ακριβως θελει και ποσο θα κοστισει, ουτως ωστε να παζαρεψεις και την τιμη αναλογως...

με το καλο...

Εγώ μία συμβουλή μόνο θα σου δώσω.

Ότι και αν τελικά πάρεις, φρόντισε να έχει ABS.

Χρειάζεται και ας λένε κάποιοι ότι είναι περιττό. Είναι ένα σύστημα ασφαλείας το οποίο πραγματικά μπορεί να σου σώσει τη ζωή.

Αν στα αυτοκίνητα είναι 10 φορές χρήσιμο, στη μηχανή είναι 100 κατά τη γνώμη μου.

Προσωπικά θα έκανα παραχωρήσεις στο τι θα αγόραζα εάν βιαζόμουν μόνο και μόνο για να πάρω μηχανάκι με ABS.

Πρώτα η ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ZauZ Προβολή μηνύματος
    Εγώ μία συμβουλή μόνο θα σου δώσω.

Ότι και αν τελικά πάρεις, φρόντισε να έχει ABS.

Χρειάζεται και ας λένε κάποιοι ότι είναι περιττό. Είναι ένα σύστημα ασφαλείας το οποίο πραγματικά μπορεί να σου σώσει τη ζωή.

Αν στα αυτοκίνητα είναι 10 φορές χρήσιμο, στη μηχανή είναι 100 κατά τη γνώμη μου.

Προσωπικά θα έκανα παραχωρήσεις στο τι θα αγόραζα εάν βιαζόμουν μόνο και μόνο για να πάρω μηχανάκι με ABS.

Πρώτα η ασφάλεια και μετά όλα τα άλλα.

Έχεις ένα δίκιο. Δυστυχώς για να το κάνω αυτό βέβαια , δεν συμβαδίζει με αυτό που έγραψα παραπάνω να πάρω ένα φτηνό Fazer του 2005 κάτω απ τα 3 χιλιάρικα για να το κρατήσω 1-2 χρόνια να μάθω.
    Για Fazer με ABS θέλω σαφώς πάνω από 3000

Μάλλον βλέπω να δίνω εκεί κάπου στα 3.700 για κανένα καλό Fazer με ABS του 08-09 και να το κρατήσω για πάνω από 2ετία.

Μέλος
    Ειμαστε κατα καποιο τροπο παρομοιες περιπτωσεις... εγω οδηγουσα για χρονια ενα 250αρι 15 ετων και προσφατα (28 και εγω) εκανα το βημα προς τα πανω με μια 600αρα supersport. Το κενο ειναι τεραστιο... ειναι σαν να οδηγεις πρωτη φορα.

Αν εχεις σκοπο να το ψαξεις και λιγο οδηγικα οπως εγω μπαινεις σε περιεργα μονοπατια... αυτες οι μηχανες μαζευουν χλμ για πλακα και ειναι αποτομες στις αντιδρασεις τους.

Αν παλι εχεις σκοπο να πηγαινεις απλα βολτες και να κανεις τη δουλεια σου αλλα με τη μαγεια μιας αληθινης μηχανης τοτε πιστευω δεν υπαρχει και ιδιαιτερος λογος ανησυχίας. Προσωπικα απο οσες ανεφερες η street triple ειναι ενα ονειρο...
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ilikeyourbike Προβολή μηνύματος
    Ειμαστε κατα καποιο τροπο παρομοιες περιπτωσεις... εγω οδηγουσα για χρονια ενα 250αρι 15 ετων και προσφατα (28 και εγω) εκανα το βημα προς τα πανω με μια 600αρα supersport. Το κενο ειναι τεραστιο... ειναι σαν να οδηγεις πρωτη φορα.

Αν εχεις σκοπο να το ψαξεις και λιγο οδηγικα οπως εγω μπαινεις σε περιεργα μονοπατια... αυτες οι μηχανες μαζευουν χλμ για πλακα και ειναι αποτομες στις αντιδρασεις τους.

Αν παλι εχεις σκοπο να πηγαινεις απλα βολτες και να κανεις τη δουλεια σου αλλα με τη μαγεια μιας αληθινης μηχανης τοτε πιστευω δεν υπαρχει και ιδιαιτερος λογος ανησυχίας. Προσωπικα απο οσες ανεφερες η street triple ειναι ενα ονειρο...
    Εσύ τα κατάφερες καλά με τη μετάβαση σε supersport;

Προσωπικά, μιας και πήγα και είδα σήμερα μερικά μηχανάκια , Fazer και CBF600 , μου φάνηκαν μεγάλα και βαριά σε σχέση με το τι έχω συνηθίσει (150cc σκουτεράκι). Σίγουρα η μετάβαση θα απαιτεί χρόνο και προσπάθεια για να συνηθίσω.
    Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάρω απλά ένα πιο μεγάλο σκούτερ 300άρι ή 500άρι, έτσι όπως τα είδα τα πράγματα. Με φοβίζει τελικά το μεγάλο δίκυκλο. Ωστόσο λέω να το παλέψω!
    Πάντως ο μαγαζάτορας (γνωστός μου) είπε να κοιτάξω καλύτερα σε cbf600 που είναι πιο ήπιο και φιλικό, δεν έχει τα ξεσπάσματα του Fazer και έχει πιο αργές αντιδράσεις συνολικά.

Για street triple και άλλα όνειρα, ούτε λόγος προς το παρόν.. παραείμαι κουλάδι για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή

Μέλος
    Θα σου απαντησω ειλικρινα... εγω, 3 μηνες μετα την αγορα, ακομα "μπουσουλαω".

Αλλα ειλικρινα 600αρα supersport η δυνατη γυμνη απο το 0 οπως στη περιπτωση μας ειναι κατα τη γνωμη μου μια δυσκολη περιπετεια. Αν σε τρωει ο κωλος σου θα πρεπει να του δωσεις αρκετο χρονο και πολυ φαια ουσια και στο μελλον θα δικαιωθεις οταν πια αρχιζεις να μαθαινεις... Κατα τη γνωμη μου ομως α ξ ι ζ ε ι ολο αυτο και εγω θα το παλεψω οσο μπορω. Δεν τα παραταω.

Εχω την εντυπωση οτι σε μπερδευω λιγακι μιας και εγω ειμαι αποφασισμενος και ξερω τι θελω. Θα σου προτεινα οντως να ξεκινησεις απο κατι προσγειωμενο και αν το αγαπησεις το αθλημα πας και παραπερα.
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Νέο μέλος
    Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω ένα Ninja 250. Έχει τα διπλά άλογα από το σκούτερ μου (άρα είναι υπεραρκετό σε γκάζι) και είναι ελαφρύ ώστε να αποτελέσει το μεταβατικό στάδιο χωρίς δράματα.
    Δεν ξέρω αν θα χωράω πάνω του με σχεδόν 1.90 ύψος όμως και δεν έχω κανένα γνωστό να καβαλήσω κάποιο, ούτε έχω το πετύχει σε μαγαζί μέχρι τώρα.

Μεγάλο downgrade σε σχέση με αυτά που έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δε θα πέσεις λόγω γκαζιού ή βάρους, παρά μόνο από μ@λ@κία χειρισμό..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Καλά σοβαρολογείς?30 χρονων μαντράχαλος κια 2 μέτρα και φοβάσαι το τρομερό βάρος των 200 κιλών?Κοιτα αμα δεν το χεις με τα μηχανάκια είναι άλλο (κατι που δε νομίζω να ισχύει γιατί κυκλοφορείς καθε μέρα με το σκούτερ) αλλά το να φοβάσαι το βάρος η το γκάζι δεν το δέχομαι.
    Εγω στα 22 και με μοναδικη εμπειρια λιγων μηνων με Supra 100 καβάλησα GS1200 απροβληματιστα και μετά πήρα Bandit θεόβαρο και έκανα 15,000 στους 9 μήνες που το κράτησα.Οπότε μην κωλώνεις πουθενά,πάρε το μηχανάκι που γουστάρεις και καλές βόλτες!!!
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. για το 600αρι
    από dimitris22 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 10:01
  2. Σκέψεις - Προβληματισμοί για αγορά μοτέρ
    από motaba στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2009, 16:15
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2007, 11:23
  4. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ....
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 23:14
  5. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2005, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ