@pektis:με τα παιδια απο αθενς θα βρεθουμε στα τρικαλα κορινθιας οποτε θα ανηφορισουμε μετα φολοη και θα γυρισουμε πατρα απο 111 και την διαδρομη που λες
@ggs:ελπιζω να σε δουμε
αν ισχυουν οι ωρες κλπ και δεν εχει καποιος καποια αντιπροταση,γιωργο,ενημερωσε το αρχικο ποστ για εμας 9.30 αναχωρηση απο εβερεστ νεου δρομου.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
μη μασάς... (φάε σούπα)
θα ρθει κι καββαδίας
ανανήψαντας
Κι εδω τα ιδια...
Ας ελπισουμε να ξεθυμανει σημερα και την Κυριακη να ειναι οκ.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλά ρε μη βαράς, είναι η εποχή που κάνω αναβαθμίσεις στα εργαλεία μου, πουλήθηκε το παλιότερο και αγοράστηκε το νεότερο με μικρή διαφορά εκ μέρους μου, αλλά έπονται και άλλα 600 κάτι ευρωπαϊκά που περιμένω στωικά να μαζευτούν για να τοποθετηθούν εκεί που πρέπει (Αγορά νέου dremel με βάση κι flex κι ένα σκασμό μπικικίνια και κοκοκόψα, που θα κάνουν την ζωή μου πιο εύκολη στις επισκευές). Από την άλλη αν ο καιρός το επιτρέψει, ένα γέμισμα στο ντεπόζιτο νομίζω θα το καταφέρω. Θα δούμε...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
αφου εισαι ο επιτιμος ληντερ μας!!τεσπα,για να μην γ@μ@με το θεμα,αυριο το πρωι θα περασω απτο μαγαζι...θα σου φερω δωρακι σπεσιαλ μηπως σου αλλαξω την αποψη
![]()
Λοιπόν μινάρες μου εγώ 9.οο το πρωί θα είμαι
Έβερεστ με τα ταπεράκια μου, με τα σέα μου και τα μέα μου................
.....................και θα περιμένω να δώ ποιος θα εμφανιστεί.......................
(εκτός κι' αν βρέχει, που δεν το νομίζω......)
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
κι οτι ελεγα να γραψω
λοιπον,δειχνει 1 απο ολα τα σαιτ που εχω κοιταξει πιθανη βροχη μονο στον φενεο νωρις το πρωι.οπουδηποτε αλλου οποιαδηποτε ωρα δειχνει συννεφια.τωρα αν ξυπνησουμε το πρωι και δουμε οτι δεν εχει ξημερωσει απτην μαυριλα και/η βρεχει ενταξει....
τα λεμε εκει βανζελ!!