Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 142

Θέμα: ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΡΕΝΟΥ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Χαλιέμαι απίστευτα όταν γράφονται τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις επί προσωπικού. Και είμαι και σε επικίνδυνη για εμφράγματα ηλικία και είμαι και γέρος άνθρωπος. Θα σας μείνω στα χέρια καμιά μέρα να ξέρετε και το κρίμα στο λαιμό σας.

Φόρουμ σημαίνει ανταλλαγή απόψεων και υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις. Γιατί πρέπει όταν τις κουβεντιάζουμε να βγαίνουν μαχαίρια??

Είμαι ανόητος που ζητάω τέτοια πράγματα??

ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ................

Γιαυτό άναρωτιέμαι...............πολύ μούρη,πολύ δήθεν........
    Ούτε όταν τούς κάνεις πλάκα κάποιοι δέν άποχωρίζονται
    τό μπλαζελίκι.....βαρέθηκα καί νά τούς δουλεύω.
    Άσε τά άσχημα καί κράτα τά ώραία......
    τό ξαναβάζω λοιπόν......

https://www.youtube.com/watch?v=gOMc4d8rIew

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Έπαθα το ίδιο ακριβώς επιστρέφοντας από την ετήσια, λίγο μετά το Μαλανδρίνο και το επαναλάμβανε κάθε τρεις και λίγο.
    Μετά από παρατεταμένο πίσω φρένο το ποδόπληκτρο κατέβαινε τέρμα δίχως αντίσταση. Μετά από λίγα λεπτά μη χρήσης, επανέρχοταν στο φυσιολογικό και μετά πάλι τα ίδια.
    Θεωρώ απίθανο να βράζουν τα υγρά και οι ατμοί να δημιουργούν το φαινόμενο, τουλάχιστον στο δικό μου φρένο, μιάς και δεν έχουν την δυνατότητα να οδηγηθούν στην τρόμπα και να καταλήξουν κάποια στιγμή στο δοχείο, λόγω της διαδρομής που κάνει το σωληνάκι.
    Επίσης πιθανότητα απορρόφησής τους (των ατμών) από τα υγρά όταν κρυώσουν δεν μου στέκει.
    Άρα αν ήταν ατμοί θα το'κανε συνεχώς μετά την πρώτη φορά.
    Άλλαξα υγρά και είμαι σε αναμονή.....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Βασκα καλά όταν μιλάμε για απόψεις αλλά όταν μιλάμε για ντεμεκ τεκμηριωμένα θέσφατα κι όταν οι επι προσωπικού επιθέσεις ξεκινούν απο τα ίδια ατομα μήπως να το δουμε λίγο το θέματακι;;;
    Μεγάλωσα και ωρίμασα (ας πούμε) κι έχω ίσως βάλει πολύ νερό στο κρασί μου (πάλι ας πούμε).
    Και αφού είμαι πια ώριμος άνθρωπος και αφού οι από πληκτρολογίου τσαμπουκάδες δεν μου λένε τπτ θα σου πω πως πράττω εγώ (όχι πάντα η αλήθεια είναι) και μου βγαίνουν τα κουκιά.

Ας υποθέσουμε ότι αρχίζει μεταξύ μας μία ήπια κόντρα που κάποια στιγμή γίνεται άκρως ενοχλητική και σίγουρα προσωπική. Μου την ανοίγεις και με προκαλείς κι εγώ τσιμπάω το τυράκι και συνεχίζω. Αν το αντιληφθώ απλά σταματάω να σου απαντάω κι εκεί τελειώνουν όλα γιατί σου κόβω την δικαιολογία για τον επόμενο γύρο. Όλοι μπορούν να δουν τα γραφόμενα και να κρίνουν ποιος είναι ο μαλάκας και ποιος όχι. Επιλέγω να μην είμαι ο μαλάκας.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Μεγάλωσα και ωρίμασα (ας πούμε) κι έχω ίσως βάλει πολύ νερό στο κρασί μου (πάλι ας πούμε).
    Και αφού είμαι πια ώριμος άνθρωπος και αφού οι από πληκτρολογίου τσαμπουκάδες δεν μου λένε τπτ θα σου πω πως πράττω εγώ (όχι πάντα η αλήθεια είναι) και μου βγαίνουν τα κουκιά.

Ας υποθέσουμε ότι αρχίζει μεταξύ μας μία ήπια κόντρα που κάποια στιγμή γίνεται άκρως ενοχλητική και σίγουρα προσωπική. Μου την ανοίγεις και με προκαλείς κι εγώ τσιμπάω το τυράκι και συνεχίζω. Αν το αντιληφθώ απλά σταματάω να σου απαντάω κι εκεί τελειώνουν όλα γιατί σου κόβω την δικαιολογία για τον επόμενο γύρο. Όλοι μπορούν να δουν τα γραφόμενα και να κρίνουν ποιος είναι ο μαλάκας και ποιος όχι. Επιλέγω να μην είμαι ο μαλάκας.

+όσα
    Γουατεβα,εγώ το βρίσκω εντελώς ανουσιο να γίνονται τέτοια πραγματα εδώ μέσα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ikarosk Προβολή μηνύματος
    Έπαθα το ίδιο ακριβώς επιστρέφοντας από την ετήσια, λίγο μετά το Μαλανδρίνο και το επαναλάμβανε κάθε τρεις και λίγο.
    Μετά από παρατεταμένο πίσω φρένο το ποδόπληκτρο κατέβαινε τέρμα δίχως αντίσταση. Μετά από λίγα λεπτά μη χρήσης, επανέρχοταν στο φυσιολογικό και μετά πάλι τα ίδια.
    Θεωρώ απίθανο να βράζουν τα υγρά και οι ατμοί να δημιουργούν το φαινόμενο, τουλάχιστον στο δικό μου φρένο, μιάς και δεν έχουν την δυνατότητα να οδηγηθούν στην τρόμπα και να καταλήξουν κάποια στιγμή στο δοχείο, λόγω της διαδρομής που κάνει το σωληνάκι.
    Επίσης πιθανότητα απορρόφησής τους (των ατμών) από τα υγρά όταν κρυώσουν δεν μου στέκει.
    Άρα αν ήταν ατμοί θα το'κανε συνεχώς μετά την πρώτη φορά.
    Άλλαξα υγρά και είμαι σε αναμονή.....
    Δηλαδή η υπερθέρμανση δεν σου κάνει σαν αιτιολογία. Οπότε πως εξηγεις το οτι κάνεις παρατεταμένη χρήση και χάνεται το φρένο, το αφήνεις και κρυώνει και επανέρχεται; Δεν κάνω πλάκα, αν υπάρχει άλλη εξήγηση θέλω να την διαβάσω.

Μεγάλωσα και ωρίμασα . Επιλέγω να μην είμαι ο μαλάκας.

Απλα έγινες μεγάλη κότα με πολιτισμένες δικαιολογιες. Ελα εξω ρε να καθαρίσουμε σαν αντρες την αλυσίδα απ τα μηχανάκια μας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    Απλα έγινες μεγάλη κότα με πολιτισμένες δικαιολογιες. Ελα εξω ρε να καθαρίσουμε σαν αντρες την αλυσίδα απ τα μηχανάκια μας
    Αμα σκάσει με την Μπέμπα να δω τι θα καθαρίσεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή η υπερθέρμανση δεν σου κάνει σαν αιτιολογία. Οπότε πως εξηγεις το οτι κάνεις παρατεταμένη χρήση και χάνεται το φρένο, το αφήνεις και κρυώνει και επανέρχεται; Δεν κάνω πλάκα, αν υπάρχει άλλη εξήγηση θέλω να την διαβάσω.
    Δενλέω ότι δεν μου κάνει, αλλά:
    Στην δική μου περίπτωση που τα συμπτώματα ηταν τα ίδια με του Terens, δεν το αποδίδω σε υπερθέρμανση μιας και η ταχύτητα της μηχανής όταν συνέβαινε το φαινόμενο ήταν πολύ χαμηλή λόγω καταρακτώδους βροχής. Κυρίως φρέναρα με τον κινητήρα. Έχω ταλαιπωρήσει το πίσω φρένο πολύ περισσότερο σε άλλες συνθήκες.

Δεν ξέρω αν τα παλιά υγρά αρχίζουν και κρυσταλλώνουν με την πάροδο του χρόνου, οπότε και δεν αφήνουν την τρόμπα να δουλέψει επαρκώς.
    Τα παλιά υγρά που έβγαλα είχαν πολύ σκούρο χρώμα και καφέ στίγματα. Δεν το ξανάκανε αλλά δεν χρησιμοποιώ την μοτοσυκλέτα κάθε μέρα.
    Για 'μένα εξακολουθεί να είναι μυστήριο, και περιμένω κι εγώ εξήγηση.

Tα παλια υγρα εχουν τραβηξει υγρασια γιαυτο κ εχουν μεγαλυτερο προβλημα.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Στην δική μου περίπτωση που τα συμπτώματα ηταν τα ίδια με του Terens, δεν το αποδίδω σε υπερθέρμανση μιας και η ταχύτητα της μηχανής όταν συνέβαινε το φαινόμενο ήταν πολύ χαμηλή λόγω καταρακτώδους βροχής. Κυρίως φρέναρα με τον κινητήρα. Έχω ταλαιπωρήσει το πίσω φρένο πολύ περισσότερο σε άλλες συνθήκες.

Δεν ξέρω αν τα παλιά υγρά αρχίζουν και κρυσταλλώνουν με την πάροδο του χρόνου, οπότε και δεν αφήνουν την τρόμπα να δουλέψει επαρκώς.
    Τα παλιά υγρά που έβγαλα είχαν πολύ σκούρο χρώμα και καφέ στίγματα. Δεν το ξανάκανε αλλά δεν χρησιμοποιώ την μοτοσυκλέτα κάθε μέρα.
    α καλα, τα υγρά σου ηταν όντως χάλια. Για στατιστική, αφού το συζητάμε, τι ηλικίας (τα υγρά, όχι εσυ);

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Tα παλια υγρα εχουν τραβηξει υγρασια γιαυτο κ εχουν μεγαλυτερο προβλημα.
    Ξες τι με κάνει εντύπωση; με τα υγρά φρένων ειμαι αμελής. Απλά δεν το σκέφτομαι ποτέ να τα αλλαξω. Τελευταία φορά ηταν... 4 ετιας και με 70χιλιαδες χλμ. Ηταν σκούρα, αλλά ουτε κρυσταλλακια ουτε τίποτα. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. Και φρένα είχα, απλά με μεγαλύτερη διαδρομή.

α καλα, τα υγρά σου ηταν όντως χάλια. Για στατιστική, αφού το συζητάμε, τι ηλικίας (τα υγρά, όχι εσυ);
    Τα πρώτα υγρά ήταν, μάλλον από το '06 που ήταν και το έτος παραγωγής της μοτό........
    Με 11500 χλμ.

Εγω ειμαι πολυ επιμελης,τα αλλαζω καθε 6 μηνες μιας και κανει πολλα χλμ το μηχανακι.
    Και βαζω ακριβα.
    Και κανενα αποτελεσμα,οταν κουραστει το φρενο,τα βραζει τα υγρα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αμα σκάσει με την Μπέμπα να δω τι θα καθαρίσεις...
    Θα τον βάλω στον άξονα, μην αγχώνεσαι

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp

Τα πεταξες;
    Κρίμα! Τι σπατάλες είναι αυτές!
    Μια τηγάνια πατάτες θα την βγαζανε............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μανέτα φρένου vs Καθρέπτης αυτοκινήτου
    από Alexander στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2014, 19:47
  2. Περιεργη συμπεριφορά
    από jp79 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 14:16
  3. F650 '98 Πίσω τρόμπα φρένου