ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ...........ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
![]()
ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ...........ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
![]()
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 02/05/2014 στις 17:06.
αδερφε εχω πλακωσει μπατσους!!!
μην σου πω τι εχω κανει μικρος τρελες ιστοριες!!
γηπεδα-πορειες...αναρχιες..
αν μας κάνουν τόπι στο ξύλο ή μας σκίζουν φταίμε εμείς????
ναι λοιπον φταιμε εμεις
και ειδικα στις πορειες ειναι σιγουρο οτι θα τις αρπαξεις!!
προσωπικα την τελευταια φορα που εγινε ο χαμος!!
πηγα παλι να με βουτηξουν αλλα δεν κρατηθηκα!!
και τους κοπαναγα με το κρανος..
αφου ειχα φαει ενα δακρυγονο μες στην μουρη!!![]()
αστο...αν αρχισουμε για το τι εχω δει...δεν θα τελειωσουμε ποτε !
Για να φας χημικα σε πορεια μαθητικη...σημαινει οτι εκει μεσα δεν ειναι ολοι μπουμπουκια και οτι κατι καναε και προκαλεσαν την ριψη.
Εσυ μας βαζεις ολους στον κουβα...εμεις γιατι να σε διαχωρισουμε απο ολους αυτους που προκαλουν ολα αυτα?
μια πορεια μαθητων απο μονη της και απο το επιτελειο...δεν χαρακτηριζεται σαν υψηλης επικυνδυνοτητας οποτε για να γινει χρηση χημικων ...καταλαβαινεις οτι καποιοι δεν πανε με αγνες προθεσεις!
εχω βριστει με μανα 14χρονου που μπροστα μου σε σπιτι φιλικο ...ειπε οτι ο γιος της πηγε σε πορεια για να "πεταξει κανα πετρα να εκτονωθει το χρυσο της" οπως ειπε!
σου ειπα...δεν θα τελειωσουμε ποτε !
αλλο να βαζεις το 80% μεσα στο 20% κι αλλο το αντιθετο...
τεσπα.και 1-2 φορες που εχω προσπαθησει να συνεργαστω με τροχονομους δεν....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ρε παλικάρια, σε σας τους ενστόλους απευθύνομαι που θίγεστε, με κάθε καλή πίστη.
Μην προσπαθείτε άδικα.
Όπως είπε και ο Τερενς παραπανω, η ρετσίνια που κουβαλάει χρόοοοοοοονια τωρα το σηματάκι το ραφτό που φοράτε που λέει Ελ.Ας, δεν πρόκειται να ξεπλυθεί όση προσπάθεια κι αν κάνετε γράφοντας.
Όπως γράφοντας δεν βγήκε αυτή η βρώμα, έτσι αντίστοιχα δνε θα φύγει μέσα απο γραπτά.
Οι πράξεις μιλάνε δυνατοτερα απο κάθε κουβέντα, και είτε θέλετε είτε όχι οι πράξεις της γΕλ.Ας, έχουνε δώσει δικαίωμα και αφορμή για όλο το μίσος και την αντιπάθεια.
Όσο γράφετε,επειδή ακριβώς αναμασάτε και οι δυο σας τα ίδια επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού που παίζουν παντού (ούτε σεμινάριο να σας είχανε κάνει), χάνετε και το όποιο δίκαιο προσπαθείτε να μας πείσετε οτι έχετε (δυσκολίες,επικινδυνότητα,κλπ).
Και ξαναλέω, υπάρχει και η παραίτηση.
Και να σε δω τότε, που όντας άνεργος, θα στέκεσε δίπλα "μου" αξιώνοντας καλύτερες συνθήκες και θα πρέπει να δεις κι εσύ το κοινωνικό έργο που προσφέρεται απο το πρώην πια συναδελφους σου.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
ποιό φέσι ρε μεγάλε και ποιός πάτος? Επειδή δηλαδή δεν γουστάρω να δίνω δικαίωμα σε κανέναν και να μην με έχουν σταμπαρισμένο φοράω φέσι?
Ούτε την είδα τσε ούτε κατεβαίνω σε πορείες ούτε παίρνω μέρος σε συγκεντρώσεις του παμε. Δεν γουστάρω απλά και έχω το κάθε δικαίωμα είτε να κράξω είτε να επιβραβεύσω.
Και λες οτι ξυλοφόρτωσαν γιο μπάτσου και αντίσταση κατά της αρχής.... Στα καλά καθούμενα τον έδειραν τον γιό? Πέρασε απο δίπλα τους και επειδή δεν τους άρεσε η φάτσα τους τον κάνανε κόσκινο? Να σοβαρευτούμε και λίγο δηλαδή....
Λέτε οτι ρίχνουν ξύλο οτι ρίχνουνε χημείες και άλλα τέτοια, απο μόνοι τους τα κάνουν?
Όπως είπε ο φίλος απο πάνω το να ρίχνουν νεράτζια με ξυράφια ή σε πορείες ή σε τμήματα, ακόμα και στα σχολεία γιατί δεν τους πήγαν εκδρομή το βρήσκεις λογικότατο?
Αν τον έδειραν στα καλά καθούμενα χωρίς να τους προκάλεσε τότε ναι να τους σκίσουν.
taisteal, 27 χρονών είμαι, απο ιστορία ξέρω, απο πολιτικά επίσης ξέρω, αλλά δεν θα πάει μακριά η κουβέντα και το βλέπω το λουκέτο να έρχεται.... τσάμπα θα γράψω το σεντόνι δηλαδή.
Πραγματικά δηλαδή το επόμενο θρέντ θα είναι συγχαρητήρια στον σουβλατζή μου γιατί υπάρχουν ακόμα τα αδέσποτα στην γειτονιά.
Τι να πω.... Το ότι κάποιοι κάνουν την δουλειά τους και σώζουν μια ζωή θα ήταν τόσο μεγάλο έγκλημα δεν το περίμενα, αλλά και να μην έκαναν τίποτα πάλι θα φταίγανε που δεν ήταν στο πλευρό του πολίτη.
Περαστικά μας!
Το Πασόκ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.
Αφού λοιπόν τα ξέρεις όλα, μη έχοντας κάτι άλλο να σου προσφέρω, επέτρεψε μου να σου ευχηθώ καλή συνέχεια και πάντα όρθιος.
Άντε και λευτεριά στη Β.Μύκονο.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ωχου..παλι μεσανατολικο το καναμε...Ενταξει μην πειτε "μπραβο" στα παιδια γιατι ,οπως λετε, οφειλαν να το κανουν.Πειτε ομως ενα "ευχαριστω" και παμε παρακατω πια...Και για να μην παρεξηγηθω, πειτε και ενα "θα επρεπε να ντρεπεστε" σε οσους ΔΕΝ κανουν σωστα την δουλεια τους!απλα πραγματα..
Εντάξει σάλπαρε το καράβι τελείως.....
Εύχομαι όμως να μην τους χρειαστείτε σε τέτοια κατάσταση. Πραγματικά.![]()