Ώπα, συγγνώμη κατάλαβα λάθος προφανώς, ότι δηλαδή μπήκε με φορεμένο στο κεφάλι το κράνος.
Ανακαλώ λοιπόν.
δεν εχουμε παιδια. προσεχουμε μαλακες!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σωστα.
Και σωστα τα λεει κι ο φιλος alres.
Το θεμα ειναι κατα ποσο θες να σπας τα @@ σου (τα δικα σου ή και της κοπελας/γυναικας/παιδιου/φιλου/παρεας σου) καθε φορα που βγαινεις εξω για να κανεις τον """""νταη""""" (δε βρισκω αλλη λεξη, ειναι πρωι ακομα, αλλα με πιανετε νομιζω), κι ας εχεις και δικιο.
Τα μισα μεγαλομαγαζα που ξερω σου λενε "ασε κρανος".
Στα αλλα μισα ειναι τοση η περπατουρα που θα φας εκει μεσα που καθολου δε θα σε χαλαγε να σου δινανε ντουλαπακι γυμναστηριου με κλειδι, να αφηνες εξοπλισμο στο εμπα και να τον επαιρνες στο εβγα, να μη σου κοβονται τα χερια στο κουβαλημα. Προαιρετικα φυσικα κι οχι με το ζορι.
Εχουν και πολλοι απο εμας αυτο το "Του Έλληνα ο τραχηλος ζυγο δεν υπομενει" που τους βγηκε κυριως μετα το καταντημα που φτασαμε και δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους, ε κι εδεσε το γλυκο.
Εχεσθημεν βεβαιως, γιατι ουτως ή αλλως οι πιθανοτητες να γυρισεις σπιτι σου χωρις να μετανιωνεις που δεν εσπασες καμια δεκαρια σαγονια καθε φορα που βγαινεις για αγορες/shopping/καφε/φαγητο ειναι ελαχιστες.
Για ανοιξε θρεντακι και δωσε καμια συμβουλη
![]()
Γνωστή και παλιά ιστορία
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αν δηλαδη μας αφησουνε να μπουμε με κρανος και μποτες λυνετε το προβλημα?
Ειναι απο τους χειροτερους μεγαλους, αισχρος. Σε μαρκετ ειναι λιγο καλυτερα. Εκτος απο τον Αρβανιτιδη. Αλλη λερα...
Μετα απο αυτα που διαβαζεις θα επρεπε να σταματησεις να πηγαινεις, ασχετο αν μερικα σου βγηκα καλα. Αλλο ειναι το θεμα. Ασε που τα περισσοτερα ειναι κινεζικα σκουπιδια.
Το ιδιο με παραπανω...το μποικοταζ σε μια επιχειρηση αλλαζει πολλα
Δυστυχως δεν θα το καταλαβουν ποτε, μονο το τζιρο προσκυνουν. Ημουνα 5 χρονια σε τετοια σλυσιδα(το πιο μεγαλο ονομα θα ελεγα αυτο τον καιρο) και παρολο που λεγανε στους υπαλληλους "ειστε στην πρωτη γραμμη", μας γραφανε κανονικα. Ειμαι σιγουρος, οτι σχολη και να τελειωσανε οι διευθυνταδες, κανενας καθηγητης δεν τους ειπε οτι ο απογοητευμενος υπαλληλος ειναι παραγωγικος. Αντιθετως προοδευουν οι ρουφιανοι και οι γλυφτες(αυτοι με φαγανε και μενα) οι οποιοι αυξανονται λογω κρισης. Εγραψα μια επιστολη 3 σελιδων γεματη με παραπονα και υποδειξεις στον γενικο διευθ. και του ειπα "αντε απολυσε με τωρα". Δυστυχως αυτο που προσκυνουν, το "ουδεις αναντικαταστατος", ειναι λαθος.
Παιδια μια σωστη διευθυντρια γνωρισα τοσα χρονια στην αγορα εργασιας, η οποια ειχε τελειωσει μονο το γυμνασιο και βγηκε μεσα απο τη δουλεια, αξια, σβελτη ηξερε τι εκανε και αναγνωριζε τι αξιζει ο καθενας. Ε, ειχε και καναδυο ελλατωματα, φυσικο ειναι, αλλα δεν γνωρισα καλυτερο προϊσταμενο. Οι αλλοι ειναι διευθυντες @ρχιδι@, αντι για διευθυντες με @ρχιδι@.
Οχι, δεν ειναι, ανταποκρινονται στην αληθεια. Πανεξυπνος μπορει να ειναι και να φερνει βουνα απο χαμηλης ποιοτητας και τιμης εμπορευματα, αλλα ξεφτιλιζει το προσωπικο και εκμεταλλευεται την κατασταση με τον χυδαιοτερο τροπο. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Διαβαζουμε κατα καιρους οτι εταιριες δινουν εξτρα μπονους απο τα κερδη τους στους υπαλληλους(νομιζω η Πορσε τωρα τελευταια;. Αυτος ειναι το ακριβως αντιθετο. Τοσα κερδη ΚΑΙ να κλεβεις τους υπαλληλους;; Ε...οχι. Και μιλαω γιατι ξερω 3-4 ατομα που εργαζονται εκει.
Οχι ,εννοω οτι δεν πρεπει να ξαναπατησουμε σε αυτα τα μαγαζια,ασχετο με τη συμπεριφορα και τους ορους που μας βαζουνε.
Ειμαι σαφως κατα των απροσωπων πολυκαταστηματων.Μας δημιουργησανε περισσοτερα προβληματα απο οσα μας λυσανε.Επιπλεον ο καταναλωτης αγοραζει πανακριβα, προιοντα χαμηλης ποιοτητας.
Εγω αυτο κανω και δεν εχω βγει χαμενος στις αγορες μου.Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υπερ των μικροτερων και τοπικων επιχειρησεων ανευ ορων.
Μιας και πιασατε τα περι "πολιτικης"καταστηματων να πω και εγω την δικια μου ιστορια.
Σε πολυ γνωστο καταστημα επιπλων στην Θεσσαλονικη,χρειαστηκα ενα καροτσακι αναπηρικο για την συζηγο γιατι ειχε κανει
μια επεμβαση στα ποδια και δεν μπορουσε να περπατησει.
Στην εισοδο του καταστηματος μου ζητησανε να συμπληρωσω μια φορμα με τα στοιχεια μου.
Διαβαζωντας προσεκτικα το φυλλαδιο διαπιστωνω οτι ζητουσαν απαραιτητα το ΑΦΜ και τον αριθμο της ταυτοτητας μου.
Τους απαντησα οτι αυτα τα στοιχεια ειναι προσωπικα δεδομενα και οτι δεν θελω να ΑΓΟΡΑΣΩ το καροτσακι αλλα να το
χρησιμοποιησω.
Η διευθυνση του καταστηματος επεμενε οτι για να δωθει το καροτσι πρεπει να συμπληρωσω ΟΛΑ τα στοιχεια μου
αλλιως καροτσακι δεν εχει.
Φυσικα και μετα απο αυτο δεν με ξαναειδαν.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!