Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 160

Θέμα: Παιχνίδια αγοράζετε στα παιδιά σας?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Οταν το πηρες πισω, ειχε το τηλεφωνο της μεσα;

Το φορούσε

Παλαιό μέλος
    Ώπα, συγγνώμη κατάλαβα λάθος προφανώς, ότι δηλαδή μπήκε με φορεμένο στο κεφάλι το κράνος.
    Ανακαλώ λοιπόν.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δεν εχουμε παιδια. προσεχουμε μαλακες!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Ωπα μπερδευτηκες! Δεν μπηκε με το κρανος φορεμενο!!! Του ζητησαν να αφησει το ηδη βγαλμενο κρανος του στην εισοδο του καταστημστος σε αφυλακτο σημειο! Και την ασεβεια που την ειδες;

Σωστα.

Και σωστα τα λεει κι ο φιλος alres.
    Το θεμα ειναι κατα ποσο θες να σπας τα @@ σου (τα δικα σου ή και της κοπελας/γυναικας/παιδιου/φιλου/παρεας σου) καθε φορα που βγαινεις εξω για να κανεις τον """""νταη""""" (δε βρισκω αλλη λεξη, ειναι πρωι ακομα, αλλα με πιανετε νομιζω), κι ας εχεις και δικιο.

Τα μισα μεγαλομαγαζα που ξερω σου λενε "ασε κρανος".
    Στα αλλα μισα ειναι τοση η περπατουρα που θα φας εκει μεσα που καθολου δε θα σε χαλαγε να σου δινανε ντουλαπακι γυμναστηριου με κλειδι, να αφηνες εξοπλισμο στο εμπα και να τον επαιρνες στο εβγα, να μη σου κοβονται τα χερια στο κουβαλημα. Προαιρετικα φυσικα κι οχι με το ζορι.

Εχουν και πολλοι απο εμας αυτο το "Του Έλληνα ο τραχηλος ζυγο δεν υπομενει" που τους βγηκε κυριως μετα το καταντημα που φτασαμε και δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους, ε κι εδεσε το γλυκο.

Εχεσθημεν βεβαιως, γιατι ουτως ή αλλως οι πιθανοτητες να γυρισεις σπιτι σου χωρις να μετανιωνεις που δεν εσπασες καμια δεκαρια σαγονια καθε φορα που βγαινεις για αγορες/shopping/καφε/φαγητο ειναι ελαχιστες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δεν εχουμε παιδια. προσεχουμε μαλακες!
    Για ανοιξε θρεντακι και δωσε καμια συμβουλη

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    ...........
    Για ανοιξε θρεντακι και δωσε καμια συμβουλη
    να παω στα tips & tricks η στα τεχνικα?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Πέραν των εργασιακών συνθηκών γαλέρας, πέραν της χάλιας ποιότητας, πέραν των εξωφρενικών τιμών, δυο ακόμα εντελώς μικρής σημασίας αλλά ενδεικτικά του ύφους των καταστημάτων αυτών:

- "Ε..ψιτ κύριος...το κράνος...
    - Ποιος ψιτ; Και ποιο κράνος; Και ποιος είσαι συ;...
    Γνωστή και παλιά ιστορία
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Αν δηλαδη μας αφησουνε να μπουμε με κρανος και μποτες λυνετε το προβλημα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αν δηλαδη μας αφησουνε να μπουμε με κρανος και μποτες λυνετε το προβλημα?
    Οχι.
    Αλλα αν αρχισουν να μας ζητανε να βγαλουμε και το σωβρακο, θα εχει σαφως δημιουργηθει ενα ακομα.

Παλαιό μέλος
    Οχι.
    Αλλα αν αρχισουν να μας ζητανε να βγαλουμε και το σωβρακο, θα εχει σαφως δημιουργηθει ενα ακομα.
    Θα βαλουμε και κοκκινες γραμμες δηλαδη.

Θα βαλουμε και κοκκινες γραμμες δηλαδη.
    Δε σε καταλαβα.

Εννοεις αν πρεπει να τεθουν καποια ορια στο μεχρι που μπορει να φτασει ο γαμαζατορας για να φυλαχτει απο τον αγοραστη που φοβαται μην του ψυρισει καμια τσιχλα απ'το ταμειο?

Αν ναι, τοτε σαφως και πρεπει να τραβηχτουν γραμμες.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Οι ίδιες συνθήκες εργασίας/αμοιβώς ισχύουν και στα μεγάλα πολυκαταστήματα, super markets κλπ.
    Δεν είναι κάτι νέο, από εκεί και πέρα τι;
    Ειναι απο τους χειροτερους μεγαλους, αισχρος. Σε μαρκετ ειναι λιγο καλυτερα. Εκτος απο τον Αρβανιτιδη. Αλλη λερα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Η λαμπαδα εχει και παιχνιδι πανω επωνυμο είναι πολλα πραγματα που εχει για καθημερινη χρηση,σε σχεση τιμης ποιοτητας εχουν βγει πολύ καλα.
    Μετα απο αυτα που διαβαζεις θα επρεπε να σταματησεις να πηγαινεις, ασχετο αν μερικα σου βγηκα καλα. Αλλο ειναι το θεμα. Ασε που τα περισσοτερα ειναι κινεζικα σκουπιδια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Και πολύ καλα κανεις,ομως δεν θα αλλαξει κατι,οι μισθοι θα είναι χαμηλοι, αλλα πραγματα πρεπει να αλλαξουμε ολοι μας.
    Το ιδιο με παραπανω...το μποικοταζ σε μια επιχειρηση αλλαζει πολλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Κάποτε και οι επιχειρηματίες πρέπει να καταλάβουν ότι και ο εργαζόμενος είναι κεφάλαιο της επιχείρησης και πρέπει να επενδύουν και σε αυτόν.
    Δυστυχως δεν θα το καταλαβουν ποτε, μονο το τζιρο προσκυνουν. Ημουνα 5 χρονια σε τετοια σλυσιδα(το πιο μεγαλο ονομα θα ελεγα αυτο τον καιρο) και παρολο που λεγανε στους υπαλληλους "ειστε στην πρωτη γραμμη", μας γραφανε κανονικα. Ειμαι σιγουρος, οτι σχολη και να τελειωσανε οι διευθυνταδες, κανενας καθηγητης δεν τους ειπε οτι ο απογοητευμενος υπαλληλος ειναι παραγωγικος. Αντιθετως προοδευουν οι ρουφιανοι και οι γλυφτες(αυτοι με φαγανε και μενα) οι οποιοι αυξανονται λογω κρισης. Εγραψα μια επιστολη 3 σελιδων γεματη με παραπονα και υποδειξεις στον γενικο διευθ. και του ειπα "αντε απολυσε με τωρα". Δυστυχως αυτο που προσκυνουν, το "ουδεις αναντικαταστατος", ειναι λαθος.
    Παιδια μια σωστη διευθυντρια γνωρισα τοσα χρονια στην αγορα εργασιας, η οποια ειχε τελειωσει μονο το γυμνασιο και βγηκε μεσα απο τη δουλεια, αξια, σβελτη ηξερε τι εκανε και αναγνωριζε τι αξιζει ο καθενας. Ε, ειχε και καναδυο ελλατωματα, φυσικο ειναι, αλλα δεν γνωρισα καλυτερο προϊσταμενο. Οι αλλοι ειναι διευθυντες @ρχιδι@, αντι για διευθυντες με @ρχιδι@.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Οι προσεγγίσεις ΟΛΩΝ μας είναι συναισθηματικές..
    Έτυχε , πριν χρόνια , σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα να γνωριστώ με τον επιχειρηματία της εν λόγω επιχείρησης. Πρόκειται για έναν πανέξυπνο – υπερδραστήριο άνθρωπο που στα οικονομικά θέματα έβλεπε χρόνια μπροστά .
    Οχι, δεν ειναι, ανταποκρινονται στην αληθεια. Πανεξυπνος μπορει να ειναι και να φερνει βουνα απο χαμηλης ποιοτητας και τιμης εμπορευματα, αλλα ξεφτιλιζει το προσωπικο και εκμεταλλευεται την κατασταση με τον χυδαιοτερο τροπο. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Διαβαζουμε κατα καιρους οτι εταιριες δινουν εξτρα μπονους απο τα κερδη τους στους υπαλληλους(νομιζω η Πορσε τωρα τελευταια;. Αυτος ειναι το ακριβως αντιθετο. Τοσα κερδη ΚΑΙ να κλεβεις τους υπαλληλους;; Ε...οχι. Και μιλαω γιατι ξερω 3-4 ατομα που εργαζονται εκει.

Παλαιό μέλος
    Δε σε καταλαβα.

Εννοεις αν πρεπει να τεθουν καποια ορια στο μεχρι που μπορει να φτασει ο γαμαζατορας για να φυλαχτει απο τον αγοραστη που φοβαται μην του ψυρισει καμια τσιχλα απ'το ταμειο?

Αν ναι, τοτε σαφως και πρεπει να τραβηχτουν γραμμες.
    Οχι ,εννοω οτι δεν πρεπει να ξαναπατησουμε σε αυτα τα μαγαζια,ασχετο με τη συμπεριφορα και τους ορους που μας βαζουνε.
    Ειμαι σαφως κατα των απροσωπων πολυκαταστηματων.Μας δημιουργησανε περισσοτερα προβληματα απο οσα μας λυσανε.Επιπλεον ο καταναλωτης αγοραζει πανακριβα, προιοντα χαμηλης ποιοτητας.

Εγω αυτο κανω και δεν εχω βγει χαμενος στις αγορες μου.Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υπερ των μικροτερων και τοπικων επιχειρησεων ανευ ορων.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Οχι ,εννοω οτι δεν πρεπει να ξαναπατησουμε σε αυτα τα μαγαζια,ασχετο με τη συμπεριφορα και τους ορους που μας βαζουνε.
    Ειμαι σαφως κατα των απροσωπων πολυκαταστηματων.Μας δημιουργησανε περισσοτερα προβληματα απο οσα μας λυσανε.Επιπλεον ο καταναλωτης αγοραζει πανακριβα, προιοντα χαμηλης ποιοτητας.

Εγω αυτο κανω και δεν εχω βγει χαμενος στις αγορες μου.Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υπερ των μικροτερων και τοπικων επιχειρησεων ανευ ορων.
    +600
    Νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο σωστο post σε ολο το thread.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μιας και πιασατε τα περι "πολιτικης"καταστηματων να πω και εγω την δικια μου ιστορια.
    Σε πολυ γνωστο καταστημα επιπλων στην Θεσσαλονικη,χρειαστηκα ενα καροτσακι αναπηρικο για την συζηγο γιατι ειχε κανει
    μια επεμβαση στα ποδια και δεν μπορουσε να περπατησει.
    Στην εισοδο του καταστηματος μου ζητησανε να συμπληρωσω μια φορμα με τα στοιχεια μου.
    Διαβαζωντας προσεκτικα το φυλλαδιο διαπιστωνω οτι ζητουσαν απαραιτητα το ΑΦΜ και τον αριθμο της ταυτοτητας μου.
    Τους απαντησα οτι αυτα τα στοιχεια ειναι προσωπικα δεδομενα και οτι δεν θελω να ΑΓΟΡΑΣΩ το καροτσακι αλλα να το
    χρησιμοποιησω.
    Η διευθυνση του καταστηματος επεμενε οτι για να δωθει το καροτσι πρεπει να συμπληρωσω ΟΛΑ τα στοιχεια μου
    αλλιως καροτσακι δεν εχει.
    Φυσικα και μετα απο αυτο δεν με ξαναειδαν.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Οκ, άλλο κατάλαβα προφανώς.
    Σε αυτά συμφωνούμε.

Στην πράξη όμως το πράγμα ζορίζει πάρα πολύ ειδικά σε συγκεκριμένους κλάδους που έχουν απομείνει 2-3 μεγαλοκαταστήματα να παίζουν όλη την αγορά.

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μην το δειξετε στα παιδια σας...
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 18:23
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 01:57
  3. Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2005, 14:16
  4. Προσοχή στα mails σας!!!!!
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια