Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 129

Θέμα: Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα Διας

ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ...........ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τελευταία τροποποίηση από irinia; 02/05/2014 στις 17:06.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    παλίκαρε, ξέρεις δεν κατέβηκα απο το φεγγάρι μια ωραία νυχτιά και μη έχοντας τι να κάνω το ριξα κορώνα γράμματα και βγήκε "θα μισώ τους μπάτσους".
    Το πιο πρόσφατο προσωπικό παράδειγμα, και τονίζω το προσωπικό γιατί δεν είναι κάτι που άκουσα/διάβασα/μου είπανε/κλπ, τρέχει ένα παληκαράκι -γιο μπάτσου μάλιστα- στα δικαστήρια επειδή δυο "λεβέντες" της Δι.Ας. δεν είχαν πως να περάσουν την ώρα μέχρι τη λήξη της βάρδιας τους και ξυλοκόπησαν ένα φίλο φίλου μου.Πως το ξέρω; έτυχε και πέρναγα απο εκεί και το είδα με τα μάτια μου!
    ο άνθρωπος σέρνετε στα δικαστήρια με ποινές όπως εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής (συν κανα δυο ακόμη παρεμφερείς) που επιφέρουν ένα χρόνο ψειρού έκαστη!!!
    Απο παραδείγματα αναλογα και ακόμα χειρότερα όμως, όρεξη να'χεις να ακούς και να διαβάζεις.Παίζεται δεκαετίες τώρα αυτο το κακογουστο έργο.
    Για αυτό κι εσύ και όσοι άλλοι πάτε να το ρίξετε στο ότι τάχα κρύβουμε οργή γιατί μας κόψαν κλήση π.χ. για αξύριστα τρυφερά, κάντε μας τη χάρη και σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

ρε φιλαράκο δε μου λες,το φέσι το φοράς ολημερίς ή το βγάζεις φέρει πειν όταν κάθεσαι να φας ή να ξαπλώσεις;

Πόσο πιοχαμηλά είναι αυτός ο γαμίδης ο πάτος αναρωτιέμαι.
    αδερφε εχω πλακωσει μπατσους!!!
    μην σου πω τι εχω κανει μικρος τρελες ιστοριες!!
    γηπεδα-πορειες...αναρχιες..
    αν μας κάνουν τόπι στο ξύλο ή μας σκίζουν φταίμε εμείς????
    ναι λοιπον φταιμε εμεις
    και ειδικα στις πορειες ειναι σιγουρο οτι θα τις αρπαξεις!!
    προσωπικα την τελευταια φορα που εγινε ο χαμος!!
    πηγα παλι να με βουτηξουν αλλα δεν κρατηθηκα!!
    και τους κοπαναγα με το κρανος..
    αφου ειχα φαει ενα δακρυγονο μες στην μουρη!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    μιλαω για πραγματα που εχω δει με τα ματια μου..δεν μιλαω για οτι ακουω..
    και αν ειναι ενας μην τον χαρακτηρισω και κανει τα δικα του,πεταει βριζει λεει κλπ.και τον πιανουν,δεστον και πηγαινε τον μεσα..γιατι πρεπει να του σπασεις τα παϊδια;τυπου ζαρτινιερα..;
    αστο...αν αρχισουμε για το τι εχω δει...δεν θα τελειωσουμε ποτε !
    Για να φας χημικα σε πορεια μαθητικη...σημαινει οτι εκει μεσα δεν ειναι ολοι μπουμπουκια και οτι κατι καναε και προκαλεσαν την ριψη.
    Εσυ μας βαζεις ολους στον κουβα...εμεις γιατι να σε διαχωρισουμε απο ολους αυτους που προκαλουν ολα αυτα?

μια πορεια μαθητων απο μονη της και απο το επιτελειο...δεν χαρακτηριζεται σαν υψηλης επικυνδυνοτητας οποτε για να γινει χρηση χημικων ...καταλαβαινεις οτι καποιοι δεν πανε με αγνες προθεσεις!

εχω βριστει με μανα 14χρονου που μπροστα μου σε σπιτι φιλικο ...ειπε οτι ο γιος της πηγε σε πορεια για να "πεταξει κανα πετρα να εκτονωθει το χρυσο της" οπως ειπε!

σου ειπα...δεν θα τελειωσουμε ποτε !

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αλλο να βαζεις το 80% μεσα στο 20% κι αλλο το αντιθετο...
    τεσπα.και 1-2 φορες που εχω προσπαθησει να συνεργαστω με τροχονομους δεν....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

χθες βολτα , σημερα παρασκευη , ερχεται ΣΚ..

επιπεδο Ζεν 12...

Μια που πιάσαμε τις καλες τεχνες , εκτός από ποίηση προτείνετε και καμιά ταινία....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1505_i-earini-synaxis-ton-agrofylakon.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	41,6 KB 
ID:	315419

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    1-2 φορες που εχω προσπαθησει να συνεργαστω με τροχονομους δεν....
    εδω θα συμφωνησω μαζι σου...
    οι περισσοτεροι δεν νιωθουν...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ρε παλικάρια, σε σας τους ενστόλους απευθύνομαι που θίγεστε, με κάθε καλή πίστη.
    Μην προσπαθείτε άδικα.
    Όπως είπε και ο Τερενς παραπανω, η ρετσίνια που κουβαλάει χρόοοοοοοονια τωρα το σηματάκι το ραφτό που φοράτε που λέει Ελ.Ας, δεν πρόκειται να ξεπλυθεί όση προσπάθεια κι αν κάνετε γράφοντας.
    Όπως γράφοντας δεν βγήκε αυτή η βρώμα, έτσι αντίστοιχα δνε θα φύγει μέσα απο γραπτά.
    Οι πράξεις μιλάνε δυνατοτερα απο κάθε κουβέντα, και είτε θέλετε είτε όχι οι πράξεις της γΕλ.Ας, έχουνε δώσει δικαίωμα και αφορμή για όλο το μίσος και την αντιπάθεια.

Όσο γράφετε,επειδή ακριβώς αναμασάτε και οι δυο σας τα ίδια επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού που παίζουν παντού (ούτε σεμινάριο να σας είχανε κάνει), χάνετε και το όποιο δίκαιο προσπαθείτε να μας πείσετε οτι έχετε (δυσκολίες,επικινδυνότητα,κλπ).

Και ξαναλέω, υπάρχει και η παραίτηση.
    Και να σε δω τότε, που όντας άνεργος, θα στέκεσε δίπλα "μου" αξιώνοντας καλύτερες συνθήκες και θα πρέπει να δεις κι εσύ το κοινωνικό έργο που προσφέρεται απο το πρώην πια συναδελφους σου.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    παλίκαρε, ξέρεις δεν κατέβηκα απο το φεγγάρι μια ωραία νυχτιά και μη έχοντας τι να κάνω το ριξα κορώνα γράμματα και βγήκε "θα μισώ τους μπάτσους".
    Το πιο πρόσφατο προσωπικό παράδειγμα, και τονίζω το προσωπικό γιατί δεν είναι κάτι που άκουσα/διάβασα/μου είπανε/κλπ, τρέχει ένα παληκαράκι -γιο μπάτσου μάλιστα- στα δικαστήρια επειδή δυο "λεβέντες" της Δι.Ας. δεν είχαν πως να περάσουν την ώρα μέχρι τη λήξη της βάρδιας τους και ξυλοκόπησαν ένα φίλο φίλου μου.Πως το ξέρω; έτυχε και πέρναγα απο εκεί και το είδα με τα μάτια μου!
    ο άνθρωπος σέρνετε στα δικαστήρια με ποινές όπως εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής (συν κανα δυο ακόμη παρεμφερείς) που επιφέρουν ένα χρόνο ψειρού έκαστη!!!
    Απο παραδείγματα αναλογα και ακόμα χειρότερα όμως, όρεξη να'χεις να ακούς και να διαβάζεις.Παίζεται δεκαετίες τώρα αυτο το κακογουστο έργο.
    Για αυτό κι εσύ και όσοι άλλοι πάτε να το ρίξετε στο ότι τάχα κρύβουμε οργή γιατί μας κόψαν κλήση π.χ. για αξύριστα τρυφερά, κάντε μας τη χάρη και σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

ρε φιλαράκο δε μου λες,το φέσι το φοράς ολημερίς ή το βγάζεις φέρει πειν όταν κάθεσαι να φας ή να ξαπλώσεις;

Πόσο πιοχαμηλά είναι αυτός ο γαμίδης ο πάτος αναρωτιέμαι.
    ποιό φέσι ρε μεγάλε και ποιός πάτος? Επειδή δηλαδή δεν γουστάρω να δίνω δικαίωμα σε κανέναν και να μην με έχουν σταμπαρισμένο φοράω φέσι?
    Ούτε την είδα τσε ούτε κατεβαίνω σε πορείες ούτε παίρνω μέρος σε συγκεντρώσεις του παμε. Δεν γουστάρω απλά και έχω το κάθε δικαίωμα είτε να κράξω είτε να επιβραβεύσω.
    Και λες οτι ξυλοφόρτωσαν γιο μπάτσου και αντίσταση κατά της αρχής.... Στα καλά καθούμενα τον έδειραν τον γιό? Πέρασε απο δίπλα τους και επειδή δεν τους άρεσε η φάτσα τους τον κάνανε κόσκινο? Να σοβαρευτούμε και λίγο δηλαδή....
    Λέτε οτι ρίχνουν ξύλο οτι ρίχνουνε χημείες και άλλα τέτοια, απο μόνοι τους τα κάνουν?
    Όπως είπε ο φίλος απο πάνω το να ρίχνουν νεράτζια με ξυράφια ή σε πορείες ή σε τμήματα, ακόμα και στα σχολεία γιατί δεν τους πήγαν εκδρομή το βρήσκεις λογικότατο?
    Αν τον έδειραν στα καλά καθούμενα χωρίς να τους προκάλεσε τότε ναι να τους σκίσουν.

taisteal, 27 χρονών είμαι, απο ιστορία ξέρω, απο πολιτικά επίσης ξέρω, αλλά δεν θα πάει μακριά η κουβέντα και το βλέπω το λουκέτο να έρχεται.... τσάμπα θα γράψω το σεντόνι δηλαδή.

Πραγματικά δηλαδή το επόμενο θρέντ θα είναι συγχαρητήρια στον σουβλατζή μου γιατί υπάρχουν ακόμα τα αδέσποτα στην γειτονιά.
    Τι να πω.... Το ότι κάποιοι κάνουν την δουλειά τους και σώζουν μια ζωή θα ήταν τόσο μεγάλο έγκλημα δεν το περίμενα, αλλά και να μην έκαναν τίποτα πάλι θα φταίγανε που δεν ήταν στο πλευρό του πολίτη.
    Περαστικά μας!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Το Πασόκ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

Αφού λοιπόν τα ξέρεις όλα, μη έχοντας κάτι άλλο να σου προσφέρω, επέτρεψε μου να σου ευχηθώ καλή συνέχεια και πάντα όρθιος.
    Άντε και λευτεριά στη Β.Μύκονο.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μην γραψεις κανενα σεντονι,ησουν σαφεστατος.
    Ευγε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    χθες βολτα , σημερα παρασκευη , ερχεται ΣΚ..

επιπεδο Ζεν 12...

Μια που πιάσαμε τις καλες τεχνες , εκτός από ποίηση προτείνετε και καμιά ταινία....

Όνομα:	1505_i-earini-synaxis-ton-agrofylakon.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	41,6 KB 
ID:	315419
    "Τα κάγκελα για όλους τα ίδια είναι
    το όρια του καθένα είναι διαφορετικά"

Όνομα:	o_vasilias.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	74,6 KB 
ID:	315421

Μέλος Το avatar του/της zami
    Ωχου..παλι μεσανατολικο το καναμε...Ενταξει μην πειτε "μπραβο" στα παιδια γιατι ,οπως λετε, οφειλαν να το κανουν.Πειτε ομως ενα "ευχαριστω" και παμε παρακατω πια...Και για να μην παρεξηγηθω, πειτε και ενα "θα επρεπε να ντρεπεστε" σε οσους ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους!απλα πραγματα..

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Εντάξει σάλπαρε το καράβι τελείως.....

Εύχομαι όμως να μην τους χρειαστείτε σε τέτοια κατάσταση. Πραγματικά.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος

Nαι μπορεί καμια μέρα να τους χρειαστούμε και θα τους τάξουμε ενα φρέντο καπουτσίνο σαν επιβράβευση οταν έρθουν
    κανα 40λεπτο μετα την κλήση τους
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος

Αμα ειναι να αρχισεις να ευχαριστεις και τους λιμενικους ,μην ανοιξεις κι αλλο thread... Βαλτο απλως στο< σε ειδα>

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ενα μεγαλο μπραβο
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 00:55
  2. Ενα μεγαλο μπραβο!!
    από soundstorm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 19:22
  3. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ..
    από Daemon στο forum Στραβά κι ανάποδα