Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 100 από 100

Θέμα: Μια καλημέρα και μια μαύρη πέτρα αφήνω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ναι ρε φιλε αλλα το θεμα ειναι οτι τα λαστιχα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ! εχει επικρατησει αυτη η μαλακια με τα dot απο τοτε που ηταν εξ'ολοκληρου απο καουτσουκ και σαπιζαν για πλακα, και οι πελατες χωρις να ειναι ενημερωμενοι και παριστανοντας τους ψαγμενους ζητανε φρεσκαδουρα! σιγουρα παντως για το οτι υπαρχουν αυτα και πολλα αλλα απουλητα λαστιχα τριετιας στο μαγαζι δεν ευθυνομαι εγω! δυστυχως ομως εχω να αντιμετωπισω τη λογικη που εχουν ορισμενοι "με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου" οποτε πρεπει να τα βγαλω σε προσφορα! το κακο ομως ειναι οτι πρεπει να τα δωσω κατω του κοστους που τα αγορασα γιατι το συγκεκριμενο νουμερο ειναι φθηνοτερο τωρα απ'οτι πριν 3 χρονια! αρα οπως και να εχει πρεπει να μπω και μεσα! και ολο αυτο επειδη ο κοσμος εχει πληρη αγνοια οσον αφορα την τεχνολογια των ελαστικων, και ζηταει φρεσκαδουρες λες και ψωνιζει φετα, ενω το λαστιχο ειναι ουσιαστικα καινουριο! ξαναλεω, αυτο δεν ειναι παραλογο? φυσικα εσυ μεσα στην αγνοια σου θα πεις οχι δεν ειναι, (εννοειται πως δεν ειναι κακο να εχεις αγνοια, κακο ειναι να μην το παραδεχεσαι και να επιμενεις οτι ξερεις)

σημειωση προς αποφυγην παρεξηγησεων: η χρηση 2ου ενικου ειναι επειδη συζηταω μαζι σου, δεν αναφερωμαι προσωπικα σε σενα ομως! αλλοιμονο, δεν εχουμε και τιποτα να χωρισουμε αλλωστε! (ασε που κανονικα πρεπει να σε εχω στο γλυψιμο γιατι αν εχω περιστατικο και ερθεις να με σωσεις θα πεις, "ωπα! να ο μλκς ο λαστιχας που μου την ελεγε τις προαλλες! ψωφα ρε!!" )
    Mike επειδη και εγω τυνχανει να ειμαι απο τους ημιμαθεις στο συγκεκριμενο θεμα και εσυ μαλλον εχεις γνωση του θεματος πες μας σε παρακαλω τι παιζει με τα dot.ποσα χρονια ενα ελαστικο ειναι μια χαρα και με αριστη αποδοση?τι φθορα απο χρονο δημιουργειτε που το επηρεαζει?
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ναι ρε φιλε αλλα το θεμα ειναι οτι τα λαστιχα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ! εχει επικρατησει αυτη η μαλακια με τα dot απο τοτε που ηταν εξ'ολοκληρου απο καουτσουκ και σαπιζαν για πλακα, και οι πελατες χωρις να ειναι ενημερωμενοι και παριστανοντας τους ψαγμενους ζητανε φρεσκαδουρα! σιγουρα παντως για το οτι υπαρχουν αυτα και πολλα αλλα απουλητα λαστιχα τριετιας στο μαγαζι δεν ευθυνομαι εγω! δυστυχως ομως εχω να αντιμετωπισω τη λογικη που εχουν ορισμενοι "με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου" οποτε πρεπει να τα βγαλω σε προσφορα! το κακο ομως ειναι οτι πρεπει να τα δωσω κατω του κοστους που τα αγορασα γιατι το συγκεκριμενο νουμερο ειναι φθηνοτερο τωρα απ'οτι πριν 3 χρονια! αρα οπως και να εχει πρεπει να μπω και μεσα! και ολο αυτο επειδη ο κοσμος εχει πληρη αγνοια οσον αφορα την τεχνολογια των ελαστικων, και ζηταει φρεσκαδουρες λες και ψωνιζει φετα, ενω το λαστιχο ειναι ουσιαστικα καινουριο! ξαναλεω, αυτο δεν ειναι παραλογο? φυσικα εσυ μεσα στην αγνοια σου θα πεις οχι δεν ειναι, (εννοειται πως δεν ειναι κακο να εχεις αγνοια, κακο ειναι να μην το παραδεχεσαι και να επιμενεις οτι ξερεις)

σημειωση προς αποφυγην παρεξηγησεων: η χρηση 2ου ενικου ειναι επειδη συζηταω μαζι σου, δεν αναφερωμαι προσωπικα σε σενα ομως! αλλοιμονο, δεν εχουμε και τιποτα να χωρισουμε αλλωστε! (ασε που κανονικα πρεπει να σε εχω στο γλυψιμο γιατι αν εχω περιστατικο και ερθεις να με σωσεις θα πεις, "ωπα! να ο μλκς ο λαστιχας που μου την ελεγε τις προαλλες! ψωφα ρε!!" )
    Πιστεύω φταίει ο πελάτης που δεν ήρθε να τα βάλει. Όμως το πρόβλημα δυστυχώς έμεινε σε εσένα. Για λαστιχα δε ξέρω πολλά απλώς το βλέπω ως προϊόν. Όχι μην ανησυχείς αν δεις εμένα ή κάποιον από εμάς θα είσαι σε καλά χέρια.
    :-D

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Mike επειδη και εγω τυνχανει να ειμαι απο τους ημιμαθεις στο συγκεκριμενο θεμα και εσυ μαλλον εχεις γνωση του θεματος πες μας σε παρακαλω τι παιζει με τα dot.ποσα χρονια ενα ελαστικο ειναι μια χαρα και με αριστη αποδοση?τι φθορα απο χρονο δημιουργειτε που το επηρεαζει?

Λοιπόν τα λάστιχα έχουν διάρκεια ζωής έξι χρόνια αρκεί να είναι αποθηκευμένα σωστά, με τις κατάλληλες συνθήκες.
    Απ' την στιγμή όμως που θα γίνει πρώτη τοποθέτηση, η διάρκεια ζωής τους είναι δύο χρόνια το πολύ. Από τα δύο χρόνια
    και έπειτα, ακόμα κι' αν ''έχουν ψωμί'', αρχίζουν και χάνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις ιδιότητές τους.

Δηλαδή μπορείς να τοποθετήσεις με ασφάλεια λάστιχα τεσσάρων χρονών αρκεί να είσαι βέβαιος ότι ο λαστιχάς δεν
    τα είχε στο πεζοδρόμιο για κράχτη ούτε στιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, αλλά τα είχε σε ράφι και χωρίς να τα
    χτυπάει ο ήλιος.....................σε όρθια θέση και μια φορά τουλάχιστον τον μήνα τα ''γύριζε'' έτσι ώστε να μην΄είναι
    πατημένο (από το βάρος του) μονόπαντα....

Λάστιχο ''φρέσκο'' που έχει εκτεθεί σε ήλιο και βροχή..........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Μέλος Το avatar του/της kapetan amerika
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Απλά κι εδώ όπως παντού, το νόμισμα έχει δύο όψεις αλλά και όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.

Συμφωνώ! Το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Δυστυχως η ευτυχως οι νομοι της αγορας ειναι αμειλικτοι και την δυναμη και τον τελευταιο λογο την εχει ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ καταναλωτης.
    Επισης ολα καθοριζονται απο την προσφορα και την ζητηση
    Ολα τ αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε
    Βεβαια στο Ελλαδισταν πολλοι κανονες της υγειους αγορας δεν ισχυουν λογω χαμηλου επιπεδου καταναλωτικης συνειδησης και πληροφορησης και λογω της εμφυτης απατεωνιας και εγωισμου που εχουμε σαν λαος.Ομως λογω εκτακτων νεων συνθηκων (μνημονιο , οικονομικη υφεση) σιγα σιγα ερχομαστε στα ισα μας και ακολουθουμε τους ποιο προηγμενους καταναλωτικα λαους.
    ΙΔΩΜΕΝ
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Δυστυχως η ευτυχως οι νομοι της αγορας ειναι αμειλικτοι και την δυναμη και τον τελευταιο λογο την εχει ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ καταναλωτης.
    Επισης ολα καθοριζονται απο την προσφορα και την ζητηση
    Ολα τ αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε
    Βεβαια στο Ελλαδισταν πολλοι κανονες της υγειους αγορας δεν ισχυουν λογω χαμηλου επιπεδου καταναλωτικης συνειδησης και πληροφορησης και λογω της εμφυτης απατεωνιας και εγωισμου που εχουμε σαν λαος.Ομως λογω εκτακτων νεων συνθηκων (μνημονιο , οικονομικη υφεση) σιγα σιγα ερχομαστε στα ισα μας και ακολουθουμε τους ποιο προηγμενους καταναλωτικα λαους.
    ΙΔΩΜΕΝ
    Πολύ σκ..τίλα έβγαλες.
    Τι ρατσισμό κουβαλάτε όμως μερικοί

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το κλεινω λεγοντας οτι ο σωστος θα επιβιωσει παντου...ειτε ειναι εμπορας, ειτε πελατης...
    Ότι σου είπε και ο Πάνος. Μη βάλεις στοίχημα. Τα λαμόγια πάντα επιβιώνουν όπως και τα σκατά πάντα επιπλέουν.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Πολύ σκ..τίλα έβγαλες.
    Εξηγησου σε περακαλω. Γιατι του τη λες ετσι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αλλωστε δεν μπορουμε να παμε κοντρα στην φυσικη εξελιξη...
    αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Έχει να πέσει πολύ γέλιο.θα περιμένουμε ποιος θα κάνει την πατάτα να αγοράσει πρώτος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Πολύ σκ..τίλα έβγαλες.
    Συνηθως η αληθεια και η αυτοκριτικη βγαζουν αυτα που ειπες.
    Οσο για τον ρατσισμο μαλλον αγνοεις την εννοια της λεξης.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. αντε και μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ 21- 5- 06
    από sotpag στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2006, 02:19
  2. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2005, 14:04
  3. Γαιδουρεψαμε....ουτε Μια Καλημερα..??
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 14:37
  4. Μια φορά και έναν καιρό στην αρχαία Αίγυπτο
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 07:57
  5. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 12:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε